2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eşine itele gitsin.Çorba yap, ayran yap.
Süzme yoğurt yap tuz atıp.
Yeni bozulmuştur ya. Kendi soğugu da vardır illa korumuştur.
Ay insallah peynirde bisey yoktu ama
Cekmecedeydi. Yogurtlar raftaydi bilemedim yrn bakicam yrn da karsiya gecicem neyse :) moral verdin iyi geldi gercekten

Ay insallah peynirde bisey yoktu ama
Cekmecedeydi. Yogurtlar raftaydi bilemedim yrn bakicam yrn da karsiya gecicem neyse :) moral verdin iyi geldi gercekten
Magnezyum iyi geliyormuş saç dökülmesine.
Başlamadın ise doktorunu ara bilgilendir.
Magnezyum içerikli gıdalara ağırlık ver.
Ben başlamıştım.Hem magnezyum hem kan heö folic üçlü gidiyorum. Doktor kendi başlattı direk.

Ben yarım saat girmeden duramıyorum.
5 gün iyi dayanıyorsun
Kız unutmuşum diyom ki bi eksiklik var ama ne bide şu lekelenme olayı beni biraz gerdi yaa panik atak oldum hiç bişi aklıma gelmedi çocuğa bişe olacak korkusundan

Kız unutmuşum diyom ki bi eksiklik var ama ne bide şu lekelenme olayı beni biraz gerdi yaa panik atak oldum hiç bişi aklıma gelmedi çocuğa bişe olacak korkusundan
Canım lekelenme kaç gün sürdü? Bende pazartesi yoğun bi kanama oldu sonra kahverengi lekeye döndü hala az az geliyor

İnan ben de bulamadı çare.. duşa giriyorum dediğin gibi sabun bile kokuyor hayat kalitem düşmedi direk eksilerde yani..
Diyorum ki ohhh 10dakikadır midem bulanmadı tam dediğim an anaaam bi başlıyo çıkartsam sorun değil rahatlıcam da o da yok sadece midem bulanıyor

Canım lekelenme kaç gün sürdü? Bende pazartesi yoğun bi kanama oldu sonra kahverengi lekeye döndü hala az az geliyor
Doktora gittinmi? 4gün aktif kahverengi geldi ama azdı. 2 günde adetin son günü gibi geldi sonra kesildi. Ama içerd kanama alanı hala var küçülmüşler sadece. Ne kullanıyon şuan?

Kızlar benim karnım sabahları daha az oluyor akşam daha şiş acaba gazdan falan mı böyle anlamadım sizin de öyle oluyor mu
Benim de aynııı. Akşam işten gelince bi bakıyorum karnım var. Yemekten sonra daha da şişiyorum. sabah bi uyanıyorum küçücük kalmış gün içinde çok şişkinlik oluyor

Off off benim hayatim kaymış 20 gunde bulantidan dort kg vermisim.. gecmiyor ne yesem aninda cikariyorum yoruldum artik ya aglasam care de degil neler denedim yok allah yok.. bir de zaten tup mideliyim iki kasik yiyorum oda gidiyor hemen
Çok geçmiş olsun bende 2 kilo verdim iki haftada ağır geçiyor aynı şekilde.
Ben dün gece ilkkez yaprak sarma yemeği başardım.
Açlıktan baygınlık geçirecek durumdayım ne yesem çııyordu.
Aç olduğum için bulantı daha şimdeeti geliyordu.
Yaprak sarmasındaki pirinç içeriği beni tok tuttu.Bugün ilk kez mide bulantıları olmadan uyandım.Bi dene isteren ama mümkün mertebe acısız baharatı yoğun olmayan bir sarma yemeğe çalış üstüne ev yapımı yoğurt filan varsa ondan ekle bekli bende işe yaradığı gibi sanada faydası olur

Diyorum ki ohhh 10dakikadır midem bulanmadı tam dediğim an anaaam bi başlıyo çıkartsam sorun değil rahatlıcam da o da yok sadece midem bulanıyor
bana şimdi serum birde bir sürü vitamin vs yazdı iş çıkışı gidip taktıracağm.. bir haftada toplam bir tabak yemek yememişimdir

ben de haftasonu sarma sardım bir küçük tencere beş saat sürdü ama olsun iki ileri bir geri olduğundan.. o gün güzeldi fakat sonra onu da mıdem kabul etmedı.. artık allah hepımızın yardımcısı olsun.. dediğin gibi dün gece artık baygınlık geçiriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…