2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de aynııı. Akşam işten gelince bi bakıyorum karnım var. Yemekten sonra daha da şişiyorum. sabah bi uyanıyorum küçücük kalmış gün içinde çok şişkinlik oluyor
Ay bende öyle acaba bişey mi oldu diyorum her sabah akşam yine davul gibi zaten biraz araştırdım çoğu bu haftalarda karın şişkinlik bebek değil diyorlar

Aynen yatıyorum genelde çocuk okuldayken. Kızımda da olmuştu ama 1 gün olup bitmişti bunda böyle uzun sürünce ne oluyı dedim. Lekelenme devam ederse Pazartesi bida gidicem
İnşallah sorun olmaz yaa kötü düşünme dün eczaneden ilaç aldım geldim ama bi kutu oksaparı vermedi öğleden sonra gel al dedi. Gittim almaya İstanbul malum heryer bayır biraz bayır çıktım ter içinde. AkşM yine hafif leke gelmişti sonra geçti ama

Aynen yatıyorum genelde çocuk okuldayken. Kızımda da olmuştu ama 1 gün olup bitmişti bunda böyle uzun sürünce ne oluyı dedim. Lekelenme devam ederse Pazartesi bida gidicem
Bunu yazdıktan sonra çok fena kanama oldum şaka gibi adet ağrım da var. Hastaneye gideceğim bidaha şimdi

Allah inşallah sizin için en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden versin

Yaaaa ahaahahaha çok güldüm
Nazar değdiriyo galiba.
Valla canım takıntılı insan çok umarım anlayışlı karşılarlar

Ya kırmızı kanama geldi birden adet ağrısı oldu. Doktor tekrar muayene etmedi dün muayene oldum diye proluton vurdurdu. Şuan azaldı kahverengi geliyo yine. Ayyy ben hep böyle geçircem galiba hamileliğimi yaa nasip artık. Her seferinde panik olmasam neyse de

Çok bulantısı olup zofer kullanan var mı? Kaç haftalık oldunuz? Hala kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum 7+1 dün kullanmaya başladım. 4mg 1 tane içtim bugün hafif bulantım var ama kusma noktasına gelmediğim sürece içmeyeceğim , eczacıda çok zorda kalmadığı sürece içmesin demiş.Umuyorum tez zamanda bulantılarımdan kurtulurum ve kullanmak zorunda kalmam

Bunu yazdıktan sonra çok fena kanama oldum şaka gibi adet ağrım da var. Hastaneye gideceğim bidaha şimdi
Yaaa çok geçmiş olsun panik olma bak benimde pzartesi öyleydi doktor hiçbir sorun yok dedi. Hatta bu haftakş kırmızı yoğun kanamadan değil asıl 6.7. Haftalarda olan kahve lekeden bile daha çok korkarız dedi. Plasentaya bağlı oluyomuş bu haftalarda kanama plasenta rahim ağzına yakın oluşabiliyormuş ve yerleşmeye başlarkende bu haftalarda kanama yapabiliyormuş ve plasentaya bağlı kanamalar kırmızı ve yoğun oluyor genelde dedi.
Hayırlı haberlerle geleceksin eminim.

Dinlenerek geçirmek gerekiyor sanırım ama gitmişken muayrne etseymiş keşke eline mi yapışacak sanki için rahatlardı. Neyse artık sen yat dinlen. Bana doktor ağır iş yapmadan normal hayatına devam et sorun yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…