- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.221
Benim tanı kodu kısmına ikiz gebelik yazıyordu hep demekki çoğul gebelik başlı başına bir hastalık zaten sizde ikiz gebemisiniz?Hangi doktordan aldınız acaba hıc anlayıslı bir doktora denk gelemedim çalşcak durumda değilim diyorum anlatamıyorum
O zaman bi de calisiyordum aşırı yogun okuyabildiğimi okuyup cikiyordum akşamları..Bi baktım oyle etiketlenmisimAldığım hiç bir şeyi kullanmadıkları içinbakayım dediğin adrese.
Sen de okuyup yazmayanlardan mıydın?bi de birileri kendi aralarında konuşunca yazamıyor insan. Kavimler göçü olunca bir sürü yeni ses oldu. Muhabbet de gayet güzel akıyor.
Ben oyun halısı aldım ikeadan büyükçe bişii aşırı rahat ailecek oturuyoruz üzerindeKızlar oyun halısı mı alayım, içinde su olan mattan mı? Çok güzel anlattım
Bu arada doktorun verdiği kağıtta 4-6 aydan önce anne sütü ve formül mamadan başka şey vermeyin yazıyor. Kızım 5 ay kontrolünde doktor ek gıdaya başlayabilirsiniz demişti. Çocuğun gelişimine göre 4 ayda da başlanabiliyor. Ama meyve suyuyla başlamayı önermiyorlar. Tatlı şey yiyen çocuk bi daha pırasa yer mi allasen
Bende ocakta doğuracaktım aralıkta erken doğum yaptım. 20 senedir aynı kişiye gidiyorum İstanbul da yaşıyorum memleketim Bursa özellikle gelince arzuya giderimHeykeli iyi bilirim Bi araştırayım hiç duymadım instagramdan çıkmıyor ama yaptığı işlere bakayım dedimde. Valla ben de öyle artık parasında da değilim kırk yılda bir işlem yaptırıcam zaten, bi de doğal olsun güzel olsun istiyorum heryere gidemem garantiye almam lazım. Yılmazay diye biyer buldum 2500 istiyor ombreye kesim 500. Ya neden hep iyi kuaförler erkektesettürlü değilim ama bayan tercih etmek istiyorum.Topiğin konusundan da saptım kusura bakmayın ben Ocak grubundayım ama aralıkta doğurdum burayı da okuyorumda sessizce
Heykeli iyi bilirim Bi araştırayım hiç duymadım instagramdan çıkmıyor ama yaptığı işlere bakayım dedimde. Valla ben de öyle artık parasında da değilim kırk yılda bir işlem yaptırıcam zaten, bi de doğal olsun güzel olsun istiyorum heryere gidemem garantiye almam lazım. Yılmazay diye biyer buldum 2500 istiyor ombreye kesim 500. Ya neden hep iyi kuaförler erkektesettürlü değilim ama bayan tercih etmek istiyorum.Topiğin konusundan da saptım kusura bakmayın ben Ocak grubundayım ama aralıkta doğurdum burayı da okuyorumda sessizce
Suclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..İkisinden de al ikisi farkli epey bence
Ben su matini eleleden aldik hatta indirim de var su an epey uygun..Tummy time yapariz diye aldim ama onda da durmuyor benimki..
Oyun halisini cok kullaniyoruz su anda butun oyuncakları hisirtilari falan da ustune astim orda oynuyoruz
Bu grupta eskiden “okuyor ama yazmiyor” diye suclamalar yapiliyordu cok sacma bi sekildeSu an boyle bisi yok..İstedigin zaman yaz, istemiyorsan da yazma
Ne guzel ya..
Ben direk ucretsiz izne ayrildim,artik ozel sigortasiz ve maassizim
Ben de hep devlet okulunda okudum.Ama malesef artik ne devlet okullari bizim çocukluğumuzun devlet okullari ne anadolu liseleri bizim okudugumuz anadolu liseleri..Ben maddi gucum oldugu surece ozele gonderecegim
Ocak grubunda cıkan tartısmayı kacırdınız sız sanırım, turuncuportakla burda yazıyor diye bı uye hem orda hem burda yazmasın diye yonetıcıye sıkayet ettı tartısma buyudu komık bı sekılde, ona istinaden gonderme olarak takıldı mıllet bırbırıne eğlencesıne, tabıkı ısteyen ıstedıgı yere yazar.Okuyor ama yazmıyor nedir ya topiklerin kapısına kilit mi vurmuşlar yasak mıaralıkta doğuracağım belli olalı beri okuyorum hem ocağı hem burayı
Suclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..
Ocak grubunda cıkan tartısmayı kacırdınız sız sanırım, turuncuportakla burda yazıyor diye bı uye hem orda hem burda yazmasın diye yonetıcıye sıkayet ettı tartısma buyudu komık bı sekılde, ona istinaden gonderme olarak takıldı mıllet bırbırıne eğlencesıne, tabıkı ısteyen ıstedıgı yere yazar.
Ben de buraya ocak grubundan gecmıstım, hatta ilk gecen benım, kız senesi erkek senesi muhabbetı olmustu okuduysanız, karsıdakı kısı kırıcı oldu ve kımse de sesını cıkarmayınca ayrıldım ordan..zaten dogum 12 ocak gorunuyordu, rısklı gebelık, serklaj vs.aralıkta dogacagı %90gıbıydı, kı oyle de oldu
Siz degildiniz ki zaten.Benim bahsettigimde benim adimi listeden falan silmislerdi sehir mi yazmamisim oyle bisiSuclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..
