- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.401
Valla çalışıyorum. Her gün işe git gel. Yaz günü ben mecburen kullanıyorum. Hamilelikten önce kullandığıma devam ediyorum. Siyahlar beyazlar için olan alırım normalde. En son valls fa vardı onu kullanıyordum. Seba med daha düzgün ise ona geçerim.sudem34 ya ben hala rexona kullaniyorum. Kullanmamaliyim di mi
Amin umarım herkesin güzel giderAminncok cok tesekkur ederim darisi sizin gerkesin basina insallah bu yolda ayaginiza tas gelmesin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Daha yolumuz cok uzun
Yaa benim de ikisi farklı biri erkek biri kız çıktı merak ediyorum aslında kız erkek farketmezRus takvimi tuttu sanırım değişmezse erkek dedi
Lierac almıştım çok iyi geldi sabah akşam sürüyordum iki kutu almıştın yetti hamilelikteKızlar catlak kremi için ne kullanıyosunuz? Bende 10. Haftadayım karnım azda olsa cıkmaya başladı kullanmaya başlım artık dıyorum
Çok geçmiş olsun benimde olmuştu plesanta kaynaklı yerleşmeden oluyormuş yukarı çıktıkça azalır dediMerhaba kızlar. Bugün resmen regli gibi kanamayla uyandım. Kahverengi lekelenme flaan değildi regli gibi akıntılı kırmızı yoğun kanama. 10+0’ım. Zaten tüp bebek olduğu için progestan dex iğne artı lutinus fitil kullanıyordum. Normalde bugün son gündü bırakıcaktım. Doktora gittk bebek iyi gayet güzel gelişmiş 10+2 çıktı. Kalp atışları düzenli dedi. Plasenta arkasında çok küçük kanama alanı varmış. Hiç önemli bir şey yok endişe edilecek bir durum yok dedi. Bu haftalarda progestan eksikliğinden kanama olmaz genelde bu haftalardaki kanamalar plasentaya bağlı olur ve onun için yoğun ve kırmızı kanama olur dedi. Plasentanın yerleşim yerine göre büyüyüp geri çekilme yapabiliyor ve kanama oluşabiliyor dedi. Progestan takviyesine devam edelim ama korkulcak bi durum yok dedi. 2 hafta sonra ikili test için gideceğim. Kanamada durdu şimdilik.
Ben bu haftalarda oluşan kırmızı kanamadan çok 6-7. Haftalarda olan kahverengi bile olsa lekelenmeden daha çok korkarım dedi.
Öyle bi ekşın yaşadım yani sabah sabah
Bende okumuştum sanırım natural olmayan bio oil in içinde retinol varmış. Güneş kremi bende Solente pregna almıştım ama içinde kimyasal filtre varmış içeriği çok temiz değilmiş onu da değiştirdimBi yerde okudum bio oil önermiyorlardı nedenini unuttum ama bi araştır istersen çatlaklar için ben bi karışım yazdım son yorumumda
Ya ben calismiyorum suan ama hormonlardan heralde hayatimda ilk defa terliyorum bence kokuyo esim hayir dio ama inanmiyorm habire yikaniyorum. Bir de ben baya koseyimdir kilim tuyum cikmaz kil fiskiriyo bacaklarimdan filan hic anlamadimValla çalışıyorum. Her gün işe git gel. Yaz günü ben mecburen kullanıyorum. Hamilelikten önce kullandığıma devam ediyorum. Siyahlar beyazlar için olan alırım normalde. En son valls fa vardı onu kullanıyordum. Seba med daha düzgün ise ona geçerim.
Valla çalışıyorum. Her gün işe git gel. Yaz günü ben mecburen kullanıyorum. Hamilelikten önce kullandığıma devam ediyorum. Siyahlar beyazlar için olan alırım normalde. En son valls fa vardı onu kullanıyordum. Seba med daha düzgün ise ona
Ya ben calismiyorum suan ama hormonlardan heralde hayatimda ilk defa terliyorum bence kokuyo esim hayir dio ama inanmiyorm habire yikaniyorum. Bir de ben baya koseyimdir kilim tuyum cikmaz kil fiskiriyo bacaklarimdan filan hic anlamadim
Oyuzden rexonaya muhtacim yani suan
Ben pudrali deodorant disinda bisi kullanmazdim.Su an Homemade Aromatherapynin kati dogal deodorantini kullaniyorum koku ve terleme onlemede beklemedigim kadar iyiYa ben calismiyorum suan ama hormonlardan heralde hayatimda ilk defa terliyorum bence kokuyo esim hayir dio ama inanmiyorm habire yikaniyorum. Bir de ben baya koseyimdir kilim tuyum cikmaz kil fiskiriyo bacaklarimdan filan hic anlamadim
Evde ben kullanmam ya.Ya ben calismiyorum suan ama hormonlardan heralde hayatimda ilk defa terliyorum bence kokuyo esim hayir dio ama inanmiyorm habire yikaniyorum. Bir de ben baya koseyimdir kilim tuyum cikmaz kil fiskiriyo bacaklarimdan filan hic anlamadim
İlk çocukta mı olmuştu canım? Ne kadar sürmüştü? Benimde hala devam ediyo sabah doktordan geldikten sonra kahveye dönmüştü akşamdan beri tekrar kırmızıAmin umarım herkesin güzel gider
Yaa benim de ikisi farklı biri erkek biri kız çıktı merak ediyorum aslında kız erkek farketmez
Lierac almıştım çok iyi geldi sabah akşam sürüyordum iki kutu almıştın yetti hamilelikte
Çok geçmiş olsun benimde olmuştu plesanta kaynaklı yerleşmeden oluyormuş yukarı çıktıkça azalır dedi
Bacım benim fotoğrafımı görmedin mi 11 haftalığım ama göbek altı aylık gibiKızlar merhaba. 9+2 den selamlar sizebende de kilo alımı 1 kilo ama sanki göbek 5 kilo almışım gibi gaz problemimde yok. Bu haftalarda çıkması da erken. Ya da çıkan var mı başka bilmiyorum Niye olabilir ?
