2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En azından fayda etmiş sizde Ne sıklıkla kullanıyorsunuz ? Kullandıktan sonra bulantı devam ediyor mu ?
Ben dün içtim ve dünden bugüne bulantım var ama kusma derecesinde değilim çok şükür
Canım tahmini 12 saat koruyor. Ha koruyor dediğim midem bulanıyor ama kusmuyorum. Sabah alıyorum ki ne kadar geç alırsam o kadar iyi, akşam etkisi bittikten sonra kaldığım yerden devam. Günde 1 taneden fazla almamaya çalışıyorum.

Bağırsaklarımda ağrı oluyor sanki, böyle soğuk taşa oturmuşum kilo kilo acı yemişim gibi
Dün aynısını kocama tarif ettim bana güldü ama evet aynı böyle oluyor bana da son 3 4 gündür ama normal sanırım bir videoda doktor anlatımında gördüm büyüyen rahim bağırsaklara baskı yapıyormuş ondan oluyormuş sanırım

Evet evet zaten gebelik boyunca şiddetli ve kanama eşlik etmeyen sancılar normal kabul ediliyor ama biz anneler işte duramıyoruz telaş ediyoruz

Benim de şu sıralar göbek deliğimde acı oluyor sanki içeriden birisi çekiyormuş gibi tuhaf bir ağrı mı acı mı his mi ne desem bilemedim

2 li teste bebeğin burun kemiği var mı diye bakılıyor ense kalınlığı ölçülüyor sonra kan alınıyor değerlere bakılıyor 18 24 arasi sanırım onda da detaylı ultrason yapan bir yere yolluyorlar orada bebeğin iç organları kemikleri parmakları her şeyini inceliyorlar arkadaşım gitmişti ona oğlunun böbreğinin birinde büyüme olduğunu söylemişti doktor her organi ölçüyorlar. Baya korkmuştu arkadaşım kendi kadın doğumcusu hiç korkma erkek çocuklarda bu durumla çok sık karşılanır 1 yaşında ortadan kaybolur demişti o da kontrole götürüyor 3 4 ayda 1 her gittiğinde azalmış oluyor şükür

Benim de şu sıralar göbek deliğimde acı oluyor sanki içeriden birisi çekiyormuş gibi tuhaf bir ağrı mı acı mı his mi ne desem bilemedim
Gaz sancısı canım o büyük ihtimalle

Kizlar bizde bugün doktora gittik hersey normal sukur ki cinsiyet için fikri olan var mı daha erken ama

Eklentiler

• 20230525_143946.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 66
Anladım teşekkür ederim . Umarım tez zamanda kurtuluruz bulantılardan

Merhabalar ben 3,5 haftalik hamileyim beta hcg 1285 çıktı normal mi
Bu değer şu an bir şey ifade etmez 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekir en az 5 6 gün sonrada karından kese görünmesi hayırlı olsun

İlk öğrendiğim zaman 70
İki gün sonra 238
Üç gün sonra 1238 oldu. Haftalık olarak bir aydan 4 gün eksiğim daha,
Erken yumurtlamis olabilirsin değerlerin Cok güzel artmış maşallah belki ikizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…