- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.181
Ben de özel okula verirsek tatile gidemeyiz diyorumValla bu özel okul fiyatlarını bende görünce inanamadım çoçuğum ilerde anne bana iş kursaydın daha kârlıydık derki mezun olduklarında bu harcanılan paraları kazanamayacaklar ama mecburen verioz işte okul üçte bitiyor dersek kim alacak çocuğu bakıcı lazım vs özel okullar tutuyor çocuğu iş çıkışına kadar
Bende ombre yaptırıyorum genelde Bursa’da heykelde Arzu Melike kuaför kesim boya mükemmel yapıyor tavsiye ederim fiyat olarak bilemem ne der ben bir senedir gidemiyorum hamilelik doğum derken saldık iyiceKuaförün kim ombre yaptıracağım güvenebileceğim kuaför arıyorum Mehdi toprak güvenebilirim ama 4000 tl olmuş
Benim kızımda öyleydi küvözün biberonu ile içiyor evde veremiyordum çok az içip uyuyordu en son bir gece küvözün olduğu hastaneye gittim biberonu buldum bildiğin anam babam usulu biberon ucu aşırı açık bizimkilerde efor sarfediyor ondada istemiyordu neysr aynısını aldım aşırı alışkan olduğundan genzine kaçıyordu vs çok uğraştım ama şimdide philips avent 3 kullanıyorum çoçuk az akışkanlı biberonla içmeyi hep reddettiKızlar cok zor durumdayım dogdu doğalı tek seferde cok süt icmeyen bir kızım var.Hâlâ devam ediyor artık kafayi yemek üzereyim. On ml on ml belki yarım saatte bir veriyorum uyanıp.
Uzun zaman vermiyim iyice acıksın diyorum yine aynı. İki yudum alıyor. Bir yudumu kafasını yana cevirip oraya döküyor. Bütün kiyafetinin yakasi yatak her yer sürekli ıslak. Süt ıslaklıgı da buz gibi oluyor.
Diyorum ki benimki de ağlamıyor, gazı olmaz, benimkininde sorunu bu olsun diyorum. Ama artık bugün 77 günlükse 77 gündür her dakka beslenme ile ugrasiyorum . Artık uykusuzluntan sinirleniyorum. Biraz ilerimde tutuyorum dokuna dokuna kendinde ilgilenmemi istiyor. Bazen Uykusunda 30ml iciyor hiç aralıksız. Ağzında boğazından bir sorun var desem canı isteyince de 60ml aralıksız içtiği oluyor. Kendisi uyanıp istiyor. Beni uyandırıyor. Acıkınca AN Neh benzeri bir ses çıkartıyor zaten. İçim gidiyor. Koluma dokunuyor uyandiriyor. Devamli bir gözüm açık yatıyorum. Bazen uyumuyorum nasıl olsa şimdi uyanicam diye.
Demin sütü yenileyim dedim yeniden sağarken aç olduğunu mızırdandı. Verdim. Yok beş ml on ml onunda gözüme baka baka ağzından döküyor. Artık yüzüne öfkeyle bakicam sanıyorum. Öyle yapinca gülsem iyice oyuna ceviricek ne yapiyim ben her öneriye açığım artık.
Allah yardımcın olsunKızlar cok zor durumdayım dogdu doğalı tek seferde cok süt icmeyen bir kızım var.Hâlâ devam ediyor artık kafayi yemek üzereyim. On ml on ml belki yarım saatte bir veriyorum uyanıp.
Uzun zaman vermiyim iyice acıksın diyorum yine aynı. İki yudum alıyor. Bir yudumu kafasını yana cevirip oraya döküyor. Bütün kiyafetinin yakasi yatak her yer sürekli ıslak. Süt ıslaklıgı da buz gibi oluyor.
Diyorum ki benimki de ağlamıyor, gazı olmaz, benimkininde sorunu bu olsun diyorum. Ama artık bugün 77 günlükse 77 gündür her dakka beslenme ile ugrasiyorum . Artık uykusuzluntan sinirleniyorum. Biraz ilerimde tutuyorum dokuna dokuna kendinde ilgilenmemi istiyor. Bazen Uykusunda 30ml iciyor hiç aralıksız. Ağzında boğazından bir sorun var desem canı isteyince de 60ml aralıksız içtiği oluyor. Kendisi uyanıp istiyor. Beni uyandırıyor. Acıkınca AN Neh benzeri bir ses çıkartıyor zaten. İçim gidiyor. Koluma dokunuyor uyandiriyor. Devamli bir gözüm açık yatıyorum. Bazen uyumuyorum nasıl olsa şimdi uyanicam diye.
