2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cok gecmis olsun canım seninki de tüp bebek miydi yoksa normal mi

Be Ben de büyük bir şokla öğrenmiştim şu an gittiğim doktoruma gitmiştim bana burada 5 bin verme dedi beni şehir Hastanesi'nde bir doktora yönlendirdi. İnsanın o an gözü hiçbir şey görmüyor orada yönlendirme çok önemli. Şehir Hastanesi'ne tek odada kaldım imkanları çok iyidi. Ama şöyle bir durum ben ilk gebeligimde bebekte ödem sorunu vardı bu kromozal anomaliydi pıhtı veya genetik değildi. Senin bebeğinde böyle gözle görülür bir anomali olmadığı için üniversite Hastanesi'ne git orada ücretsiz yaptir çünkü senin düşüğün de geç düşük olarak geçiyor yapmıyorlarsa kadın doğum doktoruna git durumu anlat ısrar et o yönlendirsin ücretsiz yapılıyor

İnsak İnşallah hayırlısi ile geçer ve ne kadar herkes normal dese de insani psikolojik olarak yoran bir süreç rabbim yardımcın olsun canım

Ödem sorunu ne oluyor canım

kızlar ben 10.haftadayım ama aramızda daha yüksek haftalar vardır , nıp vs testler hariç en erken cinsiyet ultrasonda kacta gözüktü, ya da benzettm diyor mu 12de belli oluyor mu
10+6da muhtemelen erkek dedi biz de gördük pipiyi. Kız hissediyodum kendimi çok hazırladım değişir belki

bu ne işe yarıyor ki acaba

Çok geçmiş olsun canım, gecen sene aynı durumu yaşadım maalesef seni çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa süre de sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın

Evet haklısın ben koymuştum düşük yapınca

Çok teşekkür ederim kızlar şehir değiştirdiğim için çalışmamıştım hiç şimdi biraz çalışıp daha rahat olduğumda çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim belki daha hayırlıdır benim için doktorumla görüşmeye devam edeceğim. Maalesef şuan da yaşadığım şehirde şehir hastanesi yok ve olumsuz tecrübelerim sebebiyle devlete güvenmiyorum gecesinde gittiğimde yatırmak istediler ama yerleri bile yoktu ve ultrason da görmelerine rağmen çoktan düşük olmuş bile o sebeple doktorum çok şükür çok iyi hem de psikolojik olarak çok rahattığını düşünüyorum daha kolay atlatıyorum sayesinde. İzmirde Ekol hastanesi Sadık beye gidiyorum tavsiye de ederim
Tahlillerimi de eğer pahalıysa devlette yap bana getir der zaten ilk adetimden sonra gideceğim
Tüm anne adaylarına çookk güzel gebelik süreci dilerim canlar, ben arada bir yine de bakarım merak ediyorum

Bende bılmıyorum ki erken mi degıl mi ne dedıyse doktorum onu yazdım hatta hazıranın ya 7 si ya 8 i dedi gec ya da erken olamazmış. 12. Haftada ne yapılıyor normalde?
12 ikili test 18 24 arasi sanırım detaylı ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…