- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.921
hareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktorMerhaba kızlar. Bulantı yoğunluğundan giremiyorum siteye çok fazla artık çok yoruldum kusma yok ama bulantı beni mahvediyor. Bugün kontrolüm vardı 9+2’yiz bebiş de baya hareketliydi :) bir daha 3 hafta sonra ikili test için çağırdı. Bulantılar dışında her şey yolunda ama mahvoldum artık doktor pik yaptığı dönemdesin yavaş yavaş azalıcak dedi. Bide prilam yanına bir tane daha ilaç ekledi. Prilamı gece yatarken al diğerini gündüz bir tane al dedi. Benden haberler böyle.
Evet o esnada oynuyordu.hareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor
Benden de hic istenmedi tiroid icin kan vermeye gittin gitmisken rica ettim ona da bakalim diye. Ben de bayaaadir kullaniyorum en az 1 senedir belki daha cok. Bir de pozitifi gorene kdr 1mg folat icerikli aliyodum vitamini. Bugunde bu muhabbetler olunca vallahi merak ettimiyi yapmışsın canım bende yarın vericem.
2021 marttan beri kullanıyorum ilk defa değer baktıracağım hiç istenmemişti :)
Usg esnasinda kolu bacagi pitir pitir oynuyor kendisi sicriyo zipliyor ekrandan goruyosunuz acaip biseyhareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor
Olumsuz deneyim yaşamanın ya da ilk bebek olmasının etkisi oluyor bunda ve böyle hissetmeniz normal. Zamanla hareketleri hissettikçe ultrasonlara girerkende daha rahat olacaksınız.Ulturasyona girmeden önce ben çok tedirgin oluyorum kötü bir şey var mı diye sizde de öyle oluyor mu
Valla ben de oluyor. Hic heyecanli filan olmuyorum full mutsuz gidiyorum ya oleyse ya boyleyse abuk subuk seyler geliyo hep aklimaUlturasyona girmeden önce ben çok tedirgin oluyorum kötü bir şey var mı diye sizde de öyle oluyor mu
yaa devlette hic demedi doktor ozelde de 12. haftada gidecegim o zaman gosterirse doktor gorurum belki minnakiUsg esnasinda kolu bacagi pitir pitir oynuyor kendisi sicriyo zipliyor ekrandan goruyosunuz acaip bisey
Evet öyle oluyor ve bu harika birşey bende oğlumda herşeyi yedim şükürler olsun şuan yemek seçmiyor hiç problem yaşamadım gıdaya başladım başlayalıAnnem bana hamileyken kestane ve turşu çok yemis bayılarak yiyorum kardeşimin birinde baklava yemiş çok fazla o da baklavayi asıri sever en küçük kardeşimde de dondurma çok yerdi kardeşim yaz kış dondurma diye ortalıkta dolaşır. Kuzenlerimde de böyle çok örnek var anne neyi çok aserip yerse bebek doğduğunda o tada aşina doğuyor. Aminyom sivisina yediğimiz besinlerin tadı geçiyormuş bebeğin ilk tad bilgisi orada olusuyormus bana her sebzede her meyveden sevsen de sevmesen de tadımlık ye diyorlar ileride de ek gıda sürecinde rahat edersin
Ben ultrason cihazı karnımdan uzaklaştığı an başlıyorum tedirginliğeUlturasyona girmeden önce ben çok tedirgin oluyorum kötü bir şey var mı diye sizde de öyle oluyor mu
Ben normal hayatta asla yemedigim seyleri bayila bayila yiyorum annem beni evlatliktan reddetmek uzereEvet öyle oluyor ve bu harika birşey bende oğlumda herşeyi yedim şükürler olsun şuan yemek seçmiyor hiç problem yaşamadım gıdaya başladım başlayalıTiksinmek konusunda eksik yazmışım gerçi öteki cebap verdiğimle talamlanıyordu yiyip yiyip kusmak kokusundan tiksinmek çok yiyip bir anda tiksinti gelmesiydi konumuz şuanda herşeyi yiyorum bi tek kuru kayısıdan tiksindim bide kokusu ağır olanları anlık yiyemiyorum çoook şükür inşallah hu bebeğim de herşeyi yer
