- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.961
ikili tarama haftasina gitmeniz gerekli diye bir sey dedi mi doktorunuz genelde 12. haftada cagiriyorlarKızlar size birsey danışmak istiyorum. Ben işimden dolayı bayramdan sonrasına kadar izin alamicam doktora gidemicem yani en son 9+2 de gitmiştim suan 11+1 im kontrole gidene kadar 16 haftalik olacak sizce yanlis mi yapıyorum arayi bu kadar açmakla bir sorun olur mu?
Ben dun 12+0 da gittim 3 hafta sonraya cagirdi. 15de gel dedi. 7 hafta cok fazla bence.Kızlar size birsey danışmak istiyorum. Ben işimden dolayı bayramdan sonrasına kadar izin alamicam doktora gidemicem yani en son 9+2 de gitmiştim suan 11+1 im kontrole gidene kadar 16 haftalik olacak sizce yanlis mi yapıyorum arayi bu kadar açmakla bir sorun olur mu?
Ya kiyamamben 4 kilo verdim yüzüm gözüm morardı artık öğürmekten kusmaktan o yüzden keşke bir iki kilo alsaydım da böyle olmasaydım diyorum
İkili tarama istemiyorsan da kontrole gel dedi benim doktorum da 4 hafta ara vermiş olacağım. 4 -5 haftayı geçirmemekte fayda var diye düşünüyorum.Kızlar size birsey danışmak istiyorum. Ben işimden dolayı bayramdan sonrasına kadar izin alamicam doktora gidemicem yani en son 9+2 de gitmiştim suan 11+1 im kontrole gidene kadar 16 haftalik olacak sizce yanlis mi yapıyorum arayi bu kadar açmakla bir sorun olur mu?
Deneyeyim bari alıp yoksa böyle ne olacak halimizBen de öyleyimkuru kayisi var ekşi oluyir hafif o çok rahatlattı
Söylediler ama ben yaptırmicam ne olursa kabulüm Allahin izniyleikili tarama haftasina gitmeniz gerekli diye bir sey dedi mi doktorunuz genelde 12. haftada cagiriyorlar
Oyle de işte isyerim çok sıkıntı yasaklı gün belirliyorlar bayramdan önce o günlerde gelmemezlik yaparsan maaşından kesinti yapıyorlar çok fazla çok kararsız kaldimBen dun 12+0 da gittim 3 hafta sonraya cagirdi. 15de gel dedi. 7 hafta cok fazla bence.
Simdi soyle maas evet cok cok cok onemli ama ne icin calisiyoruz? Ben olsam kesinti yaptirirdim ama bebegimin saglikli oldugundan emin olurdumOyle de işte isyerim çok sıkıntı yasaklı gün belirliyorlar bayramdan önce o günlerde gelmemezlik yaparsan maaşından kesinti yapıyorlar çok fazla çok kararsız kaldim
Evet bir arkadaş daha öyle söylemişti dünDün aynısını kocama tarif ettim bana güldü ama evet aynı böyle oluyor bana da son 3 4 gündür ama normal sanırım bir videoda doktor anlatımında gördüm büyüyen rahim bağırsaklara baskı yapıyormuş ondan oluyormuş sanırım
Haklısınız teşekkür ederimSimdi soyle maas evet cok cok cok onemli ama ne icin calisiyoruz? Ben olsam kesinti yaptirirdim ama bebegimin saglikli oldugundan emin olurdum
Bak sole soliym ben cok yurtdisi yurtici calisyordum tup bebek sureci icin ucretsiz izin aldim. Uykum beslenmem duzgun olsun igneleri riske atmiym vs diye. Paradan fedakarlik ettim ama rabbim cok sukur kizimin tutmasini nasip etti.
Ricam bikac kere dusunmen para kazanilir nasil olsa
Benim belime ağrı vuruyor yürüyüş yaparkenKizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
Valla hamilelik böyleyse bebek doğunca napıcaz ya da son aylarda falanEvet bir arkadaş daha öyle söylemişti dünher hafta ayrı bir macera diyorum ben de
Oy maşallahKızlar merhaba
Sürekli okuyorum fakat ara ara yazıyorum. Bu gün doktor kontrolüm vardı 12+4 oldum. Herhangi bir sorun olmadığını ve cinsiyetinin %80 erkek olduğunu söyledi
Darısı bekleyenlerin başına
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Bende de var bu, benim ki sanıyorum çok yatıp yuvarlanmaktan su aygırı gibiKızlar benim de bir kaç haftadır sol kalcam ağrıyor çok yoruldum mu veya çok uzandığım da yel gibi, topallıyorum böyle çok tuhaf. Doktoruma da sormayı unuttum
2 li testi de yaptırdım bebek pozisyonu uygun değildi o yüzden baya bir zorladı. 2 saatten fazla sürdü sanırımOy maşallahbizim de 12+2 randevumuz var 5 Haziran’a inşallah önce sağlıklı çıksın sonra da cinsiyeti öğrenelim istiyorum 2’li tarama mı yaptırdınız?
Tup mu normal mi senin?Benim belime ağrı vuruyor yürüyüş yaparkenyürüyüş bandında 15 dk yürüyorum max hareket olsun diye o da
Ne kadar güzel pes etmemiş uzun uzadıya uğraşmış doktorunuz2 li testi de yaptırdım bebek pozisyonu uygun değildi o yüzden baya bir zorladı. 2 saatten fazla sürdü sanırım
O sırada cinsiyeti sorunca %80 olarak söyledi
Darısı senin başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?