- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.221
Hayatım bu kınamak değil ki bu fizyolojik, psikolojik, manevi olarak hastalıklı bir durum.Ya ben çok korkarım bu tür eleştiri ve kınamaların başıma gelmesinden o yüzden susarım genelde dua ederim yoksa söylenecek çok şey var elbeet
Doktorum direk magnezyum yazdı.Kabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz? Zordayım, dardayım.Su tüketimine, yediklerime vs. dikkat etmeye çalışıyorum ama kâr etmiyor yine de. Doktora gitmeme bir hafta kadar var, önerilerinize açığım.
Bende veriyorum canım bebekler küçük endişe etme gerekeni alırlarHepiniz kilo mu alıyorsunuz? Ben bir iki kilo vermişim bile
Bence zaten dogrusunu yapiyosun cok onemli noktalarda emin olmak lazim. Bu isin bir de asiri rant getirisi var. Doktorlar oyaladikca para kazaniyorlar ama insanlari yipratabiliyorlar. Bir de dedigin gibi sadece operator bu adam. Docent prof olmazi aktif egitimde olmasi bana cok daha mantikli geliyor ama herkesin dusuncesi de tercihi de farkli.İnsan önce yakın çevresi ile dahil oluyor bu işlere . Hastaneden çok doktor önemli.
Bu adam operatör sadece.
Ya bir de herkes her doktordan anlamıyor.
Bak noldu ablamın komşusu var. Kadın çok sıkıntı çekmiş çok bebek kaybetmiş filan.
Sonra bir doktor bulmuş. Karı koca muayenehanesi var. Son doğumu onda yapmış. Bebeği tabi doğdu bir sürü rahatsızlığı var.
Ama kadın bayılıyor doktora herkese tavsiye ediyor filan.
Neyse ablam bana önerdi. Laparoskopi olmaya hemen emin olamadım araştırayım dedim. Hsg de rahim ağzı brit ve tüp kapalı çıktı. Kendi doktorum ve echomar cevat ameliyat tek çözüm dedi. Britler önemsiz dedi.
Bu adam ne dese beğenirsin. Önce briti tedavi ederiz. Yumurta takibi yaparız hamile kalmazsan en son seçenek ameliyat.
Halbuki 5 kez tüp bebek te yapsan tüpteki enfeksiyon gebeliğe engel. Alınması ya da bağlanması şart.
Yaş gelmiş 38 e daha oyalama peşinde.
Direk eledim adamı. Tabi kafamı karıştırdı durduk yere. Başka hastaneye de gittim emin olmak için. Yani kendi doktoruma güvensem de teyit ettirmek için yine araştırıp geziyorum.
AminBence zaten dogrusunu yapiyosun cok onemli noktalarda emin olmak lazim. Bu isin bir de asiri rant getirisi var. Doktorlar oyaladikca para kazaniyorlar ama insanlari yipratabiliyorlar. Bir de dedigin gibi sadece operator bu adam. Docent prof olmazi aktif egitimde olmasi bana cok daha mantikli geliyor ama herkesin dusuncesi de tercihi de farkli.
Rabbim iyi insanlarla iyi vicdanli doktorlarla karsilastirsin hepimizi ne diyim
Kayısı önerilerini bilhassa uygulamaya çalışacağım, demek ki gerçekten işe yarıyor. Teşekkür ederim.Doktorum direk magnezyum yazdı.
Kuru kayısı suya koyuyorum.
Suyunu ve taneleri yiyorum. İşe yarıyor
Tatlım bizim için en doğalı o çünkü malum çok şey yasak. Umarım faydası olur.Kayısı önerilerini bilhassa uygulamaya çalışacağım, demek ki gerçekten işe yarıyor. Teşekkür ederim.
Henuz degil ama yaptiracagim ben. 12. Haftada istedi doktorumKizlar 35 yas ustu ilk gebeligi olup nift testi ( genetik test ) yaptiran var mi
Ben yaptirdim sonuc bekliyorumKizlar 35 yas ustu ilk gebeligi olup nift testi ( genetik test ) yaptiran var mi
anladim canim ben de yaptiracagim sanirim hayirlisiyla saglikli bebekler olsun insallahHenuz degil ama yaptiracagim ben. 12. Haftada istedi doktorum
A evet Hatta az kaldi demi ne zamana cikar ikili yaptirdin mi peki o araBen yaptirdim sonuc bekliyorum
Yokk ikili yaptirmiycam onun bi anlami yok. Carsambaya kdr cikicak insallahA evet Hatta az kaldi demi ne zamana cikar ikili yaptirdin mi peki o ara
Simdi geldo sonucu. Aradilar cok sukur negatifKizlar 35 yas ustu ilk gebeligi olup nift testi ( genetik test ) yaptiran var mi
Dua edelim bol bol canimYokk ikili yaptirmiycam onun bi anlami yok. Carsambaya kdr cikicak insallah
Ama asiri stres
Simdi geldo sonucu. Aradilar cok sukur negatif
Bende de var ilk öğrendiğimden beri geçmedi hormonlardan dolayı oluyormuş şişip tıkanıklık yapıyormuş doğuma kadar devam edenlerde var. Bana bebekler için kullanılan fizyolojik serum iyi geldi birde çift yastık oturur vaziyette uyumak şimdi daha az hissediyorum 10 buçuk haftadayımgünaydınlar kızlar ya benim burnum tıkalı hiç rahat nefes alamıyorum ne yaptıysam açılmıyor hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum. gebelikten sonra oldu var mı başına gelen bir de ayaklarım çok yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?