- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.941
Şifa olsunElenetal 1 kutu bitio daha da var cnku elimde bnm 1 senedir kullanidigim vitaminim vardi onu bitirmemistim bitsin diye onu da iciorum arada
Eki Görüntüle 3249442
Ben yeşil domates ve kıl biber aşerdim benim tospa ikisini de sevmezAnnem bana hamileyken kestane ve turşu çok yemis bayılarak yiyorum kardeşimin birinde baklava yemiş çok fazla o da baklavayi asıri sever en küçük kardeşimde de dondurma çok yerdi kardeşim yaz kış dondurma diye ortalıkta dolaşır. Kuzenlerimde de böyle çok örnek var anne neyi çok aserip yerse bebek doğduğunda o tada aşina doğuyor. Aminyom sivisina yediğimiz besinlerin tadı geçiyormuş bebeğin ilk tad bilgisi orada olusuyormus bana her sebzede her meyveden sevsen de sevmesen de tadımlık ye diyorlar ileride de ek gıda sürecinde rahat edersin
Benim ilk gebelik de 5 haftalık düşüktü kürtaj olmadan evde ilaçla attım. Kanamam çok olmadı ama rahat geçmişti. Hatta doktor düz duvara tırmandırır ilaç çok sancı olur dedi rahat geçmişti. Psikolojik olarak tuhaftı sadece. Doktor bana bıraktı bende kürtaj istememiştim.Ben de 6 haftalikken ilacla kendim dusurmustum. Tup bebek doktorum oyle onermisti. Rapor almak icin gittigim 2 doktor bana rapor vermedi, kurtaj olman lazim cok kanaman olur, boyle gonderemem dediler. Ben kendi doktorumu dinledim. Basit bir takviye yazdi bana multivitamin. Sonra ileri derece kan kaybindan Huzursuz bacak sendromu cikti vs... 1 sene toplayamadim. serumla demir almak zorunda kaldim.
Dikkatli olmakta fayda var...
Benim doktor söyledi hareketli diye kahvaltı yapıp gitmiştim. Bir de otoparkta park yeri arıycam diye stres oldum. Tansiyonum bile yüksek çıkmıştı.hareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor
Devletteki doktoru Allah bildiği gibi yapsın. İlk haftalar tahliller için iki kez gittim baştan salma ingilendi . Bir de cihaz çok eski zaten hastenede imkan kısıtlı idi. Yakın diye oraya gitmiştim.yaa devlette hic demedi doktor ozelde de 12. haftada gidecegim o zaman gosterirse doktor gorurum belki minnaki
Enginar severim ya ama kılçıksız olacakBen normal hayatta asla yemedigim seyleri bayila bayila yiyorum annem beni evlatliktan reddetmek uzerecocuklugumdan beri agzima enginar surmedim mesela nefret ederdim. Suan hergun yiyorum ama nasil istah akillara ziyan tahin nefret ederdim ama nefret of diyorum zeytin yerine bugun tahin yiyim benim cocuk ya gurme ya obez olucak bu gidisle
Margarita filan mı neli pizzaAy evet allahtan ama bi de pizza sapkinligim var2 haftada bir hic aksatmiyorum
Biz de tam 2021 Mart’ta başlamıştık denemelere bu aya kısmetmiş, aynı şekilde 2 sene kullandım folik asiti. Sağlık ocağına gebelik bildiriminde bulundum kan testlerimi yaptılar folat değerim 17.4 çıkmış yani normal değerler aralığında, birikip yükselmemiş. Sizin de test yaptırmanızı tavsiye ederim.gebe kalmadan önce başlanıyor ya , 2021 mart ayından beri uğraştığımız için hergün alıyorum
Sağlık ocağı folat bakıyor mu?Biz de tam 2021 Mart’ta başlamıştık denemelere bu aya kısmetmiş, aynı şekilde 2 sene kullandım folik asiti. Sağlık ocağına gebelik bildiriminde bulundum kan testlerimi yaptılar folat değerim 17.4 çıkmış yani normal değerler aralığında, birikip yükselmemiş. Sizin de test yaptırmanızı tavsiye ederim.
Niye şok oldun Allah aşkına her gün yese zarar tamam da arada bi yemekten birşey olmaz bebek zehirlenmezMargarita filan mı neli pizzaben şok şu anda
Evet benim bakmışlarSağlık ocağı folat bakıyor mu?
Ahhaah o daha değişikBen ultrason cihazı karnımdan uzaklaştığı an başlıyorum tedirginliğediğer kaybım dolayısıyla sanırım psikolojik olarak kaldı bende bu
Cidden benim de öyle dizlerimin bağı çözülüyor gibi oluyorValla ben de oluyor. Hic heyecanli filan olmuyorum full mutsuz gidiyorum ya oleyse ya boyleyse abuk subuk seyler geliyo hep aklima
Aslana teraziŞifa olsun
Ben yeşil domates ve kıl biber aşerdim benim tospa ikisini de sevmezama bunda elime ne geçerse yiyorum
Benim ilk gebelik de 5 haftalık düşüktü kürtaj olmadan evde ilaçla attım. Kanamam çok olmadı ama rahat geçmişti. Hatta doktor düz duvara tırmandırır ilaç çok sancı olur dedi rahat geçmişti. Psikolojik olarak tuhaftı sadece. Doktor bana bıraktı bende kürtaj istememiştim.
Benim doktor söyledi hareketli diye kahvaltı yapıp gitmiştim. Bir de otoparkta park yeri arıycam diye stres oldum. Tansiyonum bile yüksek çıkmıştı.
Devletteki doktoru Allah bildiği gibi yapsın. İlk haftalar tahliller için iki kez gittim baştan salma ingilendi . Bir de cihaz çok eski zaten hastenede imkan kısıtlı idi. Yakın diye oraya gitmiştim.
Enginar severim ya ama kılçıksız olacak
Ama senede bir kez yerim o ayrı
Burcun neydi çok detaycı titizsin merak ettim.
Ahahhaah Allah affetsin midesi bulananlara ozeniyorum aradaBiftekli tavuklusu da çok güzel oluyor
Hiç özenme kötü bir şeyAhahhaah Allah affetsin midesi bulananlara ozeniyorum arada
Biz de tam 2021 Mart’ta başlamıştık denemelere bu aya kısmetmiş, aynı şekilde 2 sene kullandım folik asiti. Sağlık ocağına gebelik bildiriminde bulundum kan testlerimi yaptılar folat değerim 17.4 çıkmış yani normal değerler aralığında, birikip yükselmemiş. Sizin de test yaptırmanızı tavsiye ederim.
Sende canımÖyle yapacağım bende araştırayım bulduklarını benimle de paylaşırsan sevinirim canım
Ya folik asit zaten emilimi yapıp fazlasını yok ediyor diye biliyorum yani bu yüzden hamilelik öncesi üç ay kala bebek düşünmeye başlamadan için deniliyor depo alanı ancak oluşmaya başladığı için. Doktorlarımıza güvenmeliyiz bana göre.Sevgili hamisler
Kan degeri cikmis folik asit 17
1seneden fazladir kullaniyorum ve hamile kalmadan once kullandigim 1mg yani 2,5 kati suan kullandiklarimizin
Surekli yesil yaprakli sebze ve kuskonmaz tüketiyorum
LUTFEN FOLİK ASİT TAKVİYELERİNİZİ İCİN
bnm bukdr icmeme deger bukdr siradan ise hic kullanim olmadan bebekte defekt olusabilir
Folik asit fazlasi olsa inanin bende olurdu
Tavsiyedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?