2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğim ben alanını okudum temas olmasından dolayı sürekli maruziyette sorun çıkar. Zaten sorun da olur demedim sürekli olmadığı sürece dinlenebilir. Etrafımızda bir çok şeyde güneşte bile radyasyon var yani. Bu işle uğraşanlarda sürekli kulaklık takmak zorunda kalanlarda zamanla meslek hastalığı oluşur. Tabiki dikkat etmek çok önemli keşke çok sağlıklı ortamlarda gebeliğimizi geçirebilsek. Dediğim dinlenebilir

Ya bişiler aldım geçen hatta kolye aldım diş için taş varya adını unuttum. Törpü falan alacam bide aklımda göğüs için krem falan bişiler varmış onları araştırıyorum şuan bi kaç sayfada denk geldim

Ay ben daha oralara gelemedim en son fasulye şeklindeydi 10.haftaya yeni girdim 11 de kontrol var benim oynamaya küçük herhalde
Yoook biz 9. Haftada gittiğimizde yeni yeni ayakları çıkmaya başlıyordu doktor gösterdi bak kendi oynatıyor diye ultrasona denk gelirse hareketlerini muhakkak görürsün canım

Kehribar kolyesiudi sanırım. Ben otomatik törpülerden almıştım. Mutlaka Braun gibi bir markanın ateş ölçerini al canım ben indirimde yakalamıştım hem ağızdan hem koltuk altından hem makattan ölçüm yapıyor ve 0 3 ay ,çocuk, yestiskin ölçümü ayrı en güzel yanı da 8 saniyede ölçüyor göğüsler içinde gümüş kapakları çok tavsiye ediyorlardi silver diye bir markanin 942 ayar gümüş kapagi 500 TL'ye yakındı n11 de Çarkıfelek var onu çevirmiştir 200 TL'ye 40 TL indirim gelmişti e bebekin kendi markası 999 ayar saf gümüş kapaklar indirkmdeydi üstüne 40 TL de indirim olunca 120 TL gibi bir şeye almış oldum istersen ona da bakabilirsin n11 hem eşime hem kendime indirdim çeviriyorum kime güzel indirim gelirse oradan da alıyorum özel bebek saç fırçaları var kuponla 48 liraya falan geldi o

Ya evet gümüş gördüm alerjim falan da yok çok şükür markası varmı onun? Daha mı sağlıklı acaba hiç araştırmadım daha sadece gördüm kremde hep lansinoh öneriyorlar. Ben daha pandeminin başlamadan gümrük parası vermediğimiz zamanlarda Aliexpress ten ateş ölçer almıştım xiaomi diye. Geldi ama üzerinde xiaomi falan yazmıyo sadece şekli benziyo o kadar dedim ahanda kazıklandım. Meğer bi alt firmasınınmış 4 senedir maşallah ne bozuldu ne bişi oldu güzelde ölçüyo şimdi daha almayı düşünmüyorum eğer bozulursa dedim alırım

Xiomi ürünleri de çok guzel oluyor e bebekin kendi markasının canim dur atayim

Ben bunu almıştım 999 ayar diğerinden çok iyimis kullanıcı yorumlarımda ve Instagramda bir ebeden duymuştum fiyatı artmış ama çark kupon indirim derken düşüyor istersen bir araştır bunu 36 ya da 37. Haftada kullanmaya başlayın diyorlardı bir de Philips aventin kalkanını çok önerdi arkadaşım sütü içine çok güzel topluyor diye onu da 70 lira falan görünce almıştım depodalar

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-24-21-08-35-041_com.dmall.mfandroid.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
Yoook biz 9. Haftada gittiğimizde yeni yeni ayakları çıkmaya başlıyordu doktor gösterdi bak kendi oynatıyor diye ultrasona denk gelirse hareketlerini muhakkak görürsün canım
Aaa inşallah görürüm o zaman ya denk getirsin sıpa üstüne titriyorum zaten güzellik yapmış olur bana da

Kendini gözlemle vücudun gerçekten tepki verdiği şeyler var hamilelikte belki onlar yüzünden oluyordur
Sivi beslendim olmadi kati beslendim olmadi her türlü kokuya irite oluyorum normalde de hamile degilken extra hassasiyetim vardi kokulara şuan tarif edilemez

Bak onu hiç bilmiyordum öncesinde başlama olayını. Her aşan çok memnun yaa herkes aynı şeyi diyo. İnşallah bende uyguna getiririm. Bu göğüs pompasını manuel almayı düşünüyorum etrafımda kullananlar hep şey dediler otomatik sütün akışını bozdu manuel daha iyi geldi diye. Dedim şimdi manuel alırım baktım olmuyo otomatik alırım sonradan. Civilde daha uygun bide internettende uygun hatta

Manueller çok zaman alıyormuş canım bir de sütun bol olması gerekiyormuş ben Trendyolda bir tane görmüştüm 550 TL falandı 20 tane falan süt masajı yapıyordu çekmenin dışında

Sivi beslendim olmadi kati beslendim olmadi her türlü kokuya irite oluyorum normalde de hamile degilken extra hassasiyetim vardi kokulara şuan tarif edilemez
Koku bence de çok zor oluyor sabun bile kokuyor nefesim tutup ellimi yıkıyorum koku icin ne yapılır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…