Gördün mü bilmiyorum yazmıştım bende 3 kilo almışım benimki orantılı oldu galiba her yerim şiştiPeki benim 4 kg almam...Ve göbek aynı hepsi kalcaya gitti gören kızın olacak diyor bende öyle hissediyorum
Evde ben kullanmam ya.
İki dakika sabunla durula geç en kötü.
Rolona kadar araştırmadım valla. Önceki hamileliğimde de dikkat etmedim herhalde hiç hatırlamıyorum. Nasıl hafızam var valla. Ben de şaşkınım.
Doğrudur ben hala güneş kremi almadım araştırmadım var olanı da attım keneraBende okumuştum sanırım natural olmayan bio oil in içinde retinol varmış. Güneş kremi bende Solente pregna almıştım ama içinde kimyasal filtre varmış içeriği çok temiz değilmiş onu da değiştirdim
Günes kremi olarak Beeo bakabilirsiniz.Doğrudur ben hala güneş kremi almadım araştırmadım var olanı da attım keneracildime göre olanı nasıl bulacağım bilmiyorum karma cildim var hem çok yağlı hem çok kuru pul pul.. hem siyah nokta hem komedon sorunum var .. mevcutta olanı zor bulmuştum hem yağlandırmıyor akne çıkarmıyor delikleri doldırmuyor hem kurutmuyordu ... Renk eşitliyordu fondöten kullanmayı bırakmıştım resmen onunla.. şimdi nasıl bulacağım aynı özellikte temiz içerikli krem kara kara düşünüyorum
Geçmiş olsun .Aslında benim içinde sıkıntı yoktu ama düşük yaptığımda kese parçalanmıştı biraz zorladı düşsün kürtaja gerek kalmasın diye aklıma geliyor maalesef o aleti gördükçe korku kaplıyor içimi. Gerçi şimdi ki doktorum baktığında çok nazikti erkek olduğu için mi bilmiyorum
Güvenilir diye onu aldık.Bende okumuştum sanırım natural olmayan bio oil in içinde retinol varmış. Güneş kremi bende Solente pregna almıştım ama içinde kimyasal filtre varmış içeriği çok temiz değilmiş onu da değiştirdim
Hadi ya.
Rollonu bende arastirmadim valla. Bi de benim kirmizi cizgim kol alti. Hayatimin her döneminde sapik gibi surdum arabada kol cantamda banyoda heryerde yedegi var o derece.
Güneş kremi kuatra diye bir marka aldım beeo da temiz içerikliymiş öneriliyor çatlak için bio oil in natural olanını aldım onda retinol yok pembesinde varmış ama yine de içim rahat etmedi lierac ya da incia almayı düşünüyorumGeçmiş olsun .
Benim doktorum kadın vajinal de hiç ağrı sorunu yaşamadım. Sıkmam kendimi belki ondan belki acı eşiğimle ilgili.
Güvenilir diye onu aldık.
Siz ne kullnacaksınız?
Alternatif ne buldunuz?
Hadi ya.
Ten rengin ne?
Ter yapısı da farklı ya.
Bazı insanlar acı, bazıları ekşi kokar.
Bende ter kokusu hiç sevmem.
Birde burnumun da maşallahı var. Acaip koku alırım.
Benim kv acı kokar. Annem ekşi kokar mesela.
Kaçıncı haftadasın .. bende kokulara karşı hassasım hemde fazlasıyla ama nedense hindistan cevizi yağı ve sarı kantaron yağının kokusu dokunmadı bana ben bile şok oldum kakoyuda bugün aldım oda hoş geldi.. sanırım haftalar ilerledikçe azalıyor koku hassasiyeti mesela kokusu dokunan ıslak mendilim vardı odadan kaçardım biri kullanınca dün kaçmadımGünes kremi olarak Beeo bakabilirsiniz.
Catlak onleyici olarak dogal yag kullanmak istiyorum ancak koku hassasiyetim devam ediyor o nedenle kokulu yaglar kullanamiyorum.Kokusuz ya da hafif kokulu onerisi olan varsa yazarsa cok sevinirim
Tuzlu Ayran beni çok rahatlattı, taze zencefil çiğne yut ve meyvelerBuşantım yok dedim kendime nazar verdim kızlar ilaç dışında nasıl geçiyor bu bulantı annem ılık suya veya çaya bol limon sık iç dedi ama var mı başka öneriler
İlaçsız deneme yapmaya korkuyorum ben çünkü ilaçlı halimle bile bazen bulantım oluyorBuşantım yok dedim kendime nazar verdim kızlar ilaç dışında nasıl geçiyor bu bulantı annem ılık suya veya çaya bol limon sık iç dedi ama var mı başka öneriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?