2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım seninde alt sınırın bir tık üstü.
4-26 arası oluyor
Burda D d_g_g nin 17 çıktı
20 olan arkadaş da var
Benim de 12 ama aman aman sağlıklı beslenmiyorum bence
Referans değerini gördün mü her hastanenin değişirmiş tahlil sonucundaki referans göstergesi .. sizin değerleri gördüm o yüzden kafam karışmıştı ama aklıma hcg yaptığımızda karşılaştırma yaparken söylenenler geldi tahlil yapılan laboratuvarın referans değerini baz almak gerekirmiş

Canım seninde alt sınırın bir tık üstü.
4-26 arası oluyor
Burda D d_g_g nin 17 çıktı
20 olan arkadaş da var
Benim de 12 ama aman aman sağlıklı beslenmiyorum bence
Bide doktor değerle ilgili sayı olarak birşey demedi muhteşem dedi görünce ooo çekti eğer sınır olsaydı derdi değil mi şekerim sınırda çıktı mesela onun için dikkat etmemi söyledi sadece

Bide doktor değerle ilgili sayı olarak birşey demedi muhteşem dedi görünce ooo çekti eğer sınır olsaydı derdi değil mi şekerim sınırda çıktı mesela onun için dikkat etmemi söyledi sadece
Senin folat değerin güzel benim doktorum 3 üzeri güzel değerdir bizim için demişti. Benim de 20 çıktı hemen folik asiti düşük doza çekti aralıklı iç dedi. Fazlası çocukta hiperaktiflik birde başka bişey dedi ama unuttum onu yapar dedi. 5.haftamda 20 çıkmıştı folat değerim 3 gün önce ölçtürdüm 18 olmuş fazla atılmamış gibi

O diğer şey Otizm ben o yüzden hiç içmedim az önce Google'dan da baktım evet değerim referans aralığında ama orda da yazıyor laboratuvar a göre değerlendirilir diye

cilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz? Yüz temizleme jeli ve nemlendirici için. Elimdekileri kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum ama yüzüm gittikçe kabarıyo.
Ben eczacıma sordum bana cosmed’in atopia temizleme jelini verdi duşta vücuda da kullanılabiliyor, siyah noktalı ama kuruya yakın bir cildim var. Nemlendirici olarak da La roche posay cicaplast önerdi (kuru ciltlere) uygun. Ben bir çok ürünümü çıkarttım kullanımdan özellikle retinol ve asit içeren ürünler zararlı diye. Yardımcı olabilmişimdir umarım

Ben cybex e-priam almayı düşünüyorum yurtdışından, elektrikliymiş yokuş çıkması için. Maalesef canım İzmir’in canım yokuşlarında yaşıyorum ve bana çok yardımı olacak diye düşünüyorum. Bir de Doona almayı da düşünüyoruz, yokuş derdi olmayan zamanlar için malum çok daha küçük ve pratik o da

O diğer şey Otizm ben o yüzden hiç içmedim az önce Google'dan da baktım evet değerim referans aralığında ama orda da yazıyor laboratuvar a göre değerlendirilir diye
Zaten senin ve bebeğin için en iyisini doktorun bilir o da güzel konuştuysa google veya burdan söylenilenler pek önemli olmamalı, ay Allah korusun otizm sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kizlar ya spor yapabiliyo musunuz? Onu da gectim sokakta yuruyebiliyo musunuz?
Ben yuruyus de yapamiyorum normal de yuruyemiyorum
Kendime gelemiyoeum nefes nefese fln..
Bnm gibi olan var mi ?
ben gebe kalmadan önce gayet düzenli spor yapan biriydim şuan bakkala çıkamıyorum enerjim yok hem beslenemiyorum diye birde dışarıda herşey kokuyor mümkün değil vallahi

Kızlaaaar tuvalete çıkamayanlar vardıı, ben kefir aldım Eker’in kayısılı şeftalili. Süt içemiyorum diye kefir içeyim dedim şekerli gerçi ama yine de midemi bulandırmadan bayılarak içtim ve tuvalete düştüm benim tuvalete çıkamama gibi bir problemim yoktu beni bozdu tuvalete çıkamayanı normale çevirebilir belki

D d_g_g zebekine hala gülüyorum yazdıklarınıza niye söyleyeyim aklıma ilk haftalar geldi spordu beslenmeydi diyetisyeni çok konuştunuz ya ben o zaman size pek karışmadım yazmadım ama içimden de dedim hamilelik semptomları başlayınca göreceğiz diye benim o zamanlarda vardı bulantım koku hassasiyetim halsizliğim sizde başlamamıştı ..
Kızlar 12. Haftaya doğru gidiyorum iyileşmeye başladım hatta şuan çamaşır katılıyorum siz düşünün ne kadar azaldı sabır sabır geçecek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…