- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.001
Evet özellikle yorulduysam veya fazla aynı pozisyonda kaldıysam oluyor normalmiş ama canımMaşallahSancım benimde oluyor kasıklarda ara ara şiddetli , sizinde öyle mi?
Rahım buyudukce sıkıştırıyor ondan oluyordur canımBağırsaklarımda ağrı oluyor sanki, böyle soğuk taşa oturmuşum kilo kilo acı yemişim gibi
Ayyy hep bi stres2 li teste bebeğin burun kemiği var mı diye bakılıyor ense kalınlığı ölçülüyor sonra kan alınıyor değerlere bakılıyor18 24 arasi sanırım onda da detaylı ultrason yapan bir yere yolluyorlar orada bebeğin iç organları kemikleri parmakları her şeyini inceliyorlar arkadaşım gitmişti ona oğlunun böbreğinin birinde büyüme olduğunu söylemişti doktor her organi ölçüyorlar. Baya korkmuştu arkadaşım kendi kadın doğumcusu hiç korkma erkek çocuklarda bu durumla çok sık karşılanır 1 yaşında ortadan kaybolur demişti o da kontrole götürüyor 3 4 ayda 1 her gittiğinde azalmış oluyor şükür
Bendede var o problemBen komple gaz olmuşum haberim yok sanırım
Canım ben gebeliğimi ögrendıgımde tüp bebek yaptrdım transferın 9. Gunu 800 11. Gunu 2300 du ikiz gebelik olmuş artış 2 katından fazla olunca ikiz cıkma ihtimali artıyorİlk öğrendiğim zaman 70
İki gün sonra 238
Üç gün sonra 1238 oldu. Haftalık olarak bir aydan 4 gün eksiğim daha,
Benımmmm o kadar hareketli bir insandım ki gunde 10000 adım mutlaka atıyodum 1.5 aydır yatıyorum onunda mı etkisi var bilmiyorum ama 10 dk yuruyim hemen nefes nefese kalıyorum dinlene dinlene gidiyoruzKizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
Aynı ben ya yemin ederım ne hale geldim daha ilk 10 haftada diye düşünüyorum hatta karnım şişince napıcam dıyorum daha şimdiden boyleyseValla yuruyemiyorum asiri yoruluyorum ya. Ve manyak gibi spor yapardim ben transferden 1 gun once biraktim yani
Ama suan yoruluyorum nefes nefese kaliyorum sonra kendime gelemiyorum bunun bi noktada gecicek oldugunu soleyin bana
Bende 3 kilo aldım hemde midem bulandıgı halde aldım kusarken aldımGecicek be kuzum insallah bulantilarin da
Tahmin bile edemiyorum ne kdr zordur kimbilir ama bebis iyi olsun saglikli olsun bugunler gecer nasil olsa
Hem soyle disun siz hic kilo almadiniz kusanlar olarak ben masallah 2.2 olmus valla bamm diye aldim hic hos olmadi
Benım 10. Haftada gectı bulantım şükür canım cok kotuydu yaaaben 4 kilo verdim yüzüm gözüm morardı artık öğürmekten kusmaktan o yüzden keşke bir iki kilo alsaydım da böyle olmasaydım diyorum
Aaaa acaba bizi bu hormon ilaçları mı yorgun yapıyor sen kurtulmuşsun şükür benımde ayın 3 unde bitiyorİnsallah kuzum
İgnelerim fittilerim bitti. Belki bi etkisi olur azicik enerjim olur
Evet evet doktorum da öyle söyledi rahim genişlediği için olurmuşEvet özellikle yorulduysam veya fazla aynı pozisyonda kaldıysam oluyor normalmiş ama canım
Henüz detaylı olarak bi araştırma yapmadım çok yeniyiz ama hafiflik benim için çok önemli doona ilk önceliğim olacak gibi geliyorKızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Siz ilk alışverişlerde nereden başlamay planlıyorsunuz?
Bebek arabası bakmya başlayanlar varsa hangi mark ve modellere bakacaksınız?
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)
ben daha cinsiyet belli olmadan kıyafetlerini düzdüm sayılır e bebek indirimlerinden unisex kıyafetler aldım hep, bebek arabası travel öneren pek görmedim kesinlikle kabin boy ya da baston tarzı kolay pratik birşey düşünüyorum tek başıma bebek ile çıktığımda zorlanmamaliyimKızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Evet ayda bir gün ücretli izin olarak geçiyor doktor ona göre rapor veriyor benim iş yerimde öyleCanım iş kanunu 74. madde uyarınca hamilelik süresince periyodik kontrollerin için sana ücretli izin vermek zorundalar diye biliyorum. Araştır istersen. Merkeze çok uzak değilsen yarım günlük bi izinle hallolur inşallah.
Ben unisex şeyler almaya başladım bile, bu ay veya bir daha ki ay bebek arabasını almayı planlıyorum eğer olursa otomatik sallanır beşikte alacağım en azından pahalı şeylerin kısmı bitmiş olur. İki ay sonra da yatak odasını aldıracağım direk çocuk odası yapacağımKızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
Biz herşeyi ister istemez kötüye yoruyoruz ben doktora sancım oluyor dediğimde bundan doğal ne olabilir diyip gülmüştüEvet evet doktorum da öyle söyledi rahim genişlediği için olurmuş
Ay erkek benceEki Görüntüle 3253034 Eki Görüntüle 3253035 Eki Görüntüle 3253036 Eki Görüntüle 3253037
Cinsiyet tahmini olan var mı ? Dr sormayı unuttum
İsmini tam bilmiyorum ama pusetli bebek arabalı kullanışlı olmuyormuş alan arkadaşlarım asla alma diyor, birde herkes park beşik öneriyor. Bende beyaz zıbın veya iki cinsiyete de olabilecek bir iki takım aldım sadece o da denk gelince. Cinsiyeti belli olunca tam alışveriş yapacağız. Bu arada e bebek mağazalarında belirli zamanlarda çok indirim alıyor. Geçen ay teyzemler pişik kremine kadar herşeyi aldılar 7000 civarı tutmuş bana uygun geldi takip edelimKızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?