- 7 Temmuz 2018
- 1.576
- 2.195
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.141
SohrabKızlar ınstgramda bı kadın gordum 6.cocuguna hamıle kadın tıg gıbı 6. Gebelegi hem de.. Ben bır cocukta ayı gıbı oldumcıdden abartmıyorum ayı gıbıyım
Psıkolojımı bozdu kadın durduk yere ya
Henüz tam araştırmadım ama bakayım bunlaraEk gıdaya baslamak için ayda önemli bir de bebeğin hazır bulunuslugu da önemli diye biliyorum. Masaya atlaması, oturur hale gelmesi.
Benimde bu yuzden kafam karışıyor aslındaBazı kaşık mamalara artı dört yazıyor bunu dördüncü ay kontrolünde sorucağım bende
Uani yogurttur pürüzsüz elma puresidir çok yavaş yavaş bir dahaki ay tattırmak istiyorum zaten ilk başta çok az miktarlarda başlandığı için zamana yayarak birer çay kaşığı da olsa tattirip 6. Aya kadar yaymak istiyorumBen hazir oldugunu dusundugum an baslarim ama doktorumuza sorarak. Bebek dilini ileri iterek ek gidayi aliyprsa asla puturlu verilmez diyor doktor ilk yogurtla baslarim gozlemlerim sonra desteksiz oturabildigi zaman blv yontemini denerim
Buna da bakayım o zamanBlw yöntemini araştırıyorum bende bu aralar
Osman gönülalı da dinledim
Hepsi blw yi öneriyor
Bunun içinde desteksiz oturup yemek yemek istemesini beklememiz gerekiyormuş
Kimi bebekler 5. Ayda kimileri 7. Ayda bunu başarıyormuş
Yani benim kilodan yana baya fazlam olsa da hep emzirmek sıkıcı gelmeye başladıBu yüzden biran önce otursun istiyorum hep destekli oturtup sofrada yemekleri tanıtıyorum mmm ne kadarda gğzelmiş diyorum
sofrayada oturtuyorum
Hep hep emmek de olmaz ki bizimkide can49 kiloyum ben
Öyleyse beklenir canım inşallah başka hamilelik gruplarında da denk gelirizBen 1 kez denicem nasip olursa olmazsa birdaha denemeye maddi gücümüz yetmez bu kızım 3.denemede olmuştu yine aynı doktora giderim ama sezeryan işte 1 yıl mecburum ben beklemeye
ahahah sesli güldüm kocanın “uyusaydık” serzenişineBenimkinde de var ondan. Memede uyuyunca ağzından akıyor sütler. Ya da heyecandan emerken yutmayı unutup boğazına kaçıyor. Ağzında çok tükürük var arada onlar da kaçıyor korkuyorum. Geçen gece uyuyoruz saat 3’te tükürüğü kaçtı boğazına nasıl uyandım, nasıl çocuğu çevirip sırtına pat pat yaptım bilmiyorum. Bir öğrenseler dillerini döndürmeyi.
Ben yeni 39 oldum, hep 2 çocuk istemiştim. Geçen kontrole gittiğimde doktoruma sordum olur da 2. Düşünürsek ne zaman olabilir diye. Ben sezeryanda 2 sene biliyordum ama doktorum 1 sene sonra yapabilirsin dedi. Kocam da hocam bir uyusaydık dedikocam da ben de çok istiyoruz ama hem yaştan kaynaklı psikolojik olarak kaldırabilir miyiz, hem de maddi olarak yetebilir miyiz bilmiyorum. (2. Sınıf özel okul fiyatı 500.000-tl)
yaş 38 canım ilk çocuk, ben biraz her çocuk rızkıyla doğar kafasındayım bazen maddi zorluklar daha geliştiriyor belli çocuk için daha iyi olurYasin kac kacinci cocugun ben de 2.yi maddi ve yas olaeak dusunup dusunmeme arasindayim
İnşallah canımÖyleyse beklenir canım inşallah başka hamilelik gruplarında da denk geliriz
Ben oturtmuyorum ama kollarından tutup kafasını dik tutması için eğzersizler yapıyorum, eşim arada bilgisayar başındayken hafif yatırır modda oturtuyor ben doktora perşembe günü sorup öyle oturtmayı düşünüyorum.Oturtmaya başladınız mı, kalca çıkığı bakildiktan sonra oturma pozisyona getirilmesinde bir sakınca oluyor mu
Rota o kadar etkiliyor mu yaa. Gerçekten iyi ki birlikte yaptırmamışsın ben de sorim doktora ona göre yaptırırım. Diğer aşılarda da senin çocukta ateş çıkmışmıydı?Kızlar bu rota ateş ve halsizlik yaptı birde ishal ama ishali ciddi boyutta değil az az ama ateş 38 e kadar çıkıyor duş gibi soktum az önce labobonun altına ılık suya iyiki menenjiti bununla bir yaptirmamisim
Evet canım çıkmıştı hemde 3.gune kadar devam etmişti belkide çok hassas bilmiyorum doktor ateş yapmaz demişti ama yaptıBen oturtmuyorum ama kollarından tutup kafasını dik tutması için eğzersizler yapıyorum, eşim arada bilgisayar başındayken hafif yatırır modda oturtuyor ben doktora perşembe günü sorup öyle oturtmayı düşünüyorum.
Rota o kadar etkiliyor mu yaa. Gerçekten iyi ki birlikte yaptırmamışsın ben de sorim doktora ona göre yaptırırım. Diğer aşılarda da senin çocukta ateş çıkmışmıydı?
Bizde 5. Ay ortalarında ancak oturturlar çocuğu geyrek derler kalçanın ordaki kemik o batarmisOturtmaya başladınız mı, kalca çıkığı bakildiktan sonra oturma pozisyona getirilmesinde bir sakınca oluyor mu
Memur için heyette sınır yok evet canım. Ama normal rapor için 10 günü geçerse 1 ayda maaş kesintisi oluyor diye biliyorum.Öyle bi sınır yok heyet için 657 de ki ben hamileliğimde 30.haftaya kadar yaklaşık altı kez heyet aldım ikiz gebelik tanısıyla
Belki de bünyesi hassas gerçekten diğer aşılarda bunu söyle belki doktor başka bişey önerir.Evet canım çıkmıştı hemde 3.gune kadar devam etmişti belkide çok hassas bilmiyorum doktor ateş yapmaz demişti ama yaptı
Evet soylemem lazım canım dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum inşallah yarına ateşi düşer çıkmaz birdahaBelki de bünyesi hassas gerçekten diğer aşılarda bunu söyle belki doktor başka bişey önerir.
İnşallah canımEvet soylemem lazım canım dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum inşallah yarına ateşi düşer çıkmaz birdaha
YAzin gün içinde 2 yada 3. Kez suya sokariz pişik kremi veya bebe vazelini kullanırız Allah büyükkızlar bebeklerinizin kollarının altı pişik oluyor mu? Benim ki kızarmış hafif bi taraf baya kızarık yarın evi sıcak yapıp soymayı düşünüyorum bi süre. Gün içinde de ara ara zıbını aşağı indireceğim kollarından havalansın. Kışın böyleyse yazın fena olmaz mı bu pişik ya
Pişik kremi bizim kızda daha artırdı ben bıraktım yaza denize götürürümYAzin gün içinde 2 yada 3. Kez suya sokariz pişik kremi veya bebe vazelini kullanırız Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?