- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.041
Evet ama normallestirmelerini seviyorum ben. Devlet eline her sey prenseslik falan yok burda, Turkler genelde hep bu yuzden sikayet ederler buranin sisteminden, herkesle esit olduklari icin :) Ama guven duyup arkana yaslanip doktora ve sisteme guvenmeyi ogreniyorsun zamanla.Biz burada prenses gibi karsilanmaya okdr alismisiz ki tuhaf geldiyurtdisinda bnmde birkac hastane deneyimim oldu turkiyeyle mukayese kabul etmez ölmediğin surece mudahale suresi korkunc
Tqbi bizde de ozel saglik cok farkettiriyor kabul ediyorum ama nebilym hepimizin alistigi normal geliyor iste
Lekelenme var canım yaa hala geçmedi Progestan kullanıyorum
Çubuk krakerin adını duyunca bile midem bulanıyo yaa şuan bile bişi oldum yaniTuzlu çubuk kraker işe yarar mı acaba size benim bi arkadaşım öyle yapıyor gece yatmadan bir iki tane yiyor sabah rahat uyanıyormuş. Benim hiç bir şeyden değil de dişimi fırçalarında midem bulanıyor
10+2 yim bugğn durduk yere oldu kabızdım biraz zorlandım WC de kalkarken bi baktım leke gelmeye başlamış. Amin inşallahKaç haftaliksiniz neden düşük riski var ki? Rabbim size bağışlasın insallah
He yaa aynen10+2 bendeaynıyız say ya ,
Ruh halim hiç sinirli falan değilim çok sakinim.ruh haliniz nasıl kızlar? ben biraz zorlanıyor gibi hissediyorum. enerjim düşük hiçbir şey yapasım yok. 2 günde 1 ağlama seanslarım oluyorbiraz da sinirli ve tahammülsüz hissediyorum kimseyi göresim konuşasım yok. fiziksel olarak biraz normale dönmeyi ve daha pozitif hissetmeyi umuyorum.
Benimde icimden hic bisey yapmak gelmiyo elime telefonu aliyorum bebek zimbirtilarina bakiyorum burada takiliyorum. Lutfedip yemek yapiyorum okdrRuh halim hiç sinirli falan değilim çok sakinim.
Normalde de öyleyim.
Ağlak oldum filmlere karşı özellikle duygusal birsey varsa hemen gözlerimden yaşlar iniyor.
Halsizlik bende de var antidepresan kullanmış gibi dolaşıyorum ortalıkta.
Eskisi gibi iş yapsam dinlenme ihtiyacı duyuyorum. Parça parça yapıyorum
Valla soyle genelleme yapamam ama kendi adima soleyebilirim ki sisteme %100 guveniyorum doktoruma hemsirilere tum yardimci olan ekibe. Bir de ustune prensesler gibi hizmet gorunce istensizce bu yorumu yapiorum galibaEvet ama normallestirmelerini seviyorum ben. Devlet eline her sey prenseslik falan yok burda, Turkler genelde hep bu yuzden sikayet ederler buranin sisteminden, herkesle esit olduklari icin :) Ama guven duyup arkana yaslanip doktora ve sisteme guvenmeyi ogreniyorsun zamanla.
ben onu da arada yapıyorum çoğu zaman yapmıyorumBenimde icimden hic bisey yapmak gelmiyo elime telefonu aliyorum bebek zimbirtilarina bakiyorum burada takiliyorum. Lutfedip yemek yapiyorum okdrama duygusal fln hersey ayni. Hic o filmlerdeki gibi seyler olmadi bende. Usg de gormesem kendim inanmicam hamile olduguma. Sadece yol yuruyemiyorum. Aninda kasigima bicak saplaniyo oyuzden spora da baslayamadim. Uykum gelmio gece 2lerde yatiyorum ki bu cok kotu his hosnut degilim
hiç alışık değilim bu durma haline o beni psikolojik olarak zorladı, tansiyonum düşüyor sürekli ve hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden normalde çok enerjik ve sosyal biriyimdir sirkemden kefirime zeytinime her şeyi kendim yaparım şimdi evi süpürmeye mecalim yokRuh halim hiç sinirli falan değilim çok sakinim.
Normalde de öyleyim.
Ağlak oldum filmlere karşı özellikle duygusal birsey varsa hemen gözlerimden yaşlar iniyor.
Beni anlattın resmenruh haliniz nasıl kızlar? ben biraz zorlanıyor gibi hissediyorum. enerjim düşük hiçbir şey yapasım yok. 2 günde 1 ağlama seanslarım oluyorbiraz da sinirli ve tahammülsüz hissediyorum kimseyi göresim konuşasım yok. fiziksel olarak biraz normale dönmeyi ve daha pozitif hissetmeyi umuyorum.
