2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlaaar nabersiniiizzz hayırlı sonuçlar alanlar varmış gözünüz aydın olsun darısı bekleyenlere inşallah D d_g_g erkenden öğrenmek ne güzel öyle ya maşallah
Beni soracak olursanız dün ağrıdan ölüyordum sabaha kadar baş ağrısı çektim migrenim tuttu gece 10 da dayanmadım yarım arveles içtim geçmedi hafifledi sonra yine çoğaldı sabaha karşı buzlarda fayda etmeyip uyuyamayınca bi yarım arveles daha içtim en son sızmışım sabah hala vardı uyandıktan sonra kahve içtim ondan sonra anca geçti ama sonra bi iyi oldum ki sormayın bomba gibiyim şuan oğlumun mevzuniyeti var Allah yüzüme güldü şükürler olsun iyiyim hazırlanıyorum eşim evde müzik açtı oyun havaları göbek bile attım

Bu çok ilginçmiş işte. Hayatım boyunca hiç içmedim, kokusundan bile tiksinirim. Sigara harici yöntemlere açığım. Doktora gidince magnezyumu soracağım, bir de kayısı vs. denememistim onu deneyeceğim. İnşallah doktorluk olmadan kendime uygun bir yöntem ben de bulabilirim.

Aman maşallah ne güzel
Senelerce bünye kahve sigaraya alışık olunca doğal yöntemler fayda etmedi bende şaka bi yana ilk başta kuru kayısı işe yarar gibi oldu ama tam değildi yinede seviniyordum iki üç günden sonra çıksamda tuvalete kabız değilim en azından diye sonra üç günün sonunda anladım ki aslında kabızmışım bi sabah acillik derecesine geldim ilaç denedim bana mısın demedi benim doğal yol serüvenim böyle sona erdi

Hayırlısıyla, sağlıkla atlatalım şu zamanları. Buna da şükür Ben de üç günün sonunda çıktım ama canım da çıktı yani Yine kabız olarak devam ediyorum Şükür şiddetli bir bulantı/kusma yaşamıyorum, yediklerime ve su içmeye ekstra dikkat ediyorum ama bana mısın demedi. Olacaksa her halükarda oluyor demek ki

Kuzucum cok sevindim. Geçmiş olsun saglikla buyusun

Çok şükür canım
Sağolun kızlar
Valla hop oturup hop kalktım.
Kafamda türlü senaryo.

Şükür

Gecen gun arastirdigimda 12. Haftada yapilmali erken onlem icin diye okudum. Doktoruna sor bence. Benim doktorum 12 de olcecegini soyledi
Canım ya 13-14 de olmuyor mu?
Ben daha bugün gittim.
Ayda bir gel dedi.
13-14 oluyor o zamana

Canım ya 13-14 de olmuyor mu?
Ben daha bugün gittim.
Ayda bir gel dedi.
13-14 oluyor o zamana
Bilmiyorum canim ben de asagidaki basligi okumustum arastirirken.

Yaaa gözün aydın çok sevindim.☺❤
Çok şanslısın tahminler doğru çıktı mı?
Nub vs
Burda meleğim can ın yorumları filan.
valla melegimcan, makas-bicak. Yuzuk dondurme hepsi kizdi bidw hissim de ole hepsi dogru cikti

valla melegimcan, makas-bicak. Yuzuk dondurme hepsi kizdi bidw hissim de ole hepsi dogru cikti
Yaaa bu yöntemlerin hiç birini uygulamadım.
Sadece meleğe 9.hafta yolladım. Oda 6.hafta tahmini yapıyor. Emin olmamakla erkek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…