- 3 Mayıs 2021
- 1.339
- 1.401
- 83
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.241
Ya evet sorma 20!ocaktan nereye bebişler istediği zaman geliyorSiz nerdeyse kasım annesı oluyormuşsunuz
evet 2. Ama inan ilk kez duyduğum şeyler var mesela power pump, tummy timeHimm sizin tartısmayı bılmıyorum ama belkı o da aynı kısıdir.. Sacma muhabbetler ınsanın enerjisini cekiyor, uzaklaşarak buldum çareyi ben de.. Siz tecrubelısiniz 2.cocuk ama ilk cocugu olan bizler ıcın, surecı bı tık onden gidenlerin tecrubelerını okumak daha mantıklı geldi bana, o gruptayken de aralıgı okuyordumben.. Olay olunca dırek buraya dahıl oldum.. Öyle işte
Sık sık yaz ama, hepımızın birbirinden ogrenecegı daha cok sey var.. Yenı basladık daha
Olsun sımdı saglıklı ve kucagınızda, benım de erken dogum öyküm olunca diken üstünde gectı, her bır hafta gectıgınde kutlama yapıyorduk artık.. Oyle boyle 37ye kadar dayandıkSizin yine bekliyordunuz aralıkta doğum ben hiç beklemiyordum okula gidiyordum çalışıyordum. Daha 7 hafta var şok oldum çok korktuk
KesınlıkleYa evet sorma 20!ocaktan nereye bebişler istediği zaman geliyor
Evetevet 2. Ama inan ilk kez duyduğum şeyler var mesela power pump, tummy timeaynen önce doğuranları da okuyorum o yüzden çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz kilo takibi aşılar vs eşzamanlı oluyor burayla. görmüşsündür zaten okuduğumu prolar görüyomuş
Bebek alışverişi mi? Ben abisinden kalanları giydiriyorum kıyamam bezen de alıyorum yenisi de olsun kuzumun diyeEvet
Bugun yenı kısıler geldıler hep okudular gıttıler, ılk kez gördüm adlarını
Alısverıs konusunda burası cok gelıstırdı benı, hamıleyken delı gıbı alısverıs yaptık, ıyıkı de yaptık, burdan gıden arkadasların hakkı cok gercekten..
Ayyy 3 günlük dünyada bile böyle şeyler saçma gelir sanal alemde millet ne düşünüyor acabaSuclama demeyelim bız ona, sudem ve ben pro uyeyız, asagıda kimlerin cevrımıcı oldugunu goruyıyrz ordan şu uye hıc yazmıyor diye eglencesıne takıldık, senın ısmını gecırdıgımızı hıc hatırlamıyorum, bır uye vardı sadece tek bir mesajı vardı grupta ona takıldık çokca o zamanlar, adını bile hatırlamıyorum şuan.. Ben hergırdıgımde grupta goruyordum, normal mesaj da yazdık cevap vermedi hıcbır sekılde kaale almadı bızı, o kaale almayınca takıldık zaten..
Ocak grubunda cıkan tartısmayı kacırdınız sız sanırım, turuncuportakla burda yazıyor diye bı uye hem orda hem burda yazmasın diye yonetıcıye sıkayet ettı tartısma buyudu komık bı sekılde, ona istinaden gonderme olarak takıldı mıllet bırbırıne eğlencesıne, tabıkı ısteyen ıstedıgı yere yazar.
