- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.201
Ocakta ikibine yaptırdım dipröfle, bu hafta da kesim yaptırdım 350 ve keratin bakım 1500 tanıdık indirimli dedi ama artık fiyat algımı kaybettim. Keratin bakimdan cok aşırı memnun kaldım ama fotograflarda evsiz gibi çıkıyordum şimdi röflemi bile gösterdi, işe baslicam ya sabah hic ugrasmadan cikmak istiyorum dümdüz olduOo fiyatlar ne olmuş öyle
Memlekette tanıdığımız bir kuaför sağolsun bu işlemleri 800 e yapıyor geçen yaz 400 demişti elide çok güzeldi
Bedavaa resmenOo fiyatlar ne olmuş öyle
Memlekette tanıdığımız bir kuaför sağolsun bu işlemleri 800 e yapıyor geçen yaz 400 demişti elide çok güzeldi
Ben dr brown’dan çok memnunum. Tommy tip’ten içerken boğazına kaçıyor sık sık ama dr brownda daha az kaçıyor ve daha az hava yutuyor gibi.Düşük kiloda 2850 doğdu ama her ay bir kilo aldı, simdi 15 günlük ölçtürdum yarım kilo almış günde 33gr yapar. Yani kilo alımı güzel de iste çok uğraşıyorum. Biberonu degistirmeyi denicem bir de kolik biberonu az akışlı mi oluyor, kullanan memnun olan var mı
Ben Mayıs gibi yaptırırım diyorum yaza hazırlık olurOcakta ikibine yaptırdım dipröfle, bu hafta da kesim yaptırdım 350 ve keratin bakım 1500 tanıdık indirimli dedi ama artık fiyat algımı kaybettim. Keratin bakimdan cok aşırı memnun kaldım ama fotograflarda evsiz gibi çıkıyordum şimdi röflemi bile gösterdi, işe baslicam ya sabah hic ugrasmadan cikmak istiyorum dümdüz oldu
Teşekkür ederim çok tatlısınızBuraya da yazabilirsin canım. Bizde öyle takım tutar gibi topic tutmak yok
Sen baya bensinBen dr brown’dan çok memnunum. Tommy tip’ten içerken boğazına kaçıyor sık sık ama dr brownda daha az kaçıyor ve daha az hava yutuyor gibi.
Ben Mayıs gibi yaptırırım diyorum yaza hazırlık olur. Çok kuaföre giden biri değilim saçlarım açık kumral bi röfle yaptırınca 1 sene gidiyor. Geçen sene yaptıracaktım hamile kalınca yaptırmadım şimdi uçlarında kaldı azıcık. Dalgalı saçlara keratin bayağı güzel oluyor benimki pırasa sapı gibi düz
Ben kızıl, tarçın vs renkleri çok severim. Ama bakımı zor sürekli kuaföre gidilecek diye cesaret edemedim. 40ımdan sonra yaptırıcam ama (az kaldı sondan 1 önceyimBenim saçlarım kırmızı
Sen baya bensin. Benım de dumduz ve sene de bır ombre yetıyor. Hamilelikten oturu ben de yaptıramadım gecen yaz, genelde agustos ayının sonunda yaptırırım, 2 okul donemı boyunca kullanırım kumral oldugum ıcın dip te yaptırmıyorum
Yok ya kendi rengi koyu kestaneBen kızıl, tarçın vs renkleri çok severim. Ama bakımı zor sürekli kuaföre gidilecek diye cesaret edemedim. 40ımdan sonra yaptırıcam ama (az kaldı sondan 1 önceyim)
Senin boya mı kendi rengin mi
Ben oyun halısı aldım, sırtüstü için yukarda oyuncaklar var, yüzüstü icinde zeminde hışırtı diş kaşıma, ayna fln bisiler varKızlar oyun halısı mı alayım, içinde su olan mattan mı? Çok güzel anlattım
Bu arada doktorun verdiği kağıtta 4-6 aydan önce anne sütü ve formül mamadan başka şey vermeyin yazıyor. Kızım 5 ay kontrolünde doktor ek gıdaya başlayabilirsiniz demişti. Çocuğun gelişimine göre 4 ayda da başlanabiliyor. Ama meyve suyuyla başlamayı önermiyorlar. Tatlı şey yiyen çocuk bi daha pırasa yer mi allasen
Link varsa atar mısın?Ben oyun halısı aldım, sırtüstü için yukarda oyuncaklar var, yüzüstü icinde zeminde hışırtı diş kaşıma, ayna fln bisiler var
İkisinden de al ikisi farkli epey benceKızlar oyun halısı mı alayım, içinde su olan mattan mı? Çok güzel anlattım
Bu arada doktorun verdiği kağıtta 4-6 aydan önce anne sütü ve formül mamadan başka şey vermeyin yazıyor. Kızım 5 ay kontrolünde doktor ek gıdaya başlayabilirsiniz demişti. Çocuğun gelişimine göre 4 ayda da başlanabiliyor. Ama meyve suyuyla başlamayı önermiyorlar. Tatlı şey yiyen çocuk bi daha pırasa yer mi allasen
Bu grupta eskiden “okuyor ama yazmiyor” diye suclamalar yapiliyordu cok sacma bi sekildeHeykeli iyi bilirim Bi araştırayım hiç duymadım instagramdan çıkmıyor ama yaptığı işlere bakayım dedimde. Valla ben de öyle artık parasında da değilim kırk yılda bir işlem yaptırıcam zaten, bi de doğal olsun güzel olsun istiyorum heryere gidemem garantiye almam lazım. Yılmazay diye biyer buldum 2500 istiyor ombreye kesim 500. Ya neden hep iyi kuaförler erkektesettürlü değilim ama bayan tercih etmek istiyorum.Topiğin konusundan da saptım kusura bakmayın ben Ocak grubundayım ama aralıkta doğurdum burayı da okuyorumda sessizce
