2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Rahim ağzıni sordum 14 24 arasi ölçüm yapmak sağlıklı olur dedi tabii öncesinde erken doğum vb olmadığı için dedi

Kızlar bugün kontrolümüz vardı kalp atışı dakikada 168miş gayet sağlıklı dedi hatta hiç yerine durmuyordu kıpır kıpır. Çıkıntısı biraz erken çıkmış gibi erkek muhtemelen sen yine de alışveriş yapma dedi bacak arasında üçgen şekilde bi çıkıntı gördük. Bu çıkıntı biraz daha uzarsa erkek burda kalır ve yuvarlaklaşırsa kız ama bana erkek gibi geldi dedi böyle öğrenip değişen oldu mu çevrenizde. Bu arada daha 11 haftalığız

Kızlar doktora neler danıştım onları yazayım.

1) Güneş kremi mutlaka kullan leke olur yoksa cildin dedi. Altına nemlendirici sürebilir miyim dedim. Sıkıntı yok dedi. Makyaj sordum. Çok mu yapıyorsun dedi. Hayır dedim. Ayda yılda bir özel gün olunca dedim.

2) Rahim ağzındaki polip ilişki olursa çok kanar dedi. Şu an et ben gibi alsak kanar dedi almadı. Doğuma kadar benimle gidecek.

3) Kalp atımı dinlemek bebeğe zarar verir mi dedim. Nerden çıkarıyorsun dedi . İstemiyorsan dinletmeyim dedi.

4) Folidoce 400 mg 12.hafta girer girmez bırakayım mı dedim kutu bitine kadar içebilirsin dedi. 28 tane zaten dedi.

Yaaa bu yöntemlerin hiç birini uygulamadım.
Sadece meleğe 9.hafta yolladım. Oda 6.hafta tahmini yapıyor. Emin olmamakla erkek dedi.

Rahat rahat alışveriş yaparsın artık.
Sen de denesene esine sole minderin altina koysun bicakla makas yuzugu kendin yaparsin zaten
Walla persembe karsiya gecicem caddeyi dagitnayi planliyorum

Gunes kremi oneriyorum diyetisyenim ilk once onermisti sonra gecen gun dermatologa gittim o da aynisini soyledi hic macera arama direk bunu al dddi hatta
Solante pregna daha

Sen de denesene esine sole minderin altina koysun bicakla makas yuzugu kendin yaparsin zaten
Walla persembe karsiya gecicem caddeyi dagitnayi planliyorum
Valla hiç bir yöntemi bilmiyorum

Aldıklarını mutlaka paylaş. Meraktan çatlar Sudem teyzesi.

Gunes kremi oneriyorum diyetisyenim ilk once onermisti sonra gecen gun dermatologa gittim o da aynisini soyledi hic macera arama direk bunu al dddi hatta
Solante pregna daha
Eki Görüntüle 3251351
Mineral bazlı mı?
Cilt bakımından anlayan arkadaş var. Yazın hamileler mineral bazlı kullanmalı dedi.

Bende yok ama instagramda bir ebenin sayfasında gördüm, burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz diyor.

Kızlar cinsiyetler belli oldukça bu Çin takvimi Rus takvimi Ramzi vs tutanlar yazarsa en azından gerçeklik payını öğrenmiş oluruz
Benim ilk Çin takvimi tuttu ama gerisi tutmadı
Bakalım bunda ne çıkacak

Solante pregna daha
Eki Görüntüle 3251351
ya eşim bana bunu getirdi ama hiç güzel değil sürülmesi zaten gebelikten yüzümde kuruluk var bembeyaz kireç gibi duruyor sürünce yüzüm emmedi değişik geldi bilmiyorum belki bende öyle oldu tekrar kahverengi solanteye geçicem

Benim cildim cok kurudur ben hic bi sorun yasamadim hatta yorularda da sizin dediginizi cok okudum. Ama cok cok az suruyorum ben. Yapisi epey kalin ve gun boyu kaliyor
Az surmeyi denesenize yrn bir. Merak ettim bende

D d_g_g benim cildim çok kuru.
Güneş kremi altına hangi nemlendirici sürüyorsun?

Hamileler için uygun olan ne önerdi dermatoloğun?

D d_g_g benim cildim çok kuru.
Güneş kremi altına hangi nemlendirici sürüyorsun?

Hamileler için uygun olan ne önerdi dermatoloğun?
Sabahlari uyandiktan sonra The Ordinary Natural Moisturizing kullaniyorum. Son birkac yildir temiz icerige gecmistim hem temizlik hem bakim hem makyajda oyuzden devam ediyorum.
Evden cikmadan da solenta pregna suruyorum ama findik kdr fln. Cok yogun cnku butun gun de yetiyor
Ben simdilik mutluyum kuzum yetti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…