2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar size birsey danışmak istiyorum. Ben işimden dolayı bayramdan sonrasına kadar izin alamicam doktora gidemicem yani en son 9+2 de gitmiştim suan 11+1 im kontrole gidene kadar 16 haftalik olacak sizce yanlis mi yapıyorum arayi bu kadar açmakla bir sorun olur mu?

ikili tarama haftasina gitmeniz gerekli diye bir sey dedi mi doktorunuz genelde 12. haftada cagiriyorlar

Ben dun 12+0 da gittim 3 hafta sonraya cagirdi. 15de gel dedi. 7 hafta cok fazla bence.

ben 4 kilo verdim yüzüm gözüm morardı artık öğürmekten kusmaktan o yüzden keşke bir iki kilo alsaydım da böyle olmasaydım diyorum
Ya kiyamam bende keske 4kg verseydim diyorum yani iste insan anlamiyo asla elindekinin kiymetini:/ Allah yardimcin olsun kuzum

İkili tarama istemiyorsan da kontrole gel dedi benim doktorum da 4 hafta ara vermiş olacağım. 4 -5 haftayı geçirmemekte fayda var diye düşünüyorum.

Ben dun 12+0 da gittim 3 hafta sonraya cagirdi. 15de gel dedi. 7 hafta cok fazla bence.
Oyle de işte isyerim çok sıkıntı yasaklı gün belirliyorlar bayramdan önce o günlerde gelmemezlik yaparsan maaşından kesinti yapıyorlar çok fazla çok kararsız kaldim

Oyle de işte isyerim çok sıkıntı yasaklı gün belirliyorlar bayramdan önce o günlerde gelmemezlik yaparsan maaşından kesinti yapıyorlar çok fazla çok kararsız kaldim
Simdi soyle maas evet cok cok cok onemli ama ne icin calisiyoruz? Ben olsam kesinti yaptirirdim ama bebegimin saglikli oldugundan emin olurdum
Bak sole soliym ben cok yurtdisi yurtici calisyordum tup bebek sureci icin ucretsiz izin aldim. Uykum beslenmem duzgun olsun igneleri riske atmiym vs diye. Paradan fedakarlik ettim ama rabbim cok sukur kizimin tutmasini nasip etti.
Ricam bikac kere dusunmen para kazanilir nasil olsa

Evet bir arkadaş daha öyle söylemişti dün her hafta ayrı bir macera diyorum ben de

Haklısınız teşekkür ederim

Kizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
Benim belime ağrı vuruyor yürüyüş yaparken yürüyüş bandında 15 dk yürüyorum max hareket olsun diye o da

Evet bir arkadaş daha öyle söylemişti dün her hafta ayrı bir macera diyorum ben de
Valla hamilelik böyleyse bebek doğunca napıcaz ya da son aylarda falan ben mesela kontrol zamanı seviniyorum iki gün geçiyor böyle oldu bişey mi var şuram ağrıdı noluyor buram ağrıdı kesin bişey oldu diyorum manyak oldum iyice doğunca bir iyi ısırmak lazım bu bebişleri

Kızlar benim de bir kaç haftadır sol kalcam ağrıyor çok yoruldum mu veya çok uzandığım da yel gibi, topallıyorum böyle çok tuhaf. Doktoruma da sormayı unuttum

Kızlar merhaba
Sürekli okuyorum fakat ara ara yazıyorum. Bu gün doktor kontrolüm vardı 12+4 oldum. Herhangi bir sorun olmadığını ve cinsiyetinin %80 erkek olduğunu söyledi
Darısı bekleyenlerin başına
Oy maşallah bizim de 12+2 randevumuz var 5 Haziran’a inşallah önce sağlıklı çıksın sonra da cinsiyeti öğrenelim istiyorum 2’li tarama mı yaptırdınız?

Kızlar benim de bir kaç haftadır sol kalcam ağrıyor çok yoruldum mu veya çok uzandığım da yel gibi, topallıyorum böyle çok tuhaf. Doktoruma da sormayı unuttum
Bende de var bu, benim ki sanıyorum çok yatıp yuvarlanmaktan su aygırı gibi çalışmıyorum evdeyim full yatış. Siz de bu durumdaysanız ondan olabilir

Oy maşallah bizim de 12+2 randevumuz var 5 Haziran’a inşallah önce sağlıklı çıksın sonra da cinsiyeti öğrenelim istiyorum 2’li tarama mı yaptırdınız?
2 li testi de yaptırdım bebek pozisyonu uygun değildi o yüzden baya bir zorladı. 2 saatten fazla sürdü sanırım
O sırada cinsiyeti sorunca %80 olarak söyledi
Darısı senin başına canım

Benim belime ağrı vuruyor yürüyüş yaparken yürüyüş bandında 15 dk yürüyorum max hareket olsun diye o da
Tup mu normal mi senin?
Ay yalniz olmadigima cok sevindim dicem ayip olucakinsallah yorulmadan devam ederiz bundan sonrasinda

2 li testi de yaptırdım bebek pozisyonu uygun değildi o yüzden baya bir zorladı. 2 saatten fazla sürdü sanırım
O sırada cinsiyeti sorunca %80 olarak söyledi
Darısı senin başına canım
Ne kadar güzel pes etmemiş uzun uzadıya uğraşmış doktorunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…