2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O zaman bi de calisiyordum aşırı yogun okuyabildiğimi okuyup cikiyordum akşamları..Bi baktım oyle etiketlenmisim
Kesinlikle katiliyorum gayet muhabbet akiyor

Ben oyun halısı aldım ikeadan büyükçe bişii aşırı rahat ailecek oturuyoruz üzerinde üstünde aynası, hışırtısı, düdüğü de var. Şimdilik çok ilgisini çekmese de benim için uzun süredir büyük rahatlık. Üstünde kitap okuyacağımız günleri hayal ediyorum inşallah

Bende ocakta doğuracaktım aralıkta erken doğum yaptım. 20 senedir aynı kişiye gidiyorum İstanbul da yaşıyorum memleketim Bursa özellikle gelince arzuya giderim

Eklentiler

• IMG_8258.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 29
rosaline16 ben de sat’a göre 14 ocak’ta doğum yapacaktım. 5 haftalıktan beri iki topici de takip ediyordum. Ama sezaryen olacağım için 38. Hafta 31 Aralık diyordum hep. Gerçekten o gün sancım geldi, acile gittim.
Bi de ocak grubunda da bi olaylar karışıklıklar olmuştu. Buraya yazmaya başladım ben de.

Suclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..
Okuyor ama yazmıyor nedir ya topiklerin kapısına kilit mi vurmuşlar yasak mı aralıkta doğuracağım belli olalı beri okuyorum hem ocağı hem burayı
Ocak grubunda cıkan tartısmayı kacırdınız sız sanırım, turuncuportakla burda yazıyor diye bı uye hem orda hem burda yazmasın diye yonetıcıye sıkayet ettı tartısma buyudu komık bı sekılde, ona istinaden gonderme olarak takıldı mıllet bırbırıne eğlencesıne, tabıkı ısteyen ıstedıgı yere yazar.
Ben de buraya ocak grubundan gecmıstım, hatta ilk gecen benım, kız senesi erkek senesi muhabbetı olmustu okuduysanız, karsıdakı kısı kırıcı oldu ve kımse de sesını cıkarmayınca ayrıldım ordan..zaten dogum 12 ocak gorunuyordu, rısklı gebelık, serklaj vs.aralıkta dogacagı %90gıbıydı, kı oyle de oldu

Siz degildiniz ki zaten.Benim bahsettigimde benim adimi listeden falan silmislerdi sehir mi yazmamisim oyle bisi Ben de tek degildim hatta bikaç kisi daha vardi..

Kaçırmadım canım biraz hatırlıyorum mevzuları da ben onlara dahil olmadım okuyup geçmiştim çünkü başta mide bulantısı muhabbetinden bi tartışma yaşadım yanlış anlaşılmalara maruz kalıyor insan o nedenle uzak durmak istedim bu tarz şeylere takılacak yaşta değilim oraya yazmış buraya yazmış bunlar konu değil , amacım aynı süreçleri yaşayan kadınlarla dayanışma fikir alışverişi tavsiye vs.

Onu bilmiyorum hıc, bız ocak grubundan orda tartısma cıkınca buraya gectık 3 4 arkadas, sonradan geldık yanı
Ben ilk Ocak annelerini takip ediyordum ama üye bile değildim. Sonra o kavgayı okuyup sizin Aralık grubuna geçtiğinizi görünce bu gruba geldim bu arada gelip okuyup giden o üyeyi hatırladım pera idi sanırım adı

Siz degildiniz ki zaten.Benim bahsettigimde benim adimi listeden falan silmislerdi sehir mi yazmamisim oyle bisi Ben de tek degildim hatta bikaç kisi daha vardi..
ben listede bile değilim bodos girdim muhabbete.

Himm sizin tartısmayı bılmıyorum ama belkı o da aynı kısıdir.. Sacma muhabbetler ınsanın enerjisini cekiyor, uzaklaşarak buldum çareyi ben de.. Siz tecrubelısiniz 2.cocuk ama ilk cocugu olan bizler ıcın, surecı bı tık onden gidenlerin tecrubelerını okumak daha mantıklı geldi bana, o gruptayken de aralıgı okuyordumben.. Olay olunca dırek buraya dahıl oldum.. Öyle işte
Sık sık yaz ama, hepımızın birbirinden ogrenecegı daha cok sey var.. Yenı basladık daha

Canım gardaşım benım

Ziyaretciler diyordur koca koca kadınlar ne ıcın kavga ediyor dıye

Benim 21 ocaktaydı doğum 1 aralıkta aniden suyum geldi 3 gün hastanede yatış 4 Aralıkta doğum oldu sezaryen doğum yaptım normal doğumdan çok korkuyordum az daha normal doğum sancısı da çektim

Benim 21 ocaktaydı doğum 1 aralıkta aniden suyum geldi 3 gün hastanede yatış 4 Aralıkta doğum oldu sezaryen doğum yaptım normal doğumdan çok korkuyordum az daha normal doğum sancısı da çektim
Siz nerdeyse kasım annesı oluyormuşsunuz

Sizin yine bekliyordunuz aralıkta doğum ben hiç beklemiyordum okula gidiyordum çalışıyordum. Daha 7 hafta var şok oldum çok korktuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…