- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.721
Ben öyle biliyorum da tecrübeli arkadaşlarım daha iyi bilirBu yetersiz ozman
Daha önce kaybım olduğu için hiç hareketlerine bakamadım doktorumun yüzüne baktım hep olumsuz bir durum ifadesine yansıyor mu diye o yüzden bilmiyorum ama eve geldiğimde renkli ve normal ulturasyon fotoğrafi vermişti normal ulturasyon da dizlerini kırmıştı kendine doğru renkli ultrason resmindede kordonu tutmuş oynuyor gibiydieşime sordum şimdi hareketli miydi diye o da ben orada dua ediyordum gözlerim dolu dolu bakamadım dedi annem de kız çocugu kendini çok kapatır dedi gerçekten de renkli ulturasyonda kendini açmıştı kıyaslamak isterseniz renkli fotoğrafinj atabilirim
Ya bu yüzünü kapatıyor yerim ben bunuuuuu çok utangaçmaşallah Allah nazarlardan esirgesin
Hahahahah alemsin yaTecrübesizlik işte eve geldim bu çocuğun burnu cok büyük dedim sonra baktım o kordonmus
Erkek bebeğin yapısı kız bebekten biraz daha iri oluyormuşcanım doktor bacak arasını görmediği sürece ben duruşundan pek doğru tahmin yapabileceğine inanmıyorum
Yaa keşke biz kendimiz de ayırt edebilsek meraktan öleceğimErkek bebeğin yapısı kız bebekten biraz daha iri oluyormuş
Cumartesi söyler belki doktorYaa keşke biz kendimiz de ayırt edebilsek meraktan öleceğim
İnşallah gerçi nerdeyse 13 haftalık olacağız geçen gittik uyuyordu ne yaptıysa doktor uyanmadıCumartesi söyler belki doktor
İnşallah gerçi nerdeyse 13 haftalık olacağız geçen gittik uyuyordu ne yaptıysa doktor uyanmadışimdi gitmeden çikolata yiyeceğim bi iki oynasın
Canım 1:10000 gibi oransal bi oran olmalı normalde . Değerleri hiç anlayamadım belki raporu vs vardır ordan anlaşılabilir
İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi o zaman da burdan onlar hakkında konuşup soru soralımBen de hemen arkasından bir bebek daha diyordum ama şuan şüpheliyimkesinlikle çok arayıp öğrenmek de sıkıntılı aslında ama insan dayanamıyor tabii biraz araştırma işini azaltmak lazım. Kaybınız için de çok üzgünüm inşallah sağ sağlim bebeğinize kavuşursunuz
Evet rahim ağzında pazartesi harela gürele korkudan doktora gittim o zaman gördü.Her polip ilişkide kanamaz aslında rahım agzında falan mı? Bendede estrofem kaynaklı myom oluşmuş ama problem olmaz dedi doktorum
Anladm canm insalh iyidir bi sorun yoktur yaCanım 1:10000 gibi oransal bi oran olmalı normalde . Değerleri hiç anlayamadım belki raporu vs vardır ordan anlaşılabilir
Ay canım hadi inşallah güzel haberlerle geliriz burayaBen de cumartesi 12+ 4 olacağım inşallah cinsiyetten çok ikili test beni heyecanlandıriyir senin gittiğin hastanenin de ulturasyon cihazı bizimki ile aynı doktoruna söyle renkli fotoğraf versin çok tatlı oluyor bir de ekranı birden açtı benim doktorum birden bire gerçek bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?