- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.061
Ama bulanti baska bisey 12-16 arasi geciyomus hem bak cok az kaldi seninde :)Sorgulama yok hamileliğin getirdiği birşey ya o kadar isterdim ki normal olmayı dün ilk defa normal normal AVM ye gittim süslendim mutluyum normale dönüyorum diye derken aynı oldum
ben günde 3 alıyorum prilam iyi gene ayakta duruyorum o zamanAntidepresan kullanmış gibi olmamızın sebebi prilam hala kullanıyorsan o öyle sersem yapıyor
valla benim tansiyon biraz düzelsin azıcık enerjim artsın gerisi çözülürAğlayalım bacım da bende enteresan şekilde ağlayamama durumu söz konusuburnum sızlar gözlerim dolar ama akmıyor sinire dönüyor bi kere hıçkıra hıçkıra ağladım eşime alındım garibim de bana yemek hazırlamaya çalışıyordu işten erken çağırmıştım acayip duygusaldım yalnızlık hissettim neyse mutfakta cebelleşirken benim canım kocam benim hormonlar tavan yaptı beni tersliyor gibi hissettim belki 15 dakika ağladım
Dönecek tabiki normale ama lohusalıktan sonra dönecek
Doğuma kadar halay bile çekecek enerjimiz olacak zaman zaman çökeceğiz kısır döngü olacak
Geçmeyecek gibi hissediyorum var ya kokular dokunmasa aslında sanki hiç kusma olmayacak ama en ufak ağır kokuda kusuyorum bazen hafifliyor ama geçmiyorAma bulanti baska bisey 12-16 arasi geciyomus hem bak cok az kaldi seninde :)
Amiiin diyorumvalla benim tansiyon biraz düzelsin azıcık enerjim artsın gerisi çözülür
Ayakta olduğunu mu sanıyorsun senben günde 3 alıyorum prilam iyi gene ayakta duruyorum o zamanama almazsam duramıyorum çok kusuyorum
ya yine işte günlük ihtiyaçlarımı giderebiliyorum işte şükürAyakta olduğunu mu sanıyorsun sen
Bende aynı olduğum için kusmayayım da uyuşukluğa razıyım deyip içmeye devam ediyorumya yine işte günlük ihtiyaçlarımı giderebiliyorum işte şükürarada yürüyüşe çıkabiliyorum falan yeter her yediğimi içtiğimi kusmayayım da prilamla bile kusuyorum bu arada zofran almak istemiyorum gebelik kategorisinden ötürü güven vermiyor bana
bu da bir süreç geçecek artık napalım özellikle normalde hayatında hareketli insanları biraz daha zorlaması da çok normalBende aynı olduğum için kusmayayım da uyuşukluğa razıyım deyip içmeye devam ediyorummaşallah sana
Ben Ankara'dayımKızlar Ankara'da olanınız var mı? Hızlı trenle ilgili bir şey sormak istiyorum da
Öyle canım sonu muhtrşem olacak Allah'ın izniylebu da bir süreç geçecek artık napalım özellikle normalde hayatında hareketli insanları biraz daha zorlaması da çok normal
Aşti otogardan YHT garına servis var mı acabaBen Ankara'dayım
Bebek mi anlayamıyorum böyle hamuru elinizle çekerseniz ya onun gibi bir şey hissediyorum aradaBebeği hissediyor olmayasın sen
Evet anladım demek istediğini için çekiliyor gibi içinde birşey kayıyor gibi oluyor balık var içinde annesiBebek mi anlayamıyorum böyle hamuru elinizle çekerseniz ya onun gibi bir şey hissediyorum arada
Ankaray ile bir kaç durak diye biliyorum. Servisi bilmiyorum canımAşti otogardan YHT garına servis var mı acaba
Teşekkür ederimAnkaray ile bir kaç durak diye biliyorum. Servisi bilmiyorum canım
Ha evet sertlik hissediyorum tek tarafında kısa süreliEvet anladım demek istediğini için çekiliyor gibi içinde birşey kayıyor gibi oluyor balık var içinde annesi
İstanbul’da mısın , öyle ise hangi hastane merak ettim :)Valla soyle genelleme yapamam ama kendi adima soleyebilirim ki sisteme %100 guveniyorum doktoruma hemsirilere tum yardimci olan ekibe. Bir de ustune prensesler gibi hizmet gorunce istensizce bu yorumu yapiorum galibahatta dogum icin amerika gbi bi dusunce vardi hamile kalmadan once ama bu surecte ondan da vazgectik simarik olduk sistem sayesinde baska bisey degil
Canım geçen benim de öyle oldu. Ama benim damla değil baya vardı. Günlük pedin yarısı gibi düşün. Doktor dinlen bolca dedi. Ama artarsa git doktora derim. Ben Progestan ve Progestan dex kullanıyorum o yüzden ekstra bişi başlamadı ama sen kullanmıyorsan bi git artarsa tabi. Artmazsa gitmemene gerek yokKızlar diğer gebeliklerimde hiç olmamıştı.
Çok az minik kahverengi bir damla şeklinde akıntı gelmiş . Eritrosit çıktığında da bir kez yine bir damla gibi olmuştu.
Bugün oturduğum yerden kalkmadım resmen.
İnşallah her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?