- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.281
Ah ne güzelOldu oldukiz geliyor
Ben sigara içiyorum kabızlık için sen bana uyma amakayısı ceviz ilaç hepsini denedim işe yaramadı acillik oluyordum az daha sonra tiksinmeme rağmen canım aşırı sigara istedi bi tane içtim daha bitmeden tuvalete koştum ama tabi anlamadım aynı hafta yine öyle canım sigara istedi yine içince bitmeden gittim o zaman anladım ki benim çarem sigara. Şimdi günde bir yada iki tane içiyorum içmediğim zaman gidemiyorum tuvalete ağrım oluyor
Aman maşallah ne güzelBu çok ilginçmiş işte. Hayatım boyunca hiç içmedim, kokusundan bile tiksinirim. Sigara harici yöntemlere açığım. Doktora gidince magnezyumu soracağım, bir de kayısı vs. denememistim onu deneyeceğim. İnşallah doktorluk olmadan kendime uygun bir yöntem ben de bulabilirim.
Hayırlısıyla, sağlıkla atlatalım şu zamanları.Aman maşallah ne güzel
Senelerce bünye kahve sigaraya alışık olunca doğal yöntemler fayda etmedi bendeşaka bi yana ilk başta kuru kayısı işe yarar gibi oldu ama tam değildi yinede seviniyordum iki üç günden sonra çıksamda tuvalete kabız değilim en azından diye sonra üç günün sonunda anladım ki aslında kabızmışım bi sabah acillik derecesine geldim ilaç denedim bana mısın demedi benim doğal yol serüvenim böyle sona erdi
İlkİlk çocuk mu
Ay ne güzel erkenden öğrendin bizde öğrensek hemen benim ilk hamileliğim de 20.hafta da göstermişti kendini bunu erkek hissediyorum
AminnnnnAh ne güzelsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Vajinal mi oluyir canimGecen gun arastirdigimda 12. Haftada yapilmali erken onlem icin diye okudum. Doktoruna sor bence. Benim doktorum 12 de olcecegini soyledi
genetik testte cinsiyeti de mi soyledilerİlkvalla kan testi olunca bu da bonus oldu bize
Aminnnnnhep beraber hep guzel seyler paylasalim burada insallah
Vajinal kontrol yapacagini soyledi ama sart mi bilmiyorum. Benim doktorum sanir8m ilk 3 ay her turlu kontrolu vajinal yapmak istiyorVajinal mi oluyir canim
Anladım canım bakalım benimki yapar mıVajinal kontrol yapacagini soyledi ama sart mi bilmiyorum. Benim doktorum sanir8m ilk 3 ay her turlu kontrolu vajinal yapmak istiyor
İyi çok şükür erken doğum deyince bende şaşırdım 20.haftaya kadar düşük 20.haftadan sonra erken doğum derler benim ilkinde öyle olmuştu hep tehlikeli ilerledi çok şükür sağsalim kucağıma aldim
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzucum cok sevindim. Geçmiş olsun saglikla buyusun
Sağolun kızlarÇok şükür canım
Canım ya 13-14 de olmuyor mu?Gecen gun arastirdigimda 12. Haftada yapilmali erken onlem icin diye okudum. Doktoruna sor bence. Benim doktorum 12 de olcecegini soyledi
Bilmiyorum canim ben de asagidaki basligi okumustum arastirirken.Canım ya 13-14 de olmuyor mu?
Ben daha bugün gittim.
Ayda bir gel dedi.
13-14 oluyor o zamana
Okudum canım sağol.Bilmiyorum canim ben de asagidaki basligi okumustum arastirirken.
Premature Bebekler - Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??
arkadaslar bende rahim agzı yetmezliği vardı 13. haftamda dikiş uygulandı benimle aynı seyleri yaşayıp erken dogum yasayan var mı ben simdi rahim kasılmalarını engelleyici ilac kullanıyorum ve ayda bir penisilin vuruluyorumsenağlamawww.kadinlarkulubu.com
Yaaa gözün aydın çok sevindim.☺❤Oldu oldukiz geliyor
valla melegimcan, makas-bicak. Yuzuk dondurme hepsi kizdi bidw hissim de ole hepsi dogru ciktiYaaa gözün aydın çok sevindim.☺❤
Çok şanslısın tahminler doğru çıktı mı?
Nub vs
Burda meleğim can ın yorumları filan.
Evet istedik biz onu da, soruyolar istiyonusunuz cinsiyet diyegenetik testte cinsiyeti de mi soylediler
Yaaa bu yöntemlerin hiç birini uygulamadım.valla melegimcan, makas-bicak. Yuzuk dondurme hepsi kizdi bidw hissim de ole hepsi dogru cikti
Rahat rahat alışveriş yaparsın artık.Evet istedik biz onu da, soruyolar istiyonusunuz cinsiyet diye
Ben cumartesi yaptıracağımKizlar 35 yas ustu ilk gebeligi olup nift testi ( genetik test ) yaptiran var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?