- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 18
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.801
Tesekkur ederm
Ay insallah peynirde bisey yoktu amaEşine itele gitsin.Çorba yap, ayran yap.
Süzme yoğurt yap tuz atıp.
Yeni bozulmuştur ya. Kendi soğugu da vardır illa korumuştur.
Magnezyum iyi geliyormuş saç dökülmesine.Ay insallah peynirde bisey yoktu ama
Cekmecedeydi. Yogurtlar raftaydi bilemedim yrn bakicam yrn da karsiya gecicem neyse :) moral verdin iyi geldi gercekten
Bende yiyeceğim seve seveBiz 9. Haftada gittik bebek halay çekiyorduminicik çikolata yedim girmeden, doğru mu değil mi bilmiyorum ama bende işe yaradı
Doktorum özellille belirtmedi ama öyle içiliyordur heraldeBenimki öyleydi.
İnternetten bak istersen bunu bilmiyorum. Doktorun ne dedi?
Yalnız değilsin cnm. Evde maskeyle geziyorumSivi beslendim olmadi kati beslendim olmadi her türlü kokuya irite oluyorum normalde de hamile degilken extra hassasiyetim vardi kokulara şuan tarif edilemez
Evet maalesef aksamlaribpatlayacak gibi oluyorumKızlar benim karnım sabahları daha az oluyor akşam daha şiş acaba gazdan falan mı böyle anlamadım sizin de öyle oluyor mu
İnan ben de bulamadı çare.. duşa giriyorum dediğin gibi sabun bile kokuyor hayat kalitem düşmedi direk eksilerde yani..Koku bence de çok zor oluyor sabun bile kokuyor nefesim tutup ellimi yıkıyorum koku icin ne yapılır acaba
vallahi ben de maske takıcam artık hele iş yeri aşırı zorluyr.. insanın evi kendisine kokar mı ya kokuyorYalnız değilsin cnm. Evde maskeyle geziyorum
Kız unutmuşum diyom ki bi eksiklik var ama neBen yarım saat girmeden duramıyorum.
5 gün iyi dayanıyorsun
Canım lekelenme kaç gün sürdü? Bende pazartesi yoğun bi kanama oldu sonra kahverengi lekeye döndü hala az az geliyorKız unutmuşum diyom ki bi eksiklik var ama nebide şu lekelenme olayı beni biraz gerdi yaa panik atak oldum hiç bişi aklıma gelmedi çocuğa bişe olacak korkusundan
Diyorum ki ohhh 10dakikadır midem bulanmadı tam dediğim an anaaam bi başlıyo çıkartsam sorun değil rahatlıcam da o da yok sadece midem bulanıyorİnan ben de bulamadı çare.. duşa giriyorum dediğin gibi sabun bile kokuyor hayat kalitem düşmedi direk eksilerde yani..
Doktora gittinmi? 4gün aktif kahverengi geldi ama azdı. 2 günde adetin son günü gibi geldi sonra kesildi. Ama içerd kanama alanı hala var küçülmüşler sadece. Ne kullanıyon şuan?Canım lekelenme kaç gün sürdü? Bende pazartesi yoğun bi kanama oldu sonra kahverengi lekeye döndü hala az az geliyor
Benim de aynııı. Akşam işten gelince bi bakıyorum karnım var. Yemekten sonra daha da şişiyorum. sabah bi uyanıyorum küçücük kalmışKızlar benim karnım sabahları daha az oluyor akşam daha şiş acaba gazdan falan mı böyle anlamadım sizin de öyle oluyor mu
Çok geçmiş olsun bende 2 kilo verdim iki haftada ağır geçiyor aynı şekilde.Off off benim hayatim kaymış 20 gunde bulantidan dort kg vermisim.. gecmiyor ne yesem aninda cikariyorum yoruldum artik ya aglasam care de degil neler denedim yok allah yok.. bir de zaten tup mideliyim iki kasik yiyorum oda gidiyor hemen
bana şimdi serum birde bir sürü vitamin vs yazdı iş çıkışı gidip taktıracağm.. bir haftada toplam bir tabak yemek yememişimdirDiyorum ki ohhh 10dakikadır midem bulanmadı tam dediğim an anaaam bi başlıyo çıkartsam sorun değil rahatlıcam da o da yok sadece midem bulanıyor
ben de haftasonu sarma sardım bir küçük tencere beş saat sürdü ama olsunÇok geçmiş olsun bende 2 kilo verdim iki haftada ağır geçiyor aynı şekilde.
Ben dün gece ilkkez yaprak sarma yemeği başardım.
Açlıktan baygınlık geçirecek durumdayım ne yesem çııyordu.
Aç olduğum için bulantı daha şimdeeti geliyordu.
Yaprak sarmasındaki pirinç içeriği beni tok tuttu.Bugün ilk kez mide bulantıları olmadan uyandım.Bi dene isteren ama mümkün mertebe acısız baharatı yoğun olmayan bir sarma yemeğe çalış üstüne ev yapımı yoğurt filan varsa ondan ekle bekli bende işe yaradığı gibi sanada faydası olur
Seninki baya kötü yaa Allah kolaylık versin inşallah hemencecik geçerbana şimdi serum birde bir sürü vitamin vs yazdı iş çıkışı gidip taktıracağm.. bir haftada toplam bir tabak yemek yememişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?