- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.081
Aynen gözlem yapacağım.Canım geçen benim de öyle oldu. Ama benim damla değil baya vardı. Günlük pedin yarısı gibi düşün. Doktor dinlen bolca dedi. Ama artarsa git doktora derim. Ben Progestan ve Progestan dex kullanıyorum o yüzden ekstra bişi başlamadı ama sen kullanmıyorsan bi git artarsa tabi. Artmazsa gitmemene gerek yok
Dinlen ama yat bolca. Ağır iş felan yapma sakın. İnşallah hiçbir şey olmayacakAynen gözlem yapacağım.
Alışık değilim tuhaf geldi.
Zaten daha çarşamba gittim.
İki gün geçti daha.
İstanbuldaim liv’e gidiorum ben tup bebekİstanbul’da mısın , öyle ise hangi hastane merak ettim :)
Bnde kirmizi kanama olmustu sonrasi icin doktor kanama kirmiziya donmedigi ve yogunlasip agri yapmadigi surece yat gecer demisti. Azicik nokta kdr gelmesi rahim genislerken bazi kilcaldamarlara geldiginde de lekenme olabiliyor demisti. Yat dinlen izle ama panik yapmaAynen gözlem yapacağım.
Alışık değilim tuhaf geldi.
Zaten daha çarşamba gittim.
İki gün geçti daha.
Valla şansa yarın misafir var ev dandini.Bnde kirmizi kanama olmustu sonrasi icin doktor kanama kirmiziya donmedigi ve yogunlasip agri yapmadigi surece yat gecer demisti. Azicik nokta kdr gelmesi rahim genislerken bazi kilcaldamarlara geldiginde de lekenme olabiliyor demisti. Yat dinlen izle ama panik yapma
Kesinlikle bu süreç böyle gitmeyecek üçüncü Aydan sonra enerjimiz yerine gelecek aslında.hiç alışık değilim bu durma haline o beni psikolojik olarak zorladı, tansiyonum düşüyor sürekli ve hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden normalde çok enerjik ve sosyal biriyimdir sirkemden kefirime zeytinime her şeyi kendim yaparım şimdi evi süpürmeye mecalim yokbir de ilk bebeğimiz ve daha baştan böyle etkileyince ben hayatıma naptım diye düşünmeye başladım geçici ve bu kaygıların normal olduğunu hatırlatıp kendimi yatıştırmaya çalışıyorum
Uyku olayı cidden sıkıntıymış.Benimde icimden hic bisey yapmak gelmiyo elime telefonu aliyorum bebek zimbirtilarina bakiyorum burada takiliyorum. Lutfedip yemek yapiyorum okdrama duygusal fln hersey ayni. Hic o filmlerdeki gibi seyler olmadi bende. Usg de gormesem kendim inanmicam hamile olduguma. Sadece yol yuruyemiyorum. Aninda kasigima bicak saplaniyo oyuzden spora da baslayamadim. Uykum gelmio gece 2lerde yatiyorum ki bu cok kotu his hosnut degilim
Evet prilam kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende bide hamileliğin bu zamanların sanki böyle geçecek gibi.Antidepresan kullanmış gibi olmamızın sebebi prilam hala kullanıyorsan o öyle sersem yapıyor
Ben hep bole gec yatar gec kalkardim ama hamileyken olmamali. Bebege yazik. Ama uyuyamiorum erken iste insallah duzelirUyku olayı cidden sıkıntıymış.
Bende bu saatleri zor ediyorum.
Oda tamamen eşimi bir kaç haftadır çok tek bıraktım.hadi diyorum oturayım yanında biraz birseylere bakalım diye ama.
Umarım senin de uyku sorunu son bulur
Doktor vermeden alma zaten progesteron ama yrn keske kimse gelmede de dinlensen. Eger biraz bile artarsa bi dusun uygunsa iptal etmeyi derim benValla şansa yarın misafir var ev dandini.
Sen progestan vs alıyorsun ben elenatal dışında bir şey almıyorum daha.
2 gün kaldı bitmesine.
Magnezyum a 2 gün var.
Canimmm sana baktım yazdım geçen gün görmedin sanırımben suan 7+3/4 gibiyim.. evet hala devam edıyor ve doktor gayet normal dedı.. içini ferah tutman gerçekten önemli biliyorum zor ama ben şöyle düşündüm ağlasam da sızlasam da kendimi yerden yere de atsam bu elimizde olan birşey değil
Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı inşallah çok geçmiş olsun10+2 yim bugğn durduk yere oldu kabızdım biraz zorlandım WC de kalkarken bi baktım leke gelmeye başlamış. Amin inşallah
Yok zaten abartmam şehir dışı umarım tek kişi olur. Dışardan da ağırlanır gerekirse.Doktor vermeden alma zaten progesteron ama yrn keske kimse gelmede de dinlensen. Eger biraz bile artarsa bi dusun uygunsa iptal etmeyi derim ben
Fizyolojik uyku düzenin devam ediyor demek ki.Ben hep bole gec yatar gec kalkardim ama hamileyken olmamali. Bebege yazik. Ama uyuyamiorum erken iste insallah duzelir
Doktorum bana uyku saatlerine dikkat et mümkün oldukça 11 olmadan uyumuş ol dedi. Uykuda salgılanan bir horman saat 10 ile 1 arası aktifmis ve bebek için yararliymis.Fizyolojik uyku düzenin devam ediyor demek ki.
Bebeğin için sorun olacağını düşünmüyorum tatlım.
Sen beslenme, takviye alıyorsan ve uyuduğun da dinleniyorsan hiçbir problem yok.
Doğru olma ihtimali %1 benceKızlar az once birsey duydum isyerinde arkadaşlardan bilgisi olan var mı? Devlet ikili testi yaptırmayınca olur da Allah korusun bebek engelli doğarsa test yaptirmadigin için olabilecek hastane masraflarını falan karsilamiyormus. Böyle birsey olabilir mi?
Kızlar az once birsey duydum isyerinde arkadaşlardan bilgisi olan var mı? Devlet ikili testi yaptırmayınca olur da Allah korusun bebek engelli doğarsa test yaptirmadigin için olabilecek hastane masraflarını falan karsilamiyormus. Böyle birsey olabilir mi?
Anladim onu kabul ederim de diğerini ilk kez duydum bana da mantıksız geldi bir sorayım size dedim belki duyan vardırYanılmıyorsam yaptırmadığın için kağıt imzalatıyorlar. Bilgilendirildim Tüm riskleri göz aldım. Olası durumda doktora ve hastaneye tazminat davası açmayacağım gibi şeyler yazıyor kağıtta. Yani dün özelde imzalattılar bana devlette de var siye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?