- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.761
Geçmiş olsun. Başın sağolsun.Kızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Güzel arkadaşlıklar edindim hepimize teşekkür ederim
Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
Progestan içiyor muydun? O mu engel oldu kanamaya?Teşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakın
Sıkıntı yok. Geçirmişsin.Kızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi
Folat ın kaç?Kızlaaaar şimdi sağlık ocağından çıktım dünkü tahlillerime baktırdım gitmişken ... Tüm değerlerin çok güzel dedi B12 folat demir hepsini okurken ooo çekti resmen
Folatı merak edenler vardı özellikle ona çok şaşırdı çok iyi dedi en son söyledim hiç kullanmadım diye ona rağmen böyle çok güzel dedi
Burda kalp atımı bakılıyor beta dan çok o haftada artık.Selam kizlar,
Son adet tarihim 31 Martti. 4 mayista HCG testim 930 idi, 18 mayista 21000e yakin cikmis. Burada hep 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor diye goruyorum ama sanirim ilk haftalar icin gecerli bu. Doktoru haftaya persembe gorucem, meraktan catliyorum. su an 7+5 im, testi yaptirdigimda 6+6 idim. Bu degerler normal mi? Ikinci olcum ileri tarihte oldugu icin yavaslamis mi oluyor? Hic yaptirmasaydim keske doktora gidene kadar bosuna merak ve endise yarattim.
Ayy boyumuz aynı sayılır ben 66 da bile çok zayıfım. Sizi hayal edemedim.Aynı bende oyle sürekli yattım ve mideme sadece gluten girdi mide bulantılarımdan yemek yıyemedım sadece kraker ekmek peynir onlarda kilo aldırmıştır hareketsizlik üstüne boyum 170 kilom 57 su an bugunlerde midemde bulanmıyor daha dikkat etmeye başladım yediklerime ama tabi midem bulanırkende pasta yemeyı ihmal etmedim
Okurken gözlerim doldu.Daha önce kaybım olduğu için hiç hareketlerine bakamadım doktorumun yüzüne baktım hep olumsuz bir durum ifadesine yansıyor mu diye o yüzden bilmiyorum ama eve geldiğimde renkli ve normal ulturasyon fotoğrafi vermişti normal ulturasyon da dizlerini kırmıştı kendine doğru renkli ultrason resmindede kordonu tutmuş oynuyor gibiydieşime sordum şimdi hareketli miydi diye o da ben orada dua ediyordum gözlerim dolu dolu bakamadım dedi annem de kız çocugu kendini çok kapatır dedi gerçekten de renkli ulturasyonda kendini açmıştı kıyaslamak isterseniz renkli fotoğrafinj atabilirim
Anlamadım kız ne bittiGeçmiş bitti bana bir alkış.
Herkese iyi akşamlar.
Bende öyle dedim de bakacam yaa duruma göre baktım olmuyo yapacak bişi yok diğerinden alırım artıkManueller çok zaman alıyormuş canım bir de sütun bol olması gerekiyormuşben Trendyolda bir tane görmüştüm 550 TL falandı 20 tane falan süt masajı yapıyordu çekmenin dışında
Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesinGeçmiş olsun. Başın sağolsun.
Progestan içiyor muydun? O mu engel oldu kanamaya?
Sıkıntı yok. Geçirmişsin.
Folat ın kaç?
Folic mi içmedin?
Sağlıklı mı beslendin?
Burda kalp atımı bakılıyor beta dan çok o haftada artık.
Ayy boyumuz aynı sayılır ben 66 da bile çok zayıfım. Sizi hayal edemedim.
Okurken gözlerim doldu.
Onu da takıp et ben bu aldın aldin indrimleri oluyor ya 500 stok gibi ben oradan lanshionun 2 lisini 450 TL'ye almıştımBende öyle dedim de bakacam yaa duruma göre baktım olmuyo yapacak bişi yok diğerinden alırım artık
Uyguna almışsın şuan neredeyse 3 katıOnu da takıp et ben bu aldın aldin indrimleri oluyor ya 500 stok gibi ben oradan lanshionun 2 lisini 450 TL'ye almıştım
Çok uygundu zaten 3 dakika içindi bittiUyguna almışsın şuan neredeyse 3 katı
Ben bi taktım lohusa takımlarına başkada ne indirime girmiş hiç bakmıyorum bileÇok uygundu zaten 3 dakika içindi bitti
AhahhahaBen bi taktım lohusa takımlarına başkada ne indirime girmiş hiç bakmıyorum bile
10 sayfa yazı birikmiş.Anlamadım kız ne bitti
Ahahahh ben hepsini okuyamıyor yaa gördüklerimi okuyorum geçen 4 5 gün girmemişim hele onları hiç okuyamadım10 sayfa yazı birikmiş.
Her sayfada 20 post
200 mesaj okudum geldim.
Öğlen girmiştim en son. O zamandan beri biriken yazışmalar.
Yaa önemli bilgiler oluyor bana göre.Ahahahh ben hepsini okuyamıyor yaa gördüklerimi okuyorum geçen 4 5 gün girmemişim hele onları hiç okuyamadım
Doktor keseyi gördü ben sadece Fox ana habere çıkmadımKızlar arkadaslarınıza falan kaçıncı haftada soylediniz? Ben 3 ayı gecırmeden soylemim diyorum da korkuyorum biraz
Ay bende merak ediyorum da 5 gün çok uzunYaa önemli bilgiler oluyor bana göre.
Yavaş yavaş kim kimdi tanımaya da başladım.
Kaçırmak istemiyorum bazı şeyleri.
7 bitmiş artık 8 i dolduruyorsun + gün demek önümüzdeki haftayı doldurmak için geçen süreKızlar bişey sorucam tecrübeliler yardım ederse sevinirim şimdi ben 2 hafta önce kontrole gittim 7 hafta 3 gün dedi doktorum, sonra hemşire bir arkadaşım 7.hafta bitmiş 8.haftaya gireli 3 gün olmuş 8 haftalık sayılırsın dedi bu iş nasıl oluyor çok kafam karıştı
Teşekkür ederim kaç gündür düşünüyorum saçma bir şekilde çözemedim7 bitmiş artık 8 i dolduruyorsun + gün demek önümüzdeki haftayı doldurmak için geçen süre
Kuzum yok kalkmadı forum seçeneklerine gir başkalarının diye başlayana tıkla :) sonra bilgiler kısmında beklenen doğum tarihini gir çıkıyorKızlaar önceden burda bebek takibi yapabiliyorduk sanki ya, gelişimi falan yazıyordu, şimdi baktım ama hiçbirinizin isminin altında yok. Kalktı mı acaba öyle bi şey yok mu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?