2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kafeinsiz deyince benimde aklıma tadı farklıdır gibi geliyor yanşmıyorum kahve candır ya ama sadesi

Aynen o zaman aralığında benım şu an ki şişliğinden daha fena oluyodu hatta bi de o haftalarda ödem daha cok oluyomuş zamanla vucut az da olsa odemi atıyomuş
Evet ya elim ayağım şişmişti benim bir ara hatta yüzüm bile şişti ama geçti şükür normalde zayıfım ben 54 kiloyla hamile kaldım ama ödem vardı

Kız yakın olsak ben size yapardım yemek gönderirdim valla kıyamam size ben oturup şükredeyşm halime ki hergün temizlik yemek yapabiliyorum

Kız yakın olsak ben size yapardım yemek gönderirdim valla kıyamam size ben oturup şükredeyşm halime ki hergün temizlik yemek yapabiliyorum
Oo maşallah sana şükret evet biz Sürünüyoruzzz bizimle eşlerimizde sürünüyor oğlum beni bırakıp bi yere bile gitmek istemiyor ihtiyacım olur ona diye ki baya yardımcı oluyor hasta gibiyken ben .. neyse ki toparlıyorum az kaldı zımba gibi olmama inanıyorum

İnşallah hemencecik toparlanın fıstık gibi hamile anneler olarak geri dönmeniz lazım bu arada bişey sorucam c vitamini serumu kullanıyorum da zararı olur mu onun sürmedim uzun zamandır kutuya baktım içerik yazmıyor üstünde biliyor musun ya da bilen var mıı

Evet ya elim ayağım şişmişti benim bir ara hatta yüzüm bile şişti ama geçti şükür normalde zayıfım ben 54 kiloyla hamile kaldım ama ödem vardı
Aa bende de şişkinlikler azalmaya başladı hatta geçen akşam baldırlarımı ölçtüm 3 kilo almış olmama rağmen ölçüleri hamilelik öncesiyle aynı çıktı. Kalçam belim göğsüm şişmiş göbeğim iki gündür daha küçük şişliği indi dikilince ayaklarımı görüyorum, göremeyecek kadar şişmişti

Benim de karnım baya şişti çocuk sanıyorduk meğer gaz ve şişkinlikmiş ama 2 gündür geçti şükür eşim dün diyor naptın çocuğa içeri kaçmış bu nereye gitti sizin daha büyüktür benden ileridesiniz siz biz daha 9 haftalık üzüm kadarız

Ben bütün serumlarımı kullanmayı bıraktım ilk zamanlar ne olacak deyip bir iki sürdüm ama sonra araştırdım ki direkt fetuse geçip etki ediyormuş ciltten emilenler.. o yüzden serumlar tozlandı kaldı yüzünü canlandırmak rengini açmak istiyorsan maske yap yoğurt limon bal yap eğer yağlıysa yüzün yoğurt limon karnonat maskesi yapıp onu yıkandıktan sonra bal ile yüzüne parmak masajı yap ılık suyla yıka haftada iki kere yap bak nasıl ışıl ışıl olacaksın

Valla benimde öyleydi dokuzuncu haftadan önce başladı hatta şok oluyordum meğer evet gaz kabızlık hepsinin etkisiymiş üç gündür normele döndüm biraz indi

Ben birde bu hamileliğimde çok fazla endişeliyim ilk bebeğimi ben depremde kaybettim üstüme halı falan düştü sağlıklı sanırken doktor kontrolde pat diye düşük yapacaksın kanaman başlar dedi baya travma kaldı bende buraya da yazmıştım hatta karnımın şişliği geçti bilen var mı falan diye

Aaa çok sağol ya deneyeceğim evet bende bıraktım mecburen cildim kurudu benim aksine normal cilt tipim aslında

Gözün aydın canım darısı başımıza bilmiyorum ama kız hissettim

Ense kalınlığı ve burun kemiği için ne dedi

Ben görmedim başın sağolsun geçmiş olsun... Rabbim en iyisini bilendir endişeni at kenara stres seni de bebeğide yorar bak stresli hamilelik sinirli bebek sebebidir o yüzden sen tevekkulle duanı et bebeklerimizin yiyecek ekmeği varsa dünyaya ne yaşarsak yaşayalım tutunup bize geliyorlar... İçini ferah tut

Çok teşekkür ederim bol bol dua edin bize biliyor musun gerçekten nasibi yoktu o kadar tuhaf ki biz kahramanmaraştaydık eşimin memleketi orası, yeni atandı 7 aya yakın atama bekledik. Sonra çıktı neyse eşyaları falan gönderdik sabahına biz yola çıkacaktık. Kayınvalidem gelin bizde kalın dedi son gününüz falan bizde kıyamadık olsun dedik normalde o boş evde tek bir koltuk vardı orda kalacaktık. Kayınvalideme gidince işte onun dolap üstündeki bir kaç biley halı falan üstümüze düştü. Neyse ki canımız sağ diyoruz nasip böyleymiş. Rabbim hepimizin evladına sağlık versin

Ayy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…