2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
hareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor

iyi yapmışsın canım bende yarın vericem.
2021 marttan beri kullanıyorum ilk defa değer baktıracağım hiç istenmemişti :)
Benden de hic istenmedi tiroid icin kan vermeye gittin gitmisken rica ettim ona da bakalim diye. Ben de bayaaadir kullaniyorum en az 1 senedir belki daha cok. Bir de pozitifi gorene kdr 1mg folat icerikli aliyodum vitamini. Bugunde bu muhabbetler olunca vallahi merak ettim

Ulturasyona girmeden önce ben çok tedirgin oluyorum kötü bir şey var mı diye sizde de öyle oluyor mu
Olumsuz deneyim yaşamanın ya da ilk bebek olmasının etkisi oluyor bunda ve böyle hissetmeniz normal. Zamanla hareketleri hissettikçe ultrasonlara girerkende daha rahat olacaksınız.

Ulturasyona girmeden önce ben çok tedirgin oluyorum kötü bir şey var mı diye sizde de öyle oluyor mu
Valla ben de oluyor. Hic heyecanli filan olmuyorum full mutsuz gidiyorum ya oleyse ya boyleyse abuk subuk seyler geliyo hep aklima

Evet öyle oluyor ve bu harika birşey bende oğlumda herşeyi yedim şükürler olsun şuan yemek seçmiyor hiç problem yaşamadım gıdaya başladım başlayalı Tiksinmek konusunda eksik yazmışım gerçi öteki cebap verdiğimle talamlanıyordu yiyip yiyip kusmak kokusundan tiksinmek çok yiyip bir anda tiksinti gelmesiydi konumuz şuanda herşeyi yiyorum bi tek kuru kayısıdan tiksindim bide kokusu ağır olanları anlık yiyemiyorum çoook şükür inşallah hu bebeğim de herşeyi yer

Ben normal hayatta asla yemedigim seyleri bayila bayila yiyorum annem beni evlatliktan reddetmek uzere cocuklugumdan beri agzima enginar surmedim mesela nefret ederdim. Suan hergun yiyorum ama nasil istah akillara ziyan tahin nefret ederdim ama nefret of diyorum zeytin yerine bugun tahin yiyim benim cocuk ya gurme ya obez olucak bu gidisle

Ben de kabız oluyordum ilk zamanlar , ama sonra sabah uyandığım gibi yataktan kalkmadan 1 bardak su içip sırt üstü yatıyorum. Tuvaletim geliyor :) bunu keşfettikten sonra hiç olmadım :)))
Su yeni içmeye başladım denerim ama sağol

Sevgili hamisler
Kan degeri cikmis folik asit 17
1seneden fazladir kullaniyorum ve hamile kalmadan once kullandigim 1mg yani 2,5 kati suan kullandiklarimizin
Surekli yesil yaprakli sebze ve kuskonmaz tüketiyorum
LUTFEN FOLİK ASİT TAKVİYELERİNİZİ İCİN
bnm bukdr icmeme deger bukdr siradan ise hic kullanim olmadan bebekte defekt olusabilir
Folik asit fazlasi olsa inanin bende olurdu
Tavsiyedir..

Benim 7 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıs zaten. iki farklı doktora göründüm kendi doktorum işleme gerek yok rahim zarar görmesin dedi iki hatta üç hafta bekleyebilirsin demişti. Tabi herkes için geçerli değil. Yakın zamanda olmasa da 3 kez histerskopi yapıldı bana. Diğer doktora da kendiliğinden düşmesini beklesem sorun olur mu dediğimde olmaz ama 10 gün içinde düşmezse gel demişti çok şükür gerek kalmadı. Size de geçmiş olsun

Merhaba bende fetal DNA düşünüyorum 10. Haftaya gireceğim siz ne kadar a yaptırdınız

Oy oh maşallah çok güzel şeylere aş eriyorsun yarasın

Gerçekten yaşadığın bir örnekle açıklaman o kadar iyi geldi ki.. inşallah dediğin gibi olur zamanla alışır ve doğumdan sonrada kolaylık yaşarım bu anlamda
Benimde ikinci doğumum olacak ama büyük oğlum 10 yaşında o paçayı kurtardı şükür kendine de yetiyor artık ama bende de ister istemez yetecek miyim acaba oğlumu ihmal eder miyim acaba birine birşey alırken diğerine alamazsam ayrımcılık gibi hisseder mi gibi gibi şeyler düşünüyorum.. sonraaa diyorum ki Allah büyük gelen kısmetiyle geliyor hem maddi hem manevi olarak .. içimi ferahlatıyorum .. şuan hamilelikte hormonları yüzünden agresifim bazen istemsiz çıkışlarım oluyor bunları anlattım sağolsun anlıyor anlayış gösteriyor oğlum ama doğduktan sonra da bi süre kendime gelemeyeceğim biliyorum bu yüzden çevremden yardım isteyeceğim beni uyarın diyeceğim gözüme büyük gelir farkında olmadan yetişkin gibi davranırım bunlar olacak şeyler ipin ucu kaçarsa biliyorum ki küstürürüm evladımı .. şimdiden bunları düşünüyorum bende böyle bi manyağım ama yaşanmayacak şeyler değil önemli olan toparlayabilmek ve bilinçli ilerlemek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…