- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.261
sağlık bakanlığının onaylamadığını gıda tarım bakanlığı da onaylamasın sanki aynı prosedür değil mi? Biz vitaminde solgar kullanıyoruz ekstra doktorun verdiği devit ve elenatal var. Solgar vm 2000 kullanmıştık önceden çok iyi geliyordu bize.Bugün sağlık ocağındaki doktora d vitaminini değiştirip ocean alacağımı söyledim, devletin verdiğinde paraben varmış dedim. Etki etmeyecek kadar vardır ama ocean sağlık bakanlığından neden onay almamışta tarım bakanlığından onay almış, bunu kullanmaya devam et dedi
Sağlık konusunun ticareti olmasa keşke. Hepsini sadece devlet satsa.
Özel olanlar parayla satıldığı için eksik kalmayalım alalım hissi uyandırıyor
O gunleri biliyorum hatta bi ismi etiketleyip duruyorlardi. Sonra grup kuruldu vsO zaman bi de calisiyordum aşırı yogun okuyabildiğimi okuyup cikiyordum akşamları..Bi baktım oyle etiketlenmisim
Kesinlikle katiliyorum gayet muhabbet akiyor
Kuzu o zamanlar yapacak iş yoktu, herkes bırbirine sarıyorduİşte asıl mesele bu
Biz de yeni doyduk yatırdım yatağına uyumuyorHu huuuuuu uyumayan anneler napıyorsunuz??? Bizim kız yeni uyudu ama hala elleri bağlı olsa ayakları oynuyor. Ben de en gereksiz ne aldım bebek için onu düşünüyorumsanırım 6 tane olan müslinler. Hepsini kullanmıyorum yıkanıyor zaten sürekli. Öyle işte aslında şimdi uyumam lazım yarın gezmeye çıkarız demiştik. Deneyeyim bakalım ne kadar uyuyacağım (sevgili günlük gibi oldu bu da - sanırım vitamin değerlerim iyice düştü )
Diline dikkat ettinmi dışarı cikariyormu ozananda hemen yorulup bırakıyorlar ve süt akıyor ama emerken akıyor birazı yada senin kız alıştı azar azar içmeye kilo alımı da iyi diyorsunKızlar cok zor durumdayım dogdu doğalı tek seferde cok süt icmeyen bir kızım var.Hâlâ devam ediyor artık kafayi yemek üzereyim. On ml on ml belki yarım saatte bir veriyorum uyanıp.
Uzun zaman vermiyim iyice acıksın diyorum yine aynı. İki yudum alıyor. Bir yudumu kafasını yana cevirip oraya döküyor. Bütün kiyafetinin yakasi yatak her yer sürekli ıslak. Süt ıslaklıgı da buz gibi oluyor.
Diyorum ki benimki de ağlamıyor, gazı olmaz, benimkininde sorunu bu olsun diyorum. Ama artık bugün 77 günlükse 77 gündür her dakka beslenme ile ugrasiyorum . Artık uykusuzluntan sinirleniyorum. Biraz ilerimde tutuyorum dokuna dokuna kendinde ilgilenmemi istiyor. Bazen Uykusunda 30ml iciyor hiç aralıksız. Ağzında boğazından bir sorun var desem canı isteyince de 60ml aralıksız içtiği oluyor. Kendisi uyanıp istiyor. Beni uyandırıyor. Acıkınca AN Neh benzeri bir ses çıkartıyor zaten. İçim gidiyor. Koluma dokunuyor uyandiriyor. Devamli bir gözüm açık yatıyorum. Bazen uyumuyorum nasıl olsa şimdi uyanicam diye.
Demin sütü yenileyim dedim yeniden sağarken aç olduğunu mızırdandı. Verdim. Yok beş ml on ml onunda gözüme baka baka ağzından döküyor. Artık yüzüne öfkeyle bakicam sanıyorum. Öyle yapinca gülsem iyice oyuna ceviricek ne yapiyim ben her öneriye açığım artık.
