2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Baktım netten az önce.
Eee normalde yediğiniz bir şey mi
Erzurum yöresinde filan meşhur sanırım.
Küçükken yemişimdir her yerde var sanırım
Hahahahah normalde yediginiz bisey mi ya akasya agac degil mi ? Bi de avm var ki ben once oraya gitmek istediniz sandim baya yanlis anlayip S sansll cidden agac mi aserip yediniz yav zehirli filan olmasin
Keşke avm aşerseydim o da mantıklı olurdu gerçekten bende inanamadım çiğneyip attım toksoplazma falan olur başıma iş almayayım
Benimde canım istedi şuan var ya kokusu tadı tarif derken ağzıma geldi
Benden başkası bunu istemez diye rahat rahat yazdım valla hakkınızı helal edin

hareketli oldugunu ultrasonda mi gosteriyor doktor
Arkadaş cevapladı mı henüz görmedim ama evet ultrasonda gözüküyor özellikle vajinal ultrasonda daha net belli oluyor . Benim de kanamam varken vajinal baktılar bebiş zıp zıp zıplıyordu

Arkadaş cevapladı mı henüz görmedim ama evet ultrasonda gözüküyor özellikle vajinal ultrasonda daha net belli oluyor . Benim de kanamam varken vajinal baktılar bebiş zıp zıp zıplıyordu
10 haftada tum bedeniyle zipliyor kurbaga gibi :) ama 11. Haftadan sonra artik kollarini bacaklarini bagimsiz oynatmaya basliyor. Yavas yavas bir insana benziyor cok heyecanli
En son 8 haftalik gordum henuz böcek gibilerdi. 12. Haftada gidecegim elleri kollari parmaklari olacak ya inanamiyorum :)

cikolatakistim canım nasılsın? Bulantılar bi ara gidip sonra geri gelmişti şimdi nasılsın? Kaç haftalık oldun bu arada?
İyiyim canım tekrarladı mide bulantılarım ilaçla devam ediyorum istifra olmuyor içmediğimde akşamları istifra devam maalesef
Herkes şaşıracak belki benim gibi olanda var mı bilmiyorum ben en son 5.hafta da gittim bir ay sonra gel dedi bu hafta randevu alamadım doluymuş haftaya aldım 5 haftadır gitmeyen tek benim galiba burada

Ben de geçen hafta 6+4'te gittim en son. Artık gelmene gerek yok, istersen 11-14. hafta arasında ikili test için gidebilirsin dedi. Devlet biraz ilgisiz. Hâlâ doktor bulamadığım için muallakta kalıyorum. Ben yine de haftaya bir boşluk buldum, randevu aldım. Yoksa ben de en az 5 hafta sonraya kalıyordum.

O ne ya Allah'ım bu topik kelime hazineme her saniye kelime katıyor
Gideyim de araştırayım

Magnezyum iyi geliyormuş. Doktoruna sor.

Son düzenleme:
Kızlar Ankara'da olanınız var mı? Hızlı trenle ilgili bir şey sormak istiyorum da

Herkese meraba kızlar bugün kontrol randevum vardı 10+2 yiz normalde ultrasonda 11 haftalık çıktı, cinsiyet tahmini olan varmıdır

Eklentiler

• 62A8B51B-50F7-4C55-9F10-1F7FBFFE45DE.webp
    35 KB · Görüntüleme: 74
  • F17CD7EF-CB32-4105-837B-67AC748BDC73.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 822150A6-5461-4205-9A6D-D52AEC430B53.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 73
cikolatakistim canım nasılsın? Bulantılar bi ara gidip sonra geri gelmişti şimdi nasılsın? Kaç haftalık oldun bu arada?

Evet bende devlete gidiyorum ama doktorumdan cok memnunum özel hastane de araştırıyorum ama benim hangi şehirde kalacağım belli değil o yüzden arada kaldığım için daha seçemedim doktoru
Kızlar Ankara'da olanınız var mı? Hızlı trenle ilgili bir şey sormak istiyorum da
Ben

Afiyet olsun balim yarasin ama kilo yapmasin miden de bulanmasin
Ay ben buna amin derim
Enginarlı efsodur, tavsiyedir
Afiyet olsun da enginarlı pizza mı var ya ben şok soda iç çiğneme tbleti varsa hemen at ağzına iyi gelir
Ucundan azıcık sağlıklı olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…