2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmiş olsun. Başın sağolsun.
Teşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakın
Progestan içiyor muydun? O mu engel oldu kanamaya?
Kızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi
Sıkıntı yok. Geçirmişsin.
Folat ın kaç?
Folic mi içmedin?
Sağlıklı mı beslendin?

Burda kalp atımı bakılıyor beta dan çok o haftada artık.
Ayy boyumuz aynı sayılır ben 66 da bile çok zayıfım. Sizi hayal edemedim.
Okurken gözlerim doldu.

Manueller çok zaman alıyormuş canım bir de sütun bol olması gerekiyormuş ben Trendyolda bir tane görmüştüm 550 TL falandı 20 tane falan süt masajı yapıyordu çekmenin dışında
Bende öyle dedim de bakacam yaa duruma göre baktım olmuyo yapacak bişi yok diğerinden alırım artık

Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin sağlıkla hayırla gelsinler

Bende öyle dedim de bakacam yaa duruma göre baktım olmuyo yapacak bişi yok diğerinden alırım artık
Onu da takıp et ben bu aldın aldin indrimleri oluyor ya 500 stok gibi ben oradan lanshionun 2 lisini 450 TL'ye almıştım

10 sayfa yazı birikmiş.
Her sayfada 20 post
200 mesaj okudum geldim.
Öğlen girmiştim en son. O zamandan beri biriken yazışmalar.
Ahahahh ben hepsini okuyamıyor yaa gördüklerimi okuyorum geçen 4 5 gün girmemişim hele onları hiç okuyamadım

Kızlar bişey sorucam tecrübeliler yardım ederse sevinirim şimdi ben 2 hafta önce kontrole gittim 7 hafta 3 gün dedi doktorum, sonra hemşire bir arkadaşım 7.hafta bitmiş 8.haftaya gireli 3 gün olmuş 8 haftalık sayılırsın dedi bu iş nasıl oluyor çok kafam karıştı

7 bitmiş artık 8 i dolduruyorsun + gün demek önümüzdeki haftayı doldurmak için geçen süre

Kızlaar önceden burda bebek takibi yapabiliyorduk sanki ya, gelişimi falan yazıyordu, şimdi baktım ama hiçbirinizin isminin altında yok. Kalktı mı acaba öyle bi şey yok mu artık

Kızlaar önceden burda bebek takibi yapabiliyorduk sanki ya, gelişimi falan yazıyordu, şimdi baktım ama hiçbirinizin isminin altında yok. Kalktı mı acaba öyle bi şey yok mu artık
Kuzum yok kalkmadı forum seçeneklerine gir başkalarının diye başlayana tıkla :) sonra bilgiler kısmında beklenen doğum tarihini gir çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…