- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.341
Gözün aydın rahim ağzı ölçtu muKızlar randevudan çıktım, bizim ki inatçı çıktı burnuyla enseyi göstermek istemedi doktor bir 15dk uğraştıkan verdik ikili tarama için. Ense kalınlığı 1.3 çıktı gayet normal her şey inatçılığı hariç dedi
Cinsiyet için bir ay sonra randevu verdi yani 15+6 da öğreneceğim bu beni biraz üzdü
Korku işte daha önce kötü sonuç olunca..Düşüyor canım
Baktı gayet normal her şey yolunda dedi ölçüyü söylemedi amaGözün aydın rahim ağzı ölçtu mu
Vajinal mi yaptı ve kaç dakika sürüyor bu beni biraz strese soktu daBaktı gayet normal her şey yolunda dedi ölçüyü söylemedi ama
Aaaa bana ikili tarama yapılacak 12. Haftada cinsiyetıde soylerim belli olur demişti canımKızlar randevudan çıktım, bizim ki inatçı çıktı burnuyla enseyi göstermek istemedi doktor bir 15dk uğraştıkan verdik ikili tarama için. Ense kalınlığı 1.3 çıktı gayet normal her şey inatçılığı hariç dedi
Cinsiyet için bir ay sonra randevu verdi yani 15+6 da öğreneceğim bu beni biraz üzdü
Bende lierac sipariş edicem bu hafta. Vucudun her yerıne sürmek lazım heralde. Aynı zamanda kakao yağı hindistan cevizi yagıda iyi diye duydum. Sen kaçıncı hafta oldun kuzum?Ben lierac siparis ettim ama daha gelmedi. Gunde 1 kere surmek yetiyormus.
Onun disinda bio-oil
Ve temiz icerikli weleda var.
Ben lierac ile baslamak istedim begenmezsem weledaya gecmeyi planliyorum
Yok karından baktı benim 15 dakika sürdü çünkü dönecek gibi oluyor dönmüyordu inactı zar zor ölçtü, bir de kan verdim işte ikili tarama içinVajinal mi yaptı ve kaç dakika sürüyor bu beni biraz strese soktu da
Evet normalde belli oluyor niye öyle oldu anlamadım ki, acaba başka doktora gitsem mi 13cü hafta felan bilemedim, 15+6 ya kadar ben catlarım meraktanAaaa bana ikili tarama yapılacak 12. Haftada cinsiyetıde soylerim belli olur demişti canım
Rahim Ağzı karındanda ölçülüyor mu çok iyi olur yaYok karından baktı benim 15 dakika sürdü çünkü dönecek gibi oluyor dönmüyordu inactı zar zor ölçtü, bir de kan verdim işte ikili tarama için
Vallh karından baktı benim iyi gayet dedi ölçümünü söylemedi ama, bence tekrar ilerde ölçerler ama karından mı yoksa vajinal mı bilmiyorum. Benim doktorum çok tercih etmiyor vajinal gerekli olmadığı süreceRahim Ağzı karındanda ölçülüyor mu çok iyi olur ya
11+6 yim ptt kargoyla geliyomus doguma dogru gelirBende lierac sipariş edicem bu hafta. Vucudun her yerıne sürmek lazım heralde. Aynı zamanda kakao yağı hindistan cevizi yagıda iyi diye duydum. Sen kaçıncı hafta oldun kuzum?
Benimki de öyle hiç vajinal bakmadıVallh karından baktı benim iyi gayet dedi ölçümünü söylemedi ama, bence tekrar ilerde ölçerler ama karından mı yoksa vajinal mı bilmiyorum. Benim doktorum çok tercih etmiyor vajinal gerekli olmadığı sürece
İnşallah bakmazlar da benim hiç hoşuma gitmiyor çok stres oluyorum. Kürtajdan önce çok bastırmıştı başka bir doktor canımı çok yaktı ondan beri korkuyorumBenimki de öyle hiç vajinal bakmadısevindim ya
Kakao yağı güneş gördüğü an bronzlaştiriyorBende lierac sipariş edicem bu hafta. Vucudun her yerıne sürmek lazım heralde. Aynı zamanda kakao yağı hindistan cevizi yagıda iyi diye duydum. Sen kaçıncı hafta oldun kuzum?
Benim de aklima hep o sahneler geliyor psikolojik olarak daralıyorum rabbim hayırlısi ile bir daha yaşatmasınİnşallah bakmazlar da benim hiç hoşuma gitmiyor çok stres oluyorum. Kürtajdan önce çok bastırmıştı başka bir doktor canımı çok yaktı ondan beri korkuyorum
Aynen öyle, inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaBenim de aklima hep o sahneler geliyor psikolojik olarak daralıyorum rabbim hayırlısi ile bir daha yaşatmasın
AminAynen öyle, inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaa
Gebelere uygunmuşCanım bu guneş kremi doğal içerikli gebeliğe en uygun olanı mı?
Sağol canım. Aldım sabah inşallah alerji yapmaz. Sebamedin de rolonunu aldım. İnşaallah zararsızdır.Yani soyle parfum yok icinde ki ztn parfum olmamasi lazim. Oyuzden muhtesem kokmuyo krem gibi bole bi tuhaf kokusu var ama beni tahatsiz etmedi. Surdukten bikac dk sonra gidio koku
Vajinal muayene de sıkıntı yok benim için de boy abdesti almak zorunda kalmak sadece külfeti.İnşallah bakmazlar da benim hiç hoşuma gitmiyor çok stres oluyorum. Kürtajdan önce çok bastırmıştı başka bir doktor canımı çok yaktı ondan beri korkuyorum
Aslında benim içinde sıkıntı yoktu ama düşük yaptığımda kese parçalanmıştı biraz zorladı düşsün kürtaja gerek kalmasın diye aklıma geliyor maalesef o aleti gördükçe korku kaplıyor içimi. Gerçi şimdi ki doktorum baktığında çok nazikti erkek olduğu için mi bilmiyorumGebelere uygunmuş
Sağol canım. Aldım sabah inşallah alerji yapmaz. Sebamedin de rolonunu aldım. İnşaallah zararsızdır.
Vajinal muayene de sıkıntı yok benim için de boy abdesti almak zorunda kalmak sadece külfeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?