- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.701
Çok şükür canım darısi başımızaKızlar ben dün ikili tarama vermiştim bugün çıkmış bhcg 137460
Papp a 1414.1
Down sendromu ve trisomi 18 riski negatif çökmüş
Kesinlikle tek dilegimiz saglikli olmalari , peki bebegin ultrasonda hareketlimiydiHayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar. Ne kadar güzel kız çocukları ömür boyu destekçisi olur insanın
Canım ben zararlı diye kalbini hiç dinlemedim kalp atışı falan da sormadımKuzum erkek bebişin kalp atışı daha mı fazla oluyor senin bebişin kaçtı benim bebitoya bakınca içimden hep erkek geçiyor sadece his
benmde sonucum cikti ama ben bisey anlayamadim e nabizdan baktim atsam anlarmisn acabaKızlar ben dün ikili tarama vermiştim bugün çıkmış bhcg 137460
Papp a 1414.1
Down sendromu ve trisomi 18 riski negatif çökmüş
Hadi bakalım o zaman canımCanım ben zararlı diye kalbini hiç dinlemedim kalp atışı falan da sormadımdoktorum kalp atışı çok hızlı ise kız daha yavaşsa erkek demişti
Canım benimkinde hem değerler hem grafik var . Benim yaşımdakilerin riski ile . Benim kendi risk değerim gibi. Bir de direkt yorum olarak yazmışlar negatif diye . özel laboratuvarda yaptırmıştım tahlili pek anlayacağımı sanmıyorum :) ama at istersen bi kontrol edeyimbenmde sonucum cikti ama ben bisey anlayamadim e nabizdan baktim atsam anlarmisn acaba
Daha önce kaybım olduğu için hiç hareketlerine bakamadım doktorumun yüzüne baktım hep olumsuz bir durum ifadesine yansıyor mu diye o yüzden bilmiyorum ama eve geldiğimde renkli ve normal ulturasyon fotoğrafi vermişti normal ulturasyon da dizlerini kırmıştı kendine doğru renkli ultrason resmindede kordonu tutmuş oynuyor gibiydiKesinlikle tek dilegimiz saglikli olmalari , peki bebegin ultrasonda hareketlimiydi
Anladm canm benm girafik yok da e nabizdan baktm atayim hemenCanım benimkinde hem değerler hem grafik var . Benim yaşımdakilerin riski ile . Benim kendi risk değerim gibi. Bir de direkt yorum olarak yazmışlar negatif diye . özel laboratuvarda yaptırmıştım tahlili pek anlayacağımı sanmıyorum :) ama at istersen bi kontrol edeyim
Kızlar listerine ağız gargarasi kullanabiliyor muyuz alkolsüzNe kadar benziyor canımHadi bakalım o zaman canımyeter ki sağlıklı olsunlar da bende hamile olduğumu bilmeden erkek bebek emzirdiğimi gördüm o ay hamile kaldım, rüyadan 1-2 gün sonra annem aradı erkek bebeğin oluyordu yıkıyorduk çok güzel bir bebekti diye, hayırlara vesile olsun inşallah ve sanırım günü günü aynı hamileliğimkz
Alkollü mu bilmiyorum ama çok yakıyor insanın ağzınıKızlar listerine ağız gargarasi kullanabiliyor muyuz alkolsüz bilginiz var mı?
Canım benimkinde hem değerler hem grafik var . Benim yaşımdakilerin riski ile . Benim kendi risk değerim gibi. Bir de direkt yorum olarak yazmışlar negatif diye . özel laboratuvarda yaptırmıştım tahlili pek anlayacağımı sanmıyorum :) ama at istersen bi kontrol edeyim
Ne kadar benziyorHadi bakalım o zaman canımyeter ki sağlıklı olsunlar da bende hamile olduğumu bilmeden erkek bebek emzirdiğimi gördüm o ay hamile kaldım, rüyadan 1-2 gün sonra annem aradı erkek bebeğin oluyordu yıkıyorduk çok güzel bir bebekti diye, hayırlara vesile olsun inşallah
Canm en üsteki
Evet öyle de hamilelikte dişler sıkıntı biliyorsunuzdur hemen curuyormus o yüzden jyi bakmak istiyorum gargara plak oluşumunu engelliyor yaAlkollü mu bilmiyorum ama çok yakıyor insanın ağzını
Bildiğim kadarıyla bunun moms değeri var grafikliCanm en üsteki
atarmisn canm rica etsemDaha önce kaybım olduğu için hiç hareketlerine bakamadım doktorumun yüzüne baktım hep olumsuz bir durum ifadesine yansıyor mu diye o yüzden bilmiyorum ama eve geldiğimde renkli ve normal ulturasyon fotoğrafi vermişti normal ulturasyon da dizlerini kırmıştı kendine doğru renkli ultrason resmindede kordonu tutmuş oynuyor gibiydieşime sordum şimdi hareketli miydi diye o da ben orada dua ediyordum gözlerim dolu dolu bakamadım dedi annem de kız çocugu kendini çok kapatır dedi gerçekten de renkli ulturasyonda kendini açmıştı kıyaslamak isterseniz renkli fotoğrafinj atabilirim
Bu yetersiz ozmanBildiğim kadarıyla bunun moms değeri var grafikli
Bu çok iyi bir sıvı sabun vardı a ile başlıyordu onu sıfır baktari bırakıyor diye kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar bence bu lesterin içinde geçerlidirEvet öyle de hamilelikte dişler sıkıntı biliyorsunuzdur hemen curuyormus o yüzden jyi bakmak istiyorum gargara plak oluşumunu engelliyor ya
atarmisn canm rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?