- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.101
insallah oyle olur. Uyku disinda herseyim cok ozenli ama hepimiz bi noktada patliyoruz isteFizyolojik uyku düzenin devam ediyor demek ki.
Bebeğin için sorun olacağını düşünmüyorum tatlım.
Sen beslenme, takviye alıyorsan ve uyuduğun da dinleniyorsan hiçbir problem yok.
yok vallahi görmedim.. .çok teşekkürler.. evet şuan çok şükür ki her şey yolunda kalbini de duyduk minişiminCanimmm sana baktım yazdım geçen gün görmedin sanırım
Herşey yolunda okudum çok çok mutlu oldum masallaaahhh, bana da umutsun
Kaç haftalık oldun?
Bilmiyordum tatlım bunuDoktorum bana uyku saatlerine dikkat et mümkün oldukça 11 olmadan uyumuş ol dedi. Uykuda salgılanan bir horman saat 10 ile 1 arası aktifmis ve bebek için yararliymis.
Böyle birsey olma ihtimali yok bence.Kızlar az once birsey duydum isyerinde arkadaşlardan bilgisi olan var mı? Devlet ikili testi yaptırmayınca olur da Allah korusun bebek engelli doğarsa test yaptirmadigin için olabilecek hastane masraflarını falan karsilamiyormus. Böyle birsey olabilir mi?
o kazinti fena bir sey yiyorsun biraz sonra yine kaziniyor kacinci haftadasin bilmiyorum benimde buksntim hafif ama asla hicbir yemrgi pisirmek istemiyorum o bulanti soyle yemek pisirmeyi canim istrmiyor hale getirdi yoksa cok severim normalde yemekle ugrasmayiKızlar ya midem bir tuhaf sanki bulanacak gibi.
Açlık gibi kazınma gibi değişik bir his.
Valla ben salağım kendime nazar ediyorum
Bulantım hiç olmuyor diye seviniyordum.
Belli bir süreden sonra başlar mı ya.
Önceki gebeliklerimde hiç bulantım olmamıştı.
Bunda da hiç olmaz diyodum.
Merhabalar güzel annelerben yeni katıldım buraya 9 haftalığım ama buradaki 8 haftalık görüntü cinsiyet tahmini olan var mı? bir de önerileriniz varsa açığım ilk hamileliğim
Sanki kız bebek gibi ama tam belli degil ortada dıruyor 6 haftalık yok mu resimMerhabalar güzel annelerben yeni katıldım buraya 9 haftalığım ama buradaki 8 haftalık görüntü cinsiyet tahmini olan var mı? bir de önerileriniz varsa açığım ilk hamileliğim
Sanki kız bebek gibi ama tam belli degil ortada dıruyor 6 haftalık yok mu resimMerhabalar güzel annelerben yeni katıldım buraya 9 haftalığım ama buradaki 8 haftalık görüntü cinsiyet tahmini olan var mı? bir de önerileriniz varsa açığım ilk hamileliğim
Maalesef sadece bu var ama tekrar gittiğimde alırım teşekkürlerSanki kız bebek gibi ama tam belli degil ortada dıruyor 6 haftalık yok mu resim
Ben samsundayım bir hastaneye sordurmuş eşim 2000 demişler değişiyor demekki hastaneye göreÖzel hastanede ikili teste ne kadar istiyorlar bilgisi olan var mı birisinden 3200 istemişler
2000 de bence çokBen samsundayım bir hastaneye sordurmuş eşim 2000 demişler değişiyor demekki hastaneye göre
devketten farki ne ki bu ozeldeki ikili taramanin benimki de ozelde ama hic sormadim fiyatini2000 de bence çok
Aynı test sanırım ozeldeki daha erken çıkıyor. Ben Kasım anneleri grubunda okumuştum 300 400 tlydi. Burada 3200 falan görünce sasirdimdevketten farki ne ki bu ozeldeki ikili taramanin benimki de ozelde ama hic sormadim fiyatini
Allah korusun kötu bir şey olsa da Allah'ın verdiği canın yaşayıp yaşamama kararı benim değil. O yüzden sonuç iyi de kötü de olsa kabulüm benim sadece doktorum çok ısrar ettiği için yapmayı düşünüyorumdevketten farki ne ki bu ozeldeki ikili taramanin benimki de ozelde ama hic sormadim fiyatini
Ben şimdi kendi hastanemi aradım 175 TL dedi sigorta karsiliyormus çoğunuBen samsundayım bir hastaneye sordurmuş eşim 2000 demişler değişiyor demekki hastaneye göre
Özel sağlık sigortan mı var?Ben şimdi kendi hastanemi aradım 175 TL dedi sigorta karsiliyormus çoğunu
Yok kadrolu öğretmenim başkada güvencem yokÖzel sağlık sigortan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?