- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.081
Kafeinsiz deyince benimde aklıma tadı farklıdır gibi geliyor yanşmıyorumKafeinsiz kahvelerde var ama kafeinsiz deyınce sanki zararlı gibi gelıyor nedense normalinden cıkıyor yabenımde canım cok nescafe cekti valla normalde içmiyordum ama fazla olmadgı sürece zararı olmadgını dusunuyorum kendimi sıkıp bu anı yaşamamakta istemıyorum pek aşerme bi pasta aşerıyorum sagol canım sanada afiyet olsun
Evet ya elim ayağım şişmişti benim bir ara hatta yüzüm bile şişti ama geçti şükür normalde zayıfım ben 54 kiloyla hamile kaldım ama ödem vardıAynen o zaman aralığında benım şu an ki şişliğinden daha fena oluyodu hattabi de o haftalarda ödem daha cok oluyomuş zamanla vucut az da olsa odemi atıyomuş
Kız yakın olsak ben size yapardım yemek gönderirdim valla kıyamam sizePeynir yerine kaşar peyniri yemeye özen göster o daha besili vitamini daha çok iştah yada hazırlana kabiliyeti bende de yok ki gündüz yemek yapamıyorum akşam kocam ne yaparsa onu yiyorumarada bi annem geliyor işte normal yemek öyle yiyorum çiğ fındık badem gibi şeyler tüketmeye çalış iki saatte bir yiyorsan meyvenin her çeşidinden yemeğe çalış böyle böyle alacaksın o vitaminleri
Oo maşallah sana şükret evet biz Sürünüyoruzzz bizimle eşlerimizde sürünüyorKız yakın olsak ben size yapardım yemek gönderirdim valla kıyamam sizeben oturup şükredeyşm halime ki hergün temizlik yemek yapabiliyorum
İnşallah hemencecik toparlanın fıstık gibi hamile anneler olarak geri dönmeniz lazımOo maşallah sana şükret evet biz Sürünüyoruzzz bizimle eşlerimizde sürünüyoroğlum beni bırakıp bi yere bile gitmek istemiyor ihtiyacım olur ona diye ki baya yardımcı oluyor hasta gibiyken ben .. neyse ki toparlıyorum az kaldı zımba gibi olmama inanıyorum
Aa bende de şişkinlikler azalmaya başladı hatta geçen akşam baldırlarımı ölçtüm 3 kilo almış olmama rağmen ölçüleri hamilelik öncesiyle aynı çıktı. Kalçam belim göğsüm şişmişEvet ya elim ayağım şişmişti benim bir ara hatta yüzüm bile şişti ama geçti şükür normalde zayıfım ben 54 kiloyla hamile kaldım ama ödem vardı
Benim de karnım baya şişti çocuk sanıyorduk meğer gaz ve şişkinlikmiş ama 2 gündür geçti şükür eşim dün diyor naptın çocuğa içeri kaçmış bu nereye gittiAa bende de şişkinlikler azalmaya başladı hatta geçen akşam baldırlarımı ölçtüm 3 kilo almış olmama rağmen ölçüleri hamilelik öncesiyle aynı çıktı. Kalçam belim göğsüm şişmişgöbeğim iki gündür daha küçük şişliği indi dikilince ayaklarımı görüyorum, göremeyecek kadar şişmişti
Ben bütün serumlarımı kullanmayı bıraktım ilk zamanlar ne olacak deyip bir iki sürdüm ama sonra araştırdım ki direkt fetuse geçip etki ediyormuş ciltten emilenler.. o yüzden serumlar tozlandı kaldıİnşallah hemencecik toparlanın fıstık gibi hamile anneler olarak geri dönmeniz lazımbu arada bişey sorucam c vitamini serumu kullanıyorum da zararı olur mu onun sürmedim uzun zamandır kutuya baktım içerik yazmıyor üstünde biliyor musun ya da bilen var mıı
Valla benimde öyleydi dokuzuncu haftadan önce başladı hatta şok oluyordum meğer evet gaz kabızlık hepsinin etkisiymiş üç gündür normele döndüm biraz indiBenim de karnım baya şişti çocuk sanıyorduk meğer gaz ve şişkinlikmiş ama 2 gündür geçti şükür eşim dün diyor naptın çocuğa içeri kaçmış bu nereye gittisizin daha büyüktür benden ileridesiniz siz biz daha 9 haftalık üzüm kadarız
