- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.301
hayirli sonuclar olsun insBen cumartesi yaptıracağım
Teşekkür ederim canımErkek bebek canım saglıkla büyüsün inşallah
Sizin tüp bebek mibende şerife hocama gidiyorum
Yaaa bu yöntemlerin hiç birini uygulamadım.
Sadece meleğe 9.hafta yolladım. Oda 6.hafta tahmini yapıyor. Emin olmamakla erkek dedi.
Sen de denesene esine sole minderin altina koysun bicakla makasRahat rahat alışveriş yaparsın artık.
Gunes kremi oneriyorum diyetisyenim ilk once onermisti sonra gecen gun dermatologa gittim o da aynisini soyledi hic macera arama direk bunu al dddi hattaKızlar doktora neler danıştım onları yazayım.
1) Güneş kremi mutlaka kullan leke olur yoksa cildin dedi. Altına nemlendirici sürebilir miyim dedim. Sıkıntı yok dedi. Makyaj sordum. Çok mu yapıyorsun dedi. Hayır dedim. Ayda yılda bir özel gün olunca dedim.
2) Rahim ağzındaki polip ilişki olursa çok kanar dedi. Şu an et ben gibi alsak kanar dedi almadı. Doğuma kadar benimle gidecek.
3) Kalp atımı dinlemek bebeğe zarar verir mi dedim. Nerden çıkarıyorsun dedi. İstemiyorsan dinletmeyim dedi.
4) Folidoce 400 mg 12.hafta girer girmez bırakayım mı dedim kutu bitine kadar içebilirsin dedi. 28 tane zaten dedi.
Valla hiç bir yöntemi bilmiyorumSen de denesene esine sole minderin altina koysun bicakla makasyuzugu kendin yaparsin zaten
Walla persembe karsiya gecicem caddeyi dagitnayi planliyorum
Mineral bazlı mı?Gunes kremi oneriyorum diyetisyenim ilk once onermisti sonra gecen gun dermatologa gittim o da aynisini soyledi hic macera arama direk bunu al dddi hatta
Solante pregna daha
Eki Görüntüle 3251351
Solante pregna SPF 50+ Losyon – SolanteMineral bazlı mı?
Cilt bakımından anlayan arkadaş var. Yazın hamileler mineral bazlı kullanmalı dedi.
Valla hiç bir yöntemi bilmiyorum
Aldıklarını mutlaka paylaş. Meraktan çatlar Sudem teyzesi.
Bende yok ama instagramda bir ebenin sayfasında gördüm, burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz diyor.günaydınlar kızlar ya benim burnum tıkalı hiç rahat nefes alamıyorum ne yaptıysam açılmıyor hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum. gebelikten sonra oldu var mı başına gelen bir de ayaklarım çok yanıyor
Çok iyiİlkvalla kan testi olunca bu da bonus oldu bize
Aminnnnnhep beraber hep guzel seyler paylasalim burada insallah
ya eşim bana bunu getirdi ama hiç güzel değil sürülmesi zaten gebelikten yüzümde kuruluk var bembeyaz kireç gibi duruyor sürünce yüzüm emmedi değişik geldi bilmiyorum belki bende öyle oldu tekrar kahverengi solanteye geçicemGunes kremi oneriyorum diyetisyenim ilk once onermisti sonra gecen gun dermatologa gittim o da aynisini soyledi hic macera arama direk bunu al dddi hatta
Solante pregna daha
Eki Görüntüle 3251351
Benim cildim cok kurudur ben hic bi sorun yasamadim hatta yorularda da sizin dediginizi cok okudum. Ama cok cok az suruyorum ben. Yapisi epey kalin ve gun boyu kaliyorya eşim bana bunu getirdi ama hiç güzel değil sürülmesi zaten gebelikten yüzümde kuruluk var bembeyaz kireç gibi duruyor sürünce yüzüm emmedi değişik geldi bilmiyorum belki bende öyle oldu tekrar kahverengi solanteye geçicem
AminnÇok iyirabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah canim
Sabahlari uyandiktan sonra The Ordinary Natural Moisturizing kullaniyorum. Son birkac yildir temiz icerige gecmistim hem temizlik hem bakim hem makyajda oyuzden devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?