- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.881
Benim doktorum 20. Haftadan sonra detaylı ultrason önermişti 12. Hafta erken değil miDoktorum 12. Haftada detaylı ultrasonda cinsiyetıde gorebılecegımızı soyledi
Cok gecmis olsun canım seninki de tüp bebek miydi yoksa normal miYa kırmızı kanama geldi birden adet ağrısı oldu. Doktor tekrar muayene etmedi dün muayene oldum diye proluton vurdurdu. Şuan azaldı kahverengi geliyo yine. Ayyy ben hep böyle geçircem galiba hamileliğimi yaa nasip artık. Her seferinde panik olmasam neyse de
BeEvet maalesef ordan yararlı nir sonuç çıkmadı gen testleri de pahalı geldi bana çünkü kürtaja da çok yüksek(bana göre) ücret ödedik. Bir de bu bebeğin sağlıksız olması bir sonra ki için bir şey vaat etmiyor çünkü eğer tüp bebek yapmayacaksanız bir sonra ki sağlıklı ya da sağlıksız olabilir ben şimdilik yaşım dolayısıyla bu tip işlem düşünmüyorum. Ama tabii ki biraz geç düşük olduğu içinde çok endişeliyim
Ben de büyük bir şokla öğrenmiştim şu an gittiğim doktoruma gitmiştim bana burada 5 bin verme dedi beni şehir Hastanesi'nde bir doktora yönlendirdi. İnsanın o an gözü hiçbir şey görmüyor orada yönlendirme çok önemli. Şehir Hastanesi'ne tek odada kaldım imkanları çok iyidi. Ama şöyle bir durum ben ilk gebeligimde bebekte ödem sorunu vardı bu kromozal anomaliydi pıhtı veya genetik değildi. Senin bebeğinde böyle gözle görülür bir anomali olmadığı için üniversite Hastanesi'ne git orada ücretsiz yaptir çünkü senin düşüğün de geç düşük olarak geçiyor yapmıyorlarsa kadın doğum doktoruna git durumu anlat ısrar et o yönlendirsin ücretsiz yapılıyorEvet maalesef ordan yararlı nir sonuç çıkmadı gen testleri de pahalı geldi bana çünkü kürtaja da çok yüksek(bana göre) ücret ödedik. Bir de bu bebeğin sağlıksız olması bir sonra ki için bir şey vaat etmiyor çünkü eğer tüp bebek yapmayacaksanız bir sonra ki sağlıklı ya da sağlıksız olabilir ben şimdilik yaşım dolayısıyla bu tip işlem düşünmüyorum. Ama tabii ki biraz geç düşük olduğu içinde çok endişeliyim
İnşallah hayırlısi ile geçer ve ne kadar herkes normal dese de insani psikolojik olarak yoran bir süreç rabbim yardımcın olsun canımYa kırmızı kanama geldi birden adet ağrısı oldu. Doktor tekrar muayene etmedi dün muayene oldum diye proluton vurdurdu. Şuan azaldı kahverengi geliyo yine. Ayyy ben hep böyle geçircem galiba hamileliğimi yaa nasip artık. Her seferinde panik olmasam neyse de
Bende bılmıyorum ki erken mi degıl mi ne dedıyse doktorum onu yazdımBenim doktorum 20. Haftadan sonra detaylı ultrason önermişti 12. Hafta erken değil mi
Canımm çok teşekkür ediyorum içim rahatladıinşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız
Ödem sorunu ne oluyor canımBe
Ben de büyük bir şokla öğrenmiştim şu an gittiğim doktoruma gitmiştim bana burada 5 bin verme dedi beni şehir Hastanesi'nde bir doktora yönlendirdi. İnsanın o an gözü hiçbir şey görmüyor orada yönlendirme çok önemli. Şehir Hastanesi'ne tek odada kaldım imkanları çok iyidi. Ama şöyle bir durum ben ilk gebeligimde bebekte ödem sorunu vardı bu kromozal anomaliydi pıhtı veya genetik değildi. Senin bebeğinde böyle gözle görülür bir anomali olmadığı için üniversite Hastanesi'ne git orada ücretsiz yaptir çünkü senin düşüğün de geç düşük olarak geçiyor yapmıyorlarsa kadın doğum doktoruna git durumu anlat ısrar et o yönlendirsin ücretsiz yapılıyor
Benim 22.hafta dedi detaylı ultrason için 12.haftada ikili tarama diye biliyorumBende bılmıyorum ki erken mi degıl mi ne dedıyse doktorum onu yazdımhatta hazıranın ya 7 si ya 8 i dedi gec ya da erken olamazmış. 12. Haftada ne yapılıyor normalde?
