- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.421
Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah geçer ya bazen hiç olmuyor günlerce bazen fazla oluyorTuzlu Ayran beni çok rahatlattı, taze zencefil çiğne yut ve meyveler
Ay bana bazen oluyor öyle çok çok aşırı da değil, afedersin hiç çıkarmadım mesela ama bu bile zorluyor sizlere Allah yardım etsinİlaçsız deneme yapmaya korkuyorum ben çünkü ilaçlı halimle bile bazen bulantım oluyor
Amin Allah razı olsunAy bana bazen oluyor öyle çok çok aşırı da değil, afedersin hiç çıkarmadım mesela ama bu bile zorluyor sizlere Allah yardım etsin
Gordum evet senin sırıtmiyor en azından karnın cikmis hamileyim der geçersin ben popo ne alakaaaGördün mü bilmiyorum yazmıştım bende 3 kilo almışım benimki orantılı oldu galiba her yerim şişti
Kız şişsün işte ne güzel millet büyük popo için ameliyat oluyorGordum evet senin sırıtmiyor en azından karnın cikmis hamileyim der geçersin ben popo ne alakaaa
Ben 12. Haftadayim benim şişkinligim de var şişkinlik mi bebek mi anlamıyorumKızlar merhaba. 9+2 den selamlar sizebende de kilo alımı 1 kilo ama sanki göbek 5 kilo almışım gibi gaz problemimde yok. Bu haftalarda çıkması da erken. Ya da çıkan var mı başka bilmiyorum Niye olabilir ?
Maşallah gerçekten ben her gün uyanır uyanmaz fix hatta çıkarmadığım gün şaşırıyorumAy bana bazen oluyor öyle çok çok aşırı da değil, afedersin hiç çıkarmadım mesela ama bu bile zorluyor sizlere Allah yardım etsin
İnşallah ya yorgunluk bende de çok oluyor bazen su içmeye bile kalkamıyorumAmin Allah razı olsunaz kaldı ama ya hissediyorum bitiyor zor dönem şuan hasta gibi değilim mesela bundan bi 10 gün önce hasta yatıyordum yavaştan geçiyor şükürler olsun
Benim annemin de böyle rahat olurmuş hamilelikleri ona yoruyorum biraz da. Ay inşallah sizlerin de hemen geçsin keyif veren kısmına geçin hamileliğin. Benim de işte dediğim gibi arada bir geliyor ama tam geliyorMaşallah gerçekten ben her gün uyanır uyanmaz fix hatta çıkarmadığım gün şaşırıyorum
Ay alakasız ama serenay Sarıkaya daha yeni yaptırmış popo ameliyatıKız şişsün işte ne güzel millet büyük popo için ameliyat oluyor
Yorgunluk uyku halsizlik kaldı bende arada bi enerji yükseliyor sonra hop düşüyorİnşallah ya yorgunluk bende de çok oluyor bazen su içmeye bile kalkamıyorum
Aaa bilmiyordum bi o eksiktiAy alakasız ama serenay Sarıkaya daha yeni yaptırmış popo ameliyatı
Uyku hali çok fazla önceden uyuyamıyordum huzursuz bacak sendromu var bende zaten iyice arttı doktorum meral etme 9.haftaya gir uyanamazsın dedi öyle de olduYorgunluk uyku halsizlik kaldı bende arada bi enerji yükseliyor sonra hop düşüyor
Bende bugün okudumAaa bilmiyordum bi o eksikti
Ayy geceleri banada oluyor huzursuz bacak uyku tutmuyor dört dönüyorum yatakta ayaklarım deli ediyor beniii çaresi yok dimi bununUyku hali çok fazla önceden uyuyamıyordum huzursuz bacak sendromu var bende zaten iyice arttı doktorum meral etme 9.haftaya gir uyanamazsın dedi öyle de oldu
Kesin çaresi yok tatlım ama ben kendime soğuk su yapıp ayaklarımı koyuyorum bir 5 dk bekleyince içinde geçiyor yani bulabildiğim tek çözüm soğuk suAyy geceleri banada oluyor huzursuz bacak uyku tutmuyor dört dönüyorum yatakta ayaklarım deli ediyor beniii çaresi yok dimi bunun
Aa bunu annemle ablamda yapıyordu nasıl aklıma gelmedi benim sağolKesin çaresi yok tatlım ama ben kendime soğuk su yapıp ayaklarımı koyuyorum bir 5 dk bekleyince içinde geçiyor yani bulabildiğim tek çözüm soğuk susoğuk dediğim de normal musluk suyu yani
Ay kız 62 dediğin ne ki ahahahah benim hiç hayatım boyunca görmediğim rakamlarMaşallah da baya erken şiştim böyle ya 3 kilo almışım şimdiden bugün tartıldım 62.900 çıktım en son 59.900 dü kilom bayramda böyle giderse şamandıra gibi olacağım
Arkadaşıma magnezyum vermişlerdiAyy geceleri banada oluyor huzursuz bacak uyku tutmuyor dört dönüyorum yatakta ayaklarım deli ediyor beniii çaresi yok dimi bunun
Ne demek rica ederim faydası olur umarımAa bunu annemle ablamda yapıyordu nasıl aklıma gelmedi benim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?