2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
evet 2. Ama inan ilk kez duyduğum şeyler var mesela power pump, tummy time aynen önce doğuranları da okuyorum o yüzden çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz kilo takibi aşılar vs eşzamanlı oluyor burayla. görmüşsündür zaten okuduğumu prolar görüyomuş

Sizin yine bekliyordunuz aralıkta doğum ben hiç beklemiyordum okula gidiyordum çalışıyordum. Daha 7 hafta var şok oldum çok korktuk
Olsun sımdı saglıklı ve kucagınızda, benım de erken dogum öyküm olunca diken üstünde gectı, her bır hafta gectıgınde kutlama yapıyorduk artık.. Oyle boyle 37ye kadar dayandık
Ya evet sorma 20!ocaktan nereye bebişler istediği zaman geliyor
Kesınlıkle

Evet
Bugun yenı kısıler geldıler hep okudular gıttıler, ılk kez gördüm adlarını
Alısverıs konusunda burası cok gelıstırdı benı, hamıleyken delı gıbı alısverıs yaptık, ıyıkı de yaptık, burdan gıden arkadasların hakkı cok gercekten..

Bebek alışverişi mi? Ben abisinden kalanları giydiriyorum kıyamam bezen de alıyorum yenisi de olsun kuzumun diye zaten minimalist yaşama yakın biriyim fazla eşya araç gereç hiç sevmem ama gerekli olanı da esirgemem ,işlevsel şeyleri severim

Ayyy 3 günlük dünyada bile böyle şeyler saçma gelir sanal alemde millet ne düşünüyor acaba kim nereye ne yazarda yazsın ya da yazmasın amaaaannnnn bundan daha önemli problemlerimiz var. Mesela; Söyleyin bakalım kimin bebesi kakasını yapmadı bugün

Kızlar bu rota ateş ve halsizlik yaptı birde ishal ama ishali ciddi boyutta değil az az ama ateş 38 e kadar çıkıyor duş gibi soktum az önce labobonun altına ılık suya iyiki menenjiti bununla bir yaptirmamisim
Bizde bugün yaptırdık ateş yapıyor mu ya doktor da bişey demedi

Gereksız alısverıslerim oldu benım de ama, ıslak mendıl bez ıyıkı stoklamısım diyorum..

Dun yapmamıştı hemen sabah 5te mamasına zeytınyagı koydum, bugun oglen heryer kaka oldu zıbını tulumu leke cıkarıcıya bastık, popoyu da çesmede yıkadık

Ay kızlar sinir oldum, bebek çocuk büyütürken sayfasına bir satıcı girmiş, bebek şampuanı buldum süper harika koligi bile geçirdi cart curt yazmış. Yani yeni üye ilk ve tek mesajı bu, haliyle gözümden kaçmadı ama o kadar inanan caresiz anneler var ki. Ürünü de trendyolda araştırdım yine kendilerine yorum yapmışlar, sorular kısmında birisi yazmis bunun icinde alkol var nasıl organik diye satıyorsunuz diye. Dolandırıcılik resmen, konu bebek olunca nasıl insanlar hemen kanabiliyor

Gerçekten öyle konu bebek ve evlilik olunca millet nasıl kazıklasam derdinde. Ben incia aldım doğal organik falan diye ama emin değilim hatta organik olmadığına daha iknayım. Türkiye de gerçek organik, doğal ürün bulmak bence çok zor. Bizim mevzuatlarımızda izin verilen bir çok madde yurt dışında yasaklı iken neye göre organik???

Bugün sağlık ocağındaki doktora d vitaminini değiştirip ocean alacağımı söyledim, devletin verdiğinde paraben varmış dedim. Etki etmeyecek kadar vardır ama ocean sağlık bakanlığından neden onay almamışta tarım bakanlığından onay almış, bunu kullanmaya devam et dedi
Sağlık konusunun ticareti olmasa keşke. Hepsini sadece devlet satsa.
Özel olanlar parayla satıldığı için eksik kalmayalım alalım hissi uyandırıyor

Sebamed iyi sanki ben kullanıyorum ama gercekte orjinal olan birşeyi Türkiye'de bulmak imkansız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…