- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.841
Ya bende öyle sabahları da küçücük oluyor karnım araştırdım biraz bebek değil şişkinlik demiş çoğu bu haftalar içinEvet maalesef aksamlaribpatlayacak gibi oluyorum
Ay bende öyle acaba bişey mi oldu diyorum her sabah akşam yine davul gibiBenim de aynııı. Akşam işten gelince bi bakıyorum karnım var. Yemekten sonra daha da şişiyorum. sabah bi uyanıyorum küçücük kalmışgün içinde çok şişkinlik oluyor
Anladım şuan 8+6 oldum mesela, teşekkür ederimHayır yedinci hafta 7+6 da bitecek.
8+0 da 8. Haftaya giriyorsun demek.
Haftalar 7+0 İle başlar 7+6 da tamamlanır.
Bebeğin 7 hafta 3 günlük anlamına gelen 7+3 denir.
8+0 da 8. Haftaya giriş yaparsın.
İnşallah sorun olmaz yaa kötü düşünme dün eczaneden ilaç aldım geldim ama bi kutu oksaparı vermedi öğleden sonra gel al dedi. Gittim almaya İstanbul malum heryer bayır biraz bayır çıktım ter içinde. AkşM yine hafif leke gelmişti sonra geçti amaAynen yatıyorum genelde çocuk okuldayken. Kızımda da olmuştu ama 1 gün olup bitmişti bunda böyle uzun sürünce ne oluyı dedim. Lekelenme devam ederse Pazartesi bida gidicem
Bunu yazdıktan sonra çok fena kanama oldum şaka gibi adet ağrım da var. Hastaneye gideceğim bidaha şimdiAynen yatıyorum genelde çocuk okuldayken. Kızımda da olmuştu ama 1 gün olup bitmişti bunda böyle uzun sürünce ne oluyı dedim. Lekelenme devam ederse Pazartesi bida gidicem
Allah inşallah sizin için en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden versinSebebini bulamadık genellikle sağlıksız olduğu için düşüklerin olduğunu söyledi doktorum genetik test önerdi alınan parça için ama tercih etmedim. Bir sonraki ay bazı testler yapıcaz dedi doktorum onları yapıcaz
Çok geçmiş olsun bize de haber verin merak ederizBunu yazdıktan sonra çok fena kanama oldum şaka gibi adet ağrım da var. Hastaneye gideceğim bidaha şimdi
Yaaaa ahaahahaha çok güldümHaberımız yok tripleri olur mu acaba valla 12. Haftdan once soylemicem herkes anlayışlı karsılasın hatta eşimin üstüne atcam sakın soyleme dıye o yasak koydu ben napım dicemgercektende eşim soylememi istemıyor hatta bi arkadasım var onunla gorusme 12. Haftadan once onun bakışlarını begenmıyorum diye
Bebeğin 8 hafta 6 günlük tatlımAnladım şuan 8+6 oldum mesela, teşekkür ederim
Herkeste olmuyor tatlım doktorun ne dediyse sen ona uyKızlar baya kanama, lekenme vs görüyorum herkeste fix oluyor mu bu durum yoksa kimisinde olmayabilir mi
Haber ver tatlımBunu yazdıktan sonra çok fena kanama oldum şaka gibi adet ağrım da var. Hastaneye gideceğim bidaha şimdi
Canım bence normal hepsiKızlar sağ kasığında yumru kasılma gibi bir his olan var mı? Gece oldu çok korktum da
Ay inşallah ya canım geldi yine evham perileriCanım bence normal hepsi
Ben kullanıyorum 7+1 dün kullanmaya başladım. 4mg 1 tane içtim bugün hafif bulantım var ama kusma noktasına gelmediğim sürece içmeyeceğim , eczacıda çok zorda kalmadığı sürece içmesin demiş.Umuyorum tez zamanda bulantılarımdan kurtulurum ve kullanmak zorunda kalmamÇok bulantısı olup zofer kullanan var mı? Kaç haftalık oldunuz? Hala kullanıyor musunuz?
Yaaa çok geçmiş olsun panik olma bak benimde pzartesi öyleydi doktor hiçbir sorun yok dedi. Hatta bu haftakş kırmızı yoğun kanamadan değil asıl 6.7. Haftalarda olan kahve lekeden bile daha çok korkarız dedi. Plasentaya bağlı oluyomuş bu haftalarda kanama plasenta rahim ağzına yakın oluşabiliyormuş ve yerleşmeye başlarkende bu haftalarda kanama yapabiliyormuş ve plasentaya bağlı kanamalar kırmızı ve yoğun oluyor genelde dedi.Bunu yazdıktan sonra çok fena kanama oldum şaka gibi adet ağrım da var. Hastaneye gideceğim bidaha şimdi
Dinlenerek geçirmek gerekiyor sanırım ama gitmişken muayrne etseymiş keşke eline mi yapışacak sanki için rahatlardı. Neyse artık sen yat dinlen. Bana doktor ağır iş yapmadan normal hayatına devam et sorun yok demişti.Ya kırmızı kanama geldi birden adet ağrısı oldu. Doktor tekrar muayene etmedi dün muayene oldum diye proluton vurdurdu. Şuan azaldı kahverengi geliyo yine. Ayyy ben hep böyle geçircem galiba hamileliğimi yaa nasip artık. Her seferinde panik olmasam neyse de
Ya ne bılım tüp bebekle olunca insan korkuyo heraldeYaaaa ahaahahaha çok güldüm
Nazar değdiriyo galiba.
Valla canım takıntılı insan çok umarım anlayışlı karşılarlar
Bende tansiyon aletı aldım eveAynen öyle ileriki haftalarda günde 3 kez en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?