Ne guzel ya..Yok heyet doğum doktorum ayarladı 3 kadın dogumcu onayı var
Ben de hep devlet okulunda okudum.Ama malesef artik ne devlet okullari bizim çocukluğumuzun devlet okullari ne anadolu liseleri bizim okudugumuz anadolu liseleri..Ben maddi gucum oldugu surece ozele gonderecegimSanırım desteksiz oturabildiğinde 6. Ayda başlatıyorlar ek gıdayı
Blw yöntemi harika bir şey. Yeğenimde blw yaptılar, küçüklüğünden beri kendisi yiyor, çatal kaşık kullanımı süper. Şuan 4,5 yaşında yetişkin yemeği yiyor, bayağı iştahlı. Yalnız yapacak olanlara mama sandalyesinin altına bez sermelerini öneririm. Gözünün içine baka baka yere attıkları bir dönem var
Dünya sağlık örgütü blw yi 6. Aydan itibaren öneriyormuş. Doktorun yönlendirmesine göre gideceğim ben de
Valla canım ben de özel okula karşıyım, hiç özel okula gitmedim. Üniversite için tam burslu garantisi vermelerine rağmen devlet üniversitesini tercih ettim. Ama dediğin sebeplerden tereddütlerim var. Özel okul fiyatlarına deli gibi zam yapıp öğretmen maaşlarını iyileştirmemelerine ayrı sinir oluyorum. Anadolu yakasına taşınma durumumuz var 2 seneye. Öyle olursa 4 sene devlet okuluna gider, sonra özele veririm diye düşünüyorum ama bakalım. Ortaokulda da çalışsın kazansın anadolu lisesi, biz nası yaptık o da yapsın
Doğru doğru önce pırasa brokoliden başlayacağım bende KV duymasın o reçelle 10 günlükken başlatıyordu az kalsınKızlar oyun halısı mı alayım, içinde su olan mattan mı? Çok güzel anlattım
Yapamıyoruz valla nefret ediyor beyfendiTummy time yaptirabiliyor musunuz?
Benimki durmuyor ya 5 dk bile agliyor hic sevmiyor anca yatsin
Aldığım hiç bir şeyi kullanmadıkları içinİkisinden de al ikisi farkli epey bence
Ben su matini eleleden aldik hatta indirim de var su an epey uygun..Tummy time yapariz diye aldim ama onda da durmuyor benimki..
Oyun halisini cok kullaniyoruz su anda butun oyuncakları hisirtilari falan da ustune astim orda oynuyoruz
Bu grupta eskiden “okuyor ama yazmiyor” diye suclamalar yapiliyordu cok sacma bi sekildeSu an boyle bisi yok..İstedigin zaman yaz, istemiyorsan da yazma
Ne guzel ya..
Ben direk ucretsiz izne ayrildim,artik ozel sigortasiz ve maassizim
Ben de hep devlet okulunda okudum.Ama malesef artik ne devlet okullari bizim çocukluğumuzun devlet okullari ne anadolu liseleri bizim okudugumuz anadolu liseleri..Ben maddi gucum oldugu surece ozele gonderecegim
Bana arkadaşım sulu matlardan aldı, bi heves geçen hafta suyla doldurdum ama bizimkinin hoşuna gitmedi yerde gezindikten toz topladıktan sonra suyu boşaltıp kaldırdım. Bir de öyle bir şeyki jöle gibi tutup düzgün kaldıramıyorsun daKızlar oyun halısı mı alayım, içinde su olan mattan mı? Çok güzel anlattım
Okuyor ama yazmıyor nedir ya topiklerin kapısına kilit mi vurmuşlar yasak mıİkisinden de al ikisi farkli epey bence
Ben su matini eleleden aldik hatta indirim de var su an epey uygun..Tummy time yapariz diye aldim ama onda da durmuyor benimki..
Oyun halisini cok kullaniyoruz su anda butun oyuncakları hisirtilari falan da ustune astim orda oynuyoruz
Bu grupta eskiden “okuyor ama yazmiyor” diye suclamalar yapiliyordu cok sacma bi sekildeSu an boyle bisi yok..İstedigin zaman yaz, istemiyorsan da yazma
Ne guzel ya..
Ben direk ucretsiz izne ayrildim,artik ozel sigortasiz ve maassizim
Ben de hep devlet okulunda okudum.Ama malesef artik ne devlet okullari bizim çocukluğumuzun devlet okullari ne anadolu liseleri bizim okudugumuz anadolu liseleri..Ben maddi gucum oldugu surece ozele gonderecegim
Link varsa atar mısın?
Ben reflü yatağı kullanmıyorum ama gıdısı var boynunu ara ara geriye atıp uyuyor emerken bırakıyorum hava alsın diye ama kol altına şaşırdım bugün banyo yaptıracağım iyice kurularım, arada da havalansın diye açık bırakırım geçer inşallah pişik kremi sonrasında gerekirse kullanırımBende öyle bi sıkıntı yaşıyorum boğazının altında kola altı çok olmadı da pişik kremi sürüyorum gün aşırı işe yarıyor birde duş sonrası iyi kurulamak gerekiyor reflü yataklarında kafa tam geriye gitmediği için heralde düz yatsa olmayacak bu arada reflüleri ne zamana kadar kullanmamız gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?