Ben de buraya ocak grubundan gecmıstım, hatta ilk gecen benım, kız senesi erkek senesi muhabbetı olmustu okuduysanız, karsıdakı kısı kırıcı oldu ve kımse de sesını cıkarmayınca ayrıldım ordan..zaten dogum 12 ocak gorunuyordu, rısklı gebelık, serklaj vs.aralıkta dogacagı %90gıbıydı, kı oyle de oldu
Bizde bugün yaptırdık ateş yapıyor mu ya doktor da bişey demediKızlar bu rota ateş ve halsizlik yaptı birde ishal ama ishali ciddi boyutta değil az az ama ateş 38 e kadar çıkıyor duş gibi soktum az önce labobonun altına ılık suya iyiki menenjiti bununla bir yaptirmamisim
Ben sordum banada yapmıyor dedi ishal ve ateş yapti ama ishal öyle abartı değil 3 4 kez su gibi yaptı 2 gün başka yok ateş te 2 gün sürdü bizimBizde bugün yaptırdık ateş yapıyor mu ya doktor da bişey demedi
Bu arada bizim bebe hala kakasını yapmadı kronikleşmeden önlemini alalım dedi ve şurup verdi bakalım etki edecek miBen sordum banada yapmıyor dedi ishal ve ateş yapti ama ishal öyle abartı değil 3 4 kez su gibi yaptı 2 gün başka yok ateş te 2 gün sürdü bizim
Gereksız alısverıslerim oldu benım de ama, ıslak mendıl bez ıyıkı stoklamısım diyorum..Bebek alışverişi mi? Ben abisinden kalanları giydiriyorum kıyamam bezen de alıyorum yenisi de olsun kuzumun diyezaten minimalist yaşama yakın biriyim fazla eşya araç gereç hiç sevmem ama gerekli olanı da esirgemem ,işlevsel şeyleri severim
Dun yapmamıştı hemen sabah 5te mamasına zeytınyagı koydum, bugun oglen heryer kaka olduAyyy 3 günlük dünyada bile böyle şeyler saçma gelir sanal alemde millet ne düşünüyor acabakim nereye ne yazarda yazsın ya da yazmasın amaaaannnnn bundan daha önemli problemlerimiz var. Mesela; Söyleyin bakalım kimin bebesi kakasını yapmadı bugün
İşte asıl mesele buDun yapmamıştı hemen sabah 5te mamasına zeytınyagı koydum, bugun oglen heryer kaka olduzıbını tulumu leke cıkarıcıya bastık, popoyu da çesmede yıkadık
Çatlak a ne dedi duzeldimi canım kremlerden sonra merak etme aşı ishal yapıyor bizimki biraz önce yaptı aşı olmazsa bizde 4 5 güne bir yapiyordukBu arada bizim bebe hala kakasını yapmadı kronikleşmeden önlemini alalım dedi ve şurup verdi bakalım etki edecek mi
Ben varım doğum doktorumdan yeniden rapor istedim heyet raporu verdi 1 ayKızlar özel sektörde çalışıp raporu biten varmı ne yapmalıyız
Gerçekten öyle konu bebek ve evlilik olunca millet nasıl kazıklasam derdinde. Ben incia aldım doğal organik falan diye ama emin değilim hatta organik olmadığına daha iknayım. Türkiye de gerçek organik, doğal ürün bulmak bence çok zor. Bizim mevzuatlarımızda izin verilen bir çok madde yurt dışında yasaklı iken neye göre organik???Ay kızlar sinir oldum, bebek çocuk büyütürken sayfasına bir satıcı girmiş, bebek şampuanı buldum süper harika koligi bile geçirdi cart curt yazmış. Yani yeni üye ilk ve tek mesajı bu, haliyle gözümden kaçmadı ama o kadar inanan caresiz anneler var ki. Ürünü de trendyolda araştırdım yine kendilerine yorum yapmışlar, sorular kısmında birisi yazmis bunun icinde alkol var nasıl organik diye satıyorsunuz diye. Dolandırıcılik resmen, konu bebek olunca nasıl insanlar hemen kanabiliyor
Bugün sağlık ocağındaki doktora d vitaminini değiştirip ocean alacağımı söyledim, devletin verdiğinde paraben varmış dedim. Etki etmeyecek kadar vardır ama ocean sağlık bakanlığından neden onay almamışta tarım bakanlığından onay almış, bunu kullanmaya devam et dediGerçekten öyle konu bebek ve evlilik olunca millet nasıl kazıklasam derdinde. Ben incia aldım doğal organik falan diye ama emin değilim hatta organik olmadığına daha iknayım. Türkiye de gerçek organik, doğal ürün bulmak bence çok zor. Bizim mevzuatlarımızda izin verilen bir çok madde yurt dışında yasaklı iken neye göre organik???
Sebamed iyi sanki ben kullanıyorum ama gercekte orjinal olan birşeyi Türkiye'de bulmak imkansız benceGerçekten öyle konu bebek ve evlilik olunca millet nasıl kazıklasam derdinde. Ben incia aldım doğal organik falan diye ama emin değilim hatta organik olmadığına daha iknayım. Türkiye de gerçek organik, doğal ürün bulmak bence çok zor. Bizim mevzuatlarımızda izin verilen bir çok madde yurt dışında yasaklı iken neye göre organik???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?