- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.661
Evet evet spermin rahime ulaşması bir risk. İyi ki canımTatlım iyiki uyardın bizde ne olsa döllenecek yumurta yok deyip gelişine gidiyorduk.
Araştırdım şimdi geri çekilme yapılmasını söylüyor doktorlar.
İyiki sizler varsınız.
İyiki burası var.
Yaa evet ya ben de bi kaç kız erkek arkadaşlarıma söyledim yemek yemeye çıkarken bana uygun yemek yeri bakıyoruz . Bunu yemeyelim bu çok yağlı . Sen kapıyı çekme şöyle yapma :))Bu hamilelik çok fena kızlar acayip fenabizimle birlikte çevrede çekiyor bazen çok gülüyorum bazen üzülüyorum az önce canım acayip birşey istedi bi cafedeyim şuan seferber oldular o öyle olmaz böyle olsa gibi çözüm üretiyorlar
İlk 3 ay bebek annenın depolardan beslenıyormuş o yuzden bir problem olcagını sanmıyorum canım korkma9+4 ama şimdiden 2 kilo verdim.
Normalde zaten zayıfım iyice eriyorum bulantı ve kusmalardan
Bu gidişle serum takviyesine başlayacağım
Süper canım, hadi hayırlı olsun .Kizlaaar buarada 12+0 iz bgn. Doktora gittik. Tup ya bizimki ; bugun igneleri birakabilirsin dedi doktorumuz dua edin kanama olmasinyine zipzip zipliyodu kucuk hanim oldurucek beni
Her polip ilişkide kanamaz aslında rahım agzında falan mı? Bendede estrofem kaynaklı myom oluşmuş ama problem olmaz dedi doktorumOn haftadır cesaret edemedik. Şimdi bir de polip çıktı. Doktor ilişki sonrası polip kanar dedi. Geçen polip kanaması baya korkutmuştu zaten. Şükür kesildi yeni. Öyle işte.
Zıplaması falan goruluyor mu yaKizlaaar buarada 12+0 iz bgn. Doktora gittik. Tup ya bizimki ; bugun igneleri birakabilirsin dedi doktorumuz dua edin kanama olmasinyine zipzip zipliyodu kucuk hanim oldurucek beni
Ama kulaklığın radyasyon yayılımı baya var gerçekten ve doğrudan temas olması sıkıntı. Sürekli maruziyette sıkıntılar çıkıyoYani ozmn cep telefonu ile baslamak lazim asla kullanmamak wifi fln. Hatta demin baktin sac kurutma makinasi bile yaziyo. Sonu yok:/
Ama kulaklığın radyasyon yayılımı baya var gerçekten ve doğrudan temas olması sıkıntı. Sürekli maruziyette sıkıntılar çıkıyoYani ozmn cep telefonu ile baslamak lazim asla kullanmamak wifi fln. Hatta demin baktin sac kurutma makinasi bile yaziyo. Sonu yok:/
Bende söylemeyi istemiyodum ama öğrenen öğrendi artık. 3 aydan sonra öğrenmeleri iyi bence yaa.Kızlar arkadaslarınıza falan kaçıncı haftada soylediniz? Ben 3 ayı gecırmeden soylemim diyorum da korkuyorum biraz
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKizlaaar buarada 12+0 iz bgn. Doktora gittik. Tup ya bizimki ; bugun igneleri birakabilirsin dedi doktorumuz dua edin kanama olmasinyine zipzip zipliyodu kucuk hanim oldurucek beni
Evet evet görülüyor ultrasonda ölçüm yapmadan hareket halinde oluyor ozaman görülüyor :) ölçüm için foto çekiyor sanırım ozaman sabitleniyor :)Zıplaması falan goruluyor mu yacinsiyetı bugun mu belli oldu yoksa daha erken mi?
Kuzenime kız dediler 13. Haftada cinsiyet partisi falan sonra 21. Haftada falandı sanırım detaylı ultrasona gitti erkekMerhaba kızlar 11 + 3 deyim ikili taramam oldu doktor yapisi kiza benziyor dedi ama tam net bisey soylemek icin erken dedi , sizce bebek kizmidir doktorun yanilma payi varmidir
Canım biri bana hamile misin dedi yalan söylememek evrene de o olumsuz enerjiyi yaymamak adına hayır demek istemediğim için söyledim ama yakın arkadaşlarıma dahi yeni söylemeye başladım 12 olduktan sonraKızlar arkadaslarınıza falan kaçıncı haftada soylediniz? Ben 3 ayı gecırmeden soylemim diyorum da korkuyorum biraz
Ben annem hariç kimseye söylemedimKızlar arkadaslarınıza falan kaçıncı haftada soylediniz? Ben 3 ayı gecırmeden soylemim diyorum da korkuyorum biraz
Ben de bu duruma çok inanıyorum o yüzden konuyu gecistiriyorumCanım biri bana hamile misin dedi yalan söylememek evrene de o olumsuz enerjiyi yaymamak adına hayır demek istemediğim için söyledim ama yakın arkadaşlarıma dahi yeni söylemeye başladım 12 olduktan sonra
Bana da bu durumun sınırı yok gibi geliyor telefon TV ben öğretmenim akıllı tahta fotokopi Makinesi her şeyde var. Bu konu da herhalde en çok rahatsız olacağım şey bu bebeklere otomatik sallanır anakucaklari varya onlar. Kuzenim oğluna almıştı çok iyi tavsiye falan etmişti ama bütün vücudunu o kadar erken yapay bir enerji ile tanıştırmak istememYani ozmn cep telefonu ile baslamak lazim asla kullanmamak wifi fln. Hatta demin baktin sac kurutma makinasi bile yaziyo. Sonu yok:/
Ben de bu gittiğimde izleyeceğim ben doktorun yüz ifadesine bakmaktan hiç ekrana bakmadığını fark ettim ne güzel siz izlemisssun maşallahKızlar hep ultrasondan önce hareketi görmek için tatlı yiyenleri duyuyodum. Bugünde yarım çikolata yedim muayeneden önce ondan mı bilmiyorum ama ay çocuk maşallah içerde fıldır fıldır şok oldum görünce. Ben sadece kollarını bacaklarını oynatır sanıyordum çocuk hiç durmuyo maşallah
Böyle olacağını bilseydim videosunu çekerdim yaaBen de bu gittiğimde izleyeceğim ben doktorun yüz ifadesine bakmaktan hiç ekrana bakmadığını fark ettim ne güzel siz izlemisssun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?