2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Fizyolojik uyku düzenin devam ediyor demek ki.
Bebeğin için sorun olacağını düşünmüyorum tatlım.
Sen beslenme, takviye alıyorsan ve uyuduğun da dinleniyorsan hiçbir problem yok.
insallah oyle olur. Uyku disinda herseyim cok ozenli ama hepimiz bi noktada patliyoruz iste

Canimmm sana baktım yazdım geçen gün görmedin sanırım
Herşey yolunda okudum çok çok mutlu oldum masallaaahhh, bana da umutsun
Kaç haftalık oldun?
yok vallahi görmedim.. .çok teşekkürler.. evet şuan çok şükür ki her şey yolunda kalbini de duyduk minişimin inşallah en kısa zamanda darısı sana olsun.. benim etrafımda kimse olmadığı için bu şekilde başına gelen, buraya nedenle yazıyorum belki birilerinie ışık olurum diye.. bugun 8. haftayı doldurduk bakalım

Son düzenleme:
Böyle birsey olma ihtimali yok bence.
Bebeğin down sendromu olması tamamen ailesi bağlayan bir süreç.

Kızlar ya midem bir tuhaf sanki bulanacak gibi.
Açlık gibi kazınma gibi değişik bir his.
Valla ben salağım kendime nazar ediyorum
Bulantım hiç olmuyor diye seviniyordum.
Belli bir süreden sonra başlar mı ya.
Önceki gebeliklerimde hiç bulantım olmamıştı.
Bunda da hiç olmaz diyodum.

o kazinti fena bir sey yiyorsun biraz sonra yine kaziniyor kacinci haftadasin bilmiyorum benimde buksntim hafif ama asla hicbir yemrgi pisirmek istemiyorum o bulanti soyle yemek pisirmeyi canim istrmiyor hale getirdi yoksa cok severim normalde yemekle ugrasmayi

Merhabalar güzel anneler ben yeni katıldım buraya 9 haftalığım ama buradaki 8 haftalık görüntü cinsiyet tahmini olan var mı? bir de önerileriniz varsa açığım ilk hamileliğim

Eklentiler

• 1CAAE74A-BAE2-457B-B68B-036C7131AFC1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
Özel hastanede ikili teste ne kadar istiyorlar bilgisi olan var mı birisinden 3200 istemişler

Merhabalar güzel anneler ben yeni katıldım buraya 9 haftalığım ama buradaki 8 haftalık görüntü cinsiyet tahmini olan var mı? bir de önerileriniz varsa açığım ilk hamileliğim
Sanki kız bebek gibi ama tam belli degil ortada dıruyor 6 haftalık yok mu resim

Sanki kız bebek gibi ama tam belli degil ortada dıruyor 6 haftalık yok mu resim

devketten farki ne ki bu ozeldeki ikili taramanin benimki de ozelde ama hic sormadim fiyatini
Aynı test sanırım ozeldeki daha erken çıkıyor. Ben Kasım anneleri grubunda okumuştum 300 400 tlydi. Burada 3200 falan görünce sasirdim

devketten farki ne ki bu ozeldeki ikili taramanin benimki de ozelde ama hic sormadim fiyatini
Allah korusun kötu bir şey olsa da Allah'ın verdiği canın yaşayıp yaşamama kararı benim değil. O yüzden sonuç iyi de kötü de olsa kabulüm benim sadece doktorum çok ısrar ettiği için yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…