2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
QUOTE="world1, post: 74643869, member: 1114106"]
Evet düne mahsusmuş canım geçti sonra , senin kanama dışarı akıyor mu peki , kaç gündür kanaman var veya lekelenmeye döndü mü
[/QUOTE]
Yok çok şükür o günden beri kanamam yok lekelenmede iki gün oldu sadece Dr kanama alanı küçülmüş dedi bebek büyüdükçe geçecek Allah'ın izniyle oda

Ya ben çok korkarım bu tür eleştiri ve kınamaların başıma gelmesinden o yüzden susarım genelde dua ederim yoksa söylenecek çok şey var elbeet
Hayatım bu kınamak değil ki bu fizyolojik, psikolojik, manevi olarak hastalıklı bir durum.
Küçücük bebek evdeyken inip çöp bile atılmaz.
Bakkala gidilmez.
Kusar 20 dakıka boyunca ağlar ne bilim müdahale edilmelik bir olay olur.
Ebeveynlerin karı koca psikolojik sağlık durumları iyi değil.
Tedavi olmaları gerekiyor.

Doktorum direk magnezyum yazdı.
Kuru kayısı suya koyuyorum.
Suyunu ve taneleri yiyorum. İşe yarıyor

Bence zaten dogrusunu yapiyosun cok onemli noktalarda emin olmak lazim. Bu isin bir de asiri rant getirisi var. Doktorlar oyaladikca para kazaniyorlar ama insanlari yipratabiliyorlar. Bir de dedigin gibi sadece operator bu adam. Docent prof olmazi aktif egitimde olmasi bana cok daha mantikli geliyor ama herkesin dusuncesi de tercihi de farkli.
Rabbim iyi insanlarla iyi vicdanli doktorlarla karsilastirsin hepimizi ne diyim

Amin kötü doktor tecrübem var eskiden. Şimdi doç a gitmeme rağmen sorguluyorum yine.

Kayısı önerilerini bilhassa uygulamaya çalışacağım, demek ki gerçekten işe yarıyor. Teşekkür ederim.
Tatlım bizim için en doğalı o çünkü malum çok şey yasak. Umarım faydası olur.
Doktorum bana magnezyum yazmıştı.
Sende bir doktorunla bu konuyu konuş
Bide mesela vücudunu tanımak da gerekiyor bir arkadaş da sabah süt içip uzanıyormuş geliyormuş mesela.

Cinsiyet tahmini olan var mı

Eklentiler

• BD8968D7-A196-46CD-BF51-DEF907717D2C.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 53
günaydınlar kızlar ya benim burnum tıkalı hiç rahat nefes alamıyorum ne yaptıysam açılmıyor hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum. gebelikten sonra oldu var mı başına gelen bir de ayaklarım çok yanıyor

Bende de var ilk öğrendiğimden beri geçmedi hormonlardan dolayı oluyormuş şişip tıkanıklık yapıyormuş doğuma kadar devam edenlerde var. Bana bebekler için kullanılan fizyolojik serum iyi geldi birde çift yastık oturur vaziyette uyumak şimdi daha az hissediyorum 10 buçuk haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…