- 17 Temmuz 2021
- 8.481
- 26.560
- 498
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.281
Ya sohrab hala mi lafimi ediyorsun hayret birsey yaSıkıntılı bir uye karıstırdı ortalıgı ıste..sonra o da şubat grubuna gecmıs
Annem de eşimle bana kucağa alıştırmışsınız diyor alıştırmadık süreç öyle gelişti çocuk ağlamaktan çatlamasın diye mecbur aldık. bunlar bizi nasıl büyütmüş anlamadım bizi eve bırakıp ineklere bakmaya gitmişler allahtan güvenli bağlanmışım annemi seviyorumKızımın arkadaşının bakıcısı var, Türkmenistanlı bir abla. Dün bebek, arabasında ağladı, kucağımıza aldık sustu. Abla diyor ki ‘kucağa alıştırmışsınız’
Arkadasına selamlar saygılar, keske neden konusu acildi onu da soyleseydı, durup durup neden lafını acayım ayrıca dun bahsi gectı boyle boyle oldu dedık, baya da kısı kacmıs ocak grubundan o donemYa sohrab hala mi lafimi ediyorsun hayret birsey ya
O olaydan sonra bin kez aciklamami yaptim gelip burda 20 kisi baska konu yokmus gibi girgir gectiniz bi arkadas soyledi girdim baktim sayfalarca surmus hepsini okuyamadim bile hatta
Ne oluyor sarj mi oluyorsun arada bu konuyu farkli uyelere anlatip
Benim hatam insanlara fazla onem vermek oldu sanal alemi cok onemsedim
Burasi okul degil gidip onu buna sikayet edeyim
Sende beni takip etmissin sanirim subata gecmis falan yaziyorsunocaktayim su an yine, ugrarsan kahve ismarlarim beni tanimiyorsun etmiyorsun sıkıntılı uye vs yazman tamamen senin dusunce kirliligin kusura bakma
Bebegini saglikla buyut ben senin gibi kirici olmycam
Ay ben kimseye bişey söylemedimArkadasına selamlar saygılar, keske neden konusu acildi onu da soyleseydı, durup durup neden lafını acayım ayrıca dun bahsi gectı boyle boyle oldu dedık, baya da kısı kacmıs ocak grubundan o donem
Kırılacak bir durum yok, zira sen o zamanlar fevri davrandın. Ugurlug mesajlarını ifşa etmıstı hatırlarsan şikayetten kastım o..grubun yonetıcısı o zaman ugurlug idi.
Yalan yok tanıdıgım kadarı ile sıkıntılı oldugunu dusunuyorum kimsenin arkasından da konusmuyorum,kullanıcı adını degıstırdıgını dahı bılmıyordum, benım ıcın meg olarak kalacaksıno zamanlar tartıstgın arkadas demıstı subat grubuna gecmıs dıye..
Bu arada guzel dileklerin ıcın de tesekkurler, sen de saglıkla büyüt bebeğini
Bebek çantasında bir tane duruyor, bir yere gidince yatırıcagimda ona yatıyorum doktorda sedyeye, bi evde misafirliğe, eve gelir gelmez onu sepete temizini çantaya, bebek arabasıyla kalabaliga gireceksem hastalik kapmasin diye bebek arabasinin üstüne
Bende pek müslim kullanmıyordum ama bunlar ufkumu açtıSağlık bakanlığı ilaç türüne onay veriyor. Bunlar ilaç değil de “takviye” adı altında geçtiği için tarım bakanlığından alıyor onayları (yanlış bilmiyorsam)
Benimki de gece kalktığında direndi uyumamal için. Valla ben çok kullanıyorum; reflü yatağında yatıyor onun üzerine seriyorum çarşaf niyetine, dışarıdan biri geldiğinde bebişi kucağına alacaksa üzerine omzuna veriyorum öyle alıyor kızı, içerisi sıcaksa uyuyorsa müslinle örtüyorum penye battaniye yerine, misafirliğe gittiğimizde koltuğa seriyorum, banyo havlusunun üzerine seriyorum ilk ıslaklığı alsın diye, banyo yaptırırken ilk önce kızı müsline sarıp öyle küvete koyuyorum güvensiz hissediyor yoksa ponçiğimgibi gibi. Müslin ben
Kullanici adimi degistirmemin sebebi farkli, sen meg olarak hatirla tabiArkadasına selamlar saygılar, keske neden konusu acildi onu da soyleseydı, durup durup neden lafını acayım ayrıca dun bahsi gectı boyle boyle oldu dedık, baya da kısı kacmıs ocak grubundan o donem
Kırılacak bir durum yok, zira sen o zamanlar fevri davrandın. Ugurlug mesajlarını ifşa etmıstı hatırlarsan şikayetten kastım o..grubun yonetıcısı o zaman ugurlug idi.
