2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
12 ikili test 18 24 arasi sanırım detaylı ultrason
Öyle deyınce google dan bi baktım şöyle yazıyor: Gebeliğin 11. ve 13. haftaları: Bu zamanlarda yapılan detaylı ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ve sıvısı ölçülebilir.

Belki bu ikili taramadır detaylı ultrasonda dıyorlardır bılemıyorum artık cagırdı işte bişeye bakıcak

Yaa önemli bilgiler oluyor bana göre.
Yavaş yavaş kim kimdi tanımaya da başladım.
Kaçırmak istemiyorum bazı şeyleri.
ay ben de öyle bi giriyorum sayfalarca yazı tek tek okuyorum. telefonla girince de toplu alıntılayamıyorum :) ben de yavaş yavaş tanımaya başladım böyle yapa yapa :)
endişelenme canım benim de ilk kan boşalması olunca doktorum hemen çağırmıştı. 2 gün öyle kan boşaldı bir kaç gün lekelenmeler oldu temizlendim derken hop gene kanama, bu sefer doktor çağırmadı beni , ama o kanamadan sonra lekelenmem uzun sürdü çamur gibi fazla fazla, daha bugün lekelenmem azaldı. Yani ben de 5 mayıs dahil, 5inden beri sürekli lekelenmeli ilerledim. Bebiş gayet iyiymiş benim. sen de endişelenme
kızlar ben 10.haftadayım ama aramızda daha yüksek haftalar vardır , nıp vs testler hariç en erken cinsiyet ultrasonda kacta gözüktü, ya da benzettm diyor mu 12de belli oluyor mu
ben 11+2 de gittiğimde doktor kız dedi bi kaç gün sonra başka doktora gittim erkek dedi ama ikisi de kesin değil dedi. Oyüzden testte çıkmadıysa 16ya kadar beklemek gerekir bence
Ben yanlış anladım o zaman canım. İkili tarama ne oluyor?
1 adet tüp ile kandan down sendromuna bakıyorlar trimester 18 3 e bakıyorlar. oranı fetal dna testine göre düşük müş. Yanlış anlamadıysam doktordan ,dünyadaki tüm senin yaşındaki hamileler için alınan değerler ile senin sonuçta çıkan değerini karşılaştıran bir testmiş.
Göğüs ucu yarası oluyor ya emzirmeden kaynaklı o yaralar oluşmadan önlüyor
teşekkür ederimm

Bende bılmıyorum ki erken mi degıl mi ne dedıyse doktorum onu yazdım hatta hazıranın ya 7 si ya 8 i dedi gec ya da erken olamazmış. 12. Haftada ne yapılıyor normalde?
Benim doktorum da 12 de cagirdi detayli ultrason icin canim. Organlara bakariz Cinsiyet bakariz rahim agzi olcusune bakariz dedi. Kahvalti et de gel bebekler uyansin dedi. Ikili test degil cunku ikili test yapmayacagiz nipt yapacagiz.

Benim doktorum da 12 de cagirdi detayli ultrason icin canim. Organlara bakariz Cinsiyet bakariz rahim agzi olcusune bakariz dedi. Kahvalti et de gel bebekler uyansin dedi. Ikili test degil cunku ikili test yapmayacagiz nipt yapacagiz.
Aaaa aynısını dedi banada karnın tok olsun hatta hafif idrara sıkışmış ol detaylı ultrason yapıcam dedi cinsiyetınıde öğreniriz dedi hatta. Ayyy rahım agzından cok korkuyorum ona da mı bakacaklar.. rahım agzını alttan muayene ile mi goruyorlar?

Ense kalınlığı down sendromu galıba allah korusun
Evet öyle oluyor herhalde bende bilmiyordum araştırdım biraz ama bişey anlamadım burda yazmışlardı tatlış anneler sağolsunlar ama cümleler tam olarak aklımda değil o yüzden yanlış yöblendirme yapmamak adına kesin şu şu yapılıyor yazmadım Allah korusun Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin yavrularımızın

Benim doktorum alttan bakmak istedi. Ama karindan da bakiyormus doktorlar

Ya ne bilim midem bulanıyor hala diyorum heralde yerinde birden adet gibi kanama görünce şok oldum yaa çok şükür şuan yine kahverengi lekeye döndü

Ay inşallah yaa 11+1 şuan

Ay içim rahatladı yaa sağolasın canım

Ay herkese tek tek yazdım sayfalıda kapladım çünkü normalde yapabiliyorum şuan herkesi aynı anda ekleyip cevap veremiyorum niyeyse kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…