2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım mide bulantılarım azaldı hatta gectı ama yesiklerimin hiç tadı yok gibi ve canım hiç bişey cekmıyo sadece cok sık acıkıyorum ve hiç enerjım yok resmen baygın gibiyim bende 11 e gircem

Benım mide bulantılarım azaldı hatta gectı ama yesiklerimin hiç tadı yok gibi ve canım hiç bişey cekmıyo sadece cok sık acıkıyorum ve hiç enerjım yok resmen baygın gibiyim bende 11 e gircem
Tat olmaması ağız tadından kaynaklı bende de öyle ya naneli şeker yiyorum arada iyi geliyor o .. halsizlikte değişiyor mesela şuan oturduğum yerde halim var gibi ama ayağa kalkıp bir iş yapmaya kalksam nefes nefese kalıp yığılıyorum

Folik asit folatın yan çarı asıl folattır bünyede bulunan folik asit diye ilaca deniyor kimyasala çevirilmiş hali işte
Ayyy o olay gercekten karısık bi vitaminim var karısık herşey var içinde onu kullanıyorum yeterlidir heralde. Gebelikten once 70 olan d vitaminim bile 48 e düşmüş bebekler cekıyomudur nedir

Ayyy o olay gercekten karısık bi vitaminim var karısık herşey var içinde onu kullanıyorum yeterlidir heralde. Gebelikten once 70 olan d vitaminim bile 48 e düşmüş bebekler cekıyomudur nedir
Tabi çekiyor bütün vitaminlerimiz bebişe gidiyor kız yoksa nasıl alacak büyümek için desteği

Canım hiç bişey cekmıyo ya nasıl bişeyse anlamadım bi nescafe cektı bugun onu da zararlı diye içmiyodum hiç ama bugun bi cıkıp kahve içicem sırf o yuzden duşumu hemen yaptım o derece

Yemeklerden al ama ilaç formu takviyeye fazla yüklenme araştır neyin eksikse hangi yiyecekten alabilirsin bak her gün az az yesen yeterli

ben de 5 kılo vermişim.. nefes almaya gücüm yok o derece.. dün gittim 1 lt lık srum taktılar bıraz kendıme geldım
ben de kaç kere taktırdım canım biraz toparlıyor insanı serum neyse 15. haftaya kadar bitiyormuş inşallah bizimki de biter

Yemeklerden al ama ilaç formu takviyeye fazla yüklenme araştır neyin eksikse hangi yiyecekten alabilirsin bak her gün az az yesen yeterli
Bana gonomax verdiler mutlaka kullan dedi doktor bi onu kullanıyorum bi de magnezyum takviyem var o kadar. Yiyecek oyle iştahım yok ki ekmek peynir tarzı yedım hep zaten cok acıkıyorum 2 saatte 1 agzıma bişey atmasam tansiyonum düşüyo şekerim düşüyo, aman cıkmasınlar da düşsün ama vucudu yoruyor

Canım hiç bişey cekmıyo ya nasıl bişeyse anlamadım bi nescafe cektı bugun onu da zararlı diye içmiyodum hiç ama bugun bi cıkıp kahve içicem sırf o yuzden duşumu hemen yaptım o derece
Oyyy bazen benimde öyle ama ben aşeren gruptayım her an herşeyi isteyebiliyorum sadece sordukları zaman istemiyorum ben aşerirken aydınlanma yaşıyorum bi kaç gündür bi fincan neskhve içiyorum bende bünye istiyor galiba düzelinde eski alışkanlıklara döndüm resmen başımın ağrısına bile iyi geldi ... Günde 200 mg kafein aşmamak kaydıyla içebilirsin afiyet olsun

Peynir yerine kaşar peyniri yemeye özen göster o daha besili vitamini daha çok iştah yada hazırlana kabiliyeti bende de yok ki gündüz yemek yapamıyorum akşam kocam ne yaparsa onu yiyorum arada bi annem geliyor işte normal yemek öyle yiyorum çiğ fındık badem gibi şeyler tüketmeye çalış iki saatte bir yiyorsan meyvenin her çeşidinden yemeğe çalış böyle böyle alacaksın o vitaminleri

Ben haftalardır tuvalete bile zor gidip geliyorum halsizlikten. Banyoya da kendime tabure aldırdım, ayakta mümkün değil yikanamiyorum. Oturarak daha rahat ettim.

ben de 5 kılo vermişim.. nefes almaya gücüm yok o derece.. dün gittim 1 lt lık srum taktılar bıraz kendıme geldım
Çok geçmiş olsun baya ağır geçiriyorsun çözümü yok mu acaba kaç haftalık oldun

2 li testi de yaptırdım bebek pozisyonu uygun değildi o yüzden baya bir zorladı. 2 saatten fazla sürdü sanırım
O sırada cinsiyeti sorunca %80 olarak söyledi
Darısı senin başına canım
Neymiş cinsiyeti

Kafeinsiz kahvelerde var ama kafeinsiz deyınce sanki zararlı gibi gelıyor nedense normalinden cıkıyor ya benımde canım cok nescafe cekti valla normalde içmiyordum ama fazla olmadgı sürece zararı olmadgını dusunuyorum kendimi sıkıp bu anı yaşamamakta istemıyorum pek aşerme bi pasta aşerıyorum sagol canım sanada afiyet olsun

Selam kızlar dun size danistiktan sonra size hak verdim ve hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyimis elhamdülillah içim rahat edecek en azından 1 ay teşekkür ederim sizlere
Cinsiyet tahmininiz varsa alabilirim normalde 11+2 yım ama doktor 12+1 dedi yanılma payı olabilir mi ultrasonda

Eklentiler

• 20230526_144146.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 48
Ya ben hamilelikten once cok vitamın depoladım canım butun depolar dolu ceksinler ordan canım eski kaşar cekıyo siparişini verıcez zaten hemde bebege kilo aldırıyomuş kaşar oyle duydum. Benımde oyle kocam ne yaparsa zaten annem yemek yapıyo gonderıyo onlardan 5 kaşık yiyorum işte ceviz tüketiyorum fındık ve badem canım cok cekmıyor nedense, yediğim kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…