- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.001
Küçükken yemişimdir her yerde var sanırımBaktım netten az önce.
Eee normalde yediğiniz bir şey mi
Erzurum yöresinde filan meşhur sanırım.
Keşke avm aşerseydim o da mantıklı olurdu
Benden başkası bunu istemez diye rahat rahat yazdım valla hakkınızı helal edinBenimde canım istedi şuan var ya kokusu tadı tarif derken ağzıma geldi
Arkadaş cevapladı mı henüz görmedim ama evet ultrasonda gözüküyor özellikle vajinal ultrasonda daha net belli oluyor . Benim de kanamam varken vajinal baktılar bebiş zıp zıp zıplıyorduhareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor
10 haftada tum bedeniyle zipliyor kurbaga gibi :) ama 11. Haftadan sonra artik kollarini bacaklarini bagimsiz oynatmaya basliyor. Yavas yavas bir insana benziyor cok heyecanliArkadaş cevapladı mı henüz görmedim ama evet ultrasonda gözüküyor özellikle vajinal ultrasonda daha net belli oluyor . Benim de kanamam varken vajinal baktılar bebiş zıp zıp zıplıyordu
İyiyim canım tekrarladı mide bulantılarım ilaçla devam ediyorum istifra olmuyorcikolatakistim canım nasılsın? Bulantılar bi ara gidip sonra geri gelmişti şimdi nasılsın? Kaç haftalık oldun bu arada?
Umarim hersey yoluna girer saglikla alirsiniz kucaginiza bebeginizi
Ben de geçen hafta 6+4'te gittim en son. Artık gelmene gerek yok, istersen 11-14. hafta arasında ikili test için gidebilirsin dedi. Devlet biraz ilgisiz. Hâlâ doktor bulamadığım için muallakta kalıyorum. Ben yine de haftaya bir boşluk buldum, randevu aldım. Yoksa ben de en az 5 hafta sonraya kalıyordum.İyiyim canım tekrarladı mide bulantılarım ilaçla devam ediyorum istifra olmuyoriçmediğimde akşamları istifra devam maalesef
Herkes şaşıracak belki benim gibi olanda var mı bilmiyorum ben en son 5.hafta da gittim bir ay sonra gel dedi bu hafta randevu alamadım doluymuş haftaya aldım 5 haftadır gitmeyen tek benim galiba burada
O ne ya Allah'ım bu topik kelime hazineme her saniye kelime katıyorYaklaşık bir buçuk saattir yataktayım UYUYAMIYORUUUUUM deliricem ya esnerken gözlerim yaşarıyor içim katılıyor ama yok uykuya geliş yapamıyorum kızlar bide bende huzursuz bacak sendromu erken başladı aranızda olan var mı
cikolatakistim canım nasılsın? Bulantılar bi ara gidip sonra geri gelmişti şimdi nasılsın? Kaç haftalık oldun bu arada?
Evet bende devlete gidiyorum ama doktorumdan cok memnunumBen de geçen hafta 6+4'te gittim en son. Artık gelmene gerek yok, istersen 11-14. hafta arasında ikili test için gidebilirsin dedi. Devlet biraz ilgisiz. Hâlâ doktor bulamadığım için muallakta kalıyorum. Ben yine de haftaya bir boşluk buldum, randevu aldım. Yoksa ben de en az 5 hafta sonraya kalıyordum.
BenKızlar Ankara'da olanınız var mı? Hızlı trenle ilgili bir şey sormak istiyorum da
Ay ben buna amin derimAfiyet olsun balim yarasin ama kilo yapmasin miden de bulanmasin
Enginarlı efsodur, tavsiyedirHamilelikten önce her cumartesi sucuklu klasik pizza yapan ben hiç yemedim de dahasalan sucuk sosis yasak diye
Kız fungi ne sayende amma şey öğrenicez
Ben klasik sucuk, kaşar, zeytin
Oğlak detaycılığı, akrep özeni var. Şaşırdım
Aboo enginarlı da mı oluyor.
Bir kez bir arkadaş çok övdü ton balıklı yapmıştım çok kötü olmuştu
Ucundan azıcık sağlıklı olsun dedimAfiyet olsun da enginarlı pizza mı var ya ben şoksoda iç çiğneme tbleti varsa hemen at ağzına iyi gelir
Ben de sürekli peynirli domatesli sandwichBenimkiler de fakir asermesi hepdomates peynirli sandwich ya da tost fln. Filmlerdeki gibi ejder meyvesi fln yok anacim ruhum fakir :)
7. Haftadayım ve henüz hiç doktor görmedim5 haftadır doktora gitmeme rekoru kıran kim var başka ben hariç
Tam olarak anlamayarak kız diyorumHerkese meraba kızlar bugün kontrol randevum vardı 10+2 yiz normalde ultrasonda 11 haftalık çıktı, cinsiyet tahmini olan varmıdır
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziTam olarak anlamayarak kız diyorumtahmin, sağlıkla kucağınıza alın
Benim de olmuştu resmi tatillere denk geldi ben de ikinci kontrol 5 hafta olmuştu5 haftadır doktora gitmeme rekoru kıran kim var başka ben hariç
Neden bacımsu7. Haftadayım ve henüz hiç doktor görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?