- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.041
İşte ben 8 hafta yeni bitirdim tatlım bende normal o zamanBende onu 6. Ve 8. Haft arası oluyo diye duydum hala devam edince merak ettım canım sağol
Referans değerini gördün mü her hastanenin değişirmiş tahlil sonucundaki referans göstergesi .. sizin değerleri gördüm o yüzden kafam karışmıştı ama aklıma hcg yaptığımızda karşılaştırma yaparken söylenenler geldi tahlil yapılan laboratuvarın referans değerini baz almak gerekirmiş
Bide doktor değerle ilgili sayı olarak birşey demedi muhteşem dedi görünce ooo çekti eğer sınır olsaydı derdi değil mi şekerim sınırda çıktı mesela onun için dikkat etmemi söyledi sadece
Senin folat değerin güzel benim doktorum 3 üzeri güzel değerdir bizim için demişti. Benim de 20 çıktı hemen folik asiti düşük doza çekti aralıklı iç dedi. Fazlası çocukta hiperaktiflik birde başka bişey dedi ama unuttum onu yapar dedi. 5.haftamda 20 çıkmıştı folat değerim 3 gün önce ölçtürdüm 18 olmuş fazla atılmamış gibiBide doktor değerle ilgili sayı olarak birşey demedi muhteşem dedi görünce ooo çekti eğer sınır olsaydı derdi değil mi şekerim sınırda çıktı mesela onun için dikkat etmemi söyledi sadece
O diğer şey OtizmSenin folat değerin güzel benim doktorum 3 üzeri güzel değerdir bizim için demişti. Benim de 20 çıktı hemen folik asiti düşük doza çekti aralıklı iç dedi. Fazlası çocukta hiperaktiflik birde başka bişey dedi ama unuttum onu yapar dedi. 5.haftamda 20 çıkmıştı folat değerim 3 gün önce ölçtürdüm 18 olmuş fazla atılmamış gibi
Ben eczacıma sordum bana cosmed’in atopia temizleme jelini verdi duşta vücuda da kullanılabiliyor, siyah noktalı ama kuruya yakın bir cildim var. Nemlendirici olarak da La roche posay cicaplast önerdi (kuru ciltlere) uygun. Ben bir çok ürünümü çıkarttım kullanımdan özellikle retinol ve asit içeren ürünler zararlı diye. Yardımcı olabilmişimdir umarımcilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz? Yüz temizleme jeli ve nemlendirici için. Elimdekileri kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama yüzüm gittikçe kabarıyo.
Çok şiddetli geliyor bazen ama alışacağızRahım buyudukce sıkıştırıyor ondan oluyordur canım
Ben cybex e-priam almayı düşünüyorum yurtdışından, elektrikliymiş yokuş çıkması için. Maalesef canım İzmir’in canım yokuşlarında yaşıyorum ve bana çok yardımı olacak diye düşünüyorum. Bir de Doona almayı da düşünüyoruz, yokuş derdi olmayan zamanlar içinKızlar bebek için alışverişe yavaştan önümüzde ki ay başlamayı düşünüyorum , Ya da Temmuz gibi
İlk olarak bebek arabası alıp aradan çıkarmaı düünüyorum.Fiyatları her geçen gün artıyor.
Siz ilk alışverişlerde nereden başlamay planlıyorsunuz?
Bebek arabası bakmya başlayanlar varsa hangi mark ve modellere bakacaksınız?
Travel sistemler göze güzel geliyor ama yorumlarda kullanışsız olduğu yazıyor genel olarak.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum :)
Zaten senin ve bebeğin için en iyisini doktorun bilir o da güzel konuştuysa google veya burdan söylenilenler pek önemli olmamalı, ay Allah korusun otizm sağlıkla gelsin bebişlerimizO diğer şey Otizmben o yüzden hiç içmedim az önce Google'dan da baktım evet değerim referans aralığında ama orda da yazıyor laboratuvar a göre değerlendirilir diye
Doğru söylüyorsunZaten senin ve bebeğin için en iyisini doktorun bilir o da güzel konuştuysa google veya burdan söylenilenler pek önemli olmamalı, ay Allah korusun otizm sağlıkla gelsin bebişlerimiz
ben gebe kalmadan önce gayet düzenli spor yapan biriydim şuan bakkala çıkamıyorum enerjim yok hem beslenemiyorum diye birde dışarıda herşey kokuyor mümkün değil vallahiKizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
ben de 5 kılo vermişim.. nefes almaya gücüm yok o derece.. dün gittim 1 lt lık srum taktılar bıraz kendıme geldımben 4 kilo verdim yüzüm gözüm morardı artık öğürmekten kusmaktan o yüzden keşke bir iki kilo alsaydım da böyle olmasaydım diyorum
Kasım mı olur dıyosun doğumu? Bende rahım agzı olayından cok korkuyorum ikiz gebelikte cok onemliymişBen de ayni durumdayim. Normalde 12 aralik ama ikizler muhtemelen kasimi gecirmez :) iki basligi da takip ediyorum o yuzden
Aynen o zaman aralığında benım şu an ki şişliğinden daha fena oluyodu hattaİşte ben 8 hafta yeni bitirdim tatlım bende normal o zaman
Benımde hiç enerjim yok banyo yaptım resmen yıkıldım şu an biraz olan enerjimde gittiben gebe kalmadan önce gayet düzenli spor yapan biriydim şuan bakkala çıkamıyorum enerjim yok hem beslenemiyorum diye birde dışarıda herşey kokuyor mümkün değil vallahi
Folik asit folatın yan çarıBenım folik asit 15 ti ama folata mı bakmak lazım?
İki gündür banyodan kaçıyorum sırf o yorgunluk yüzündenBenımde hiç enerjim yok banyo yaptım resmen yıkıldım şu an biraz olan enerjimde gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?