Bebeği hissediyor olmayasın senSize de oluyor mu böyle alt karnımda sancı veya adet ağrısı gibi olmayan değişik bir şey oluyor ara ara nasıl anlatsam karnım çekiliyor gibi vajinadan başlayıp tam anlatmadım da
sen bensin seray gel sarılıp ağlayalımBeni anlattın resmensinir ani çıkışlar duygusallık kafada kurma ( özellikle eşime karşı aşırı alınganım yansıtmamaya özen gösteriyorum ) sonra halsizlik isteksizlik dünya yansa kımıldamama hali vs vs
Enerji olaraksa arada iyi hissediyorum ama iki hareket edince hemen sönüyor .. ev işi yapamıyorum yalan yok yatak toplamak dışında sahiden yapamıyorum enerjim varsa biraz şarjlı süpürgeyle evi geziyorum o kadar , iş yapmaktan da tiksinir mi insan evimden tiksindim iş yapmaktan tiksindim bi bezi bardağı suyun altında yıkayamıyorum içim kaldırmıyor isyanlardayım aslında yapmak istiyorum asla dağınıklığı seven biri değilim ben benlikten çıktım
Keske degerini bilse herkes de insanlar kacmasa iste. Bizim doktorlarimiz cidden iyiler ama devlet hastanelerinde durum hic iyi degil, parayi veren dudugu calara dondu durum, cok dusundurucu bi konu. Herkesin ayni hizmete ulasamiyor olmasi cok adaletsiz.Valla soyle genelleme yapamam ama kendi adima soleyebilirim ki sisteme %100 guveniyorum doktoruma hemsirilere tum yardimci olan ekibe. Bir de ustune prensesler gibi hizmet gorunce istensizce bu yorumu yapiorum galibahatta dogum icin amerika gbi bi dusunce vardi hamile kalmadan once ama bu surecte ondan da vazgectik simarik olduk sistem sayesinde baska bisey degil
Antidepresan kullanmış gibi olmamızın sebebi prilam hala kullanıyorsan o öyle sersem yapıyorRuh halim hiç sinirli falan değilim çok sakinim.
Normalde de öyleyim.
Adalet esitsizlik gunumuz dunyasinda yokki.. paran kadar adamsin cok yazik ama kapitalizm bize bunu getirdi bizde onun kolesi olduk.. cellatimiza asik olduk. Katiliyorum soylediklerineKeske degerini bilse herkes de insanlar kacmasa iste. Bizim doktorlarimiz cidden iyiler ama devlet hastanelerinde durum hic iyi degil, parayi veren dudugu calara dondu durum, cok dusundurucu bi konu. Herkesin ayni hizmete ulasamiyor olmasi cok adaletsiz.
Ay seraaayy is yapma konusunda ayniyiz. Ya elim varmiyo. Enerjisizlik dagil bnmki cnm istemiyo. Kendimi sorguluyodum niye boyle oldum diye ama hepimiz ayniyiz demekki cok acaipBeni anlattın resmensinir ani çıkışlar duygusallık kafada kurma ( özellikle eşime karşı aşırı alınganım yansıtmamaya özen gösteriyorum ) sonra halsizlik isteksizlik dünya yansa kımıldamama hali vs vs
Enerji olaraksa arada iyi hissediyorum ama iki hareket edince hemen sönüyor .. ev işi yapamıyorum yalan yok yatak toplamak dışında sahiden yapamıyorum enerjim varsa biraz şarjlı süpürgeyle evi geziyorum o kadar , iş yapmaktan da tiksinir mi insan evimden tiksindim iş yapmaktan tiksindim bi bezi bardağı suyun altında yıkayamıyorum içim kaldırmıyor isyanlardayım aslında yapmak istiyorum asla dağınıklığı seven biri değilim ben benlikten çıktım
Ağlayalım bacım da bende enteresan şekilde ağlayamama durumu söz konususen bensin seray gel sarılıp ağlayalımdün eşimin kokusu beni rahatsız etti buna alınır mı diye ağladım o da benle dalga geçti neden alınayım olabilir diye evini barkını saldım da hayatım ne zaman normale dönecek diye bekliyorum
Sorgulama yok hamileliğin getirdiği birşey ya o kadar isterdim ki normal olmayı dün ilk defa normal normal AVM ye gittim süslendim mutluyum normale dönüyorum diye derken aynı oldumAy seraaayy is yapma konusunda ayniyiz. Ya elim varmiyo. Enerjisizlik dagil bnmki cnm istemiyo. Kendimi sorguluyodum niye boyle oldum diye ama hepimiz ayniyiz demekki cok acaip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?