2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sağlık bakanlığının onaylamadığını gıda tarım bakanlığı da onaylamasın sanki aynı prosedür değil mi? Biz vitaminde solgar kullanıyoruz ekstra doktorun verdiği devit ve elenatal var. Solgar vm 2000 kullanmıştık önceden çok iyi geliyordu bize.

Hu huuuuuu uyumayan anneler napıyorsunuz??? Bizim kız yeni uyudu ama hala elleri bağlı olsa ayakları oynuyor. Ben de en gereksiz ne aldım bebek için onu düşünüyorum sanırım 6 tane olan müslinler. Hepsini kullanmıyorum yıkanıyor zaten sürekli. Öyle işte aslında şimdi uyumam lazım yarın gezmeye çıkarız demiştik. Deneyeyim bakalım ne kadar uyuyacağım (sevgili günlük gibi oldu bu da - sanırım vitamin değerlerim iyice düştü )

Biz de yeni doyduk yatırdım yatağına uyumuyor Müslin gereksiz olmaz gör bak işine yarar, ben daha fazla aldım keşke daha da fazla alsaymışım diyorum yaza doğru alırım yine

Diline dikkat ettinmi dışarı cikariyormu ozananda hemen yorulup bırakıyorlar ve süt akıyor ama emerken akıyor birazı yada senin kız alıştı azar azar içmeye kilo alımı da iyi diyorsun
Bizde en çok müslin kullanıyoruz daha çok lazım olur bence erken karar

Biz de yeni doyduk yatırdım yatağına uyumuyor Müslin gereksiz olmaz gör bak işine yarar, ben daha fazla aldım keşke daha da fazla alsaymışım diyorum yaza doğru alırım yine
Bakalım belki de şimdi çok ihtiyaç olmadı diye öyle düşünüyorumdur dediğin gibi. İnşallah uyur güzel güzel bebelerimiz gözlerim kapanıyor
Ben mi kullanma yerlerini bilmiyorum acaba? Bi banyo yaptırdıktan sonra kurularken, yemek yerken kucağımdaysa üzerine damlamasın diye örtü, tummy time da emzirme yastığının üzerine örtüyorum başkada yok. Siz nerelerde kullanıyorsunuz

Aynen baska nerelerde kullaniyorlar

Ben o kadar bile kullanmıyorum yazın oto koltuğunun içine koyarım ama. Üstünü de örterim uyurken.

Bebek çantasında bir tane duruyor, bir yere gidince yatırıcagimda ona yatıyorum doktorda sedyeye, bi evde misafirliğe, eve gelir gelmez onu sepete temizini çantaya, bebek arabasıyla kalabaliga gireceksem hastalik kapmasin diye bebek arabasinin üstüne

Sağlık bakanlığı ilaç türüne onay veriyor. Bunlar ilaç değil de “takviye” adı altında geçtiği için tarım bakanlığından alıyor onayları (yanlış bilmiyorsam)
Benimki de gece kalktığında direndi uyumamal için. Valla ben çok kullanıyorum; reflü yatağında yatıyor onun üzerine seriyorum çarşaf niyetine, dışarıdan biri geldiğinde bebişi kucağına alacaksa üzerine omzuna veriyorum öyle alıyor kızı, içerisi sıcaksa uyuyorsa müslinle örtüyorum penye battaniye yerine, misafirliğe gittiğimizde koltuğa seriyorum, banyo havlusunun üzerine seriyorum ilk ıslaklığı alsın diye, banyo yaptırırken ilk önce kızı müsline sarıp öyle küvete koyuyorum güvensiz hissediyor yoksa ponçiğim gibi gibi. Müslin ben

Kızımın arkadaşının bakıcısı var, Türkmenistanlı bir abla. Dün bebek, arabasında ağladı, kucağımıza aldık sustu. Abla diyor ki ‘kucağa alıştırmışsınız’
Deseydin “bebişim do you know güvenli bağlanma”.

Alışacağı kadar alıştı kızım kucağa ne kadar kucakta sallamamaya çalışsam da. Dün 8den akşam 19a kadar kucaktaydı ve full ağladı arada kuş uykusuna daldığı zaman hariç. Ben de ağladım noolur ağlama artık diye. Kocamın da toplantısı uzayınca çıldırdım artık.

Benim gereksiz aldığım şeyleri düşünüyorum, reflü yatağında beş on kere ancak yatmıştır, yatakta onun üstünde yatıyordu ama birlikte yatmak istiyodu bende kaldırdım artık
Biberon ısıtıcı aldım hiç kullanmadım daha,
Biberon sterilizasyon makinesi cok kullanmadım elimi alıştiramadim
Yan yatma yastığı hiç kullanmadım yan yatıyor zaten, baska yere de taşımadim hic yastıkla fln destekledim.
Hatta salonda cibinlikli tahta besigi var daha bi kere bile yatırmadım, orda uyuyunca uyuduğu yerde duruyor ztn bunun için oraya beşik almaya gerek yokmus sırf heves

Bende şuan konuşmayı okuyacak kadar bile boşluk kalmıyor reklamlardan sizde de öyle mi ve sagdan soldan çıktıkları için sayfa takılıyor, istediğim linki denk getiremiyorum konularda

Eklentiler

• Screenshot_20240312-094924_Chrome.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20240312-094904_Chrome.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 27
Bende şuan konuşmayı okuyacak kadar bile boşluk kalmıyor reklamlardan sizde de öyle mi ve sagdan soldan çıktıkları için sayfa takılıyor, istediğim linki denk getiremiyorum konularda
Bendede durum böyle bahsettiğim reklam hala çıkıyor ama azaldı diyebilirim
Bende biryere tıklayacakken sürekli reklamlara giriyorum yanlışlıkla

Benim kızımda dün 5 dk uyudu ağlayarak uyandı daha öyleyiz ne zaman düzelecek bu beybitolarin uykusu acaba ellerini sarsamda uyumuyor

S Sret-Nise dün doktara gittiğimde test bile yaptırmadım b12 iğnesi başlattım
Ahahah çok mantıklı iyi aklına gelmiş ben olsam unuturdum bana da lazım sadece unutkanlık için değil giderek cahilleşiyorum sanki korkuyorum kim 500 milyar isterse ilk soruda elenenler gibi olucam
misafirlik sadece kaynanama gidiyoruz o da tam bir “temizlik benim işim” o yüzden sermiyorum ama diğer yerlerde kullanıyorum ben de. Mesajları okudukça müslünlerimi sevmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…