2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sohrab Kuzum uzun zaman oldu takip edemedim ama bebeğini artık sağlıcakla kucaklamışsın. Rabbim güzel sağlıklı hayırlı huzurlu ömür nasip olsun. O zor süreçlerini hatırlıyorum da şükür rabbim bizlere de nasip etsin . Sen her halinle güzelsin hiç dert etme kiloları da verirsin bebeğimizi de öp bizim için

Ben hazir oldugunu dusundugum an baslarim ama doktorumuza sorarak. Bebek dilini ileri iterek ek gidayi aliyprsa asla puturlu verilmez diyor doktor ilk yogurtla baslarim gozlemlerim sonra desteksiz oturabildigi zaman blv yontemini denerim
Uani yogurttur pürüzsüz elma puresidir çok yavaş yavaş bir dahaki ay tattırmak istiyorum zaten ilk başta çok az miktarlarda başlandığı için zamana yayarak birer çay kaşığı da olsa tattirip 6. Aya kadar yaymak istiyorum

Buna da bakayım o zaman

Bu yüzden biran önce otursun istiyorum hep destekli oturtup sofrada yemekleri tanıtıyorum mmm ne kadarda gğzelmiş diyorum
sofrayada oturtuyorum
Hep hep emmek de olmaz ki bizimkide can49 kiloyum ben
Yani benim kilodan yana baya fazlam olsa da hep emzirmek sıkıcı gelmeye başladı diyorum ya yeni maceralar arıyorum kendime

Oturtmaya başladınız mı, kalca çıkığı bakildiktan sonra oturma pozisyona getirilmesinde bir sakınca oluyor mu

Ben 1 kez denicem nasip olursa olmazsa birdaha denemeye maddi gücümüz yetmez bu kızım 3.denemede olmuştu yine aynı doktora giderim ama sezeryan işte 1 yıl mecburum ben beklemeye
Öyleyse beklenir canım inşallah başka hamilelik gruplarında da denk geliriz
ahahah sesli güldüm kocanın “uyusaydık” serzenişine
Ben de 38 im ama yaş sayıdan ibarettir modundayım. İlla özel okula gidecek diye bi durum yok modundayım. Bakalım değişir miyim?
Yasin kac kacinci cocugun ben de 2.yi maddi ve yas olaeak dusunup dusunmeme arasindayim
yaş 38 canım ilk çocuk, ben biraz her çocuk rızkıyla doğar kafasındayım bazen maddi zorluklar daha geliştiriyor belli çocuk için daha iyi olur

Kızlar bu rota ateş ve halsizlik yaptı birde ishal ama ishali ciddi boyutta değil az az ama ateş 38 e kadar çıkıyor duş gibi soktum az önce labobonun altına ılık suya iyiki menenjiti bununla bir yaptirmamisim

Oturtmaya başladınız mı, kalca çıkığı bakildiktan sonra oturma pozisyona getirilmesinde bir sakınca oluyor mu
Ben oturtmuyorum ama kollarından tutup kafasını dik tutması için eğzersizler yapıyorum, eşim arada bilgisayar başındayken hafif yatırır modda oturtuyor ben doktora perşembe günü sorup öyle oturtmayı düşünüyorum.
Kızlar bu rota ateş ve halsizlik yaptı birde ishal ama ishali ciddi boyutta değil az az ama ateş 38 e kadar çıkıyor duş gibi soktum az önce labobonun altına ılık suya iyiki menenjiti bununla bir yaptirmamisim
Rota o kadar etkiliyor mu yaa. Gerçekten iyi ki birlikte yaptırmamışsın ben de sorim doktora ona göre yaptırırım. Diğer aşılarda da senin çocukta ateş çıkmışmıydı?

Evet canım çıkmıştı hemde 3.gune kadar devam etmişti belkide çok hassas bilmiyorum doktor ateş yapmaz demişti ama yaptı

Öyle bi sınır yok heyet için 657 de ki ben hamileliğimde 30.haftaya kadar yaklaşık altı kez heyet aldım ikiz gebelik tanısıyla
Memur için heyette sınır yok evet canım. Ama normal rapor için 10 günü geçerse 1 ayda maaş kesintisi oluyor diye biliyorum.
Ben bayrama kadar heyetle kapattım bayramdan sonrası için ne yaparım bilmiyorum. Eşimde çalışmıyor benim. Mutlaka almam lazım. Hayırlısı.

kızlar bebeklerinizin kollarının altı pişik oluyor mu? Benim ki kızarmış hafif bi taraf baya kızarık yarın evi sıcak yapıp soymayı düşünüyorum bi süre. Gün içinde de ara ara zıbını aşağı indireceğim kollarından havalansın. Kışın böyleyse yazın fena olmaz mı bu pişik ya

YAzin gün içinde 2 yada 3. Kez suya sokariz pişik kremi veya bebe vazelini kullanırız Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…