2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sorgulama yok hamileliğin getirdiği birşey ya o kadar isterdim ki normal olmayı dün ilk defa normal normal AVM ye gittim süslendim mutluyum normale dönüyorum diye derken aynı oldum
Ama bulanti baska bisey 12-16 arasi geciyomus hem bak cok az kaldi seninde :)

valla benim tansiyon biraz düzelsin azıcık enerjim artsın gerisi çözülür

Ama bulanti baska bisey 12-16 arasi geciyomus hem bak cok az kaldi seninde :)
Geçmeyecek gibi hissediyorum var ya kokular dokunmasa aslında sanki hiç kusma olmayacak ama en ufak ağır kokuda kusuyorum bazen hafifliyor ama geçmiyor

Ayakta olduğunu mu sanıyorsun sen
ya yine işte günlük ihtiyaçlarımı giderebiliyorum işte şükür arada yürüyüşe çıkabiliyorum falan yeter her yediğimi içtiğimi kusmayayım da prilamla bile kusuyorum bu arada zofran almak istemiyorum gebelik kategorisinden ötürü güven vermiyor bana

Bende aynı olduğum için kusmayayım da uyuşukluğa razıyım deyip içmeye devam ediyorum maşallah sana

Bebek mi anlayamıyorum böyle hamuru elinizle çekerseniz ya onun gibi bir şey hissediyorum arada
Evet anladım demek istediğini için çekiliyor gibi içinde birşey kayıyor gibi oluyor balık var içinde annesi

İstanbul’da mısın , öyle ise hangi hastane merak ettim :)

Kızlar diğer gebeliklerimde hiç olmamıştı.
Çok az minik kahverengi bir damla şeklinde akıntı gelmiş . Eritrosit çıktığında da bir kez yine bir damla gibi olmuştu.
Bugün oturduğum yerden kalkmadım resmen.
İnşallah her şey yolundadır.

Canım geçen benim de öyle oldu. Ama benim damla değil baya vardı. Günlük pedin yarısı gibi düşün. Doktor dinlen bolca dedi. Ama artarsa git doktora derim. Ben Progestan ve Progestan dex kullanıyorum o yüzden ekstra bişi başlamadı ama sen kullanmıyorsan bi git artarsa tabi. Artmazsa gitmemene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…