2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaslar folat mevzu okdr uzadi ki gittim kan verdim. 1senedir en az folat kullaniyorum suan. Folat olan yiyecekleri tuketiyorum vs zaten beslenmeye takigim bilen bilir. Konuyu cozucez rahat olun kavga edip kalp kirmayalim

Evet bizlerde çocuktan önce gidip sma taraması yapabiliyoruz aslında.
Yeni bir uygulama geldi.
Ama şimdi yaparlar mı onu bilmiyorum.

O zaman yaptırmak bana mantıklı gelmiyor neylerse güzel eyler.

aynen öyle. abimlerde yaptırmadı ne tarama ne fetal. 10 hafta var aramızda. bugün detaylıdalar bakalım.
ben tüp bebek sırasında eşimle ayrı ayrı genetikte yaptırmıştım. önemsiyoruz biz biraz da çokta abartmamak lazım

Evet bizlerde çocuktan önce gidip sma taraması yapabiliyoruz aslında.
Yeni bir uygulama geldi ama bizde geçerli mi bilmiyorum
Hayırlı olsun neymiş :) kaçıncı haftada öğrendiniz
Nedir nedir

Arkadaslar folat mevzu okdr uzadi ki gittim kan verdim. 1senedir en az folat kullaniyorum suan. Folat olan yiyecekleri tuketiyorum vs zaten beslenmeye takigim bilen bilir. Konuyu cozucez rahat olun kavga edip kalp kirmayalim

iyi yapmışsın canım bende yarın vericem.
2021 marttan beri kullanıyorum ilk defa değer baktıracağım hiç istenmemişti :)

Ya yapana saygım sonsuz bana çözümsüz olan şeyler mantıklı gelmiyor sadece.
Yaptırmıycam ben

Size de çok geçmiş olsun benim de 8. Haftada kalbi durmuştu, doktorum kürtaj olman lazım gebelik zehirlenmesine yol açabilir demişti. Kürtaj olduktan sonra bi peritanalog görmüştüm instada 10. Haftaya kadar düşüklerde rahim atar kürtaja gerek yok demişti erken görsem yaptırmazdım ben de

Ya şuan düşük riski var o yüzden hiç içmek istemiyorum. Bişe olmaz ama ben kendimi biliyorum takarım kafaya onu etkiler mi diye. Sabahları böyle kusuyorum sonra sürekli bişiler yiyom kusmuyorum en azından.
Tuzlu çubuk kraker işe yarar mı acaba size benim bi arkadaşım öyle yapıyor gece yatmadan bir iki tane yiyor sabah rahat uyanıyormuş. Benim hiç bir şeyden değil de dişimi fırçalarında midem bulanıyor

Yok ben mantık olarak örnekler verdim sadece olup olmayacagini bilemiyorum tabi. Doktorun söylediğinden yola çıkarak yorum yaptım. Bir önceki kaybımızın sebebini bilmiyoruz, onlemimizi alalım tarzında konuştu. Umarım bebislerimizin hepsi sağlıklı olurlar rabbim bize bağışlasın onlari ama mantıken anne karnında müdahale sanmıyorum edilsin, doğum sonrası hemen tedavi olarak iyi yanı olabilir gibi geliyor bana

Kızlaar kabızlığa çare buldum sigara şaka gibi
Ben de kabız oluyordum ilk zamanlar , ama sonra sabah uyandığım gibi yataktan kalkmadan 1 bardak su içip sırt üstü yatıyorum. Tuvaletim geliyor :) bunu keşfettikten sonra hiç olmadım :)))

İnsallah canım çok güzel günlerde hepimiz sağ salim kucağımıza alalım

Fetal dna da yanilma payi 0.01 binde 1 yani. %99.9 dogrulukla calisiyor
Ama ona ragmen bisey ters gittiginde amniyosentez veya cvs yapilio o %100 dogru calisiyor
Yanılma payı bayağı düşük yaptırılabilir bence bu mantıklı yani. Bişey elden gelmese bile bilmekte fayda vardır

Ben de 6 haftalikken ilacla kendim dusurmustum. Tup bebek doktorum oyle onermisti. Rapor almak icin gittigim 2 doktor bana rapor vermedi, kurtaj olman lazim cok kanaman olur, boyle gonderemem dediler. Ben kendi doktorumu dinledim. Basit bir takviye yazdi bana multivitamin. Sonra ileri derece kan kaybindan Huzursuz bacak sendromu cikti vs... 1 sene toplayamadim. serumla demir almak zorunda kaldim.
Dikkatli olmakta fayda var...

Merhaba durumumuz benziyor 10 gunonce kese 4 mm olculdu 10.gun 9 mm olculdu yavas dediler umutsuz konustu doktorum son durumunuz nedir acaba
Bebek büyüdükçe kese büyümeye devam ediyor ama istenilen boyutta degil malesef hala. Takibini yapan doktorum cok umutsuz, soyleyipte sizin de canınızı sıkmak istemem ama tuo bebek doktorum fetal dna istedi. Duzelebilir de dedi. Ama fetal dna dan cok korkuyorum

Gerçekten yaşadığın bir örnekle açıklaman o kadar iyi geldi ki.. inşallah dediğin gibi olur zamanla alışır ve doğumdan sonrada kolaylık yaşarım bu anlamda

Tuzlu çubuk kraker işe yarar mı acaba size benim bi arkadaşım öyle yapıyor gece yatmadan bir iki tane yiyor sabah rahat uyanıyormuş. Benim hiç bir şeyden değil de dişimi fırçalarında midem bulanıyor
Çubuk krakeri başlarda yemiştim şimdi görmek bile midem bulandırıyor bi yediğimi bida yemek istemiyorum bulandırıyo mideyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…