Demin sütü yenileyim dedim yeniden sağarken aç olduğunu mızırdandı. Verdim. Yok beş ml on ml onunda gözüme baka baka ağzından döküyor. Artık yüzüne öfkeyle bakicam sanıyorum. Öyle yapinca gülsem iyice oyuna ceviricek ne yapiyim ben her öneriye açığım artık.
Bende öyle bi sıkıntı yaşıyorum boğazının altında kola altı çok olmadı da pişik kremi sürüyorum gün aşırı işe yarıyor birde duş sonrası iyi kurulamak gerekiyor reflü yataklarında kafa tam geriye gitmediği için heralde düz yatsa olmayacak bu arada reflüleri ne zamana kadar kullanmamız gerekli
Bacakaraları koltuk altı boğaz altı kat kat olduğundan bizdede kızarma oluyor bende her duş sonrası oraları açarak zeytin yağıyla masaj yapıyorum pişik olmadı daha çok şükürkızlar bebeklerinizin kollarının altı pişik oluyor mu? Benim ki kızarmış hafif bi taraf baya kızarık yarın evi sıcak yapıp soymayı düşünüyorum bi süre. Gün içinde de ara ara zıbını aşağı indireceğim kollarından havalansın. Kışın böyleyse yazın fena olmaz mı bu pişik ya
Birkaç gün deneyeceğim bende sütün durumuna göre devam edeceğimHayırlı sahurlarkızlar oruç tutacaksınız heralde nasıl yapacaksınız yorgun bitkin uykusuz susuz
Gunluk almasi gereken kaloriyi aliyor beslenme yetersizligi yok degil mi eger midesine suna buna bakildi saglik problemi yoksa biberon siringa ya da emiyor mu bilmiyirum degisik tarzda beslesen ne cevap verecek acaba normalde bebekler ac birakmaz kendini hemen aglar yikar ortaligi . Ayrica benim bebegimin de bazi zorluklari var ben doktorumuza mesaj atiyorum onun cevabinda bu normal diyorsa kabullenip sabir ve sevgiyle yaklasiyorum iki gundur mesela aksam uyutamiyorum asiri bir hareket geliyorKızlar cok zor durumdayım dogdu doğalı tek seferde cok süt icmeyen bir kızım var.Hâlâ devam ediyor artık kafayi yemek üzereyim. On ml on ml belki yarım saatte bir veriyorum uyanıp.
Dil bağı olabilir mi diyeceğim ama 60 içtiği de oluyor diyorsun biberon ne kullanıyorsun onu sevmiyordur belkiKızlar cok zor durumdayım dogdu doğalı tek seferde cok süt icmeyen bir kızım var.Hâlâ devam ediyor artık kafayi yemek üzereyim. On ml on ml belki yarım saatte bir veriyorum uyanıp.
Hangi doktordan aldınız acaba hıc anlayıslı bir doktora denk gelemedim çalşcak durumda değilim diyorum anlatamıyorumÖyle bi sınır yok heyet için 657 de ki ben hamileliğimde 30.haftaya kadar yaklaşık altı kez heyet aldım ikiz gebelik tanısıyla
Benim kızımda öyleydi küvözün biberonu ile içiyor evde veremiyordum çok az içip uyuyordu en son bir gece küvözün olduğu hastaneye gittim biberonu buldum bildiğin anam babam usulu biberon ucu aşırı açık bizimkilerde efor sarfediyor ondada istemiyordu neysr aynısını aldım aşırı alışkan olduğundan genzine kaçıyordu vs çok uğraştım ama şimdide philips avent 3 kullanıyorum çoçuk az akışkanlı biberonla içmeyi hep reddetti
Allah yardımcın olsun
Doktor ne diyor peki
Bebeğin sezeryanla mı dünyaya geldi
Ben bu sorunu birkaç arkadaşımda daha duydum gerçekten çok sıkıntı yaşıyorlar aynı dediğin gibi bebek düzgün beslenmiyor ben bir defa mamasını vermeye çalıştım bir damla içiremedim birde oyuna başlamıştı artık bebek alay etti benle resmen sonra annesi yudum yudum verdi biraz
