2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zalımın kızları 10 sayfa ne yazdınız
Gidip bir okuyum geliyim
Ay bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattim ustumuzdekilerin bakicisi kendini atiyo galiba gidere bole bi tikanma yok daha 1 ay once acildi neyse bi geldim 37484839 sayfa yazilmis anca okudum ama simdide herkes uyudu kesin

Çok geçmiş olsun bende 11. Haftada düşük yapıp kürtaja girdim iki hafta önce. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en hayırlı zamanda

Çok geçmiş olsun bende 11. Haftada düşük yapıp kürtaja girdim iki hafta önce. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en hayırlı zamanda
Çok geçmiş olsun 11. Hafta küçükte değil neden olmus araştırdıniz mi

Ay bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattim ustumuzdekilerin bakicisi kendini atiyo galiba gidere bole bi tikanma yok daha 1 ay once acildi neyse bi geldim 37484839 sayfa yazilmis anca okudum ama simdide herkes uyudu kesin
Geçmiş olsun ya. Hiç sevmem ev işi.
Film izledim geldim valla.

Geçmiş olsun ya. Hiç sevmem ev işi.
Film izledim geldim valla.
Ay buzdolabinin ustu bozulmusaklimi oynaticam. Buarada icini bosaltmakla ugrastim
Peynir atiym agzima dedim iyki demisim sicacik hersey vallahi kesicem kendimi buaksam hayir olsun

Ay buzdolabinin ustu bozulmusaklimi oynaticam. Buarada icini bosaltmakla ugrastim
Peynir atiym agzima dedim iyki demisim sicacik hersey vallahi kesicem kendimi buaksam hayir olsun
Nazar boncuğu
Gündüz kızçeden güzel haberi aldın
Cana geleceğine mala gelsin.

Bozulmasın diye yeme her şeyi

Ay ben daha oralara gelemedim en son fasulye şeklindeydi 10.haftaya yeni girdim 11 de kontrol var benim oynamaya küçük herhalde

Biz 9. Haftada gittik bebek halay çekiyordu minicik çikolata yedim girmeden, doğru mu değil mi bilmiyorum ama bende işe yaradı

D d_g_g güldüğüme bakma valla moral vermeye çalışıyorum. o sinir harbini iyi bilirim yoksa

Gümüş’ün iyileştirici özelliği çok yüksek bu yüzden de sıklıkla tercih ediliyor

Nazar boncuğu
Gündüz kızçeden güzel haberi aldın
Cana geleceğine mala gelsin.

Bozulmasın diye yeme her şeyi
Canimsin
Dogru diyosun boyle ciksin..
Allahtan peynir yiesim geldi
O diilde yogurtlar bozulnusmudur ya isinmisti kavanozlar

Canimsin
Dogru diyosun boyle ciksin..
Allahtan peynir yiesim geldi
O diilde yogurtlar bozulnusmudur ya isinmisti kavanozlar
Eşine itele gitsin.Çorba yap, ayran yap.
Süzme yoğurt yap tuz atıp.
Yeni bozulmuştur ya. Kendi soğugu da vardır illa korumuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…