2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Elenetal 1 kutu bitio daha da var cnku elimde bnm 1 senedir kullanidigim vitaminim vardi onu bitirmemistim bitsin diye onu da iciorum arada
Eki Görüntüle 3249442
Şifa olsun
Ben yeşil domates ve kıl biber aşerdim benim tospa ikisini de sevmez ama bunda elime ne geçerse yiyorum
Benim ilk gebelik de 5 haftalık düşüktü kürtaj olmadan evde ilaçla attım. Kanamam çok olmadı ama rahat geçmişti. Hatta doktor düz duvara tırmandırır ilaç çok sancı olur dedi rahat geçmişti. Psikolojik olarak tuhaftı sadece. Doktor bana bıraktı bende kürtaj istememiştim.
hareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor
Benim doktor söyledi hareketli diye kahvaltı yapıp gitmiştim. Bir de otoparkta park yeri arıycam diye stres oldum. Tansiyonum bile yüksek çıkmıştı.
yaa devlette hic demedi doktor ozelde de 12. haftada gidecegim o zaman gosterirse doktor gorurum belki minnaki
Devletteki doktoru Allah bildiği gibi yapsın. İlk haftalar tahliller için iki kez gittim baştan salma ingilendi . Bir de cihaz çok eski zaten hastenede imkan kısıtlı idi. Yakın diye oraya gitmiştim.
Enginar severim ya ama kılçıksız olacak
Ama senede bir kez yerim o ayrı
Burcun neydi çok detaycı titizsin merak ettim.

Kızlaaar çok mutluyum haftalar sonra bugün AVM ye gittiiiim bulantım olmadı çok fazla kaçmadım kokulardan yeni yeni vurmaya başladı midem ve kokular ilaç saatim geldi herhalde ondan oda ama canlanıyoruum belliii
Yalnız çok yoruldum ya ya hamladığım için ya çok erken başladı bu yorgunluklar kemiklerim bile ağrıyor

gebe kalmadan önce başlanıyor ya , 2021 mart ayından beri uğraştığımız için hergün alıyorum
Biz de tam 2021 Mart’ta başlamıştık denemelere bu aya kısmetmiş, aynı şekilde 2 sene kullandım folik asiti. Sağlık ocağına gebelik bildiriminde bulundum kan testlerimi yaptılar folat değerim 17.4 çıkmış yani normal değerler aralığında, birikip yükselmemiş. Sizin de test yaptırmanızı tavsiye ederim.

Sağlık ocağı folat bakıyor mu?

Margarita filan mı neli pizza ben şok şu anda
Niye şok oldun Allah aşkına her gün yese zarar tamam da arada bi yemekten birşey olmaz bebek zehirlenmez ben margarita yemiştim ama oğlumunkinden de yedim o karışıktı

Kızlar mutluluğum buraya kadarmış eve girmemle tuvalete koşmam bir oldu kustum 10 dakikadır kusuyorum

Valla ben de oluyor. Hic heyecanli filan olmuyorum full mutsuz gidiyorum ya oleyse ya boyleyse abuk subuk seyler geliyo hep aklima
Cidden benim de öyle dizlerimin bağı çözülüyor gibi oluyor

Aslana terazi
Aslandan geliyo tuhafligim

Yarın yaptıracağım canım bakalım bende

Ben de insanim ya sok olmafungi yedim ama zaten normaldede karisik yiyemiyorum ben ya margarita ya fungi yiyorum valla yedim ahahaa S Seray94 seviyoruz bu hayati
Ben de bugün enginarlı peynirli pizza yiyerek +1 ekliyorum şimdi mide bulantısından kıvranıyorum o ayrı

Ya folik asit zaten emilimi yapıp fazlasını yok ediyor diye biliyorum yani bu yüzden hamilelik öncesi üç ay kala bebek düşünmeye başlamadan için deniliyor depo alanı ancak oluşmaya başladığı için. Doktorlarımıza güvenmeliyiz bana göre.
Böyle herseyi sorgularsak bu iş hiç yürümez
Herkes doktoruyla karar versin konuya.
Folik asit çok ortada bir konu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…