- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.961
Psikolojik destek almam gerek gerçekten ama erteliyorumAhhaah o daha değişik
Ortada olmadigini dusunuyorum aslinda. Deliler gibi kullandim cnku tup bebek oncesi kendi kendimize denedik o sirada mecburen kullandim. Ve kullandigim 1000likti. Aylardir da doktorumun verdigi 400lugu içiyorum ama deger ortalamada 17cikti. Yediklerimi saymiyorum bile..Ya folik asit zaten emilimi yapıp fazlasını yok ediyor diye biliyorum yani bu yüzden hamilelik öncesi üç ay kala bebek düşünmeye başlamadan için deniliyor depo alanı ancak oluşmaya başladığı için. Doktorlarımıza güvenmeliyiz bana göre.
Böyle herseyi sorgularsak bu iş hiç yürümez
Herkes doktoruyla karar versin konuya.
Folik asit çok ortada bir konu çünkü
Afiyet olsun balim yarasin ama kilo yapmasin miden de bulanmasinBen de bugün enginarlı peynirli pizza yiyerek +1 ekliyorumşimdi mide bulantısından kıvranıyorum o ayrı
Hamilelikten önce her cumartesi sucuklu klasik pizza yapan ben hiç yemedim de dahaNiye şok oldun Allah aşkına her gün yese zarar tamam da arada bi yemekten birşey olmaz bebek zehirlenmezben margarita yemiştim ama oğlumunkinden de yedim o karışıktı
Kız fungi ne sayende amma şey öğrenicez
Oğlak detaycılığı, akrep özeni var. ŞaşırdımAslana terazi
Aslandan geliyo tuhafligim
Aboo enginarlı da mı oluyor.Ben de bugün enginarlı peynirli pizza yiyerek +1 ekliyorumşimdi mide bulantısından kıvranıyorum o ayrı
Afiyet olsun da enginarlı pizza mı var ya ben şokBen de bugün enginarlı peynirli pizza yiyerek +1 ekliyorumşimdi mide bulantısından kıvranıyorum o ayrı
Zhahdhxhdbxbd hic gulecegim yoktu kizHamilelikten önce her cumartesi sucuklu klasik pizza yapan ben hiç yemedim de dahasalan sucuk sosis yasak diye
Ben klasik sucuk, kaşar, zeytin
Oğlak detaycılığı, akrep özeni var. Şaşırdım
Aboo enginarlı da mı oluyor.
Bir kez bir arkadaş çok övdü ton balıklı yapmıştım çok kötü olmuştu
Bende yeni yeni şeyler öğreniyorumHamilelikten önce her cumartesi sucuklu klasik pizza yapan ben hiç yemedim de dahasalan sucuk sosis yasak diye
Ben klasik sucuk, kaşar, zeytin
Oğlak detaycılığı, akrep özeni var. Şaşırdım
Aboo enginarlı da mı oluyor.
Bir kez bir arkadaş çok övdü ton balıklı yapmıştım çok kötü olmuştu
İstanbuldaysanız neden olmasın da şehir şahir ayrı olunca zor o iş be bacımKızlar diğer çocuğun hamile grubunda arkadaşlar ile buluşma yapmıştık. Bebeklerle beraber. Bebekler biraz büyümeye başlamıştı.
AminPsikolojik destek almam gerek gerçekten ama erteliyorumRabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah ya
Umarim hersey yoluna girer saglikla alirsiniz kucaginiza bebeginiziBebek büyüdükçe kese büyümeye devam ediyor ama istenilen boyutta degil malesef hala. Takibini yapan doktorum cok umutsuz, soyleyipte sizin de canınızı sıkmak istemem ama tuo bebek doktorum fetal dna istedi. Duzelebilir de dedi. Ama fetal dna dan cok korkuyorum
Araştırdım hemenZhahdhxhdbxbd hic gulecegim yoktu kizmantarli mantarli yani peynir mantar okdr :) aslanlarda datayci cok bilmis vs oluyolar yani ben oleyim en azindan
Sucuksuz pizza tahinsiz pekmez, kaymaksız bal gibi olur beBende yeni yeni şeyler öğreniyorumsalamsız sucuksuz yap sende a aaa çeşit bol ben margarita yedim oğlumun karışık olanından iki dilim de kaçamak yapmıştım
Forum istanbulda buluşmuştuk. Sonra face den grup açmıştık. Sonra da grup siyaset sebebiyle dağıldıİstanbuldaysanız neden olmasın da şehir şahir ayrı olunca zor o iş be bacım
Ama hamilesiiiiinnn sucuksuz hayata merhaba kuzuuumAraştırdım hemenaslanlar süslü ve yönetici olur.
Sucuksuz pizza tahinsiz pekmez, kaymaksız bal gibi olur behamilelikten önce hergün sucuk yiyen biri var karşında
Forum istanbulda buluşmuştuk. Sonra face den grup açmıştık. Sonra da grup siyaset sebebiyle dağıldı
Ya ben çok pisboğazım. Keyif için yiyenlerdenim. Açlıktan yiyenlere hayranım. Yedikçe mutlu olduğum doğrudurAma hamilesiiiiinnn sucuksuz hayata merhaba kuzuuumkız ben kokusunda bile duramıyorum artık sucuk yedim bi kaç kere pişiriyorum içine kadar yağsız diye ama artık yiyemiyorum
Ah siyaset ah o siyaset nolur biz girmeyelim
Al benden de okdr. Girtlagimi tutmak okdr zor kiYa ben çok pisboğazım. Keyif için yiyenlerdenim. Açlıktan yiyenlere hayranım. Yedikçe mutlu olduğum doğrudur
Allah aşkına kaç kiloyla hamile kaldın dokuz ayın sonunda merdivenden itseler top gibi gidecek hale mi gelirsinYa ben çok pisboğazım. Keyif için yiyenlerdenim. Açlıktan yiyenlere hayranım. Yedikçe mutlu olduğum doğrudur
Oğlumda terazi tatlı delisi. Bütün öğünlerde tatlı yesin o derece.Al benden de okdr. Girtlagimi tutmak okdr zor ki
72-73 filandım.Allah aşkına kaç kiloyla hamile kaldın dokuz ayın sonunda merdivenden itseler top gibi gidecek hale mi gelirsin
Şahsen bende öyle olacağım galiba şimdiden göbeğim bacaklarım şişti
En 2kg aldim 10gundeOğlumda terazi tatlı delisi. Bütün öğünlerde tatlı yesin o derece.
72-73 filandım.
73-74 filanım.
Basen genişledi şu an en çok. Göbek çıktı bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?