2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayyy hep bi stres zaten her doktora gittiğimde stresli oluyorum hiç gidesim gelmiyor kotu bişey duycam dıye ama bu testler daha da stresli

İlk öğrendiğim zaman 70
İki gün sonra 238
Üç gün sonra 1238 oldu. Haftalık olarak bir aydan 4 gün eksiğim daha,
Canım ben gebeliğimi ögrendıgımde tüp bebek yaptrdım transferın 9. Gunu 800 11. Gunu 2300 du ikiz gebelik olmuş artış 2 katından fazla olunca ikiz cıkma ihtimali artıyor

Kizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
Benımmmm o kadar hareketli bir insandım ki gunde 10000 adım mutlaka atıyodum 1.5 aydır yatıyorum onunda mı etkisi var bilmiyorum ama 10 dk yuruyim hemen nefes nefese kalıyorum dinlene dinlene gidiyoruz

Valla yuruyemiyorum asiri yoruluyorum ya. Ve manyak gibi spor yapardim ben transferden 1 gun once biraktim yani
Ama suan yoruluyorum nefes nefese kaliyorum sonra kendime gelemiyorum bunun bi noktada gecicek oldugunu soleyin bana
Aynı ben ya yemin ederım ne hale geldim daha ilk 10 haftada diye düşünüyorum hatta karnım şişince napıcam dıyorum daha şimdiden boyleyse bende transferden 1 gun önce bıraktım kanamam başlayıncada 1.5 aydır yattım etkisi varmıdır bilmiyorum

Bende 3 kilo aldım hemde midem bulandıgı halde aldım kusarken aldım cunku pasta bastırıyodu onu anladım bol bol pasta dondurma yedım bi de yataktan hiç cıkmayınca 3 kilo olarak geri dondu yaklaşık 1.5 haftadır mide bulantım yok şükür yiyeceklerim daha duzenli olmaya başladı

Kızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Siz ilk alışverişlerde nereden başlamay planlıyorsunuz?
Bebek arabası bakmya başlayanlar varsa hangi mark ve modellere bakacaksınız?
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)

Henüz detaylı olarak bi araştırma yapmadım çok yeniyiz ama hafiflik benim için çok önemli doona ilk önceliğim olacak gibi geliyor

ben daha cinsiyet belli olmadan kıyafetlerini düzdüm sayılır e bebek indirimlerinden unisex kıyafetler aldım hep, bebek arabası travel öneren pek görmedim kesinlikle kabin boy ya da baston tarzı kolay pratik birşey düşünüyorum tek başıma bebek ile çıktığımda zorlanmamaliyim

Evet ayda bir gün ücretli izin olarak geçiyor doktor ona göre rapor veriyor benim iş yerimde öyle

Ben unisex şeyler almaya başladım bile, bu ay veya bir daha ki ay bebek arabasını almayı planlıyorum eğer olursa otomatik sallanır beşikte alacağım en azından pahalı şeylerin kısmı bitmiş olur. İki ay sonra da yatak odasını aldıracağım direk çocuk odası yapacağım

İsmini tam bilmiyorum ama pusetli bebek arabalı kullanışlı olmuyormuş alan arkadaşlarım asla alma diyor, birde herkes park beşik öneriyor. Bende beyaz zıbın veya iki cinsiyete de olabilecek bir iki takım aldım sadece o da denk gelince. Cinsiyeti belli olunca tam alışveriş yapacağız. Bu arada e bebek mağazalarında belirli zamanlarda çok indirim alıyor. Geçen ay teyzemler pişik kremine kadar herşeyi aldılar 7000 civarı tutmuş bana uygun geldi takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…