- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.261
Ben yaptırdım ama henüz sonucu gelmedi.Tam 11. Haftamda yaptırdım.Birkaç yerden de fiyat aldım genel olarak çok benzer fiyatlar.Biz 350 Euroya yaptırdıkKizlar 35 yas ustu ilk gebeligi olup nift testi ( genetik test ) yaptiran var mi
hayirlisi olsun canim iyi sonuclar cikar ins.Ben yaptırdım ama henüz sonucu gelmedi.Tam 11. Haftamda yaptırdım.Birkaç yerden de fiyat aldım genel olarak çok benzer fiyatlar.Biz 350 Euroya yaptırdık
Cok tesekkurlerGözün aydın
Hayir ben ikili yaptirmadim cunku dogruluk payi cok dusuk %85canim
doktor digerini yeterli bulmadigi icin mi bunu istedi cunku digeri de dogruluk orani yuksek dendi
Darisi basina insallah. Son gunler hic gecmedi hele bi sabah… cok sukur guzel haber aldik. Yaptiran herkes gusel haber alsin insallahçok sevindim adınıza, ben de haftaya kan vereceğim muhtemelen ama stresten rüyalarıma giriyor. inşallah hepimizin sonuçları güzel gelir.
bende şerife hocama gidiyorumHayırlı olsun ben İzmir de şerife dikayak gidiyorum çok naif işinin ehli bir bayan
Erkek bebek canım saglıkla büyüsün inşallah
İyi çok şükür erken doğum deyince bende şaşırdım 20.haftaya kadar düşük 20.haftadan sonra erken doğum derler benim ilkinde öyle olmuştu hep tehlikeli ilerledi çok şükür sağsalim kucağıma aldimKızlar müjde
Doktor 36 haftalık hastasıyla karıştırmış yoğunluktan.
Acaip yoğundu.
Rahim ağzında polip varmış.
Et ben büyüklüğünde.
O kanama yapabilirmiş.
Doğuma kadar olabilir dedi.
Bebek şükür iyi.
9+4 olmuş.
Rahim ağzı uzunluğuna baktı normal iyi dedi.
3.5 santim dedi.
Progestan elinde dursun her ihtimale karşı dedi.
Kuzucum cok sevindim. Geçmiş olsun saglikla buyusunKızlar müjde
Acaip yoğundu.
Et ben büyüklüğünde.
O kanama yapabilirmiş.
Bebek şükür iyi.
9+4 olmuş.
3.5 santim dedi.
İlk çocuk muOldu oldukiz geliyor
Benim doktorum tercihi size bırakıyorum dedi.hayirlisi olsun canim iyi sonuclar cikar ins.
doktorunuz mu onermisti size
Bana da bi tahminde bulunabilir misinizzzzErkek bebek canım saglıkla büyüsün inşallah
Canım 6 haftalık yok mu burda plesentası belliBana da bi tahminde bulunabilir misinizzzz
Canım 6 haftalık yok mu burda plesentası belli
Degil
Çok şükür canımKızlar müjde
Acaip yoğundu.
Et ben büyüklüğünde.
O kanama yapabilirmiş.
Bebek şükür iyi.
9+4 olmuş.
3.5 santim dedi.
Ben sigara içiyorum kabızlık için sen bana uyma amaKayısı önerilerini bilhassa uygulamaya çalışacağım, demek ki gerçekten işe yarıyor. Teşekkür ederim.
Gecen gun arastirdigimda 12. Haftada yapilmali erken onlem icin diye okudum. Doktoruna sor bence. Benim doktorum 12 de olcecegini soylediBir şey soracağım bu rahîm ağzı ölçümü ne zaman yapılıyor benim cumartesi kontrolüm var Allah izin verirse 12+4 olacağız sizce o zaman ölçerler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?