- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.161
Heyeti özel hastaneden mi aldın, hangi bölüm ve tanıyla veriyorlar bende bir şansımı denesemMemur için heyette sınır yok evet canım. Ama normal rapor için 10 günü geçerse 1 ayda maaş kesintisi oluyor diye biliyorum.
Ben bayrama kadar heyetle kapattım bayramdan sonrası için ne yaparım bilmiyorum. Eşimde çalışmıyor benim. Mutlaka almam lazım. Hayırlısı.
Kendi doğum yaptıran doktorum verdi özelden ileri mastit, göğüste ağrı yazdı. ( yazdıktan sonraki gün harbi iki göğsümde ağrımaya başladı, sertleştiHeyeti özel hastaneden mi aldın, hangi bölüm ve tanıyla veriyorlar bende bir şansımı denesem
Pelvik enflamatuvar yazmışlar benim heyete o neyseKendi doğum yaptıran doktorum verdi özelden ileri mastit, göğüste ağrı yazdı. ( yazdıktan sonraki gün harbi iki göğsümde ağrımaya başladı, sertleşti- kocam işe girsin direk ücretsiz izne ayrılacağım inşallah )
Her cocuk rizkiyla dogar aynen Allahim bol riziklar versinÖyleyse beklenir canım inşallah başka hamilelik gruplarında da denk geliriz
ahahah sesli güldüm kocanın “uyusaydık” serzenişine
Ben de 38 im ama yaş sayıdan ibarettir modundayım. İlla özel okula gidecek diye bi durum yok modundayım. Bakalım değişir miyim?
yaş 38 canım ilk çocuk, ben biraz her çocuk rızkıyla doğar kafasındayım bazen maddi zorluklar daha geliştiriyor belli çocuk için daha iyi olur
6.aydan once dolven verilmeyecek dendi bana.Evet soylemem lazım canım dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum inşallah yarına ateşi düşer çıkmaz birdaha
Ortopediden mi aldinPelvik enflamatuvar yazmışlar benim heyete o neyse
2 Cay kaşığı dedi doktor bana ben sordum dolven verecek olduğumda ne kadar vereyim dedim 2 çay kaşığı dedi valla bizim çocuklar kardeşlerim yigenlerim hep öyle büyüdü şimdiki doktorlar37 bucuktan önce verme diyormuş düşene kadar havale gecirtecekler çocuklaraHer cocuk rizkiyla dogar aynen Allahim bol riziklar versin
6.aydan once dolven verilmeyecek dendi bana.
Yok heyet doğum doktorum ayarladı 3 kadın dogumcu onayı varOrtopediden mi aldin
VUcut mikropla basetmeyi ogrensin zaman tani diye 37.5e kadar bekleten doktor gorusleri var ben de 37.5 olunca 1 kez calpol verdim aşılarda2 Cay kaşığı dedi doktor bana ben sordum dolven verecek olduğumda ne kadar vereyim dedim 2 çay kaşığı dedi valla bizim çocuklar kardeşlerim yigenlerim hep öyle büyüdü şimdiki doktorlar37 bucuktan önce verme diyormuş düşene kadar havale gecirtecekler çocuklara
Baktım şimdi cinsel yolla bulaşan hastalık diyor delimi ne doktorOrtopediden mi aldin
Yok heyet doğum doktorum ayarladı 3 kadın dogumcu onayı varha evet 3 doktor imzasi oluyor
Benim kızın suruplara rağmen 36.9 da vermesem daha yüksek olacak amaVUcut mikropla basetmeyi ogrensin zaman tani diye 37.5e kadar bekleten doktor gorusleri var ben de 37.5 olunca 1 kez calpol verdim aşılarda
Kuaförün kim ombre yaptıracağım güvenebileceğim kuaför arıyorum Mehdi toprak güvenebilirim ama 4000 tl olmuşBenim bozuldu tuttum kendim kestimdaha beter oldu mecbur Bursa’ya gitmeyi bekleyeceğim başkasına yaptırmam
Ben kendim devlette öğretmenim ve özel okula karşıyım. Şimdi özel okullara bakıyorumÖyleyse beklenir canım inşallah başka hamilelik gruplarında da denk geliriz
ahahah sesli güldüm kocanın “uyusaydık” serzenişine
Ben de 38 im ama yaş sayıdan ibarettir modundayım. İlla özel okula gidecek diye bi durum yok modundayım. Bakalım değişir miyim?
