2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay bana bazen oluyor öyle çok çok aşırı da değil, afedersin hiç çıkarmadım mesela ama bu bile zorluyor sizlere Allah yardım etsin
Amin Allah razı olsun az kaldı ama ya hissediyorum bitiyor zor dönem şuan hasta gibi değilim mesela bundan bi 10 gün önce hasta yatıyordum yavaştan geçiyor şükürler olsun

Kızlar merhaba. 9+2 den selamlar size bende de kilo alımı 1 kilo ama sanki göbek 5 kilo almışım gibi gaz problemimde yok. Bu haftalarda çıkması da erken. Ya da çıkan var mı başka bilmiyorum Niye olabilir ?
Ben 12. Haftadayim benim şişkinligim de var şişkinlik mi bebek mi anlamıyorum

Amin Allah razı olsun az kaldı ama ya hissediyorum bitiyor zor dönem şuan hasta gibi değilim mesela bundan bi 10 gün önce hasta yatıyordum yavaştan geçiyor şükürler olsun
İnşallah ya yorgunluk bende de çok oluyor bazen su içmeye bile kalkamıyorum

Maşallah gerçekten ben her gün uyanır uyanmaz fix hatta çıkarmadığım gün şaşırıyorum
Benim annemin de böyle rahat olurmuş hamilelikleri ona yoruyorum biraz da. Ay inşallah sizlerin de hemen geçsin keyif veren kısmına geçin hamileliğin. Benim de işte dediğim gibi arada bir geliyor ama tam geliyor

Yorgunluk uyku halsizlik kaldı bende arada bi enerji yükseliyor sonra hop düşüyor
Uyku hali çok fazla önceden uyuyamıyordum huzursuz bacak sendromu var bende zaten iyice arttı doktorum meral etme 9.haftaya gir uyanamazsın dedi öyle de oldu

Uyku hali çok fazla önceden uyuyamıyordum huzursuz bacak sendromu var bende zaten iyice arttı doktorum meral etme 9.haftaya gir uyanamazsın dedi öyle de oldu
Ayy geceleri banada oluyor huzursuz bacak uyku tutmuyor dört dönüyorum yatakta ayaklarım deli ediyor beniii çaresi yok dimi bunun

Ayy geceleri banada oluyor huzursuz bacak uyku tutmuyor dört dönüyorum yatakta ayaklarım deli ediyor beniii çaresi yok dimi bunun
Kesin çaresi yok tatlım ama ben kendime soğuk su yapıp ayaklarımı koyuyorum bir 5 dk bekleyince içinde geçiyor yani bulabildiğim tek çözüm soğuk su soğuk dediğim de normal musluk suyu yani

Kesin çaresi yok tatlım ama ben kendime soğuk su yapıp ayaklarımı koyuyorum bir 5 dk bekleyince içinde geçiyor yani bulabildiğim tek çözüm soğuk su soğuk dediğim de normal musluk suyu yani
Aa bunu annemle ablamda yapıyordu nasıl aklıma gelmedi benim sağol

Maşallah da baya erken şiştim böyle ya 3 kilo almışım şimdiden bugün tartıldım 62.900 çıktım en son 59.900 dü kilom bayramda böyle giderse şamandıra gibi olacağım
Ay kız 62 dediğin ne ki ahahahah benim hiç hayatım boyunca görmediğim rakamlar ben direk kapıyı 90 ile açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…