Bizde en çok müslin kullanıyoruz daha çok lazım olur bence erken kararHu huuuuuu uyumayan anneler napıyorsunuz??? Bizim kız yeni uyudu ama hala elleri bağlı olsa ayakları oynuyor. Ben de en gereksiz ne aldım bebek için onu düşünüyorumsanırım 6 tane olan müslinler. Hepsini kullanmıyorum yıkanıyor zaten sürekli. Öyle işte aslında şimdi uyumam lazım yarın gezmeye çıkarız demiştik. Deneyeyim bakalım ne kadar uyuyacağım (sevgili günlük gibi oldu bu da - sanırım vitamin değerlerim iyice düştü )
Bakalım belki de şimdi çok ihtiyaç olmadı diye öyle düşünüyorumdur dediğin gibi. İnşallah uyur güzel güzel bebelerimiz gözlerim kapanıyorBiz de yeni doyduk yatırdım yatağına uyumuyorMüslin gereksiz olmaz gör bak işine yarar, ben daha fazla aldım keşke daha da fazla alsaymışım diyorum yaza doğru alırım yine
Ben mi kullanma yerlerini bilmiyorum acaba? Bi banyo yaptırdıktan sonra kurularken, yemek yerken kucağımdaysa üzerine damlamasın diye örtü, tummy time da emzirme yastığının üzerine örtüyorum başkada yok. Siz nerelerde kullanıyorsunuzDiline dikkat ettinmi dışarı cikariyormu ozananda hemen yorulup bırakıyorlar ve süt akıyor ama emerken akıyor birazı yada senin kız alıştı azar azar içmeye kilo alımı da iyi diyorsun
Bizde en çok müslin kullanıyoruz daha çok lazım olur bence erken karar
Aynen baska nerelerde kullaniyorlarBakalım belki de şimdi çok ihtiyaç olmadı diye öyle düşünüyorumdur dediğin gibi. İnşallah uyur güzel güzel bebelerimiz gözlerim kapanıyor
Ben mi kullanma yerlerini bilmiyorum acaba? Bi banyo yaptırdıktan sonra kurularken, yemek yerken kucağımdaysa üzerine damlamasın diye örtü, tummy time da emzirme yastığının üzerine örtüyorum başkada yok. Siz nerelerde kullanıyorsunuz
Ben o kadar bile kullanmıyorumBakalım belki de şimdi çok ihtiyaç olmadı diye öyle düşünüyorumdur dediğin gibi. İnşallah uyur güzel güzel bebelerimiz gözlerim kapanıyor
Ben mi kullanma yerlerini bilmiyorum acaba? Bi banyo yaptırdıktan sonra kurularken, yemek yerken kucağımdaysa üzerine damlamasın diye örtü, tummy time da emzirme yastığının üzerine örtüyorum başkada yok. Siz nerelerde kullanıyorsunuz
Hu huuuuuu uyumayan anneler napıyorsunuz??? Bizim kız yeni uyudu ama hala elleri bağlı olsa ayakları oynuyor. Ben de en gereksiz ne aldım bebek için onu düşünüyorumsanırım 6 tane olan müslinler. Hepsini kullanmıyorum yıkanıyor zaten sürekli. Öyle işte aslında şimdi uyumam lazım yarın gezmeye çıkarız demiştik. Deneyeyim bakalım ne kadar uyuyacağım (sevgili günlük gibi oldu bu da - sanırım vitamin değerlerim iyice düştü )
Bakalım belki de şimdi çok ihtiyaç olmadı diye öyle düşünüyorumdur dediğin gibi. İnşallah uyur güzel güzel bebelerimiz gözlerim kapanıyor
Sağlık bakanlığı ilaç türüne onay veriyor. Bunlar ilaç değil de “takviye” adı altında geçtiği için tarım bakanlığından alıyor onayları (yanlış bilmiyorsam)Bugün sağlık ocağındaki doktora d vitaminini değiştirip ocean alacağımı söyledim, devletin verdiğinde paraben varmış dedim. Etki etmeyecek kadar vardır ama ocean sağlık bakanlığından neden onay almamışta tarım bakanlığından onay almış, bunu kullanmaya devam et dedi
Sağlık konusunun ticareti olmasa keşke. Hepsini sadece devlet satsa.
