- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.321
Solante yorumlarda kötü kokuyor yazıyor.Sabahlari uyandiktan sonra The Ordinary Natural Moisturizing kullaniyorum. Son birkac yildir temiz icerige gecmistim hem temizlik hem bakim hem makyajda oyuzden devam ediyorum.
Evden cikmadan da solenta pregna suruyorum ama findik kdr fln. Cok yogun cnku butun gun de yetiyor
Ben simdilik mutluyum kuzum yetti gibi
Rus takvimi tuttu sanırım değişmezse erkek dediKızlar cinsiyetler belli oldukça bu Çin takvimi Rus takvimi Ramzi vs tutanlar yazarsa en azından gerçeklik payını öğrenmiş oluruz
Benim ilk Çin takvimi tuttu ama gerisi tutmadı
Bakalım bunda ne çıkacak
vallahi maşallah bana, yaşamadığım belirti kalmadı canım kendimBende yok ama instagramda bir ebenin sayfasında gördüm, burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz diyor.
yok çok tüp bebek denedik olmadı bu doğal kendiliğinden olduSizin tüp bebek mi
Canım bu guneş kremi doğal içerikli gebeliğe en uygun olanı mı?Gunes kremi oneriyorum diyetisyenim ilk once onermisti sonra gecen gun dermatologa gittim o da aynisini soyledi hic macera arama direk bunu al dddi hatta
Solante pregna daha
Eki Görüntüle 3251351
Evet 3 gun once doktora giderken ayaklarım geri geri gitti sanki kotu bi haber alacakmışım gibi ama cok şükür cok guzel gectıGünaydın kızlar, bugün randevumuz var saat 11:15, 11+6 olmuş bulunmaktayız her randevuda ayrı heyecan yapıyorum ya acaba bir şey var mı vs diye sizin de içinize kurt düşüyor mu? Bu arada ikili taramayı henüz yapmamıştık bugün yapılacak
bio-oil kullanıyorum ben çok güzel kokusu ve yağı hemen emiyor vücutKızlar catlak kremi için ne kullanıyosunuz? Bende 10. Haftadayım karnım azda olsa cıkmaya başladı kullanmaya başlım artık dıyorum
Çok korkuyorum ya kötü bir haber alırım vs diye sonra diyorum öyle olsa kanamam olurdu ne bileyim stres oluyorum gitmemek bir yandan daha iyi gibiEvet 3 gun once doktora giderken ayaklarım geri geri gitti sanki kotu bi haber alacakmışım gibi ama cok şükür cok guzel gectıbenımde 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var cinsiyetleride belli olacak
Benım hep kanamam oluyorÇok korkuyorum ya kötü bir haber alırım vs diye sonra diyorum öyle olsa kanamam olurdu ne bileyim stres oluyorum gitmemek bir yandan daha iyi gibi
Hergun sürüyor musun?bio-oil kullanıyorum ben çok güzel kokusu ve yağı hemen emiyor vücut
Günde şu an 2 kere sürüyorum bir iki haftaya 3 kere sürecem. Kardeşinde çatlak oluşmuştu ona kullanmıştık ilk çok güzel bir yağHergun sürüyor musun?
Anladım canım bende bi bakayım cok sagolGünde şu an 2 kere sürüyorum bir iki haftaya 3 kere sürecem. Kardeşinde çatlak oluşmuştu ona kullanmıştık ilk çok güzel bir yağ
Evet canim hamileler icin en uygun olaniCanım bu guneş kremi doğal içerikli gebeliğe en uygun olanı mı?
Ben lierac siparis ettim ama daha gelmedi. Gunde 1 kere surmek yetiyormus.Kızlar catlak kremi için ne kullanıyosunuz? Bende 10. Haftadayım karnım azda olsa cıkmaya başladı kullanmaya başlım artık dıyorum
Düşüyor canımGünaydın kızlar, bugün randevumuz var saat 11:15, 11+6 olmuş bulunmaktayız her randevuda ayrı heyecan yapıyorum ya acaba bir şey var mı vs diye sizin de içinize kurt düşüyor mu? Bu arada ikili taramayı henüz yapmamıştık bugün yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?