- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.241
Ben de 2-3 kilo arası verdim doktorum endişelenme bebek daha senin vücudundan besleniyor dedi.Hepiniz kilo mu alıyorsunuz? Ben bir iki kilo vermişim bile
İnanılmaz tıkalı benim de sürekligünaydınlar kızlar ya benim burnum tıkalı hiç rahat nefes alamıyorum ne yaptıysam açılmıyor hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum. gebelikten sonra oldu var mı başına gelen bir de ayaklarım çok yanıyor
Ayy ne güzel çok şükürSimdi geldo sonucu. Aradilar cok sukur negatif
serum fizyolojik deneyeyim bari çok teşekkürlerBende de var ilk öğrendiğimden beri geçmedi hormonlardan dolayı oluyormuş şişip tıkanıklık yapıyormuş doğuma kadar devam edenlerde var. Bana bebekler için kullanılan fizyolojik serum iyi geldi birde çift yastık oturur vaziyette uyumak şimdi daha az hissediyorum 10 buçuk haftadayım
sorma uykularım kalitesizleşti bir de çalışıyorum çok zor yahuBen de 2-3 kilo arası verdim doktorum endişelenme bebek daha senin vücudundan besleniyor dedi.
İnanılmaz tıkalı benim de sürekliilk günden beri ama normalmiş
Ayy ne güzel çok şükürpeki ya cinsiyet belli oldu muuuu?
Bizim tup bebekti tup bebek proseduru disinda tedavi almadikya cok
ya cok sevindimm masallahh. kac dolara yaptirmistin canim bir de bebek icin tedavi almis miydin yumurta kalitesi vs
Bizim tup bebekti tup bebek proseduru disinda tedavi almadik
650euro ya yaptirdim ben
Gözün aydınSimdi geldo sonucu. Aradilar cok sukur negatif
Oldu olduBen de 2-3 kilo arası verdim doktorum endişelenme bebek daha senin vücudundan besleniyor dedi.
İnanılmaz tıkalı benim de sürekliilk günden beri ama normalmiş
Ayy ne güzel çok şükürpeki ya cinsiyet belli oldu muuuu?
Nift ama kapsamlisini yaptirdik biz. Basic olan 360euro idi bizimki fransaya gitti bu bi ustu 650euro olantest nift mi canim bana da 310 dolar dendi
Nasıl doğum başlamış olabilir korkma canım kendini sakinleştirKızlar dua edin
Doktor kahverengi lekeye doğum başlamış olabilir dedi
Sırada bekliyorum
Paldur küldür geldim
Nasil yani? Haber ver bizeKızlar dua edin
Sırada bekliyorum
Paldur küldür geldim
doktor digerini yeterli bulmadigi icin mi bunu istedi cunku digeri de dogruluk orani yuksek dendiNift ama kapsamlisini yaptirdik biz. Basic olan 360euro idi bizimki fransaya gitti bu bi ustu 650euro olan
Kaç haftalıksınız doktor karıştırdı herhaldeKızlar dua edin
Sırada bekliyorum
Paldur küldür geldim
10.haftadayımKaç haftalıksınız doktor karıştırdı herhalde
çok sevindim adınıza, ben de haftaya kan vereceğim muhtemelen ama stresten rüyalarıma giriyor. inşallah hepimizin sonuçları güzel gelir.Simdi geldo sonucu. Aradilar cok sukur negatif
10. Haftada erken doğum mu olur plasenta yerleşmesi kanamasıdır lekesidir, Allah allah hakkınızda hayırlısı olsun başka belirtiniz var mıydı?10.haftadayım
Doktorun dili surctu herhalde. 20. Haftaya kadar olan gebelik kayiplarina düşük denir. 20 haftadan sonra erken dogum denir.10.haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?