Gunluk almasi gereken kaloriyi aliyor beslenme yetersizligi yok degil mi eger midesine suna buna bakildi saglik problemi yoksa biberon siringa ya da emiyor mu bilmiyirum degisik tarzda beslesen ne cevap verecek acaba normalde bebekler ac birakmaz kendini hemen aglar yikar ortaligi . Ayrica benim bebegimin de bazi zorluklari var ben doktorumuza mesaj atiyorum onun cevabinda bu normal diyorsa kabullenip sabir ve sevgiyle yaklasiyorum iki gundur mesela aksam uyutamiyorum asiri bir hareket geliyor
Dil bağı olabilir mi diyeceğim ama 60 içtiği de oluyor diyorsun biberon ne kullanıyorsun onu sevmiyordur belki
Heykeli iyi bilirim Bi araştırayım hiç duymadım instagramdan çıkmıyor ama yaptığı işlere bakayım dedimde. Valla ben de öyle artık parasında da değilim kırk yılda bir işlem yaptırıcam zaten, bi de doğal olsun güzel olsun istiyorum heryere gidemem garantiye almam lazım. Yılmazay diye biyer buldum 2500 istiyor ombreye kesim 500. Ya neden hep iyi kuaförler erkekBende ombre yaptırıyorum genelde Bursa’da heykelde Arzu Melike kuaför kesim boya mükemmel yapıyor tavsiye ederim fiyat olarak bilemem ne der ben bir senedir gidemiyorum hamilelik doğum derken saldık iyice
Ombreye 2500 cok ıyı, bızım burda en dusuk fıyat 3bınden basliyorHeykeli iyi bilirim Bi araştırayım hiç duymadım instagramdan çıkmıyor ama yaptığı işlere bakayım dedimde. Valla ben de öyle artık parasında da değilim kırk yılda bir işlem yaptırıcam zaten, bi de doğal olsun güzel olsun istiyorum heryere gidemem garantiye almam lazım. Yılmazay diye biyer buldum 2500 istiyor ombreye kesim 500. Ya neden hep iyi kuaförler erkektesettürlü değilim ama bayan tercih etmek istiyorum.Topiğin konusundan da saptım kusura bakmayın ben Ocak grubundayım ama aralıkta doğurdum burayı da okuyorumda sessizce
Evet yaptığı saçlar da fena değil kullandığı boya da önemli onu henüz araştırmadım arayıp sorucam, ben 4000 de vericem işinde çok başarılı bayan kuaför bulamadım hepsi erkekOmbreye 2500 cok ıyı, bızım burda en dusuk fıyat 3bınden basliyor
Maalesef oyle, tuhaf bı sekılde erkekler daha basarili bence ombredeEvet yaptığı saçlar da fena değil kullandığı boya da önemli onu henüz araştırmadım arayıp sorucam, ben 4000 de vericem işinde çok başarılı bayan kuaför bulamadım hepsi erkek
E bebekten almıştım kolik biberon ama memnun kalmadım lansinoh kullanıyorum ucu da biraz geniş ve bebek çektikçe akıyorDüşük kiloda 2850 doğdu ama her ay bir kilo aldı, simdi 15 günlük ölçtürdum yarım kilo almış günde 33gr yapar. Yani kilo alımı güzel de iste çok uğraşıyorum. Biberonu degistirmeyi denicem bir de kolik biberonu az akışlı mi oluyor, kullanan memnun olan var mı
Oo fiyatlar ne olmuş öyleOmbreye 2500 cok ıyı, bızım burda en dusuk fıyat 3bınden basliyor
Buraya da yazabilirsin canım. Bizde öyle takım tutar gibi topic tutmak yokHeykeli iyi bilirim Bi araştırayım hiç duymadım instagramdan çıkmıyor ama yaptığı işlere bakayım dedimde. Valla ben de öyle artık parasında da değilim kırk yılda bir işlem yaptırıcam zaten, bi de doğal olsun güzel olsun istiyorum heryere gidemem garantiye almam lazım. Yılmazay diye biyer buldum 2500 istiyor ombreye kesim 500. Ya neden hep iyi kuaförler erkektesettürlü değilim ama bayan tercih etmek istiyorum.Topiğin konusundan da saptım kusura bakmayın ben Ocak grubundayım ama aralıkta doğurdum burayı da okuyorumda sessizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?