2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Solante yorumlarda kötü kokuyor yazıyor.
Kokusu nasıl?
Benim burnum acaip koku alıyor.

Kızlar catlak kremi için ne kullanıyosunuz? Bende 10. Haftadayım karnım azda olsa cıkmaya başladı kullanmaya başlım artık dıyorum

Evet 3 gun once doktora giderken ayaklarım geri geri gitti sanki kotu bi haber alacakmışım gibi ama cok şükür cok guzel gectı benımde 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var cinsiyetleride belli olacak

Evet 3 gun once doktora giderken ayaklarım geri geri gitti sanki kotu bi haber alacakmışım gibi ama cok şükür cok guzel gectı benımde 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var cinsiyetleride belli olacak
Çok korkuyorum ya kötü bir haber alırım vs diye sonra diyorum öyle olsa kanamam olurdu ne bileyim stres oluyorum gitmemek bir yandan daha iyi gibi

Çok korkuyorum ya kötü bir haber alırım vs diye sonra diyorum öyle olsa kanamam olurdu ne bileyim stres oluyorum gitmemek bir yandan daha iyi gibi
Benım hep kanamam oluyor şükür ki rengi kahve doktorum normal diyo artık alıştım zaten ikiz bi de daha fazla kanama oluyormuş korkma canım ilk 3 ay kırmızı kanama olmadgı sürece bir problem olmuyor hatta benım kırmızı bıle oldu çok şükür benımleler

Kızlar bi de benım göguslerım cok kaşınıyo ve gogus uclarım bazen oyle bi yanıyo ki anlatamam hindistan cevizi yağı sürüyorum o biraz hafifletiyo sizde de var mı bu durum

Yani soyle parfum yok icinde ki ztn parfum olmamasi lazim. Oyuzden muhtesem kokmuyo krem gibi bole bi tuhaf kokusu var ama beni tahatsiz etmedi. Surdukten bikac dk sonra gidio koku

Kızlar catlak kremi için ne kullanıyosunuz? Bende 10. Haftadayım karnım azda olsa cıkmaya başladı kullanmaya başlım artık dıyorum
Ben lierac siparis ettim ama daha gelmedi. Gunde 1 kere surmek yetiyormus.
Onun disinda bio-oil
Ve temiz icerikli weleda var.
Ben lierac ile baslamak istedim begenmezsem weledaya gecmeyi planliyorum

Kızlar randevudan çıktım, bizim ki inatçı çıktı burnuyla enseyi göstermek istemedi doktor bir 15dk uğraştı kan verdik ikili tarama için. Ense kalınlığı 1.3 çıktı gayet normal her şey inatçılığı hariç dedi
Cinsiyet için bir ay sonra randevu verdi yani 15+6 da öğreneceğim bu beni biraz üzdü

Düşüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…