Yalan yok tanıdıgım kadarı ile sıkıntılı oldugunu dusunuyorum kimsenin arkasından da konusmuyorum,kullanıcı adını degıstırdıgını dahı bılmıyordum, benım ıcın meg olarak kalacaksıno zamanlar tartıstgın arkadas demıstı subat grubuna gecmıs dıye..
Bu arada guzel dileklerin ıcın de tesekkurler, sen de saglıkla büyüt bebeğini
Valla şurup mu yaptırdı aşı mı hiç bilmiyorum insan boka sevinir mi valla seviniliyormuşÇatlak a ne dedi duzeldimi canım kremlerden sonra merak etme aşı ishal yapıyor bizimki biraz önce yaptı aşı olmazsa bizde 4 5 güne bir yapiyorduk
Süt iznin yokmu peki neden onu almadınBen varım doğum doktorumdan yeniden rapor istedim heyet raporu verdi 1 ay
Bizim tekstil biraz gıcık çok zorluyorlar süt izni sabah 7 de iş başı öğlen 1 de bırak diyorlar 2 saat günlük bitsinde rapor çıkış almayi düşünüyorumSüt iznin yokmu peki neden onu almadın
Aşı yaptırmıştırValla şurup mu yaptırdı aşı mı hiç bilmiyorum insan boka sevinir mi valla seviniliyormuş
Tesekkurler, Allah hepimizin evladına saglıklı uzun ömürler nasip etsinKullanici adimi degistirmemin sebebi farkli, sen meg olarak hatirla tabi
Ifsa etmek demeyelim de zaten ben dedim paylasabilirsin sorun yok diye, ama bi yandan da kizdim ona da, bana hak verip sonra r yapmasina, neyse bilmeyenler icin de sorun; grup butunlugunu gereksizce fazla onemseyip bu konuda sitem etmemdi
Buraya indirimleri vs paylasip bi sorunuz oldugunda oraya geliyordunuz
Elbette bende baska sayfalari okuyordum ama gidip baska gruplara dahil olmamistim
yani gelip burada muhabbet etmeniz degildi sorun, oradan kopmanizdi
Bende uyum bozulsun istememistim yoksa kim hangi gruba yazmis kimene
Dedigim gibi fazla onemsemisim grup olayini
Su an hic bunlara zamanim yok:)
Ama bu davranisim kiskanclik olarak nitelendirildi sacma bi sekilde:) 3 5 sayfa konustuk diye de beni tanimis olmuyorsun
O zaman bende erkek senesi dedim guldum diye sende hayir kiz senesi diye inatlastin diye sende sıkıntılı insan mi olmus oluyorsun birkac davranisinlaneyse burada hic aciklama yapmamistim yazmis bulundum
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim senle isim konusunda da konusmustuk, hayat iste benim ismimi koymussun kizcenesaglikla buyut
3 aylık olduk 11 Aralık doğum dünden beri şimdi zorla az uyuttum ağlayıp duruyor arabaya koydum gezdirdim bir kaç marketDördüncü aya girip bariz uyku gerilemesi yaşayan varmı ya üç gündür ikiside huy değiştirdi sürekli gözleri kapalı ağlıyorlar
Evet evet sen degildinTesekkurler, Allah hepimizin evladına saglıklı uzun ömürler nasip etsin
Hayat, belki bir gün yuzyuze bıle tanısırız, 3 5 sayfa ile kalmayıp..
Duzeltme yapayım, ındırım vs.olayı benım olayım deıl, ben erkek senesi muhabbetinden sonra hıc yazmadım ocak grubuna.
Eveet bugun ılk kez bı belini kaldırıp yeltendi, sasırdım hatta, bu kıza guven olmaz dedım sagınca soluna yastıkları dayadım.. Veee ılk kez Cıngıragını tuttu bugun, 1 dk kadar bırakmadıBebekleriniz sağa sola küçük dönüşler yapmaya başladı mı
Kesınlıkle bende hormonlardan oldugunu dusunuyorum, yazmak istersen burda da yazabilirsin herzaman.. Hangı ayda dogurdun bu aradaEvet evet sen degildin
Erkek senesi kiz senesi muhabbeti de sacmaydi zaten
Hormonlarin en cok arttigi donem kimimiz stresli kimimiz alingandik oyle ya da boyle gecti gitti
Rabbim evlatlarimizi korusun, selametle
Hayır dönmüyor bizimki ama kayıyor gece yattığı yerden farklı bir yerde kalkıyor sabah hafif yan kaymış şekildeBebekleriniz sağa sola küçük dönüşler yapmaya başladı mı
Sagolasin..Ocagin ilk haftasiKesınlıkle bende hormonlardan oldugunu dusunuyorum, yazmak istersen burda da yazabilirsin herzaman.. Hangı ayda dogurdun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?