- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.821
amin Allah hepimize acısın artık napalım elden de birşey gelmiyor anacımSeninki baya kötü yaa Allah kolaylık versin inşallah hemencecik geçer
Gittm o kanama günü. Bebek iyi gelişimide yerindeydi. çok küçük bi kanama alanın var dedi. Ama bu yoğun kırmızı kanamalar plasentanın yerleşmesi esnasında bu haftalarsa olabiliyor şuan korkulcak bir şey yok dedi. Ben zaten tüp bebekle gebe kalmıştım. Sabah akşam lutinus progestan fitil kullanıyodum ona devam ediyorum. Bende de kahve hafif şeklinde devam ediyor ama bakalım pazartesiye kadar bitmezse tekrar gidicem.Doktora gittinmi? 4gün aktif kahverengi geldi ama azdı. 2 günde adetin son günü gibi geldi sonra kesildi. Ama içerd kanama alanı hala var küçülmüşler sadece. Ne kullanıyon şuan?
Korkma yaa Allahın izniyle kötü bişi olmayacak ben kanama olduğu gün gittim iyiydi dün gittim çok şükür iyiydi. Kanama da geçiyo zamanla yaa kahverengiye dönmüş zaten. Bide herkeste oluyomuş kime desem bende de oldu geçti dedi. Bol bol dinlenGittm o kanama günü. Bebek iyi gelişimide yerindeydi. çok küçük bi kanama alanın var dedi. Ama bu yoğun kırmızı kanamalar plasentanın yerleşmesi esnasında bu haftalarsa olabiliyor şuan korkulcak bir şey yok dedi. Ben zaten tüp bebekle gebe kalmıştım. Sabah akşam lutinus progestan fitil kullanıyodum ona devam ediyorum. Bende de kahve hafif şeklinde devam ediyor ama bakalım pazartesiye kadar bitmezse tekrar gidicem.
Ay sağlıklı olsunlarda napakamin Allah hepimize acısın artık napalım elden de birşey gelmiyor anacım
Aynen yatıyorum genelde çocuk okuldayken. Kızımda da olmuştu ama 1 gün olup bitmişti bunda böyle uzun sürünce ne oluyı dedim. Lekelenme devam ederse Pazartesi bida gidicemKorkma yaa Allahın izniyle kötü bişi olmayacak ben kanama olduğu gün gittim iyiydi dün gittim çok şükür iyiydi. Kanama da geçiyo zamanla yaa kahverengiye dönmüş zaten. Bide herkeste oluyomuş kime desem bende de oldu geçti dedi. Bol bol dinlen
Ya ben sonrasında bizim neden haberimiz yok tripleri çekemem hiç valla.Aaaa benhahaahhaa daha bebek yoktu sadece kese ile söylemediğimiz kişi kalmadı. Geç söyleme taraftarı olanları da çok çok iyi anlıyorum ama ben çatlardım
Hayır yedinci hafta 7+6 da bitecek.Kızlar bişey sorucam tecrübeliler yardım ederse sevinirim şimdi ben 2 hafta önce kontrole gittim 7 hafta 3 gün dedi doktorum, sonra hemşire bir arkadaşım 7.hafta bitmiş 8.haftaya gireli 3 gün olmuş 8 haftalık sayılırsın dedi bu iş nasıl oluyor çok kafam karıştı
Ben coğu yorumu kacırıyorum bi de okuyamıyorum sayfaları kopuk kopuk oluyor ama takip edebıldıgım kadar edıyorum işteAy bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattimustumuzdekilerin bakicisi kendini atiyo galiba gidere bole bi tikanma yok daha 1 ay once acildi neyse bi geldim 37484839 sayfa yazilmis anca okudum ama simdide herkes uyudu kesin
Haberımız yok tripleri olur mu acaba valla 12. Haftdan once soylemicem herkes anlayışlı karsılasın hatta eşimin üstüne atcam sakın soyleme dıye o yasak koydu ben napım dicemYa ben sonrasında bizim neden haberimiz yok tripleri çekemem hiç valla.
Haberleri olsun başları göğe ersin bana bulaşmasınlar
Tansıyon aorunu olabılır mı canım baktın mı tansıyonaKızların hepinize merhaba benim iki gündür bir sorunum var geçer dedim geçmedi. Kulaklarım da uğultu var . Sanki kulağımın dibinde fan çalışıyor böyle olan var mı ne geçirir bilginiz var mi
Yok bakmadım genelde benim tansiyonum düşüyor da tuzlu şeyler yiyorumTansıyon aorunu olabılır mı canım baktın mı tansıyona
Kulakta uğultu tansıyondan oluyordu diye hatırlıyorum tam emın degılım benımde 2 hafta once hep tansiyonum yerlerdeydi şimdi toparladı şükürYok bakmadım genelde benim tansiyonum düşüyor da tuzlu şeyler yiyorum
Doğrudur tansiyonum sürekli oynar sabit kalmazKulakta uğultu tansıyondan oluyordu diye hatırlıyorum tam emın degılım benımde 2 hafta once hep tansiyonum yerlerdeydi şimdi toparladı şükür
Aynen öyle ciddenvallahi ben de maske takıcam artık hele iş yeri aşırı zorluyr.. insanın evi kendisine kokar mı ya kokuyor
Gebelikte daha riskli tansıyon devamlı ölç tansıyonunu canımDoğrudur tansiyonum sürekli oynar sabit kalmaz
Dışarı çıkmaya bile üşeniyorum sağlık ocağına gitmek gözüme büyüyorGebelikte daha riskli tansıyon devamlı ölç tansıyonunu canım
Aynen öyle ileriki haftalarda günde 3 kez en azGebelikte daha riskli tansıyon devamlı ölç tansıyonunu canım
Sebebini bulamadık genellikle sağlıksız olduğu için düşüklerin olduğunu söyledi doktorum genetik test önerdi alınan parça için ama tercih etmedim. Bir sonraki ay bazı testler yapıcaz dedi doktorum onları yapıcazÇok geçmiş olsun 11. Hafta küçükte değil neden olmus araştırdıniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?