2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzum erkek bebişin kalp atışı daha mı fazla oluyor senin bebişin kaçtı benim bebitoya bakınca içimden hep erkek geçiyor sadece his
Canım ben zararlı diye kalbini hiç dinlemedim kalp atışı falan da sormadım doktorum kalp atışı çok hızlı ise kız daha yavaşsa erkek demişti

Canım ben zararlı diye kalbini hiç dinlemedim kalp atışı falan da sormadım doktorum kalp atışı çok hızlı ise kız daha yavaşsa erkek demişti
Hadi bakalım o zaman canım yeter ki sağlıklı olsunlar da bende hamile olduğumu bilmeden erkek bebek emzirdiğimi gördüm o ay hamile kaldım, rüyadan 1-2 gün sonra annem aradı erkek bebeğin oluyordu yıkıyorduk çok güzel bir bebekti diye, hayırlara vesile olsun inşallah

benmde sonucum cikti ama ben bisey anlayamadim e nabizdan baktim atsam anlarmisn acaba
Canım benimkinde hem değerler hem grafik var . Benim yaşımdakilerin riski ile . Benim kendi risk değerim gibi. Bir de direkt yorum olarak yazmışlar negatif diye . özel laboratuvarda yaptırmıştım tahlili pek anlayacağımı sanmıyorum :) ama at istersen bi kontrol edeyim

Kesinlikle tek dilegimiz saglikli olmalari , peki bebegin ultrasonda hareketlimiydi
Daha önce kaybım olduğu için hiç hareketlerine bakamadım doktorumun yüzüne baktım hep olumsuz bir durum ifadesine yansıyor mu diye o yüzden bilmiyorum ama eve geldiğimde renkli ve normal ulturasyon fotoğrafi vermişti normal ulturasyon da dizlerini kırmıştı kendine doğru renkli ultrason resmindede kordonu tutmuş oynuyor gibiydi eşime sordum şimdi hareketli miydi diye o da ben orada dua ediyordum gözlerim dolu dolu bakamadım dedi annem de kız çocugu kendini çok kapatır dedi gerçekten de renkli ulturasyonda kendini açmıştı kıyaslamak isterseniz renkli fotoğrafinj atabilirim

Anladm canm benm girafik yok da e nabizdan baktm atayim hemen

Ne kadar benziyor hamileligimizde aynı

atarmisn canm rica etsem

Evet öyle de hamilelikte dişler sıkıntı biliyorsunuzdur hemen curuyormus o yüzden jyi bakmak istiyorum gargara plak oluşumunu engelliyor ya
Bu çok iyi bir sıvı sabun vardı a ile başlıyordu onu sıfır baktari bırakıyor diye kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar bence bu lesterin içinde geçerlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…