yaş 38 canım ilk çocuk, ben biraz her çocuk rızkıyla doğar kafasındayım bazen maddi zorluklar daha geliştiriyor belli çocuk için daha iyi olur
Kız ben niye 3 kere dıye bılıyorum acabaÖyle bi sınır yok heyet için 657 de ki ben hamileliğimde 30.haftaya kadar yaklaşık altı kez heyet aldım ikiz gebelik tanısıyla
Sanırım desteksiz oturabildiğinde 6. Ayda başlatıyorlar ek gıdayıKızlar ek gıdaya ne Zaman baslamayi düşünüyorsunuz kimi doktor 4. Ay geri kalan çoğunluk 6. Ay diyor benim içimden geçen 4. Ayda birer çay kaşığı olucak şekilde tadimlara başlatmak
Blw yöntemi harika bir şey. Yeğenimde blw yaptılar, küçüklüğünden beri kendisi yiyor, çatal kaşık kullanımı süper. Şuan 4,5 yaşında yetişkin yemeği yiyor, bayağı iştahlı. Yalnız yapacak olanlara mama sandalyesinin altına bez sermelerini öneririm. Gözünün içine baka baka yere attıkları bir dönem varBen hazir oldugunu dusundugum an baslarim ama doktorumuza sorarak. Bebek dilini ileri iterek ek gidayi aliyprsa asla puturlu verilmez diyor doktor ilk yogurtla baslarim gozlemlerim sonra desteksiz oturabildigi zaman blv yontemini denerim
Dünya sağlık örgütü blw yi 6. Aydan itibaren öneriyormuş. Doktorun yönlendirmesine göre gideceğim ben deBlw yöntemini araştırıyorum bende bu aralar
Osman gönülalı da dinledim
Hepsi blw yi öneriyor
Bunun içinde desteksiz oturup yemek yemek istemesini beklememiz gerekiyormuş
Kimi bebekler 5. Ayda kimileri 7. Ayda bunu başarıyormuş
Valla canım ben de özel okula karşıyım, hiç özel okula gitmedim. Üniversite için tam burslu garantisi vermelerine rağmen devlet üniversitesini tercih ettim. Ama dediğin sebeplerden tereddütlerim var. Özel okul fiyatlarına deli gibi zam yapıp öğretmen maaşlarını iyileştirmemelerine ayrı sinir oluyorum. Anadolu yakasına taşınma durumumuz var 2 seneye. Öyle olursa 4 sene devlet okuluna gider, sonra özele veririm diye düşünüyorum ama bakalım. Ortaokulda da çalışsın kazansın anadolu lisesi, biz nası yaptık o da yapsınBen kendim devlette öğretmenim ve özel okula karşıyım. Şimdi özel okullara bakıyorumbizim adres tutan okulda sınıflar 40 kişi bi de öğrenci profili çok kötü. 8 yaşında sigarayla geziyor çocuklar.
Ama maddiyat anlamında ben de senin gibi düşünüyorum.
Kızım geldi, anne neden gece gece insanları kaldırıyorlar dedi. Yemek yesinler diye, yiycen mi? DedimHayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar
Benim eşim çalışmazsa annemle bakarlardı ama oda yönetici ve izin çok almıyor maalesef. Evet evet tek hekim 40 gün alınabiliyor 10 gün sonrasında kesiliyor benim 2022 yılında tek hekim rapor hakkım dolmuştu bi transfer bi kürtaj olmuştum neyse psikolojik olarak çok etkilendim psikiyatriye gidip başımdan geçenleri anlatınca duygu boşalması yaşamıştım bana heyet vermişti hiç iyi değilsin diyerek psikiyatridende alınabilir. Benimde iki ay iznim var altmış gün pazartesileri gidip dört gün izin alsam yaklaşık 15 hafta ediyor üç buçuk ay bir iki kez de heyet alsam ne biliyim yöneticim ikiz olduğu için iyimser ama hiç bi fikrim yok bende ortapediden aldım ama gerçekten boynumda iki belimde iki fıtık var ve boynum çok kötü durumda fizik tedaviye acilen başla dedi raporu dr kendi verdi.Memur için heyette sınır yok evet canım. Ama normal rapor için 10 günü geçerse 1 ayda maaş kesintisi oluyor diye biliyorum.
Ben bayrama kadar heyetle kapattım bayramdan sonrası için ne yaparım bilmiyorum. Eşimde çalışmıyor benim. Mutlaka almam lazım. Hayırlısı.
Bende öyle bi sıkıntı yaşıyorum boğazının altında kola altı çok olmadı da pişik kremi sürüyorum gün aşırı işe yarıyor birde duş sonrası iyi kurulamak gerekiyor reflü yataklarında kafa tam geriye gitmediği için heralde düz yatsa olmayacak bu arada reflüleri ne zamana kadar kullanmamız gereklikızlar bebeklerinizin kollarının altı pişik oluyor mu? Benim ki kızarmış hafif bi taraf baya kızarık yarın evi sıcak yapıp soymayı düşünüyorum bi süre. Gün içinde de ara ara zıbını aşağı indireceğim kollarından havalansın. Kışın böyleyse yazın fena olmaz mı bu pişik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?