- 30 Aralık 2020
- 937
- 978
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.781
Ben beceremedim galiba canım yaKuzum yok kalkmadı forum seçeneklerine gir başkalarının diye başlayana tıkla :) sonra bilgiler kısmında beklenen doğum tarihini gir çıkıyor
Doğru mu canım gözüküyor amaBen beceremedim galiba canım yaikinci gebeliğim ilkinin bilgilerini girdim diye mi olmuyor acaba
Ayy şimdi buldum yazıcaktım bende çok teşekkür ederim. 7+4 den selamlar bu arada
Ne demek canım rica ederiiiimm hoşgeldiiiinnnAyy şimdi buldum yazıcaktım bende çok teşekkür ederim. 7+4 den selamlar bu arada
Ay bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattimZalımın kızları 10 sayfa ne yazdınız
Gidip bir okuyum geliyim
Çok geçmiş olsun bende 11. Haftada düşük yapıp kürtaja girdim iki hafta önce. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en hayırlı zamandaKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Güzel arkadaşlıklar edindim hepimize teşekkür ederim
Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
Ya ben de neden görünmüyor artık diyordum teşekkürlerKuzum yok kalkmadı forum seçeneklerine gir başkalarının diye başlayana tıkla :) sonra bilgiler kısmında beklenen doğum tarihini gir çıkıyor
Ne demek rica ederimYa ben de neden görünmüyor artık diyordum teşekkürler
Çok geçmiş olsun 11. Hafta küçükte değil neden olmus araştırdıniz miÇok geçmiş olsun bende 11. Haftada düşük yapıp kürtaja girdim iki hafta önce. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en hayırlı zamanda
Ben yarım saat girmeden duramıyorum.Ay bende merak ediyorum da 5 gün çok uzun
Geçmiş olsun ya. Hiç sevmem ev işi.Ay bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattimustumuzdekilerin bakicisi kendini atiyo galiba gidere bole bi tikanma yok daha 1 ay once acildi neyse bi geldim 37484839 sayfa yazilmis anca okudum ama simdide herkes uyudu kesin
Ay buzdolabinin ustu bozulmusGeçmiş olsun ya. Hiç sevmem ev işi.
Film izledim geldim valla.
Nazar boncuğuAy buzdolabinin ustu bozulmusaklimi oynaticam. Buarada icini bosaltmakla ugrastim
Peynir atiym agzima dedim iyki demisim sicacik herseyvallahi kesicem kendimi buaksam hayir olsun
Ay ben daha oralara gelemedim en son fasulye şeklindeydi 10.haftaya yeni girdim 11 de kontrol var benim oynamaya küçük herhalde
Gümüş’ün iyileştirici özelliği çok yüksekYa evet gümüş gördüm alerjim falan da yok çok şükür markası varmı onun? Daha mı sağlıklı acaba hiç araştırmadım daha sadece gördüm kremde hep lansinoh öneriyorlar. Ben daha pandeminin başlamadan gümrük parası vermediğimiz zamanlarda Aliexpress ten ateş ölçer almıştım xiaomi diye. Geldi ama üzerinde xiaomi falan yazmıyo sadece şekli benziyo o kadar dedim ahanda kazıklandım. Meğer bi alt firmasınınmış 4 senedir maşallah ne bozuldu ne bişi oldu güzelde ölçüyoşimdi daha almayı düşünmüyorum eğer bozulursa dedim alırım
CanimsinNazar boncuğu
Gündüz kızçeden güzel haberi aldın
Cana geleceğine mala gelsin.
Bozulmasın diye yeme her şeyi
Aaaa benDoktor keseyi gördü ben sadece Fox ana habere çıkmadımherkese söyledim
Eşine itele gitsin.Çorba yap, ayran yap.Canimsin
Dogru diyosun boyle ciksin..
Allahtan peynir yiesim geldi
O diilde yogurtlar bozulnusmudur ya isinmisti kavanozlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?