Aynen öyle keyfi bilir boşverYa ne bılım tüp bebekle olunca insan korkuyo heraldeaman anlayışlı karsılamassa da herkes kendi bilir mecburmuyum sanki anons yapmaya
10+6da muhtemelen erkek dedi biz de gördük pipiyi. Kız hissediyodum kendimi çok hazırladım değişir belkikızlar ben 10.haftadayım ama aramızda daha yüksek haftalar vardır , nıp vs testler hariç en erken cinsiyet ultrasonda kacta gözüktü, ya da benzettm diyor mu 12de belli oluyor mu
bu ne işe yarıyor ki acabaBen bunu almıştım 999 ayar diğerinden çok iyimis kullanıcı yorumlarımda ve Instagramda bir ebeden duymuştum fiyatı artmış ama çark kupon indirim derken düşüyor istersen bir araştır bunu 36 ya da 37. Haftada kullanmaya başlayın diyorlardı bir de Philips aventin kalkanını çok önerdi arkadaşım sütü içine çok güzel topluyor diye onu da 70 lira falan görünce almıştım depodalar
Ben yanlış anladım o zaman canım. İkili tarama ne oluyor?Benim 22.hafta dedi detaylı ultrason için 12.haftada ikili tarama diye biliyorum
Benım daha belli degıl ama bende kız hissedıyorum ve kız cok istiyorum10+6da muhtemelen erkek dedi biz de gördük pipiyi. Kız hissediyodum kendimi çok hazırladım değişir belki
Be
Ben de büyük bir şokla öğrenmiştim şu an gittiğim doktoruma gitmiştim bana burada 5 bin verme dedi beni şehir Hastanesi'nde bir doktora yönlendirdi. İnsanın o an gözü hiçbir şey görmüyor orada yönlendirme çok önemli. Şehir Hastanesi'ne tek odada kaldım imkanları çok iyidi. Ama şöyle bir durum ben ilk gebeligimde bebekte ödem sorunu vardı bu kromozal anomaliydi pıhtı veya genetik değildi. Senin bebeğinde böyle gözle görülür bir anomali olmadığı için üniversite Hastanesi'ne git orada ücretsiz yaptir çünkü senin düşüğün de geç düşük olarak geçiyor yapmıyorlarsa kadın doğum doktoruna git durumu anlat ısrar et o yönlendirsin ücretsiz yapılıyor
Çok geçmiş olsun canım, gecen sene aynı durumu yaşadım maalesef seni çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa süre de sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın
O zaman öyle bir sorun değil canım çok geçmiş olsun. Atlatmak kolay olmuyor. Ben de 12. Haftada kaybettim bana isim koyun dediler istersen bir araştır canım öbür dünyada ismini istiyormuş. Cennete seni bekleyecek şefaatçi olacak
Evet haklısın ben koymuştum düşük yapınca
Kendini toplamaya calis ilk çocuk kaybından sonra bir daha olmayacak olsa da istemem vb bir sürü şey yaşayabiliyor insan. Ben o zaman araştırdığımda düşükten sonraki 3 ay içinde hamile kalmak canlı doğum ihtimalini %60 arttiriyordu. Kontrollerine git olumsuzluğa düşme
Çok teşekkür ederim kızlarBe
Kaçıncı haftadasın?Kızlar baya kanama, lekenme vs görüyorum herkeste fix oluyor mu bu durum yoksa kimisinde olmayabilir mi
Göğüs ucu yarası oluyor ya emzirmeden kaynaklı o yaralar oluşmadan önlüyorbu ne işe yarıyor ki acaba
Kesenin içinde ödem olmuş sonra o ödem bebeğe geçmiş kromozal anomali bebeğim komple Su toplamıştıÖdem sorunu ne oluyor canım
12 ikili testBende bılmıyorum ki erken mi degıl mi ne dedıyse doktorum onu yazdımhatta hazıranın ya 7 si ya 8 i dedi gec ya da erken olamazmış. 12. Haftada ne yapılıyor normalde?
Allah korusunKesenin içinde ödem olmuş sonra o ödem bebeğe geçmiş kromozal anomali bebeğim komple Su toplamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?