Özel olanlar parayla satıldığı için eksik kalmayalım alalım hissi uyandırıyor
Benimki de gece kalktığında direndi uyumamal için. Valla ben çok kullanıyorum; reflü yatağında yatıyor onun üzerine seriyorum çarşaf niyetine, dışarıdan biri geldiğinde bebişi kucağına alacaksa üzerine omzuna veriyorum öyle alıyor kızı, içerisi sıcaksa uyuyorsa müslinle örtüyorum penye battaniye yerine, misafirliğe gittiğimizde koltuğa seriyorum, banyo havlusunun üzerine seriyorum ilk ıslaklığı alsın diye, banyo yaptırırken ilk önce kızı müsline sarıp öyle küvete koyuyorum güvensiz hissediyor yoksa ponçiğimBakalım belki de şimdi çok ihtiyaç olmadı diye öyle düşünüyorumdur dediğin gibi. İnşallah uyur güzel güzel bebelerimiz gözlerim kapanıyor
Deseydin “bebişim do you know güvenli bağlanma”.Kızımın arkadaşının bakıcısı var, Türkmenistanlı bir abla. Dün bebek, arabasında ağladı, kucağımıza aldık sustu. Abla diyor ki ‘kucağa alıştırmışsınız’
Bendede durum böyle bahsettiğim reklam hala çıkıyor ama azaldı diyebilirimBende şuan konuşmayı okuyacak kadar bile boşluk kalmıyor reklamlardan sizde de öyle mi ve sagdan soldan çıktıkları için sayfa takılıyor, istediğim linki denk getiremiyorum konularda
Benim kızımda dün 5 dk uyudu ağlayarak uyandı daha öyleyiz ne zaman düzelecek bu beybitolarin uykusu acaba ellerini sarsamda uyumuyorSağlık bakanlığı ilaç türüne onay veriyor. Bunlar ilaç değil de “takviye” adı altında geçtiği için tarım bakanlığından alıyor onayları (yanlış bilmiyorsam)
Benimki de gece kalktığında direndi uyumamal için. Valla ben çok kullanıyorum; reflü yatağında yatıyor onun üzerine seriyorum çarşaf niyetine, dışarıdan biri geldiğinde bebişi kucağına alacaksa üzerine omzuna veriyorum öyle alıyor kızı, içerisi sıcaksa uyuyorsa müslinle örtüyorum penye battaniye yerine, misafirliğe gittiğimizde koltuğa seriyorum, banyo havlusunun üzerine seriyorum ilk ıslaklığı alsın diye, banyo yaptırırken ilk önce kızı müsline sarıp öyle küvete koyuyorum güvensiz hissediyor yoksa ponçiğimgibi gibi. Müslin ben
Ahahah çok mantıklı iyi aklına gelmiş ben olsam unuturdum
misafirlik sadece kaynanama gidiyoruz o da tam bir “temizlik benim işim”Sağlık bakanlığı ilaç türüne onay veriyor. Bunlar ilaç değil de “takviye” adı altında geçtiği için tarım bakanlığından alıyor onayları (yanlış bilmiyorsam)
Benimki de gece kalktığında direndi uyumamal için. Valla ben çok kullanıyorum; reflü yatağında yatıyor onun üzerine seriyorum çarşaf niyetine, dışarıdan biri geldiğinde bebişi kucağına alacaksa üzerine omzuna veriyorum öyle alıyor kızı, içerisi sıcaksa uyuyorsa müslinle örtüyorum penye battaniye yerine, misafirliğe gittiğimizde koltuğa seriyorum, banyo havlusunun üzerine seriyorum ilk ıslaklığı alsın diye, banyo yaptırırken ilk önce kızı müsline sarıp öyle küvete koyuyorum güvensiz hissediyor yoksa ponçiğimgibi gibi. Müslin ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?