- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.061
Benım mide bulantılarım azaldı hatta gectı ama yesiklerimin hiç tadı yok gibi ve canım hiç bişey cekmıyo sadece cok sık acıkıyorum ve hiç enerjım yok resmen baygın gibiyim bende 11 e gircem@d_g_g @zebekine hala gülüyorum yazdıklarınıza niye söyleyeyim aklıma ilk haftalar geldi spordu beslenmeydi diyetisyeni çok konuştunuz ya ben o zaman size pek karışmadım yazmadım ama içimden de dedim hamilelik semptomları başlayınca göreceğiz diyebenim o zamanlarda vardı bulantım koku hassasiyetim halsizliğim sizde başlamamıştı ..
Kızlar 12. Haftaya doğru gidiyorum iyileşmeye başladım hatta şuan çamaşır katılıyorum siz düşünün ne kadar azaldısabır sabır geçecek hepsi
Tat olmaması ağız tadından kaynaklı bende de öyle ya naneli şeker yiyorum arada iyi geliyor o .. halsizlikte değişiyor mesela şuan oturduğum yerde halim var gibi ama ayağa kalkıp bir iş yapmaya kalksam nefes nefese kalıp yığılıyorumBenım mide bulantılarım azaldı hatta gectı ama yesiklerimin hiç tadı yok gibi ve canım hiç bişey cekmıyo sadece cok sık acıkıyorum ve hiç enerjım yok resmen baygın gibiyim bende 11 e gircem
Ayyy o olay gercekten karısıkFolik asit folatın yan çarıasıl folattır bünyede bulunan folik asit diye ilaca deniyor kimyasala çevirilmiş hali işte
Aynı ben kaçıyodum bende ama dedım tamam artık bugun yapİki gündür banyodan kaçıyorum sırf o yorgunluk yüzünden
Tabi çekiyor bütün vitaminlerimiz bebişe gidiyorAyyy o olay gercekten karısıkbi vitaminim var karısık herşey var içinde onu kullanıyorum yeterlidir heralde. Gebelikten once 70 olan d vitaminim bile 48 e düşmüş bebekler cekıyomudur nedir
Canım hiç bişey cekmıyo ya nasıl bişeyse anlamadım bi nescafe cektı bugunTat olmaması ağız tadından kaynaklı bende de öyle ya naneli şeker yiyorum arada iyi geliyor o .. halsizlikte değişiyor mesela şuan oturduğum yerde halim var gibi ama ayağa kalkıp bir iş yapmaya kalksam nefes nefese kalıp yığılıyorum
Yemeklerden al ama ilaç formu takviyeye fazla yüklenme araştır neyin eksikse hangi yiyecekten alabilirsin bak her gün az az yesen yeterliAyyy o olay gercekten karısıkbi vitaminim var karısık herşey var içinde onu kullanıyorum yeterlidir heralde. Gebelikten once 70 olan d vitaminim bile 48 e düşmüş bebekler cekıyomudur nedir
Ne bılım bu kadar da cekılır mı yarıya indirmiş daha 5 haftadaTabi çekiyor bütün vitaminlerimiz bebişe gidiyorkız yoksa nasıl alacak büyümek için desteği
ben de kaç kere taktırdım canım biraz toparlıyor insanı serum neyse 15. haftaya kadar bitiyormuş inşallah bizimki de biterben de 5 kılo vermişim.. nefes almaya gücüm yok o derece.. dün gittim 1 lt lık srum taktılar bıraz kendıme geldım
Bana gonomax verdiler mutlaka kullan dedi doktor bi onu kullanıyorum bi de magnezyum takviyem var o kadar. Yiyecek oyle iştahım yok ki ekmek peynir tarzı yedım hep zaten cok acıkıyorum 2 saatte 1 agzıma bişey atmasam tansiyonum düşüyo şekerim düşüyo, aman cıkmasınlar da düşsün ama vucudu yoruyorYemeklerden al ama ilaç formu takviyeye fazla yüklenme araştır neyin eksikse hangi yiyecekten alabilirsin bak her gün az az yesen yeterli
OyyyCanım hiç bişey cekmıyo ya nasıl bişeyse anlamadım bi nescafe cektı bugunonu da zararlı diye içmiyodum hiç ama bugun bi cıkıp kahve içicem sırf o yuzden duşumu hemen yaptım o derece
Çamaşırlar bitsin bende aynı sen olacağımAynı ben kaçıyodum bende ama dedım tamam artık bugun yapama yıkığım şu an o ayrı
Peynir yerine kaşar peyniri yemeye özen göster o daha besili vitamini daha çok iştah yada hazırlana kabiliyeti bende de yok ki gündüz yemek yapamıyorum akşam kocam ne yaparsa onu yiyorumBana gonomax verdiler mutlaka kullan dedi doktor bi onu kullanıyorum bi de magnezyum takviyem var o kadar. Yiyecek oyle iştahım yok ki ekmek peynir tarzı yedım hep zaten cok acıkıyorum 2 saatte 1 agzıma bişey atmasam tansiyonum düşüyo şekerim düşüyo, aman cıkmasınlar da düşsün ama vucudu yoruyor
Evet hakkını ödeyemem gerçekten sabırla kontrol etti :)Ne kadar güzel pes etmemiş uzun uzadıya uğraşmış doktorunuzinşallah
Çok geçmiş olsun baya ağır geçiriyorsun çözümü yok mu acaba kaç haftalık oldunben de 5 kılo vermişim.. nefes almaya gücüm yok o derece.. dün gittim 1 lt lık srum taktılar bıraz kendıme geldım
Neymiş cinsiyeti2 li testi de yaptırdım bebek pozisyonu uygun değildi o yüzden baya bir zorladı. 2 saatten fazla sürdü sanırım
O sırada cinsiyeti sorunca %80 olarak söyledi
Darısı senin başına canım
Kafeinsiz kahvelerde var ama kafeinsiz deyınce sanki zararlı gibi gelıyor nedense normalinden cıkıyor yaOyyybazen benimde öyle ama ben aşeren gruptayım her an herşeyi isteyebiliyorum sadece sordukları zaman istemiyorum ben aşerirken aydınlanma yaşıyorum bi kaç gündür bi fincan neskhve içiyorum bende bünye istiyor galiba düzelinde eski alışkanlıklara döndüm resmen başımın ağrısına bile iyi geldi ... Günde 200 mg kafein aşmamak kaydıyla içebilirsin afiyet olsun
Ya ben hamilelikten once cok vitamın depoladım canım butun depolar dolu ceksinler ordanPeynir yerine kaşar peyniri yemeye özen göster o daha besili vitamini daha çok iştah yada hazırlana kabiliyeti bende de yok ki gündüz yemek yapamıyorum akşam kocam ne yaparsa onu yiyorumarada bi annem geliyor işte normal yemek öyle yiyorum çiğ fındık badem gibi şeyler tüketmeye çalış iki saatte bir yiyorsan meyvenin her çeşidinden yemeğe çalış böyle böyle alacaksın o vitaminleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?