2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen gözlem yapacağım.
Alışık değilim tuhaf geldi.
Zaten daha çarşamba gittim.
İki gün geçti daha.

Aynen gözlem yapacağım.
Alışık değilim tuhaf geldi.
Zaten daha çarşamba gittim.
İki gün geçti daha.
Bnde kirmizi kanama olmustu sonrasi icin doktor kanama kirmiziya donmedigi ve yogunlasip agri yapmadigi surece yat gecer demisti. Azicik nokta kdr gelmesi rahim genislerken bazi kilcaldamarlara geldiginde de lekenme olabiliyor demisti. Yat dinlen izle ama panik yapma

Valla şansa yarın misafir var ev dandini.
Sen progestan vs alıyorsun ben elenatal dışında bir şey almıyorum daha.
2 gün kaldı bitmesine.
Magnezyum a 2 gün var.

Kesinlikle bu süreç böyle gitmeyecek üçüncü Aydan sonra enerjimiz yerine gelecek aslında.
Şimdilik böyle hissediyoruz.
Hamilelik böyle yapıyor ilk aylar sonra normale döneriz

Uyku olayı cidden sıkıntıymış.
Bende bu saatleri zor ediyorum.
Oda tamamen eşimi bir kaç haftadır çok tek bıraktım.hadi diyorum oturayım yanında biraz birseylere bakalım diye ama.
Umarım senin de uyku sorunu son bulur

Antidepresan kullanmış gibi olmamızın sebebi prilam hala kullanıyorsan o öyle sersem yapıyor
Evet prilam kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende bide hamileliğin bu zamanların sanki böyle geçecek gibi.
Prilam çok daha yoğun bir halsizlik yapıyor..

Ben hep bole gec yatar gec kalkardim ama hamileyken olmamali. Bebege yazik. Ama uyuyamiorum erken iste insallah duzelir

Valla şansa yarın misafir var ev dandini.
Sen progestan vs alıyorsun ben elenatal dışında bir şey almıyorum daha.
2 gün kaldı bitmesine.
Magnezyum a 2 gün var.
Doktor vermeden alma zaten progesteron ama yrn keske kimse gelmede de dinlensen. Eger biraz bile artarsa bi dusun uygunsa iptal etmeyi derim ben

Canimmm sana baktım yazdım geçen gün görmedin sanırım
Herşey yolunda okudum çok çok mutlu oldum masallaaahhh, bana da umutsun
Kaç haftalık oldun?

Doktor vermeden alma zaten progesteron ama yrn keske kimse gelmede de dinlensen. Eger biraz bile artarsa bi dusun uygunsa iptal etmeyi derim ben
Yok zaten abartmam şehir dışı umarım tek kişi olur. Dışardan da ağırlanır gerekirse.

Ben hep bole gec yatar gec kalkardim ama hamileyken olmamali. Bebege yazik. Ama uyuyamiorum erken iste insallah duzelir
Fizyolojik uyku düzenin devam ediyor demek ki.
Bebeğin için sorun olacağını düşünmüyorum tatlım.
Sen beslenme, takviye alıyorsan ve uyuduğun da dinleniyorsan hiçbir problem yok.

Fizyolojik uyku düzenin devam ediyor demek ki.
Bebeğin için sorun olacağını düşünmüyorum tatlım.
Sen beslenme, takviye alıyorsan ve uyuduğun da dinleniyorsan hiçbir problem yok.
Doktorum bana uyku saatlerine dikkat et mümkün oldukça 11 olmadan uyumuş ol dedi. Uykuda salgılanan bir horman saat 10 ile 1 arası aktifmis ve bebek için yararliymis.

Kızlar az once birsey duydum isyerinde arkadaşlardan bilgisi olan var mı? Devlet ikili testi yaptırmayınca olur da Allah korusun bebek engelli doğarsa test yaptirmadigin için olabilecek hastane masraflarını falan karsilamiyormus. Böyle birsey olabilir mi?

Doğru olma ihtimali %1 bence

Yanılmıyorsam yaptırmadığın için kağıt imzalatıyorlar. Bilgilendirildim Tüm riskleri göz aldım. Olası durumda doktora ve hastaneye tazminat davası açmayacağım gibi şeyler yazıyor kağıtta. Yani dün özelde imzalattılar bana devlette de var siye duymuştum

Günaydın herkese.
Dün 12+0 da bi ultrason görüntüsü yakaladık. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_7326.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 71
Anladim onu kabul ederim de diğerini ilk kez duydum bana da mantıksız geldi bir sorayım size dedim belki duyan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…