- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.021
Ben kendi urunlerimle devam ediyorum ama benim de cildim cok bozuldu. Ya hormonlardan. Ya da bana kiz geliyor cidden annenin guzelligini alir lafi dogrucilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz? Yüz temizleme jeli ve nemlendirici için. Elimdekileri kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama yüzüm gittikçe kabarıyo.
Ozmn bizi ilaclar boyle yapti. Tesaduf olamaz cunk ayni seyi yasiyorz. Bakalim benim birkac gun icinde degisikligim olucakmi ilaclardan mi. Yazar haber veririm sana daAynı ben ya yemin ederım ne hale geldim daha ilk 10 haftada diye düşünüyorum hatta karnım şişince napıcam dıyorum daha şimdiden boyleysebende transferden 1 gun önce bıraktım kanamam başlayıncada 1.5 aydır yattım etkisi varmıdır bilmiyorum
Ayyy inşallah ilaçlardandır da biter bu durumBen kendi urunlerimle devam ediyorum ama benim de cildim cok bozuldu. Ya hormonlardan. Ya da bana kiz geliyor cidden annenin guzelligini alir lafi dogru
Ozmn bizi ilaclar boyle yapti. Tesaduf olamaz cunk ayni seyi yasiyorz. Bakalim benim birkac gun icinde degisikligim olucakmi ilaclardan mi. Yazar haber veririm sana da
Kızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Siz ilk alışverişlerde nereden başlamay planlıyorsunuz?
Bebek arabası bakmya başlayanlar varsa hangi mark ve modellere bakacaksınız?
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)
Ben geçen hafta aldım zıbın 6 al 5 öde diye zıbınlar 25tl felan idi civilde indirim devam ediyor mu bilmiyorumDun kiyafet baktim zibin filan ama suan tam sezon oldugu icin asiri pahali temmuz agustos indirimini beklemeye karar verdim. Nasil olsa cok var daha diye
Arabaya gelince travel sistemi hickimse onermiyo asiri buyuk oldugu icin cok konforlu ama agir hantal fln diyorlar
Ben cybex alicam (en son cikan en kucuk pocket ile arkadasim romaya gitti asla yurutememisler o parke yollarda oyuzden kabin ici alirken teker ve suspansiyonlara bakmak lazim
Bir de bugaboo bee 6 cok iyi diyolar onu da arkimin aldi almis cok iyiymis
Cybex mios - balios - easy 360 veya bugaboo bee6
Araba koltugu adacli cybex sirona z
Anakucagi babybjörn
Anne yani chico next to me
Evet canim bu kanundan haberim var 170 ide aradim onlarda böyle bir hakkimin olduğunu söyledi ama isyerime sorduğum da bizde böyle bir izin yok dedi büyük bir şirket olmasına rağmen evime de isyerim çok uzak ven bagcilardayim isyerim esenyurtta malesefCanım iş kanunu 74. madde uyarınca hamilelik süresince periyodik kontrollerin için sana ücretli izin vermek zorundalar diye biliyorum. Araştır istersen. Merkeze çok uzak değilsen yarım günlük bi izinle hallolur inşallah.
2 li tarama yaptirmayacagim zaten de bugün gelebildim hastaneye 11+2yim şimdide ense kalinligina bakılır insallah2 li tarama testi haftasını çakırmayın.
12. haftada filan bakmaları gerekiyor
Ben cumartesi bile çalışmak zorundayım sadece pazar izinliyimBen medipole gidiyorum. Haftasonuda doktor bulunuyor. Muayene ücretleri 460 TL civarı diğer özel hastanelere oranla daha uygun.acil durumlarda 1-2 seferlik randevu süren kaçmasın diye gitmeyi düşünebilirsin
Daha 2 gün önce aynısını sordum evet oluyormuş şişkinlik ve gaz olduğundan akşamları daha şiş oluyor ama sabahları minicik normalmiş yaniYa bi de benım karnım bazen şişiyor karnım belli olmaya başladı dıyorum bazen iniyor normal mi bu durum sizinde oluyor mu?
Bende onu 6. Ve 8. Haft arası oluyo diye duydum hala devam edince merak ettım canım sağolDaha 2 gün önce aynısını sordum evet oluyormuş şişkinlik ve gaz olduğundan akşamları daha şiş oluyor ama sabahları minicik normalmiş yani
Merhaba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını maşallahMerhabalar, öncelikle hepimize hayırlı olsun.. takvime göre doğum 25 Aralık gözüküyor ama ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri de var belki Kasım annesi olurum bilmiyorum ama umarım benim gibi yay burcu olur
Benımde ikiz canımMerhabalar, öncelikle hepimize hayırlı olsun.. takvime göre doğum 25 Aralık gözüküyor ama ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri de var belki Kasım annesi olurum bilmiyorum ama umarım benim gibi yay burcu olur
Merhabalar, öncelikle hepimize hayırlı olsun.. takvime göre doğum 25 Aralık gözüküyor ama ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri de var belki Kasım annesi olurum bilmiyorum ama umarım benim gibi yay burcu olur
Yaa kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum daha önce 7-8 hafta arası kaybım olduğu için o haftayı geçmeden foruma yazmayı düşünmüyordum ama bu kadar ikiz görünce yazamadan duramadım bende ikiz gebeyimBenımde ikiz canım
Sen nerdesin yaaaa biz de ozledik vallaKızlaaar nasılsınız özledim sizi
Ben de ayni durumdayim. Normalde 12 aralik ama ikizler muhtemelen kasimi gecirmez :) iki basligi da takip ediyorum o yuzdenMerhabalar, öncelikle hepimize hayırlı olsun.. takvime göre doğum 25 Aralık gözüküyor ama ikiz olduğu için erken gelme ihtimalleri de var belki Kasım annesi olurum bilmiyorum ama umarım benim gibi yay burcu olur
İki gün önce evde değildim öğlene kadar uyuduktan sonra dışarı çıktım işlerim vardı öyle iyi geldi ki o gün eve girmek istemedim eve geldikten sonra isyan ettim eşimi çağırdım parka gittik gece yarısına kadar keyif yaptıkSen nerdesin yaaaa biz de ozledik valla
benim bir geçiyor bir geri geliyorBenım 10. Haftada gectı bulantım şükür canım cok kotuydu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?