- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.381
Burda okudum bi karışım onu yapacağım kadın kendi yapmış önerdiği ve uygulayan kişilerde de çatlak hiç olmamış.. hiç kese yapmayın yazmış kese yerine peeling önermiş.. kaşınma sırasında kaşımanın çatlağı ortaya çıkardığını yazmış sakın kaşımayın diye önemle uyarmış.. malzemeleri sayıyorumKızlar catlak kremi için ne kullanıyosunuz? Bende 10. Haftadayım karnım azda olsa cıkmaya başladı kullanmaya başlım artık dıyorum
Bi yerde okudum bio oil önermiyorlardı nedenini unuttum ama bi araştır istersen çatlaklar için ben bi karışım yazdım son yorumumdabio-oil kullanıyorum ben çok güzel kokusu ve yağı hemen emiyor vücut
Anladım canımErken doğum ihtimaline karşı rahim ölçülüyor eğer kısa ise dikis atıyorlar
Masallah kızBirikeri göbekten mi bahsettidünden bir kare ... Sizce kaç aylığım
Kızlar bi de benım göguslerım cok kaşınıyo ve gogus uclarım bazen oyle bi yanıyo ki anlatamam hindistan cevizi yağı sürüyorum o biraz hafifletiyo sizde de var mı bu durum
Kaşıntı olmaz mı hiç Hart Hart kaşıyasım geliyor da tutuyorum kendimi bak alıntı ekledim bi karışım görmüştüm onu yapacağım sende yapBurda okudum bi karışım onu yapacağım kadın kendi yapmış önerdiği ve uygulayan kişilerde de çatlak hiç olmamış.. hiç kese yapmayın yazmış kese yerine peeling önermiş.. kaşınma sırasında kaşımanın çatlağı ortaya çıkardığını yazmış sakın kaşımayın diye önemle uyarmış.. malzemeleri sayıyorum
Katı kakao yağı
Katı hindistan cevizi yağı
Sarı kantaron yağı
Bunların hepsini aynı ölçüde karıştırıp sabah akşam veya her kaşıntı olduğunda sürün demiş..
Ben sadece kantaron yağı sürüyordum şimdi kakao ve hindistan cevizi yağı aldım bu karışıma başlayacağım
Benim bacaklarım göğüslerim ve göbeğim şişti bile bir aydır sürüyorum vücuduma yağlar kremler
Onumuz yaz, kantaron yagini surup sakin ola gunese cikmayin.Burda okudum bi karışım onu yapacağım kadın kendi yapmış önerdiği ve uygulayan kişilerde de çatlak hiç olmamış.. hiç kese yapmayın yazmış kese yerine peeling önermiş.. kaşınma sırasında kaşımanın çatlağı ortaya çıkardığını yazmış sakın kaşımayın diye önemle uyarmış.. malzemeleri sayıyorum
Katı kakao yağı
Katı hindistan cevizi yağı
Sarı kantaron yağı
Bunların hepsini aynı ölçüde karıştırıp sabah akşam veya her kaşıntı olduğunda sürün demiş..
Ben sadece kantaron yağı sürüyordum şimdi kakao ve hindistan cevizi yağı aldım bu karışıma başlayacağım
Benim bacaklarım göğüslerim ve göbeğim şişti bile bir aydır sürüyorum vücuduma yağlar kremler
Masallah kız
Göğüs göbek ve kalçarıma sürüyorumOnumuz yaz, kantaron yagini surup sakin ola gunese cikmayin.
aaa baya cikmisBirikeri göbekten mi bahsettidünden bir kare ... Sizce kaç aylığım
Daha 11 haftalık olduğumu da unutmamak gerek amaaaa baya cikmiscok tatli duruyor ayrica hot mom yani, bravo
Bir kismi gaz mi acaba? Aksamlari ve sabah arasinda cok fark oluyor bende son donemde.Daha 11 haftalık olduğumu da unutmamak gerek ama
Çok az fark oluyor bende iki üç gün gaz problemi yaşamadım o zamanda vardı ama evet bi tık daha inik oluyor sabahları çok değil bir tıkBir kismi gaz mi acaba? Aksamlari ve sabah arasinda cok fark oluyor bende son donemde.
Ay maşallah nr kadar tatlı olmuşsunuzBirikeri göbekten mi bahsettidünden bir kare ... Sizce kaç aylığım
Bu sabah kayısıya başladım, akşamdan suya koyup hem suyunu hem kendini yemeyi önermişlerdi. Akşam suya koymayı unuttuğum için ben de sabah direk iki tane yiyip üzerine su içmiştim, bilmeden doğru yapmışım demek kiAmin aminher evre zor bulantısı ayrı kabızlığı ayrı dert .. ah çok iyi anlıyorum seni ben ömrü haytımda böyle acı çekmemiştim kayısı için bide şey diyorlardı ben öyle yapıyordum sabah aç karnına iki tane yiyip üstüne ılık su içiyordum öğlende kefir le iki tane yiyordum.. sonra hoşafını çok öneriyorlar bugün annem yaptı onu denicem bide bende... Hmm sonra hiç biri fayda etmezse dulcosoft diye bir ilaç var altı aylık bebekten büyükler ve hamileler kullanabiliyor bağırsak yumuşatmak için son çare onu denersin
Teşekkür ederimAy maşallah nr kadar tatlı olmuşsunuzbenim de var ama bu kadar deüil gerçi 9.haftamdayım ben daha
Bende kayısı kar etmedi ama activianın probiyotik shotları var onları 2 gün içince düzene girdim. Şimdi içmeye devam ediyorumBu sabah kayısıya başladım, akşamdan suya koyup hem suyunu hem kendini yemeyi önermişlerdi. Akşam suya koymayı unuttuğum için ben de sabah direk iki tane yiyip üzerine su içmiştim, bilmeden doğru yapmışım demek kiKayısıyi denemeye devam edeceğim, inşallah rahatlatır. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBende kayısı kar etmedi ama activianın probiyotik shotları var onları 2 gün içince düzene girdim. Şimdi içmeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?