- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.941
Ay Amin inşallahİnşallah ben onlardan olmam ne diyeyimBulantısız ve kanamasız sağlıklı bir hamilelik nasip olsun hepimize
Ben de öyleyimBen komple gaz olmuşum haberim yok sanırım
Bu üçlü nefes topları varya canım akciğer çalıştırici bana eczaci arkadaşım ilk hamileligimde yollamıştı düzenli yap demişti yoksa bebek büyüdükçe akciğerlerin zorlanır dedi. Uğraşıyorum uğraşıyorum 3. Top kalkmıyorKizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
Canim bugun hava güzel diye İzmir'de yaşıyorum kordon boyu yürüyüş yaptım baya dolaştım siknti yaşamadım acikcasi elimden geldiğince yürümeye caliscam kızımda pandemiden dolayı dışarı cikamamistim ve hamilelik ilerledikçe nefes alamadımKizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Bnm gibi olan var mi ?
Hafta içi 5-6 bin adım civarında oluyor.Kizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Bnm gibi olan var mi ?
Gözün aydın canımKızlar merhaba
Sürekli okuyorum fakat ara ara yazıyorum. Bu gün doktor kontrolüm vardı 12+4 oldum. Herhangi bir sorun olmadığını ve cinsiyetinin %80 erkek olduğunu söyledi
Darısı bekleyenlerin başına
Bu üçlü nefes topları varya canım akciğer çalıştırici bana eczaci arkadaşım ilk hamileligimde yollamıştı düzenli yap demişti yoksa bebek büyüdükçe akciğerlerin zorlanır dedi. Uğraşıyorum uğraşıyorum 3. Top kalkmıyor
Valla yuruyemiyorum asiri yoruluyorum ya. Ve manyak gibi spor yapardim ben transferden 1 gun once biraktim yaniCanim bugun hava güzel diye İzmir'de yaşıyorum kordon boyu yürüyüş yaptım baya dolaştım siknti yaşamadım acikcasi elimden geldiğince yürümeye caliscam kızımda pandemiden dolayı dışarı cikamamistim ve hamilelik ilerledikçe nefes alamadım
Bugun varyaHafta içi 5-6 bin adım civarında oluyor.
Ama evdeysem olmuyor .
Ben iştahtan yana kötüyüm yiyorum anca
Ne yiyorsunBugun varyacheat day ilan ettim suan tatli gomuyorum
Bende bi anormallik var ozmn yuruyemem normal degil anlamiyor
Valla canim bünye ile alakalı karın büyüdükçe zorlaşıyor hersey ama hiç belli olmaz bi anda enerjin gelir duzelirsinValla yuruyemiyorum asiri yoruluyorum ya. Ve manyak gibi spor yapardim ben transferden 1 gun once biraktim yani
Ama suan yoruluyorum nefes nefese kaliyorum sonra kendime gelemiyorum bunun bi noktada gecicek oldugunu soleyin bana
İnsallah kuzumValla canim bünye ile alakalı karın büyüdükçe zorlaşıyor hersey ama hiç belli olmaz bi anda enerjin gelir duzelirsin
benim yerime de yeİnsallah kimsenin cani cekmez muzlu rulo
Gecicek be kuzum insallah bulantilarin dabenim yerime de yebugün yine geldi bana bulantı perileri kussam da rahatlayamadım dayak yemiş gibiyim sıfır enerji...
Benim nt 1.3mm çıktıMerhaba arkadaşlar ikili tarama testinde nt kaç mm çıktı acaba
ben 4 kilo verdim yüzüm gözüm morardı artık öğürmekten kusmaktan o yüzden keşke bir iki kilo alsaydım da böyle olmasaydım diyorumGecicek be kuzum insallah bulantilarin da
Tahmin bile edemiyorum ne kdr zordur kimbilir ama bebis iyi olsun saglikli olsun bugunler gecer nasil olsa
Hem soyle disun siz hic kilo almadiniz kusanlar olarak ben masallah 2.2 olmus valla bamm diye aldim hic hos olmadi
Insallah canımİnsallah kuzum
İgnelerim fittilerim bitti. Belki bi etkisi olur azicik enerjim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?