- 10 Nisan 2023
- 66
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.921
Canım tahmini 12 saat koruyor. Ha koruyor dediğim midem bulanıyor ama kusmuyorum. Sabah alıyorum ki ne kadar geç alırsam o kadar iyi, akşam etkisi bittikten sonra kaldığım yerden devam. Günde 1 taneden fazla almamaya çalışıyorum.En azından fayda etmiş sizdeNe sıklıkla kullanıyorsunuz ? Kullandıktan sonra bulantı devam ediyor mu ?
Ben dün içtim ve dünden bugüne bulantım var ama kusma derecesinde değilim çok şükür
Ay sizi korkutmak istemem ama görümcem 14 haftalık hala su içse çıkarıyor bazılarında devam ediyormuş sürekliİnşallah inşallahh bende geçer diye ümit ediyorum ama 28 ,30 larda geçmeyenleri görünce göz yaşım pıt
Dün aynısını kocama tarif ettim bana güldü ama evet aynı böyle oluyor bana da son 3 4 gündür ama normal sanırım bir videoda doktor anlatımında gördüm büyüyen rahim bağırsaklara baskı yapıyormuş ondan oluyormuş sanırımBağırsaklarımda ağrı oluyor sanki, böyle soğuk taşa oturmuşum kilo kilo acı yemişim gibi
Evet evet zaten gebelik boyunca şiddetli ve kanama eşlik etmeyen sancılar normal kabul ediliyor ama biz anneler işte duramıyoruz telaş ediyoruzKızlar bir doktorun videosunu izledim 12. Haftada sağ ya da sol kasığınızda ağrı olması çok normalmiş bir kas rahim büyüdükçe hızına yetişemiyormuş daha yavaş büyüdüğü için bu ağrı meydana geliyormuş korkmayın
2 li teste bebeğin burun kemiği var mı diye bakılıyor ense kalınlığı ölçülüyor sonra kan alınıyor değerlere bakılıyorÖyle deyınce google dan bi baktım şöyle yazıyor: Gebeliğin 11. ve 13. haftaları: Bu zamanlarda yapılan detaylı ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ve sıvısı ölçülebilir.
Belki bu ikili taramadır detaylı ultrasonda dıyorlardır bılemıyorumartık cagırdı işte bişeye bakıcak
Gaz sancısı canım o büyük ihtimalleBenim de şu sıralar göbek deliğimde acı oluyor sanki içeriden birisi çekiyormuş gibi tuhaf bir ağrı mı acı mı his mi ne desem bilemedim
Anladım teşekkür ederimCanım tahmini 12 saat koruyor. Ha koruyor dediğim midem bulanıyor ama kusmuyorum. Sabah alıyorum ki ne kadar geç alırsam o kadar iyi, akşam etkisi bittikten sonra kaldığım yerden devam. Günde 1 taneden fazla almamaya çalışıyorum.
Merhabalar ben 3,5 haftalik hamileyim beta hcg 1285 çıktı normal miBenimde beta 16 martta 1700 çıktı ama kese göremedi henüz dr. Insallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz:)
İnşallah ben onlardan olmam ne diyeyimAy sizi korkutmak istemem ama görümcem 14 haftalık hala su içse çıkarıyor bazılarında devam ediyormuş sürekli
Bu değer şu an bir şey ifade etmez 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekir en az 5 6 gün sonrada karından kese görünmesi hayırlı olsunMerhabalar ben 3,5 haftalik hamileyim beta hcg 1285 çıktı normal mi
İlk öğrendiğim zaman 70Bu değer şu an bir şey ifade etmez 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekir en az 5 6 gün sonrada karından kese görünmesi hayırlı olsun
Erken yumurtlamis olabilirsin değerlerin Cok güzel artmış maşallah belki ikizdirİlk öğrendiğim zaman 70
İki gün sonra 238
Üç gün sonra 1238 oldu. Haftalık olarak bir aydan 4 gün eksiğim daha,
İkiz olma ihtimali var mı ? Keseyi gördünüz mü ?İlk öğrendiğim zaman 70
İki gün sonra 238
Üç gün sonra 1238 oldu. Haftalık olarak bir aydan 4 gün eksiğim daha,
Ben komple gaz olmuşum haberim yok sanırımGaz sancısı canım o büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?