2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın rahim ağzı ölçtu mu

Aaaa bana ikili tarama yapılacak 12. Haftada cinsiyetıde soylerim belli olur demişti canım

Ben lierac siparis ettim ama daha gelmedi. Gunde 1 kere surmek yetiyormus.
Onun disinda bio-oil
Ve temiz icerikli weleda var.
Ben lierac ile baslamak istedim begenmezsem weledaya gecmeyi planliyorum
Bende lierac sipariş edicem bu hafta. Vucudun her yerıne sürmek lazım heralde. Aynı zamanda kakao yağı hindistan cevizi yagıda iyi diye duydum. Sen kaçıncı hafta oldun kuzum?

Vajinal mi yaptı ve kaç dakika sürüyor bu beni biraz strese soktu da
Yok karından baktı benim 15 dakika sürdü çünkü dönecek gibi oluyor dönmüyordu inactı zar zor ölçtü, bir de kan verdim işte ikili tarama için

Aaaa bana ikili tarama yapılacak 12. Haftada cinsiyetıde soylerim belli olur demişti canım
Evet normalde belli oluyor niye öyle oldu anlamadım ki, acaba başka doktora gitsem mi 13cü hafta felan bilemedim, 15+6 ya kadar ben catlarım meraktan

Yok karından baktı benim 15 dakika sürdü çünkü dönecek gibi oluyor dönmüyordu inactı zar zor ölçtü, bir de kan verdim işte ikili tarama için
Rahim Ağzı karındanda ölçülüyor mu çok iyi olur ya

Rahim Ağzı karındanda ölçülüyor mu çok iyi olur ya
Vallh karından baktı benim iyi gayet dedi ölçümünü söylemedi ama, bence tekrar ilerde ölçerler ama karından mı yoksa vajinal mı bilmiyorum. Benim doktorum çok tercih etmiyor vajinal gerekli olmadığı sürece

Bende lierac sipariş edicem bu hafta. Vucudun her yerıne sürmek lazım heralde. Aynı zamanda kakao yağı hindistan cevizi yagıda iyi diye duydum. Sen kaçıncı hafta oldun kuzum?
11+6 yim ptt kargoyla geliyomus doguma dogru gelir
12.haftada baslamak gerek yaziyodu.
Gogus ve karina surmeyi planliyorum. Benim kalcam yok buyumez o 100kg alsamda
Hindistandevizi yagim var hatta uzakdogudan almistim o baya iyi saf fln sac icin almistim ama surermiyim bilmiorum cok yogun

Benimki de öyle hiç vajinal bakmadı sevindim ya

Benimki de öyle hiç vajinal bakmadı sevindim ya
İnşallah bakmazlar da benim hiç hoşuma gitmiyor çok stres oluyorum. Kürtajdan önce çok bastırmıştı başka bir doktor canımı çok yaktı ondan beri korkuyorum

Kakao yağı güneş gördüğü an bronzlaştiriyor

İnşallah bakmazlar da benim hiç hoşuma gitmiyor çok stres oluyorum. Kürtajdan önce çok bastırmıştı başka bir doktor canımı çok yaktı ondan beri korkuyorum
Benim de aklima hep o sahneler geliyor psikolojik olarak daralıyorum rabbim hayırlısi ile bir daha yaşatmasın

Canım bu guneş kremi doğal içerikli gebeliğe en uygun olanı mı?
Gebelere uygunmuş
Yani soyle parfum yok icinde ki ztn parfum olmamasi lazim. Oyuzden muhtesem kokmuyo krem gibi bole bi tuhaf kokusu var ama beni tahatsiz etmedi. Surdukten bikac dk sonra gidio koku
Sağol canım. Aldım sabah inşallah alerji yapmaz. Sebamedin de rolonunu aldım. İnşaallah zararsızdır.
Vajinal muayene de sıkıntı yok benim için de boy abdesti almak zorunda kalmak sadece külfeti.

Aslında benim içinde sıkıntı yoktu ama düşük yaptığımda kese parçalanmıştı biraz zorladı düşsün kürtaja gerek kalmasın diye aklıma geliyor maalesef o aleti gördükçe korku kaplıyor içimi. Gerçi şimdi ki doktorum baktığında çok nazikti erkek olduğu için mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…