2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tup mu normal mi senin?
Ay yalniz olmadigima cok sevindim dicem ayip olucakinsallah yorulmadan devam ederiz bundan sonrasinda
Tüp bebek merkezinde tedavi oldum, bir kaç tüp bebek ilacı ve yumurta geliştirici kullandık ama tüp bebek yapmadık, kendiliğinden denememizde oldu penguen gibi yürüyorum bel ağrısı girince gebeliğin son ayları gibi utanıyorum açıkçası

Bende de var bu, benim ki sanıyorum çok yatıp yuvarlanmaktan su aygırı gibi çalışmıyorum evdeyim full yatış. Siz de bu durumdaysanız ondan olabilir
Temizlik yapsam da yatsam da aynı, bir de ben evden çalışıyorum otur otur artık bakacağımı bilmiyorum sürekli topal olarak geziyorum aynı yağlanmamış kapı gibiyim

Kızlar benim de bir kaç haftadır sol kalcam ağrıyor çok yoruldum mu veya çok uzandığım da yel gibi, topallıyorum böyle çok tuhaf. Doktoruma da sormayı unuttum
Aynısı ne yazikki bndede var evdeyken fazlaydı ise baslsdim tekrar nispeten azaldi

Temizlik yapsam da yatsam da aynı, bir de ben evden çalışıyorum otur otur artık bakacağımı bilmiyorum sürekli topal olarak geziyorum aynı yağlanmamış kapı gibiyim
Ay oturarak çalışmak da zorluyordur, böyle sandalyelere koymalık simit yastıklar var belki onlar işinizi görür

Dedim acaba tup bebeklemi alakali ama degil sanirim. Direk bunye ile ilgili
Afiyet olsun
Yok ya benim çekmedi
Aman sevep olmiym da gece gece

Genelde 3-4 haftada bir çağırıyorlar.
Cumartesi de özelde muayene ediyor doktorlar.
Kendi doktorunuzun gece nöbeti olduğu günü hastaneden öğrenip nöbet günü gidip muayene olabilirsiniz.

Genelde 3-4 haftada bir çağırıyorlar.
Cumartesi de özelde muayene ediyor doktorlar.
Kendi doktorunuzun gece nöbeti olduğu günü hastaneden öğrenip nöbet günü gidip muayene olabilirsiniz.
Özel takipli değilim malesef devlete gidiyorum yarın icin randevu buldum devlette kismet olursa yarın gidicem artık

cilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz? Yüz temizleme jeli ve nemlendirici için. Elimdekileri kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama yüzüm gittikçe kabarıyo.

Oyle de işte isyerim çok sıkıntı yasaklı gün belirliyorlar bayramdan önce o günlerde gelmemezlik yaparsan maaşından kesinti yapıyorlar çok fazla çok kararsız kaldim
Canım iş kanunu 74. madde uyarınca hamilelik süresince periyodik kontrollerin için sana ücretli izin vermek zorundalar diye biliyorum. Araştır istersen. Merkeze çok uzak değilsen yarım günlük bi izinle hallolur inşallah.

Ay Amin inşallah benim bulantı çok yok mesela ama sancım var benim de , inşallah sizin de erkenden geçer bu arada 14 yazmışım ama 24 haftalık görümcem yanlışlık olmuş
Maşallah Sancım benimde oluyor kasıklarda ara ara şiddetli , sizinde öyle mi?

2 li tarama testi haftasını çakırmayın.
12. haftada filan bakmaları gerekiyor

cilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz? Yüz temizleme jeli ve nemlendirici için. Elimdekileri kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama yüzüm gittikçe kabarıyo.
Yüz temizleme için henüz doktorumla yada eczacıyla konuşmadığım için dermokozmetik ürün kullanmıyorum, bebek şampuanıyla yıkıyorum. El nemlendirme için temiz içerikli oldugundan celenes kullanıyorum. Dudak bakım olarak burts bee kullanıyorum(içeriği temiz olduğu için). Yüzüme güneş kremi la Roche kullanıyorum.(yağlı ciltler için olan eczacı kullanabilirsin demişti.) Şampuan olarak ogx (paraben,sülfatsız kullanıyorum) ,duş jeli Yves rocher (parabensiz) , çatlak içinde lireac almayı düşünüyorum (etki ve %98 bitkisel olduğundan) benim kullandıklarım şimdilik bunlar

Özel takipli değilim malesef devlete gidiyorum yarın icin randevu buldum devlette kismet olursa yarın gidicem artık
Ben medipole gidiyorum. Haftasonuda doktor bulunuyor. Muayene ücretleri 460 TL civarı diğer özel hastanelere oranla daha uygun.acil durumlarda 1-2 seferlik randevu süren kaçmasın diye gitmeyi düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…