2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
cilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz? Yüz temizleme jeli ve nemlendirici için. Elimdekileri kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama yüzüm gittikçe kabarıyo.
Ben kendi urunlerimle devam ediyorum ama benim de cildim cok bozuldu. Ya hormonlardan. Ya da bana kiz geliyor cidden annenin guzelligini alir lafi dogru

Ozmn bizi ilaclar boyle yapti. Tesaduf olamaz cunk ayni seyi yasiyorz. Bakalim benim birkac gun icinde degisikligim olucakmi ilaclardan mi. Yazar haber veririm sana da

Ayyy inşallah ilaçlardandır da biter bu durum tamam kuzum beklıyorum haberını

Dun kiyafet baktim zibin filan ama suan tam sezon oldugu icin asiri pahali temmuz agustos indirimini beklemeye karar verdim. Nasil olsa cok var daha diye
Arabaya gelince travel sistemi hickimse onermiyo asiri buyuk oldugu icin cok konforlu ama agir hantal fln diyorlar
Ben cybex alicam (en son cikan en kucuk pocket ile arkadasim romaya gitti asla yurutememisler o parke yollarda oyuzden kabin ici alirken teker ve suspansiyonlara bakmak lazim
Bir de bugaboo bee 6 cok iyi diyolar onu da arkimin aldi almis cok iyiymis
Cybex mios - balios - easy 360 veya bugaboo bee6
Araba koltugu adacli cybex sirona z
Anakucagi babybjörn
Anne yani chico next to me

Ben geçen hafta aldım zıbın 6 al 5 öde diye zıbınlar 25tl felan idi civilde indirim devam ediyor mu bilmiyorum

Evet canim bu kanundan haberim var 170 ide aradim onlarda böyle bir hakkimin olduğunu söyledi ama isyerime sorduğum da bizde böyle bir izin yok dedi büyük bir şirket olmasına rağmen evime de isyerim çok uzak ven bagcilardayim isyerim esenyurtta malesef
2 li tarama testi haftasını çakırmayın.
12. haftada filan bakmaları gerekiyor
2 li tarama yaptirmayacagim zaten de bugün gelebildim hastaneye 11+2yim şimdide ense kalinligina bakılır insallah
Ben medipole gidiyorum. Haftasonuda doktor bulunuyor. Muayene ücretleri 460 TL civarı diğer özel hastanelere oranla daha uygun.acil durumlarda 1-2 seferlik randevu süren kaçmasın diye gitmeyi düşünebilirsin
Ben cumartesi bile çalışmak zorundayım sadece pazar izinliyim teşekkür ederim ilginiz için sagolun kizlar

Ya bi de benım karnım bazen şişiyor karnım belli olmaya başladı dıyorum bazen iniyor normal mi bu durum sizinde oluyor mu?
Daha 2 gün önce aynısını sordum evet oluyormuş şişkinlik ve gaz olduğundan akşamları daha şiş oluyor ama sabahları minicik normalmiş yani

sudem34 canım şimdi gördüm sorunu kaç gündür girmiyordum.. bende değere baktım merak edip ama anlamadım çekip atayım siz anlarsınız belki.. folik asit yada folat hiç kullanmadım folatı yüksek olan şeyler yemeğe özen gösterdim midemin izin verdiği kadar tiksinmem çok oldu inan normal yemek bile doğru dürüst yemedim ara ara meyve isteklerim arttı yani öyle günlük aman aman istendiği kadar besin tüketemedim demek ki vücut deposu varmış söylendiği gibi günlük üretemiyor var olanı atıyor değilmiş

sudem34
Folat ve B12 değerlerim bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-26-12-48-03-812_com.android.chrome.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını maşallah

Benımde ikiz canım
Yaa kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum daha önce 7-8 hafta arası kaybım olduğu için o haftayı geçmeden foruma yazmayı düşünmüyordum ama bu kadar ikiz görünce yazamadan duramadım bende ikiz gebeyim

Ben de ayni durumdayim. Normalde 12 aralik ama ikizler muhtemelen kasimi gecirmez :) iki basligi da takip ediyorum o yuzden

Sen nerdesin yaaaa biz de ozledik valla
İki gün önce evde değildim öğlene kadar uyuduktan sonra dışarı çıktım işlerim vardı öyle iyi geldi ki o gün eve girmek istemedim eve geldikten sonra isyan ettim eşimi çağırdım parka gittik gece yarısına kadar keyif yaptık şükürler olsun düzeltiyorum ben bugün ilk defa ilaç içmedim ve bulantım yok dünde çok uykusuzdum önceki gün sabaha kadar uyuyamadım o yüzden gündüz hep uyudum bugünde iyiyim kokular azaldı kabızlığım azaldı bulantı yok daha ne isteyeyim üzerimde kalan tek şey halsizlik iş yapmama isteği ve evime karşı olan tiksinti hissi oda giderse Allah diyeceğim sen nasılsııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…