Ocak grubunda cıkan tartısmayı kacırdınız sız sanırım, turuncuportakla burda yazıyor diye bı uye hem orda hem burda yazmasın diye yonetıcıye sıkayet ettı tartısma buyudu komık bı sekılde, ona istinaden gonderme olarak takıldı mıllet bırbırıne eğlencesıne, tabıkı ısteyen ıstedıgı yere yazar.
Ben de buraya ocak grubundan gecmıstım, hatta ilk gecen benım, kız senesi erkek senesi muhabbetı olmustu okuduysanız, karsıdakı kısı kırıcı oldu ve kımse de sesını cıkarmayınca ayrıldım ordan..zaten dogum 12 ocak gorunuyordu, rısklı gebelık, serklaj vs.aralıkta dogacagı %90gıbıydı, kı oyle de oldu
Onu bilmiyorum hıc, bız ocak grubundan orda tartısma cıkınca buraya gectık 3 4 arkadas, sonradan geldık yanıSiz degildiniz ki zaten.Sizin mevzunuzu hatirlayamadim.Benim bahsettigimde benim adimi listeden falan silmislerdi sehir mi yazmamisim oyle bisi
Ocak grubunun tartismasi daha komikmis amaOnu bilmiyorum hıc, bız ocak grubundan orda tartısma cıkınca buraya gectık 3 4 arkadas, sonradan geldık yanı
Sıkıntılı bir uye karıstırdı ortalıgı ıste..sonra o da şubat grubuna gecmısOcak grubunun tartismasi daha komikmis ama
Herkes istedigi yere gecsin ya farketmiyoSıkıntılı bir uye karıstırdı ortalıgı ıste..sonra o da şubat grubuna gecmıs
Bak yaa, senın burda ne işin varHerkes istedigi yere gecsin ya farketmiyo
Ben de Kasim annesi oldum Aralik annesi degilim
Kaçırmadım canım biraz hatırlıyorum mevzuları da ben onlara dahil olmadım okuyup geçmiştim çünkü başta mide bulantısı muhabbetinden bi tartışma yaşadım yanlış anlaşılmalara maruz kalıyor insan o nedenle uzak durmak istedim bu tarz şeylere takılacak yaşta değilim oraya yazmış buraya yazmış bunlar konu değil , amacım aynı süreçleri yaşayan kadınlarla dayanışma fikir alışverişi tavsiye vs.Suclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..
Ben ilk Ocak annelerini takip ediyordum ama üye bile değildim. Sonra o kavgayı okuyup sizin Aralık grubuna geçtiğinizi görünce bu gruba geldimOnu bilmiyorum hıc, bız ocak grubundan orda tartısma cıkınca buraya gectık 3 4 arkadas, sonradan geldık yanı
Siz degildiniz ki zaten.Benim bahsettigimde benim adimi listeden falan silmislerdi sehir mi yazmamisim oyle bisiBen de tek degildim hatta bikaç kisi daha vardi..
Himm sizin tartısmayı bılmıyorum ama belkı o da aynı kısıdir.. Sacma muhabbetler ınsanın enerjisini cekiyor, uzaklaşarak buldum çareyi ben de.. Siz tecrubelısiniz 2.cocuk ama ilk cocugu olan bizler ıcın, surecı bı tık onden gidenlerin tecrubelerını okumak daha mantıklı geldi bana, o gruptayken de aralıgı okuyordumben.. Olay olunca dırek buraya dahıl oldum.. Öyle işteKaçırmadım canım biraz hatırlıyorum mevzuları da ben onlara dahil olmadım okuyup geçmiştim çünkü başta mide bulantısı muhabbetinden bi tartışma yaşadım yanlış anlaşılmalara maruz kalıyor insan o nedenle uzak durmak istedim bu tarz şeylere takılacak yaşta değilim oraya yazmış buraya yazmış bunlar konu değil , amacım aynı süreçleri yaşayan kadınlarla dayanışma fikir alışverişi tavsiye vs.
Canım gardaşım benımBen ilk Ocak annelerini takip ediyordum ama üye bile değildim. Sonra o kavgayı okuyup sizin Aralık grubuna geçtiğinizi görünce bu gruba geldimbu arada gelip okuyup giden o üyeyi hatırladım pera idi sanırım adı
ben listede bile değilim bodos girdim muhabbete.
Benim 21 ocaktaydı doğum 1 aralıkta aniden suyum geldi 3 gün hastanede yatış 4 Aralıkta doğum oldu sezaryen doğum yaptım normal doğumdan çok korkuyordum az daha normal doğum sancısı da çektimrosaline16 ben de sat’a göre 14 ocak’ta doğum yapacaktım. 5 haftalıktan beri iki topici de takip ediyordum. Ama sezaryen olacağım için 38. Hafta 31 Aralık diyordum hep. Gerçekten o gün sancım geldi, acile gittim.
Bi de ocak grubunda da bi olaylar karışıklıklar olmuştu. Buraya yazmaya başladım ben de.
Siz nerdeyse kasım annesı oluyormuşsunuzBenim 21 ocaktaydı doğum 1 aralıkta aniden suyum geldi 3 gün hastanede yatış 4 Aralıkta doğum oldu sezaryen doğum yaptım normal doğumdan çok korkuyordum az daha normal doğum sancısı da çektim
Sizin yine bekliyordunuz aralıkta doğum ben hiç beklemiyordum okula gidiyordum çalışıyordum. Daha 7 hafta var şok oldum çok korktukSuclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?