2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayırlı olsun canım güzel haberler almana sevindim ben 3 4 gün arayla iki doktora gözüktüm biri erkek biri kadın dedi :)) o yüzden hazırlıklara başlama :)

Plesantaya bitter çikolata çok iyi geliyormuş
Ben bgn bal yedim gittim doktora da soledim o simdi degil daha buyudugunde dedi. Suan istemsiz kendi hareketlerini goruyoruz sicrama ael kol oynatma hepsi istemsiz reflex hareketler dedi

Ya en son ölçüm izledim Instagram'da Bluetooth kulaklık tavan yapıyordu radyasyonda o yüzden uzak duruyorum.. evet haklısın herşeyde var ve 5g daha kötü onu kapatıyorum zaten ama ne bileyim radyasyon en korktuğum şey benim

Başın sağolsun arkadaşım geçmiş olsun. Bir sonraki gebeliğinde sağlıcaklar yavrunu kucağına almak nasip olsun inşallah

Sordum ama kimse yanıtlamamis 2 li tarama testi perinatoloji bölümu mü yapıyor yoksa kadın doğum mu bilen biri yazabilir mi
Canım normal doktor bakıyor . Ben yakın zamanlarda hem normal kadın doğuma hem perinatologa gittim (normalde kendi doktorum perinatolog ) aynı şeylere baktı. Sadece kadın doğumcu temiz kirli kan akışına ve annenin bebeği beslediği kanın yeterliliğine bakmadı bilmiyorum belki biz mevcut doktorumuz perinatolog dediğimiz için bakmamış olabilir . Zaten ona da lekelenme için gitmiştik. Kendi ölçümleri yapmıştı. İkili testi her ili doktor da tetkik olarak yazıyor. Ama istersen bir sağlık ocağına sor veya hastanenin danışmasına, sağlık sigortan var ise doktor danışma hattına sorabilirsin

Çok teşekkürlerr ben de artık telefon başındaydım arasam mı acaba diye. Her hafta ayrı bir macera yani
Valla değişik değişik işler ben şimdiden ikinciyi erteledim bide ben özel değil devlet hastanesine gidiyorum mecburen arayamıyorum randevuya da daha 10 gün var her soruna endişeleniyorum kesin bişey oldu diye, birde benim hatam ben çok araştırıp okuyorum bu yüzden her duyduğumdan gördüğümden telaş ediyorum. Tabi bundan önce bir düşüğüm var deprem zamanı kaybettim o yüzden fazla düşünüyorum

Merhaba kızlar 11 + 3 deyim ikili taramam oldu doktor yapisi kiza benziyor dedi ama tam net bisey soylemek icin erken dedi , sizce bebek kizmidir doktorun yanilma payi varmidir

Duphalac gğvenli bir ilaç benim annem doğumda yanlış kesi yüzünden bağırsak yırtılması yaşadı senelerce çekti en sonunda ameliyat oldu kurtuldu şükür. Afedersin annem kabız olmamak zorunda o yüzden bu ilacı verdi doktoru. Şurup hakkında bilgi alırken doktor hamilelere bile güvenle verdiğimiz bir ilaç demişti

Yani ozmn cep telefonu ile baslamak lazim asla kullanmamak wifi fln. Hatta demin baktin sac kurutma makinasi bile yaziyo. Sonu yok:/

Üzüldüm inanın ne yazsam bilemedim inşallah tez zamanda toparlar ve yeniden sağlıkla bebeğinize kavusursunuz.

Ben bugun perinatoloji bölümüne gttm 11. Haftadayım küçük dedi ve haftaya gel dedi.

başın sağolsun , inşallah en kısa zamanda senin de istediğin vakit Allah dualarını kabul eder

Ya şuan o kadar da kötü değil ama başta 4günde bir WC yani mahvetti beni

Kızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi
Canım igg olan değerler geçmişte ilgili hastalığı geçirdiğin ve buna karşı bağışıklığının olduğunu gösterir. İgm olanlar ise şuan ki değeri gösterir

Yok zaten bazen aynı kurumda yaptrıyorum fiyatına gore bazen dısarda tanıdıgım var ona yaptrıyorum doktorum illa burda yaptrcaksın hiç demedi ya da bi kuruma yonlendirmedi. Troidimi saglık ocagında yaptrmıştım beni cagrmışlardı onu gorunce tamam cok iyi falan dedi hatta

Çok tebrik ederim , Allah sağlığıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Ben 3. Haftadan beri yatıyorum ayağımı kırma hastalık kanama vs derken 9 hafta neredeyse yattım 2 kilo almışım
Aynı bende oyle sürekli yattım ve mideme sadece gluten girdi mide bulantılarımdan yemek yıyemedım sadece kraker ekmek peynir onlarda kilo aldırmıştır hareketsizlik üstüne boyum 170 kilom 57 su an bugunlerde midemde bulanmıyor daha dikkat etmeye başladım yediklerime ama tabi midem bulanırkende pasta yemeyı ihmal etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…