2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kaçıncı haftadasın canım? Benımde kanamam cok oldu doktor saglıklıysa bebiş zaten düşmez merak etme demişti ama saglıksızsa ne yaparsak yapalım düşer dedi. Yani kanamaya takılma iğne hemen kesiyor onu bol yat dinlen ayaga kalkma pek gecicek

Canım benım 10. Haftada baya azaldı mide bulantım 7 8 9 da felakettım bi kaç haftaya geciyor

Çok şükür benim de hiç kanamam olmadı ama ağrılar devam ediyor sürekli. Doktor da normal demişti ama 12. Haftada ağrı olması normal mi kızlar?

Dışarı çıkmaya bile üşeniyorum sağlık ocağına gitmek gözüme büyüyor
Tansiyon sorunun varsa eve alet al mutlaka.
Hele son aylar aşırı önemli

Ben önceki hamileliğimde tedbir amaçlı almıştım
Son aylar her gün ölçüyordum

Ben de bebeğimi patolojiye gönderdim ama oradan çıkan sonuç bebek hasta vb şeklinde olmuyor acaba bebekte ödem sorunu mu vardu

Çok şükür benim de hiç kanamam olmadı ama ağrılar devam ediyor sürekli. Doktor da normal demişti ama 12. Haftada ağrı olması normal mi kızlar?
Henüz 9.haftadayım ama doktoruma bende sancım çoğalınca sordum şey demişti; önceleri bebeğin 2mm boyutundayken haftada 4mm oluyordu dolayısıyla rahim büyümesi de buna göre oluyordu ama şimdi bebeğin büyüdü bu hafta 2cm boyutundayken diğer hafta 4 cm olacak ve rahmindeki büyüme daha fazla olacak. Rahim bağların alışana kadar bu normal eğer ağrı seni kıvrandırmıyor, sürekli devam etmiyor ve kanama eşlik etmiyorsa. Belki yardımcı olur bunlar inşallah güzel geçsinnn

Ben de bebeğimi patolojiye gönderdim ama oradan çıkan sonuç bebek hasta vb şeklinde olmuyor acaba bebekte ödem sorunu mu vardu
Evet maalesef ordan yararlı nir sonuç çıkmadı gen testleri de pahalı geldi bana çünkü kürtaja da çok yüksek(bana göre) ücret ödedik. Bir de bu bebeğin sağlıksız olması bir sonra ki için bir şey vaat etmiyor çünkü eğer tüp bebek yapmayacaksanız bir sonra ki sağlıklı ya da sağlıksız olabilir ben şimdilik yaşım dolayısıyla bu tip işlem düşünmüyorum. Ama tabii ki biraz geç düşük olduğu içinde çok endişeliyim

Ödem sorunu nasıl oluyor? En son 11 haftalık gittim çok iyiydi cinsiyet tahminini dahil yapmıştı doktorum aynı gün kanama oldu çok az baktık hiçbişey yoktu progestan başladık gecesine yoğun kanama ertesi gün parçalar geldi gittiğimde sadece geriye gebelik materyalleri kalmıştı

Hamilelik testi yaptığım günden beri burayı takip ediyorum bunun için ayrılmak zor oldu halen daha girip bakıyorum, bu yazdıklarım benim hikayem sizleri endişelendiren bir durum olmasın herkesin hikayesi bambaşka benim böyle sonlandı ama sizler çok güzel gebelik yaşayıp sağlıcakla kucağınıza alın inşallah tam takip edemedim ama benim durumumda olanlara da sabırlar diliyorum istediği zamanda sağlıklı bebek nasip olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım, gecen sene aynı durumu yaşadım maalesef seni çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa süre de sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın

kızlar ben 10.haftadayım ama aramızda daha yüksek haftalar vardır , nıp vs testler hariç en erken cinsiyet ultrasonda kacta gözüktü, ya da benzettm diyor mu 12de belli oluyor mu

vallahi ben de maske takıcam artık hele iş yeri aşırı zorluyr.. insanın evi kendisine kokar mı ya

İkimci paketimi bitirmek üzereyim. Maalesef ondan başka ilaç beni tutmadı.

Canımm çok teşekkür ediyorum içim rahatladı inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız

O zaman öyle bir sorun değil canım çok geçmiş olsun. Atlatmak kolay olmuyor. Ben de 12. Haftada kaybettim bana isim koyun dediler istersen bir araştır canım öbür dünyada ismini istiyormuş. Cennete seni bekleyecek şefaatçi olacak

kızlar ben 10.haftadayım ama aramızda daha yüksek haftalar vardır , nıp vs testler hariç en erken cinsiyet ultrasonda kacta gözüktü, ya da benzettm diyor mu 12de belli oluyor mu
Bana. 9+4 de erkeğe benziyor demişti

Evet haklısın ben koymuştum düşük yapınca

Kendini toplamaya calis ilk çocuk kaybından sonra bir daha olmayacak olsa da istemem vb bir sürü şey yaşayabiliyor insan. Ben o zaman araştırdığımda düşükten sonraki 3 ay içinde hamile kalmak canlı doğum ihtimalini %60 arttiriyordu. Kontrollerine git olumsuzluğa düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…