- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.681
Hatta aklında olsun seninde video çekmek istersen yanındaki hazırlıklı olsunBen de bu gittiğimde izleyeceğim ben doktorun yüz ifadesine bakmaktan hiç ekrana bakmadığını fark ettim ne güzel siz izlemisssun maşallah
Böyle olacağını bilseydim videosunu çekerdim yaa
Yaaa aynen güzel bi anı olurÇok mantıklı biz eşimle çok stresli oluyoruz o yüzden doktorun dediğini çıkışta karıştırıyoruz annemi götürüyoruz yanımızda annem doktoru dinliyor unuttuğumuz şeyleri soruyor sonra bize doktorun söylediklerini anlatıyor kanama alanım vardı onu araştırmış ulturasyona gittiğimizde büyük bir ekrana yansıyor bana döndü kanama alanın geçmiş dedi doktorum evet tamamen geçmiş dedi doktor da şok oldu anneme bu sefer gittiğimizde annem biz unutsak da kameraya alır şunu yapmayı da düşünüyorum mavi ve pembe balon aldım doktorumdan patlatamasini isteyeceğim küçük bir anı
Aaaaa ya bu beni muayene eden profosorde yanilmayi payi olurmuki cinsiyetini gormedi ama sadece yapisina gore tahmin yuruttu benm 3 yasinda birde kizim var ondada boyle olmustu kiza benziyor dediler kiz ciktiKuzenime kız dediler 13. Haftada cinsiyet partisi falan sonra 21. Haftada falandı sanırım detaylı ultrasona gitti erkekşimdi maşallah 3 aylık bir oğlumuz var
Ama yanılabiliyorlar maalesef işte yaa keşke net olsa sanırım testlerden birinde cinsiyet net belirleniyordu hangisiydi şuan hatırlamıyorumDr Mehmet boz var Instagramda adam 10. Haftada cinsiyeti bu diyor doktorlar erkenden görüyor da söylemek istemiyorlar
Doktorlar anlıyor bana da 9+4 de yapısı ve kalp atışı erkek bebeğe benziyor dediAaaaa ya bu beni muayene eden profosorde yanilmayi payi olurmuki cinsiyetini gormedi ama sadece yapisina gore tahmin yuruttu benm 3 yasinda birde kizim var ondada boyle olmustu kiza benziyor dediler kiz cikti
Nipt galiba bu adam uğraşıyor tam bacak arasınin fotoğrafını çekiyor. Bir tane doçente bu kordonu ayrı bacak arasını ayrı cekip söylüyorduAma yanılabiliyorlar maalesef işte yaa keşke net olsa sanırım testlerden birinde cinsiyet net belirleniyordu hangisiydi şuan hatırlamıyorum
Peki erkekmi oldu bebeginDoktorlar anlıyor bana da 9+4 de yapısı ve kalp atışı erkek bebeğe benziyor dediama 14. Haftadan önce garanti vermiyorlar
Vaalahi yaziyo bak interneteSaç kurutma makinesi ne alaka ya
AminnnnSüper canım, hadi hayırlı olsun .Zıplamasını görmek eli bacağının hareketini görmek o kadar keyifli ki :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Cinsiyet fetal sna yaptirdim benn ordan. OgrendimZıplaması falan goruluyor mu yacinsiyetı bugun mu belli oldu yoksa daha erken mi?
Bulup esas rakami paylasicamAma kulaklığın radyasyon yayılımı baya var gerçekten ve doğrudan temas olması sıkıntı. Sürekli maruziyette sıkıntılar çıkıyo
Amin kuzum benimm hepimiz insallahSağlıkla kucağına al inşallah canım
4moms di miiiBana da bu durumun sınırı yok gibi geliyor telefon TV ben öğretmenim akıllı tahta fotokopi Makinesi her şeyde var. Bu konu da herhalde en çok rahatsız olacağım şey bu bebeklere otomatik sallanır anakucaklari varya onlar. Kuzenim oğluna almıştı çok iyi tavsiye falan etmişti ama bütün vücudunu o kadar erken yapay bir enerji ile tanıştırmak istemem
Ben sarı çok severim her şeyi sarılı alıyorumYaaa aynen güzel bi anı olurşu cinsiyeti bi öğrensekte ona göre alacaklarımızı alsak yaa. Lohusa takımı beğendim taç falan baktım hepsi aşırı tatlı ama cinsiyet belli olmadığı için uzaktan bakıyorum şuan
Henüz belli değil Allah izin verirse cumartesi söyler doktorumPeki erkekmi oldu bebegin
Aynen 4 moms Elele babynin de varduVaalahi yaziyo bak internete
Aminnnnhepimiz kucaginiza saglikla alalim insallah
Cinsiyet fetal sna yaptirdim benn ordan. Ogrendim
Bulup esas rakami paylasicam
Amin kuzum benimm hepimiz insallah
4moms di miii
Benimde arkadasimda vardi yillarr onceee bayiliyodum ben ona hamile kalana kdr cok istiyodum
Ama sallama haraketine alisir diye istemedim once sonra da ayni sey geldi aklima iptal dedim
Kendini gözlemle vücudun gerçekten tepki verdiği şeyler var hamilelikte belki onlar yüzünden oluyordurOff off benim hayatim kaymış 20 gunde bulantidan dort kg vermisim.. gecmiyor ne yesem aninda cikariyorum yoruldum artik ya aglasam care de degil neler denedim yok allah yok.. bir de zaten tup mideliyim iki kasik yiyorum oda gidiyor hemen
Ben de hemen arkasından bir bebek daha diyordum ama şuan şüpheliyimValla değişik değişik işler ben şimdiden ikinciyi erteledimbide ben özel değil devlet hastanesine gidiyorum mecburen arayamıyorum randevuya da daha 10 gün var her soruna endişeleniyorum kesin bişey oldu diye, birde benim hatam ben çok araştırıp okuyorum bu yüzden her duyduğumdan gördüğümden telaş ediyorum. Tabi bundan önce bir düşüğüm var deprem zamanı kaybettim o yüzden fazla düşünüyorum
Kuzum erkek bebişin kalp atışı daha mı fazla oluyor senin bebişin kaçtı benim bebitoya bakınca içimden hep erkek geçiyor sadece hisDoktorlar anlıyor bana da 9+4 de yapısı ve kalp atışı erkek bebeğe benziyor dediama 14. Haftadan önce garanti vermiyorlar
Bende ruyamda gorumcemde kiz bi bebek vardi sorna doktora giddim ve bana yapisina gore kiza benziyor dedi bende kiz olucagini dusunuyormHenüz belli değil Allah izin verirse cumartesi söyler doktorumama ben hamileliğimi bilmeden rüyamda oğlun olacak adını Furkan koy ömür boyu hak ile batılı ayırt etsin dedi birisi sıçrayarak uyandım sonra gebelik testi falan yaptım hamileydim. Ben rüyamı hiç söylemeden annem aradı rüyamda oğlun olmuştu dedi o yüzden erkek olacağını düşünüyorum
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar. Ne kadar güzel kız çocukları ömür boyu destekçisi olur insanınBende ruyamda gorumcemde kiz bi bebek vardi sorna doktora giddim ve bana yapisina gore kiza benziyor dedi bende kiz olucagini dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?