Ben birde bu hamileliğimde çok fazla endişeliyim ilk bebeğimi ben depremde kaybettim üstüme halı falan düştü sağlıklı sanırken doktor kontrolde pat diye düşük yapacaksın kanaman başlar dedi baya travma kaldı bende buraya da yazmıştım hatta karnımın şişliği geçti bilen var mı falan diyeAa bende de şişkinlikler azalmaya başladı hatta geçen akşam baldırlarımı ölçtüm 3 kilo almış olmama rağmen ölçüleri hamilelik öncesiyle aynı çıktı. Kalçam belim göğsüm şişmişgöbeğim iki gündür daha küçük şişliği indi dikilince ayaklarımı görüyorum, göremeyecek kadar şişmişti
Ayran çok iyi geliyor bu arada deneyebilirsin kabızlık içinValla benimde öyleydi dokuzuncu haftadan önce başladı hatta şok oluyordum meğer evet gaz kabızlık hepsinin etkisiymiş üç gündür normele döndüm biraz indi
Aaa çok sağol ya deneyeceğim evet bende bıraktım mecburen cildim kurudu benim aksine normal cilt tipim aslındaBen bütün serumlarımı kullanmayı bıraktım ilk zamanlar ne olacak deyip bir iki sürdüm ama sonra araştırdım ki direkt fetuse geçip etki ediyormuş ciltten emilenler.. o yüzden serumlar tozlandı kaldıyüzünü canlandırmak rengini açmak istiyorsan maske yap yoğurt limon bal yap eğer yağlıysa yüzün yoğurt limon karnonat maskesi yapıp onu yıkandıktan sonra bal ile yüzüne parmak masajı yap ılık suyla yıka haftada iki kere yap bak nasıl ışıl ışıl olacaksın
Gözün aydın canım darısı başımızaSelam kızlar dun size danistiktan sonra size hak verdim ve hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyimis elhamdülillah içim rahat edecek en azından 1 ay teşekkür ederim sizlere
Cinsiyet tahmininiz varsa alabilirim normalde 11+2 yım ama doktor 12+1 dedi yanılma payı olabilir mi ultrasonda
Ense kalınlığı ve burun kemiği için ne dediSelam kızlar dun size danistiktan sonra size hak verdim ve hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyimis elhamdülillah içim rahat edecek en azından 1 ay teşekkür ederim sizlere
Cinsiyet tahmininiz varsa alabilirim normalde 11+2 yım ama doktor 12+1 dedi yanılma payı olabilir mi ultrasonda
Ben görmedim başın sağolsun geçmiş olsun... Rabbim en iyisini bilendir endişeni at kenara stres seni de bebeğide yorar bak stresli hamilelik sinirli bebek sebebidir o yüzden sen tevekkulle duanı et bebeklerimizin yiyecek ekmeği varsa dünyaya ne yaşarsak yaşayalım tutunup bize geliyorlar... İçini ferah tutBen birde bu hamileliğimde çok fazla endişeliyim ilk bebeğimi ben depremde kaybettim üstüme halı falan düştü sağlıklı sanırken doktor kontrolde pat diye düşük yapacaksın kanaman başlar dedi baya travma kaldı bende buraya da yazmıştım hatta karnımın şişliği geçti bilen var mı falan diye
Bana ne iyi geliyor söylim miAyran çok iyi geliyor bu arada deneyebilirsin kabızlık için
O zaman karbonat kullanma daha çok kuruturAaa çok sağol ya deneyeceğim evet bende bıraktım mecburen cildim kurudu benim aksine normal cilt tipim aslında
Çok teşekkür ederim bol bol dua edin bizeBen görmedim başın sağolsun geçmiş olsun... Rabbim en iyisini bilendir endişeni at kenara stres seni de bebeğide yorar bak stresli hamilelik sinirli bebek sebebidir o yüzden sen tevekkulle duanı et bebeklerimizin yiyecek ekmeği varsa dünyaya ne yaşarsak yaşayalım tutunup bize geliyorlar... İçini ferah tut
Ayy maşallahSelam kızlar dun size danistiktan sonra size hak verdim ve hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyimis elhamdülillah içim rahat edecek en azından 1 ay teşekkür ederim sizlere
Ahahaha sigara deme zorla bıraktımBana ne iyi geliyor söylim mikahve sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?