Hayırlı olsun erkek gibi sankiKızlar cinsiyetimiz öğrendik
Su yeni içmeye başladımBen de kabız oluyordum ilk zamanlar , ama sonra sabah uyandığım gibi yataktan kalkmadan 1 bardak su içip sırt üstü yatıyorum. Tuvaletim geliyor :) bunu keşfettikten sonra hiç olmadım :)))
Benim 7 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıs zaten. iki farklı doktora göründüm kendi doktorum işleme gerek yok rahim zarar görmesin dedi iki hatta üç hafta bekleyebilirsin demişti. Tabi herkes için geçerli değil. Yakın zamanda olmasa da 3 kez histerskopi yapıldı bana. Diğer doktora da kendiliğinden düşmesini beklesem sorun olur mu dediğimde olmaz ama 10 gün içinde düşmezse gel demişti çok şükür gerek kalmadı. Size de geçmiş olsunSize de çok geçmiş olsun benim de 8. Haftada kalbi durmuştu, doktorum kürtaj olman lazım gebelik zehirlenmesine yol açabilir demişti. Kürtaj olduktan sonra bi peritanalog görmüştüm instada 10. Haftaya kadar düşüklerde rahim atar kürtaja gerek yok demişti erken görsem yaptırmazdım ben de
Merhaba bende fetal DNA düşünüyorum 10. Haftaya gireceğim siz ne kadar a yaptırdınızselam kızlar çok yazamıyorum ama hep okuyorum. Fetal dna sonucum çıktı temiz şükür. Cinsiyet de belli oldu kızgüzel haberler aldım çok mutlu oldum ama bugün galiba belimdeki fıtığı patlattım 2.80 yatıyorum ne ilaç alabiliyorum ne bişi dualarınızı bekliyorum
Oy oh maşallah çok güzel şeylere aş eriyorsun yarasınBen normal hayatta asla yemedigim seyleri bayila bayila yiyorum annem beni evlatliktan reddetmek uzerecocuklugumdan beri agzima enginar surmedim mesela nefret ederdim. Suan hergun yiyorum ama nasil istah akillara ziyan tahin nefret ederdim ama nefret of diyorum zeytin yerine bugun tahin yiyim benim cocuk ya gurme ya obez olucak bu gidisle
Ay evet allahtan ama bi de pizza sapkinligim varOy oh maşallah çok güzel şeylere aş eriyorsun yarasın
Benimde ikinci doğumum olacak ama büyük oğlum 10 yaşında o paçayı kurtardı şükür kendine de yetiyor artık ama bende de ister istemez yetecek miyim acaba oğlumu ihmal eder miyim acaba birine birşey alırken diğerine alamazsam ayrımcılık gibi hisseder mi gibi gibi şeyler düşünüyorum.. sonraaa diyorum ki Allah büyük gelen kısmetiyle geliyor hem maddi hem manevi olarak .. içimi ferahlatıyorum .. şuan hamilelikte hormonları yüzünden agresifim bazen istemsiz çıkışlarım oluyor bunları anlattım sağolsun anlıyor anlayış gösteriyor oğlum ama doğduktan sonra da bi süre kendime gelemeyeceğim biliyorum bu yüzden çevremden yardım isteyeceğim beni uyarın diyeceğim gözüme büyük gelir farkında olmadan yetişkin gibi davranırım bunlar olacak şeyler ipin ucu kaçarsa biliyorum ki küstürürüm evladımı .. şimdiden bunları düşünüyorum bende böyle bi manyağımGerçekten yaşadığın bir örnekle açıklaman o kadar iyi geldi ki.. inşallah dediğin gibi olur zamanla alışır ve doğumdan sonrada kolaylık yaşarım bu anlamda
Bende bu hafta iki kere yedimAy evet allahtan ama bi de pizza sapkinligim var2 haftada bir hic aksatmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?