2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar müjde
Doktor 36 haftalık hastasıyla karıştırmış yoğunluktan.
Acaip yoğundu.

Rahim ağzında polip varmış.
Et ben büyüklüğünde.
O kanama yapabilirmiş.
Doğuma kadar olabilir dedi.

Bebek şükür iyi.
9+4 olmuş.
Rahim ağzı uzunluğuna baktı normal iyi dedi.
3.5 santim dedi.

Progestan elinde dursun her ihtimale karşı dedi.

Cok tesekkurler
canim

doktor digerini yeterli bulmadigi icin mi bunu istedi cunku digeri de dogruluk orani yuksek dendi
Hayir ben ikili yaptirmadim cunku dogruluk payi cok dusuk %85
çok sevindim adınıza, ben de haftaya kan vereceğim muhtemelen ama stresten rüyalarıma giriyor. inşallah hepimizin sonuçları güzel gelir.
Darisi basina insallah. Son gunler hic gecmedi hele bi sabah… cok sukur guzel haber aldik. Yaptiran herkes gusel haber alsin insallah

İyi çok şükür erken doğum deyince bende şaşırdım 20.haftaya kadar düşük 20.haftadan sonra erken doğum derler benim ilkinde öyle olmuştu hep tehlikeli ilerledi çok şükür sağsalim kucağıma aldim
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kuzucum cok sevindim. Geçmiş olsun saglikla buyusun

Bu arada ben prilam bir gün içip bir gün içmiyorum yada iki gün içip bir gün ara veriyorum mide bulantım olmuyor deneyen oldu mu yoksa yavaş mide bulantıları gidiyor mu

Çok şükür canım

Bir şey soracağım bu rahîm ağzı ölçümü ne zaman yapılıyor benim cumartesi kontrolüm var Allah izin verirse 12+4 olacağız sizce o zaman ölçerler mi

Kayısı önerilerini bilhassa uygulamaya çalışacağım, demek ki gerçekten işe yarıyor. Teşekkür ederim.
Ben sigara içiyorum kabızlık için sen bana uyma ama kayısı ceviz ilaç hepsini denedim işe yaramadı acillik oluyordum az daha sonra tiksinmeme rağmen canım aşırı sigara istedi bi tane içtim daha bitmeden tuvalete koştum ama tabi anlamadım aynı hafta yine öyle canım sigara istedi yine içince bitmeden gittim o zaman anladım ki benim çarem sigara. Şimdi günde bir yada iki tane içiyorum içmediğim zaman gidemiyorum tuvalete ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…