2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ortada olmadigini dusunuyorum aslinda. Deliler gibi kullandim cnku tup bebek oncesi kendi kendimize denedik o sirada mecburen kullandim. Ve kullandigim 1000likti. Aylardir da doktorumun verdigi 400lugu içiyorum ama deger ortalamada 17cikti. Yediklerimi saymiyorum bile..
İlk 12 hafta sorgusuz sualsiz herkesin kullanmasi lazim bizlerinde herseferinde bunu yazmasi lazim

Niye şok oldun Allah aşkına her gün yese zarar tamam da arada bi yemekten birşey olmaz bebek zehirlenmez ben margarita yemiştim ama oğlumunkinden de yedim o karışıktı
Hamilelikten önce her cumartesi sucuklu klasik pizza yapan ben hiç yemedim de daha salan sucuk sosis yasak diye
Ben de insanim ya sok olmafungi yedim ama zaten normaldede karisik yiyemiyorum ben ya margarita ya fungi yiyorum valla yedim ahahaa S Seray94 seviyoruz bu hayati
Kız fungi ne sayende amma şey öğrenicez
Ben klasik sucuk, kaşar, zeytin
Aslana terazi
Aslandan geliyo tuhafligim
Oğlak detaycılığı, akrep özeni var. Şaşırdım
Ben de bugün enginarlı peynirli pizza yiyerek +1 ekliyorum şimdi mide bulantısından kıvranıyorum o ayrı
Aboo enginarlı da mı oluyor.
Bir kez bir arkadaş çok övdü ton balıklı yapmıştım çok kötü olmuştu

Ben de bugün enginarlı peynirli pizza yiyerek +1 ekliyorum şimdi mide bulantısından kıvranıyorum o ayrı
Afiyet olsun da enginarlı pizza mı var ya ben şok soda iç çiğneme tbleti varsa hemen at ağzına iyi gelir

Kızlar diğer çocuğun hamile grubunda arkadaşlar ile buluşma yapmıştık. Bebeklerle beraber. Bebekler biraz büyümeye başlamıştı.

Zhahdhxhdbxbd hic gulecegim yoktu kiz mantarli mantarli yani peynir mantar okdr :) aslanlarda datayci cok bilmis vs oluyolar yani ben oleyim en azindan

Bende yeni yeni şeyler öğreniyorum salamsız sucuksuz yap sende a aaa çeşit bol ben margarita yedim oğlumun karışık olanından iki dilim de kaçamak yapmıştım

Kızlar diğer çocuğun hamile grubunda arkadaşlar ile buluşma yapmıştık. Bebeklerle beraber. Bebekler biraz büyümeye başlamıştı.
İstanbuldaysanız neden olmasın da şehir şahir ayrı olunca zor o iş be bacım

Umarim hersey yoluna girer saglikla alirsiniz kucaginiza bebeginizi

Zhahdhxhdbxbd hic gulecegim yoktu kiz mantarli mantarli yani peynir mantar okdr :) aslanlarda datayci cok bilmis vs oluyolar yani ben oleyim en azindan
Araştırdım hemen aslanlar süslü ve yönetici olur.
Bende yeni yeni şeyler öğreniyorum salamsız sucuksuz yap sende a aaa çeşit bol ben margarita yedim oğlumun karışık olanından iki dilim de kaçamak yapmıştım
Sucuksuz pizza tahinsiz pekmez, kaymaksız bal gibi olur be hamilelikten önce hergün sucuk yiyen biri var karşında
İstanbuldaysanız neden olmasın da şehir şahir ayrı olunca zor o iş be bacım
Forum istanbulda buluşmuştuk. Sonra face den grup açmıştık. Sonra da grup siyaset sebebiyle dağıldı

Ama hamilesiiiiinnn sucuksuz hayata merhaba kuzuuum kız ben kokusunda bile duramıyorum artık sucuk yedim bi kaç kere pişiriyorum içine kadar yağsız diye ama artık yiyemiyorum
Ah siyaset ah o siyaset nolur biz girmeyelim

Ama hamilesiiiiinnn sucuksuz hayata merhaba kuzuuum kız ben kokusunda bile duramıyorum artık sucuk yedim bi kaç kere pişiriyorum içine kadar yağsız diye ama artık yiyemiyorum
Ah siyaset ah o siyaset nolur biz girmeyelim
Ya ben çok pisboğazım. Keyif için yiyenlerdenim. Açlıktan yiyenlere hayranım. Yedikçe mutlu olduğum doğrudur

Ya ben çok pisboğazım. Keyif için yiyenlerdenim. Açlıktan yiyenlere hayranım. Yedikçe mutlu olduğum doğrudur
Allah aşkına kaç kiloyla hamile kaldın dokuz ayın sonunda merdivenden itseler top gibi gidecek hale mi gelirsin
Şahsen bende öyle olacağım galiba şimdiden göbeğim bacaklarım şişti

Kızlaaar ilk zorlu aşermemi yaşamış bulunmaktayım eşim almak için yollarda saat ondan beri bi yerden aldı getirdi istediğim şey diye yanlış çıktı başka yerde buldu şükürler olsun . Akşam altıdan beri arıyor toptancılarına kadar ulaştı anam ne zor şey istemiş canım sizde durumlar neee

Al benden de okdr. Girtlagimi tutmak okdr zor ki
Oğlumda terazi tatlı delisi. Bütün öğünlerde tatlı yesin o derece.
Allah aşkına kaç kiloyla hamile kaldın dokuz ayın sonunda merdivenden itseler top gibi gidecek hale mi gelirsin
Şahsen bende öyle olacağım galiba şimdiden göbeğim bacaklarım şişti
72-73 filandım.
73-74 filanım.
Basen genişledi şu an en çok. Göbek çıktı bir de.

Oğlumda terazi tatlı delisi. Bütün öğünlerde tatlı yesin o derece.

72-73 filandım.
73-74 filanım.
Basen genişledi şu an en çok. Göbek çıktı bir de.
En 2kg aldim 10gunde bgn listeyi daralttik saka gibi:) gerci mezura olcumunde gogus ve göbek sisti sadece. Ztn gobus de azicik cikmaya basladi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…